Νέα

Μου έχουν πρήξει τ'αρχίδια 2 σκύλοι με το γάβγισμα τους,έχετε καμιά ιδέα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:μια γειτονισα αφηνε περσι το σκυλι στο μπαλκονι το δειγμα σκυλου γαμιοταν στο γαυγισμα ..εγω ηθελα υπνο γιατι το πρωι στις 5 πρεπει να ειμαι καλα γιατι οδηγαω ολλη μερα.η λυση μου που εφαρμοσα ..εβαλα το στερεο και επεζα μουσικη(ροκ μεταλ,θρας)απο το απογευμα μεχρι στις 5 το πρωι μια δυνατα μια χαλαρα ..την επομενη οι γειτονες μου την ειπαν οι απεναντι απο το μπαλκονι μου(το σκυλι απεναντι μου ΗΤΑΝ)η απαντηση ηταν απλη η μαζεψει το κοπροσκυλο η θα κοπαναω καθε βραδυ...το μαζεψε...μακαρι να βρεις λυση...να ξερεις απαγορευονται τα σκυλια πλεον στο μπαλκονι

και συ ρε τύπε μου πώς κοιμόσουν με τις μεταλλιές; Εγώ τα παίρνω άσχημα όταν μου χαλάει κάποιος τον ύπνο γιατί δε μπορώ να ξανακοιμηθώ μετά, θα κατέβω καμιά μέρα να τον σπάσω στο ξύλο τον βρωμόγερο  :zombie:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
Είναι έυκολο να βλέπεις τις βρωμιές του άλλου αλλά τις δικές μας?Κατηγορεί ο κεθένας τον αλλό για τα σκυλιά του αλλά αυτός δεν ενοχλεί ποτέ?Δεν λερώνει ποτέ?Τηρεί όλους τους νόμους?κ.α.

yanakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2015
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Είναι έυκολο να βλέπεις τις βρωμιές του άλλου αλλά τις δικές μας?Κατηγορεί ο κεθένας τον αλλό για τα σκυλιά του αλλά αυτός δεν ενοχλεί ποτέ?Δεν λερώνει ποτέ?Τηρεί όλους τους νόμους?κ.α.
Το να εξισώνουμε τα παντα ,διοτι υπαρχει παραβατικοτητα και σε κατι άλλο ή κάπου αλλού, ειναι Ελληναράδικο φαινόμενο. Οι κάτοχοι σκυλων πρεπει να ειναι προσεκτικοι. Στην χωρα μας δεν είναι.
Το οτι είμαστε οι χειρότεροι οδηγοί ,δεν  δινει το δικαίωμα σε αυτούς ,να ενοχλουν με τις ακαρθασίες , τα γαυγισματα κλπ.

Foxvillager

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
51
Πόντοι
1
Και εμένα τύπε έχω ενα σκυλί απέναντι γαβγίζει ασταμάτητα αλλα τι να κάνεις...

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.299
Πόντοι
2.420
Τα περισσότερα σκυλιά τα αντιπαθώ. Αν μάθω ότι κάποιο έφαγε φόλα δεν θα στεναχωριόμουν πολύ. Με τίποτα δεν θα το κανα εγώ βέβαια.

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Βρες το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη και ρίχτου αναπάντητες όποτε σε ξυπνάει το κωλόσκυλο.Εγώ του δικού μου γείτονα του έριχνα και ένα Slayer μόλις απαντούσε   :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
Την 3η μέρα το μάζεψε μέσα στο σπίτι του.....

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Έχω 6 στη γειτονιά μου, όλα σε βεράντες και γίνεται της πουτανας. Δε βγάζω άκρη. Κάποτε τα αγαπούσα τα σκυλιά, τώρα τα μισησα. Δε μου βγαίνει απ το μυαλό πάντως ότι 7 στις 10 Ελλεηνιδες κανουν ανωμαλίες  με τα κοπροσκυλα. Και μετά τις φιλαμε εμεις

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.761
Πόντοι
3.057
Και εγώ μια απο τα ίδια. Είχα 2 μεγάλα στο απεναντι μπαλκόνι. Γαβγίζαν σε όποιον πέρναγε. Τους παρακαλεσα 2 φορες για να τα μαζέψουν λίγο και εκτός ωρών κοινής ησυχίας γιατί μιλάγαμε πλέον για μόνιμη ηχορύπανση. Ευτυχώς ηταν με νοικι και μετα απο 3 χρόνια πηραν τον πούλο!Ασε που εριχναν και χλωρίνη για την βρώμα και μου έκαναν σημάδια στο αμάξι. Είναι μόδα τα κατοικίδια που όσο πάει χειροτερεύει στις πόλεις....

