dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
...να ξερεις απαγορευονται τα σκυλια πλεον στο μπαλκονι
...να ξερεις απαγορευονται τα σκυλια πλεον στο μπαλκονι
ΕΛΕΟΣ ρε φιλε ! τι μαλακίες ξεστομιζεις??
μια γειτονισα αφηνε περσι το σκυλι στο μπαλκονι το δειγμα σκυλου γαμιοταν στο γαυγισμα ..εγω ηθελα υπνο γιατι το πρωι στις 5 πρεπει να ειμαι καλα γιατι οδηγαω ολλη μερα.η λυση μου που εφαρμοσα ..εβαλα το στερεο και επεζα μουσικη(ροκ μεταλ,θρας)απο το απογευμα μεχρι στις 5 το πρωι μια δυνατα μια χαλαρα ..την επομενη οι γειτονες μου την ειπαν οι απεναντι απο το μπαλκονι μου(το σκυλι απεναντι μου ΗΤΑΝ)η απαντηση ηταν απλη η μαζεψει το κοπροσκυλο η θα κοπαναω καθε βραδυ...το μαζεψε...μακαρι να βρεις λυση...να ξερεις απαγορευονται τα σκυλια πλεον στο μπαλκονι
Το να εξισώνουμε τα παντα ,διοτι υπαρχει παραβατικοτητα και σε κατι άλλο ή κάπου αλλού, ειναι Ελληναράδικο φαινόμενο. Οι κάτοχοι σκυλων πρεπει να ειναι προσεκτικοι. Στην χωρα μας δεν είναι.Είναι έυκολο να βλέπεις τις βρωμιές του άλλου αλλά τις δικές μας?Κατηγορεί ο κεθένας τον αλλό για τα σκυλιά του αλλά αυτός δεν ενοχλεί ποτέ?Δεν λερώνει ποτέ?Τηρεί όλους τους νόμους?κ.α.
Δε μου βγαίνει απ το μυαλό πάντως ότι 7 στις 10 Ελλεηνιδες κανουν ανωμαλίες με τα κοπροσκυλα. Και μετά τις φιλαμε εμεις
Δυστυχως ετσι ειναι.Παλιοτερα εβλεπες κατι κακασχημες να τραβολογανε σκυλια.Τωρα αυτες εχουν παντρευτει μαυρους και κυκλοφορουν.Αλλα βλεπεις ολοενα και περισσοτερο μικρες ωραιες ομορφουλες με κατι σκυλαρους.Τους μιλανε,τους νταντευουν και τους αγκαλιαζουν και τους φιλανε μαγουλο με μαγουλο κιολας.Το εχω δει με τα ματια μου.Χεσμενες ολες οι πλατειες απο τους καθυστερημενους φιλοζωους,
Οι ελληνες παιδια δεν κανουν αλλα τα πιτ μπουλ αυξανονται και πληθυνονται.
Αν πας αστυνομία πρέπει να κάνεις επώνυμη καταγγελία για τα σκυλιά. Τα αποτελέσματα αναμφίβολα. Ομως αν τα σκυλιά δεν έχουν βιβλιάριο υγείας, τσιπάκι και εμβόλια, είναι πρόστιμο 500 ευρώ για το κάθε σκυλί.
Η λύση είναι μία.
Αγοράζεις μια σφυρίχτρα υπέρηχων για σκύλους που χρησιμοποιείται για εκπαίδευση σκύλων. Επιτρέπεται, είναι νομιμότατη και το κυριότερο: Δεν την ακούει το ανθρώπινο αυτί. Δες πως αντιδράνε, δοκίμασε με λίγη ή με πιο πολύ δύναμη να φυσήξεις αλλά προς τη μεριά τους και χωρίς φυσικό εμπόδιο μπροστά. Μπορεί να μην πιάσει αμέσως αλλά μετά απο μερικές φορές.
Μετά, πας σε ηχείο-tweeter με υπέρηχους. Η ένταση έχει να κάνει με την απόσταση που έχεις απο αυτά. Αυτά που έχουν για προστασία απο σκύλους μην τα δοκιμάσεις, τα πιο πολλά gadget αυτού του είδους είναι για πέταμα. Θα πρότεινα μια DIY κατασκευή με κόρνα ή tweeter υψηλών συχνοτήτων.
Επίσης μπορείς να πάρεις ένα μεγάφωνο όπως αυτά στις διαδηλώσεις με μικρόφωνο και απο το pc σου με Line out να παίξεις έναν ήχο παρόμοιο απ το youtube οπως αυτό:
Τα σκυλιά δεν θα πάθουν τίποτα. Απλά θα μάθουν πως όταν πάνε να γαυγίσουν θα ακούσουν έναν ήχο υψηλής συχνότητας και αυτό μετά απο μερικές φορές το εφαρμόζουν.
Πίστεψε με, θα σωθείς.
Καλή επιτυχία.
Θεϊκός!
επειδή αδερφέ τυγχάνει να δουλέυω στην βρωμούπολη αυτή ( τον Πειραιά ) που θεωρώ ως την ΠΛΕΟΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ στην Ελλάδα, αν όχι σε όλη την Ανατ. Μεσόγειο με εξαίρεση τις πόλεις του ΙΣΙΣ,Στο Πειραιά ειδικά έναν καιρό που δούλευα είχε παραγίνει το κακό.
Δεν θυμάμαι πόσους εργάτες καθαριότητας μου έλεγαν ότι απασχολούσε ο δήμος για να καθαρίζει τα σκατά των σκύλων.
Αν δεν πρόσεχες σίγουρα έτρωγες σούπα.
Όλες οι φλόμπες έβγαζαν τους σκύλους βόλτες πρωί και βράδυ. Ποιος ξέρει τι ανωμαλίες έκαναν;