Νέα

Μου έχουν πρήξει τ'αρχίδια 2 σκύλοι με το γάβγισμα τους,έχετε καμιά ιδέα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rantanplangr30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 473
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
rantanplangr30

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
3 χρόνια και 2 μήνες μετά,ο ένας σκύλος γαβγίζει σπάνια,και ο άλλος δεν είναι πια στην ταράτσα που ήταν.Πού τον πήγε ο ιδιοκτήτης του δεν ξέρω.Αλλά από το γάβγισμα ηρέμησα!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Λινκ με την σφυρίχτρα υπερήχων παίζει;

Αυτή είναι καλή. Δοκιμάζεις χαλαρά και μετά με μεγάλη ανάσα, σα να φουσκώνεις μεγάλο μπαλόνι!  :rockon: :rockon:

Δες και εδώ έχει σφυρίχτρα που πιάνει ως τα 250 μέτρα.

Αν σφυρίξεις εσύ δεν θ ακούσεις τίποτα. Ο σκύλος όμως θα ακούσει τα πάντα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Αυτή είναι καλή. Δοκιμάζεις χαλαρά και μετά με μεγάλη ανάσα, σα να φουσκώνεις μεγάλο μπαλόνι!  :rockon: :rockon:

Δες και εδώ έχει σφυρίχτρα που πιάνει ως τα 250 μέτρα.

Αν σφυρίξεις εσύ δεν θ ακούσεις τίποτα. Ο σκύλος όμως θα ακούσει τα πάντα.
:hi:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Ακουγονται δυνατα τα σκυλογαυγισματα απ ολα τα μπαλκονια πλεον..
μας εχουν ζαλισει τα φρυδια.. Να δουμε ποτε θα ηρεμησουμε .. :S

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (4).jpg
    αρχείο λήψης (4).jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 24

MrNostalgia

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
48
Πόντοι
1
Εγω εχω μια καριολα γειτονισα με ενα πουστρογατο που το αφηνει καθε πρωι το γαμημενο και ερχεται και χεζει και κατουραει στον κηπο μου που παιζουν τα παιδια μου. Εκτος αυτου βρισκει την σελα της μηχανης μου ιδανικη θεση να ξαπλωνει,να αφηνει τις κολοτριχες του και να ακονιζει τα νυχακια του στο ρεζερβουαρ. Της γαμω την γατα και ολα της τα υπάρχοντα? Αυτο το μπουρδελο ουτε γαβγιζει ουτε κανει φασαρια. Τι στον πουτσο να κανω?

Χρησιμοποίησε ΚΟΚΚΟΥΣ καφέ σαν απωθητικό για τις γάτες, και την δουλεία σου θα κάνεις και δεν θα  χρησιμοποιήσεις κανένα χημικό ώστε να έχουν κίνδυνο τα παιδιά σου

MrNostalgia

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
48
Πόντοι
1
Καβουρντισμένους ή ακαβούρντιστους (πράσινους)?

Καλά το ότι θα βρισκόταν κάποιος που θα απαντούσε κάπως έτσι ήταν πιο αναμενόμενο και από το αποτέλεσμα  του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πάντως έτσι για την απορία , καλύτερα να βάλεις καβουρντισμένους

Επισκέπτης
Τύπε να ζήσεις 100+ χρόνια με έκανες να ρίξω τόσο γέλιο γιατί είχα τσαντιστεί με κάτι ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ σε άλλα θρεντς σήμερα..........
Μόνο και μόνο ο τίτλος του θρεντ σε ρίχνει κάτω από τα γέλια :2funny:
Αφού άντεξες 3+ κάτι χρόνια και τελικά έβγαλαν το σκασμό τα κοπρόσκυλα (το ένα είδα ότι εξαφανίστηκε - παίζει να ψόφησε) ε πάλι καλά!!!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
κάποιος που θα απαντούσε κάπως έτσι

καλύτερα να βάλεις καβουρντισμένους

Γιατί σου κάνει εντύπωση η ερώτηση μου?
Είναι τελείως διαφορετική η μυρωδιά των δύο.
Κι αφού το ξέρεις σαν κόλπο, πες το πλήρως.

MrNostalgia

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
48
Πόντοι
1
Γιατί σου κάνει εντύπωση η ερώτηση μου?
Είναι τελείως διαφορετική η μυρωδιά των δύο.
Κι αφού το ξέρεις σαν κόλπο, πες το πλήρως.

απελευθερώνονται άλλα αρώματα κατά το καβούρντισμα , πιο έντονα κάνοντας έτσι καλύτερη δουλειά

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.514
Πόντοι
3.506
Βαζεις ενα "Dog Silencer" με υπερηχους..Μου στειλανε ενα απο την Αμερικη και ησυχασα..
Κανει περιπου 50€. (για περιπου 500 μ2)

Θα βρεις στο Αmazon,το καταλληλο μοντελο αναλογα με την εκταση που θελεις να καλυπτει.