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Δε μου βγαίνει απ το μυαλό πάντως ότι 7 στις 10 Ελλεηνιδες κανουν ανωμαλίες  με τα κοπροσκυλα. Και μετά τις φιλαμε εμεις

Τύπε ελπίζω να είσαι με μια από τις τρεις που δεν τα κανουν αυτά  :S

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αν πας αστυνομία πρέπει να κάνεις επώνυμη καταγγελία για τα σκυλιά. Τα αποτελέσματα αναμφίβολα. Ομως αν τα σκυλιά δεν έχουν βιβλιάριο υγείας, τσιπάκι και εμβόλια, είναι πρόστιμο 500 ευρώ για το κάθε σκυλί.

Η λύση είναι μία.

Αγοράζεις μια σφυρίχτρα υπέρηχων για σκύλους που χρησιμοποιείται για εκπαίδευση σκύλων. Επιτρέπεται, είναι νομιμότατη και το κυριότερο: Δεν την ακούει το ανθρώπινο αυτί. Δες πως αντιδράνε, δοκίμασε με λίγη ή με πιο πολύ δύναμη να φυσήξεις αλλά προς τη μεριά τους και χωρίς φυσικό εμπόδιο μπροστά. Μπορεί να μην πιάσει αμέσως αλλά μετά απο μερικές φορές.

Μετά, πας σε ηχείο-tweeter με υπέρηχους. Η ένταση έχει να κάνει με την απόσταση που έχεις απο αυτά. Αυτά που έχουν για προστασία απο σκύλους μην τα δοκιμάσεις, τα πιο πολλά gadget αυτού του είδους είναι για πέταμα. Θα πρότεινα μια DIY κατασκευή με κόρνα ή tweeter υψηλών συχνοτήτων.

Επίσης μπορείς να πάρεις ένα μεγάφωνο όπως αυτά στις διαδηλώσεις με μικρόφωνο και απο το pc σου με Line out να παίξεις έναν ήχο παρόμοιο απ το youtube οπως αυτό:

Τα σκυλιά δεν θα πάθουν τίποτα. Απλά θα μάθουν πως όταν πάνε να γαυγίσουν θα ακούσουν έναν ήχο υψηλής συχνότητας και αυτό μετά απο μερικές φορές το εφαρμόζουν.

Πίστεψε με, θα σωθείς.

Καλή επιτυχία.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.989
Πόντοι
6.256
Χεσμενες ολες οι πλατειες απο τους καθυστερημενους φιλοζωους,
Οι ελληνες παιδια δεν κανουν αλλα τα πιτ μπουλ αυξανονται και πληθυνονται.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Χεσμενες ολες οι πλατειες απο τους καθυστερημενους φιλοζωους,
Οι ελληνες παιδια δεν κανουν αλλα τα πιτ μπουλ αυξανονται και πληθυνονται.
Δυστυχως ετσι ειναι.Παλιοτερα εβλεπες κατι κακασχημες να τραβολογανε σκυλια.Τωρα αυτες εχουν  παντρευτει μαυρους και κυκλοφορουν.Αλλα βλεπεις ολοενα και περισσοτερο μικρες ωραιες ομορφουλες με κατι σκυλαρους.Τους μιλανε,τους νταντευουν και τους αγκαλιαζουν και τους φιλανε μαγουλο με μαγουλο κιολας.Το εχω δει με τα ματια μου.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Αν πας αστυνομία πρέπει να κάνεις επώνυμη καταγγελία για τα σκυλιά. Τα αποτελέσματα αναμφίβολα. Ομως αν τα σκυλιά δεν έχουν βιβλιάριο υγείας, τσιπάκι και εμβόλια, είναι πρόστιμο 500 ευρώ για το κάθε σκυλί.

Η λύση είναι μία.

Αγοράζεις μια σφυρίχτρα υπέρηχων για σκύλους που χρησιμοποιείται για εκπαίδευση σκύλων. Επιτρέπεται, είναι νομιμότατη και το κυριότερο: Δεν την ακούει το ανθρώπινο αυτί. Δες πως αντιδράνε, δοκίμασε με λίγη ή με πιο πολύ δύναμη να φυσήξεις αλλά προς τη μεριά τους και χωρίς φυσικό εμπόδιο μπροστά. Μπορεί να μην πιάσει αμέσως αλλά μετά απο μερικές φορές.

Μετά, πας σε ηχείο-tweeter με υπέρηχους. Η ένταση έχει να κάνει με την απόσταση που έχεις απο αυτά. Αυτά που έχουν για προστασία απο σκύλους μην τα δοκιμάσεις, τα πιο πολλά gadget αυτού του είδους είναι για πέταμα. Θα πρότεινα μια DIY κατασκευή με κόρνα ή tweeter υψηλών συχνοτήτων.

Επίσης μπορείς να πάρεις ένα μεγάφωνο όπως αυτά στις διαδηλώσεις με μικρόφωνο και απο το pc σου με Line out να παίξεις έναν ήχο παρόμοιο απ το youtube οπως αυτό:

Τα σκυλιά δεν θα πάθουν τίποτα. Απλά θα μάθουν πως όταν πάνε να γαυγίσουν θα ακούσουν έναν ήχο υψηλής συχνότητας και αυτό μετά απο μερικές φορές το εφαρμόζουν.

Πίστεψε με, θα σωθείς.

Καλή επιτυχία.

Θεϊκός!

:hi:  :kneel:  :orchestra:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055

Ευχαριστώ! Απο φιλοζωικές και αστυνομία δύσκολα θα βρεις άκρη, θα φας χρόνο και χρήμα συν του οτι θα δημιουργήσεις εντάσεις.

Η μέθοδος που περιγράφω είναι ανώδυνη, σιωπηρή και αποτελεσματική για τα γαυγίσματα!

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Φιλοζωϊκες - Εισαγγελία - Αστυνομία . Νόμιμα αυτά .

Ύστερα υπάρχουν και πιο '' παράτυπες '' μέθοδοι να ακολουθήσεις όπως έγραψε ένας φίλος. Και όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ...

Γενικά, το θέμα με τα σκυλιά στα μπαλκόνια που λυσσάνε τις νύχτες και τις μέρες ακόμα είναι μία πραγματική παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας.
Τα έχω ζήσει στο πετσί τα σκυλιά και τους μαλάκες ιδιοκτήτες τους.
Πού τα έρμα τα ζωντανά δεν φτάινε. Για αυτό σού λέω , πάρε πρώτα ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ και δώσε πόνο , πολύ πόνο, τού στύλ το ζώο κλαίει, βασανίζεται, βογγάει, δεν τρέφεται σωστά κλπ . Πότε θα γίνει σούσουρο ούτε που θα το καταλάβεις...

(Α ρε στυλιάρι που θέλουν κάποιοι ....)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.989
Πόντοι
6.256
Κανα αεροβολο δεν παιζει?

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Στο Πειραιά ειδικά έναν καιρό που δούλευα είχε παραγίνει το κακό.
Δεν θυμάμαι πόσους εργάτες καθαριότητας μου έλεγαν ότι απασχολούσε ο δήμος για να καθαρίζει τα σκατά των σκύλων.
Αν δεν πρόσεχες σίγουρα έτρωγες σούπα.
Όλες οι φλόμπες έβγαζαν τους σκύλους βόλτες πρωί και βράδυ. Ποιος ξέρει τι ανωμαλίες έκαναν;

:shit: :shit:

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Στο Πειραιά ειδικά έναν καιρό που δούλευα είχε παραγίνει το κακό.
Δεν θυμάμαι πόσους εργάτες καθαριότητας μου έλεγαν ότι απασχολούσε ο δήμος για να καθαρίζει τα σκατά των σκύλων.
Αν δεν πρόσεχες σίγουρα έτρωγες σούπα.
Όλες οι φλόμπες έβγαζαν τους σκύλους βόλτες πρωί και βράδυ. Ποιος ξέρει τι ανωμαλίες έκαναν;

:shit: :shit:
επειδή αδερφέ τυγχάνει να δουλέυω στην βρωμούπολη αυτή ( τον Πειραιά ) που θεωρώ ως την ΠΛΕΟΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ στην Ελλάδα, αν όχι σε όλη την Ανατ. Μεσόγειο με εξαίρεση τις πόλεις του ΙΣΙΣ,
πρέπει να σού πώ οτι ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η αηδία να είναι γεμάτα τα πεζοδρόμια της πόλης από σκατά σκύλων και σε κεντρικά σημεία. Και έχει και σκατά περιστεριών επίσης. Μιλάμε για δράμα.  Δεν περπατάς, ψάχνεις το πεζοδρόμιο να δείς πού μπορείς να πατήσεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom