kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.989
- Πόντοι
- 6.256
Πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβεις ότι δε μπορείς να εχεις σκυλί στις μεγάλες πόλεις.
Ειχα παει για μια δουλεια στον Πειραια μια μερα και μου εκανε πολυ ασχημη εντυπωση.Εκει καταλαβα ποσο μου αρεσε η Αθηνα.επειδή αδερφέ τυγχάνει να δουλέυω στην βρωμούπολη αυτή ( τον Πειραιά ) που θεωρώ ως την ΠΛΕΟΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ στην Ελλάδα, αν όχι σε όλη την Ανατ. Μεσόγειο με εξαίρεση τις πόλεις του ΙΣΙΣ,
πρέπει να σού πώ οτι ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η αηδία να είναι γεμάτα τα πεζοδρόμια της πόλης από σκατά σκύλων και σε κεντρικά σημεία. Και έχει και σκατά περιστεριών επίσης. Μιλάμε για δράμα. Δεν περπατάς, ψάχνεις το πεζοδρόμιο να δείς πού μπορείς να πατήσεις...
Ομως αν τα σκυλιά δεν έχουν βιβλιάριο υγείας, τσιπάκι και εμβόλια, είναι πρόστιμο 500 ευρώ για το κάθε σκυλί.
Βεβαιως. Φαντασου δηλαδη, εχουν καποιοι κατοικιδια και δεν γνωριζουν τις υποχρεωσεις τους...what ?
δλδ υπάρχει νόμος που με υποχρεώνει να βγάλω βιβλιάριο υγείας για το τερατάκι που έχω στο σπίτι μου και δεν βγάζω έξω ?
άντε ρε..
Μαλακία σου φαινεται? Εμενα μου φαινοταν μαλακια που αργησε να γινει. Του 2012 ειναι ο νομος.έλα ρε.. δεν πάμε καλά
να δω τι άλλη μαλακία θα βγάλουν
Μαλακία σου φαινεται? Εμενα μου φαινοταν μαλακια που αργησε να γινει. Του 2012 ειναι ο νομος.
Αλλο το ενα, αλλο το αλλο.για μια σοβαρή χώρα δεν είναι μαλακία..
για την ελλάδα είναι
την στγμή που κάτι εκατομύρια εργαζομένω δουλεύουν ανασφάλιστα-μαύρα και οι επιθεωρήσεις εργασίας μαλακίζοντε, ε υπάρχει μια ειρωνία
επειδή αδερφέ τυγχάνει να δουλέυω στην βρωμούπολη αυτή ( τον Πειραιά ) που θεωρώ ως την ΠΛΕΟΝ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΗ στην Ελλάδα, αν όχι σε όλη την Ανατ. Μεσόγειο με εξαίρεση τις πόλεις του ΙΣΙΣ,
πρέπει να σού πώ οτι ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η αηδία να είναι γεμάτα τα πεζοδρόμια της πόλης από σκατά σκύλων και σε κεντρικά σημεία. Και έχει και σκατά περιστεριών επίσης. Μιλάμε για δράμα. Δεν περπατάς, ψάχνεις το πεζοδρόμιο να δείς πού μπορείς να πατήσεις...
Βεβαιως. Φαντασου δηλαδη, εχουν καποιοι κατοικιδια και δεν γνωριζουν τις υποχρεωσεις τους...
Μαλακία σου φαινεται? Εμενα μου φαινοταν μαλακια που αργησε να γινει. Του 2012 ειναι ο νομος.
what ?
δλδ υπάρχει νόμος που με υποχρεώνει να βγάλω βιβλιάριο υγείας για το τερατάκι που έχω στο σπίτι μου και δεν βγάζω έξω ?
άντε ρε..
Να προσθεσω, προστιμο για βιβλιαριο, προστιμο για τσιπακι, προστιμο για λυσσα, προστιμο για της ακαθαρσιες που κανει και δεν της μαζευεις κτλ.
και γιατί δε του πες κατι για τη μανουλα του ?προστιμο για τις ακαθαρσιες του σκυλου
μονο που το 90% που εχουνε σκυλο πανε τα κοπροσκυλα πρωι πρωι και χεζουνε οτι βρουνε οταν ολοι κοιμουνται οποτε ουτε προστιμα παιζουνε ουτε τιποτα
πριν που γυρναγα παλι ειδα εναν τυπο με το κοπροσκυλο να τα χεζει ολα και να σηκωνεται να φευγει χωρις να τρεχει το παραμικρο
και γιατί δε του πες κατι για τη μανουλα του ?
Ρε παιδιά, ο τύπος ζήτησε βοήθεια τι να κάνει, όχι 20 σελίδες αμπελοφιλοσοφίες και διαπιστώσεις!