Συνημμένα

• Dog Silencer.png
    Dog Silencer.png
    84,5 KB · Εμφανίσεις: 48

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Βαζεις ενα "Dog Silencer" με υπερηχους..Μου στειλανε ενα απο την Αμερικη και ησυχασα..
Κανει περιπου 50€. (για περιπου 500 μ2)

Θα βρεις στο Αmazon,το καταλληλο μοντελο αναλογα με την εκταση που θελεις να καλυπτει.

Ωραιο.. :hi:  - Αλλα μεσα στο Αμαζον γραφει για 33 ποδια εμβελεια, δηλαδη 10μ αποσταση..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.989
Πόντοι
6.256
Χθες ενα μαυρο ροντβαιλερ επαιζε στο χορταρι της πλατειας ελευθερο, ο καθυστερημενος ιδιοκτητης καπνιζε και μιλαγε στο κινητο.
Στα εικοσι μετρα υπηρχε ΚΑΠΗ και μπαινοβγαιναν ηλικιωμένοι,
Τι του κανεις αυτού του μαλάκα?
Ακούω προτάσεις:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
...πώς να σκάσουν (χωρίς μαλακίες περί θανάτωσης.Δε φταίνε οι σκύλοι,τ'αφεντικά τους φταίνε);
Είναι 2 σκύλοι,ένα λυκόσκυλο κι ένα κοπρόσκυλο που έχουν δύο γείτονες,και μας έχουν πάρει τ΄αυτιά.Το κοπρόσκυλο όταν λείπουν τ΄αφεντικά του δε σταματάει να γαβγίζει.Το λυκόσκυλο το έχουν σε μια ταράτσα,βλέπει την κίνηση στο δρόμο και δε σταματάει το γάβγισμα,πριν λίγη ώρα με συνοδεία ουρλιαχτού σαν κλάμα.Πριν προσφύγω στη συνδρομή της αστυνομίας,κι επειδή δε θέλω να ανοίξω διάλογο με βλάκες,διότι αν δεν ήταν βλάκες δε θα άφηναν τα σκυλιά τους να ξελαριγγιάζονται,έχετε καμία ιδέα τι να κάνω;Κάτι συστήματα με υπερήχους δουλεύουν ή θα πετάξω τα λεφτά μου άδικα;
φιλε μου πολυ απλα θα πας στα αφεντικα τους και θα τους την πεις αγρια.
Δεν θα αναφερεις καμια μαλακια περι θανατωσης ,φολας κτλ εννοειται,δεν σε εχω για τετοιο ανθρωπο.Αν δε συμμορφωθουν,θα καλεσεις την αστυνομια.Ξερουν αυτοι τι να κανουν.
Αντιμετωπιζα κ γω ενα παρομοιο προβλημα με εναν γειτονα που ειχε ολη μερα το σκυλι στο μπαλκονι και κεσα στη νυχτα γαβγιζε το ζωντανο γιατι κρυωνε...να σημειωσω οτι λατρευω τα ζωα,εχω κ γω σκυλο.
Ε ενα πρωι,του χτυπαει το κουδουνι στις 6 το πρωι,για κακη του τυχη μου ανοιξε και ανεβηκα στο διαμερισμα του...επισης για κακη του τυχη βγηκε εξω απο το διαμερισμα του για να μην μου επιτεθει ο σκυλος που ηταν λυκοσκυλο βαρβατο και μολις κελινει την πορτα τον αρπαζω απο τον λαιμο και τον κολλαω στον τοιχο και του ειπα οτι αμα ξαναδω τον σκυλο στο μπαλκονι σε γαμησα!!!!!
Ε για να μην στα πολυλογω,μετα απο λιγο μετακομισε χαχαχαχα

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.035
Πόντοι
6.515
εχουν αυξηθεί πολύ τα σκυλια. Τα πετ σοπ ξεφυτρωνουν όπως παλια τα περιπτερα.
Φαινομενο της κρισης και της μοναξιας.

Υπαρχουν οι αναίσθητοι που αφηνουν τις ακαθαρσίες κατω, από την άλλη πρεπει να πουμε ότι εχουν αυξηθει κι αυτοι που τα μαζευουν με σακκουλακι πραγμα που δεν υπηρχε πριν 5-6 χρονια

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.514
Πόντοι
3.506
Ωραιο.. :hi:  - Αλλα μεσα στο Αμαζον γραφει για 33 ποδια εμβελεια, δηλαδη 10μ αποσταση..

Πιο κατω αν δεις εχει μεγαλυτερα μοντελα για μεγαλυτερη αποσταση...Το καλο ειναι οτι εχει παθητικο δεκτη.Αυτο σημαινει οτι αφ ενος δεν δουλευει συνεχεια και αφ ετερου δουλευει οταν ο σκυλος αρχιζει να φωναζει.Ετσι ο σκυλος συνδυαζει την ενοχληση απο τον υπερηχο μονο με το γαβγισμα.Αυτο τον κανει να σταματαει.Αρκετα εξυπνο,βασιζεται στο πειραμα του Παβλοφ εαν εχεις διαβασει ψυχολογια σχετικα.Βεβαια δουλευει με ταση 110V και θελει ενα μικρο μετασχηματιστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom