Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 267K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δευτεριατικα δεν παμε ποτε στριπ DIKY / δεν εισαι κανενας καινουριος / μην ακουω μ@@@ιες

Αν πας σημερα Μουσες θελω πληρη αναφορα αλλα ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ / οχι μισολογα ...

Ωστε γυρισαν οι ασπονδες φιλες Κατερινα - Χριστινα και Τζενη / περιφερομενος θιασσος εχουν γινει ....
Ειναι αργια τη Δευτερα

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ την θυμάμαι ως 'Χριστίνα'  :2funny: :2funny: και για να σε φτιάξω...
'είδα τι έκανες με την φίλη μου την Τζένη'  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon:

η γνωστη milf-τζενη, η μουρλαρα το πιωμα η ρωσσιδα? ωραιες φιλες εχει η χριστινα, που οπου δουν... αστο, μεχρι εδω..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
H Xριστίνα (η Ρωσομογγόλα που ήταν παλιά και στο  Aphrodite) θα πάει στο χωριό της για γιορτές μαζί με την Τζένη με τα πεπόνια (milf).Απουσίες αρκετές και χαλαρά πράγματα γενικά.

ωπα, πηρα απαντηση για την παραπανω ερωτηση μου κοιταζοντας την προηγουμενη σελιδα.. κοντοχωριανες ειναι παντως, η μια χαμπαροβσκ η αλλη βλαδυβοστοκ. αθανατη ανατολικη ρωσια..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ωπα, πηρα απαντηση για την παραπανω ερωτηση μου κοιταζοντας την προηγουμενη σελιδα.. κοντοχωριανες ειναι παντως, η μια χαμπαροβσκ η αλλη βλαδυβοστοκ. αθανατη ανατολικη ρωσια..

Για θυμησουμε ρε rokos αυτη η Τζενη ποια ειναι ????? / εκεινη που περνει συνεχεια κοκκινες καρτες επειδη παιζει συνεχεια βρωμικο παιχνιδι χεχεχεχε / ρε rokos που εισαι εσυ ??? / εγινες και εσυ Ταϋλανδος ......

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αυτη
ο ματερατσι των ελληνικων στριπ  :cheesy:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Για θυμησουμε ρε rokos αυτη η Τζενη ποια ειναι ????? / εκεινη που περνει συνεχεια κοκκινες καρτες επειδη παιζει συνεχεια βρωμικο παιχνιδι χεχεχεχε

εχω ενα φιλαρακι υπουργε που την κυνηγαγε σε οποιο μαγαζι πηγαινε, κατι ηξερε νομιζω..  ;)

ρε rokos που εισαι εσυ ??? / εγινες και εσυ Ταϋλανδος ......

τι να κανω ρε υπουργε, εδω και τα σιδερα λυγιζουν, εγω δεν θα λυγισω στο σχιστο ματι??.. αδυναμιες..

αυτη
ο ματερατσι των ελληνικων στριπ  :cheesy:

ασε τον ματερατσι εσυ και κανονισε να παμε σε κανα στριπ. σκουριασαμε..

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
να περασουν οι γιορτες  ;)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τι άφησαν οι ορδές του Τσένγκις Χάν πίσω στη Ρωσία... :rockon:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
για πες μας ,για πες μας... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Σε μένα δεν ήταν ποτέ αδυναμία μου.Την είχα στο διώξιμο πάντα.Αλλά στα παιδιά που γράψανε το Κόκα κόλα, μπινελίκι και κινέζα έκανε 'κινεζιές'  :2funny:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παμε και για εκει τωρα......

1)αννα μαρια(τρελλο...τρελλο μωρο)
2)κατερινα(μογγολορωσις,αδειευουσα προς ανατολικας χωρας της)
3)βικτωρια ή τζενη(πρωην αφρο)
4)σιμον(η ισπανικη δυναμη της ανδαλουσιας)
5)λαουρα μιλφ καταπληκτικο σε ολα της
6)ολγα..αδιαφορο μιλφ...
7)ειρηνη 1(με το τατοο στο μπρατσο)
8)ειρηνη 2(με το μακρυ καστανοξανθο μαλλι...την εχει και σε βιντεακι το ιστοσελιδιον του ιδρυματος)
9)ζανετ( η μεριλιν μονροε στα 40της..αν ζουσε βεβαια ποτε!)
10)καρλα(η οποια ειναι πλεον ειναι επι των υποδοχων στο diamond dolls)
11)αναστασια
12)κλαουντια(νεο ανερχομενο αστερι)
13)εβελινα
14)ντονα(κατι πρεπει να παιζει αυτη...)
15)βανεσσα
16)γεωργια(ουγγαρεζα πρεπει να ειναι)
17)αντζελινα(μικρο κοντοπουτανο μπουμπουκι...ατραξιον του μαγαζιου)

και 2,3 μαυρουλες αδιαφορες........

επισης εχει πολλες καινουριες ξανθουλες πολυ ενδιαφερουσες,αλλα χθες αργα που βρεθηκα δεν με ευνοησε ουτε η θεση ουτε τα κεφια,ουτε προπαντων τα λεφτα για να προχωρησω στην ονοματολογια της καθεμιας κοπελας...αλλη φορα θα προσελθω για το βιογραφικο της καθε νεας παρουσιας....με λιγα λογια παλι περσυνα ξινα σταφυλια σας ποσταρα... :dancing:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εύγε Master frap-adar..Συγχαρητήρια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
μερικα μωρακια καινουργια και πολλα υποσχομενα.
αρκετα καλο πριβε το τελειο ξανθο μωρο των στριπ που
δεν αναφερθηκε παραπανω που σε φερνουν στα limits της καυλας, οπως και ενα καινουργιο
μελαχροινο μωρο-μετριο-που συνεχιζει παρα τις αντιθετες προβλεψεις
να αναστατωνει το μικρο πριβε του μαγαζιου.
γαμω τον χοντρο στην γωνια που ειχε το ξανθο μωρο της ζουγκλας στην φρικτη
χαβουζοαγκαλια του ολο το βραδυ και δεν μπορουσα να το χορεψω κανα καλαματιανο..

(+) τα μελομακαρονα και οι κουραμπιεδες στην εισοδο του μαγαζιου
δενουν αρμονικα με το γιορτινο κλιμα των ημερων.
(-) Δεν προσφερθηκαν ξηροκαρπια μαζι με τα ποτα.

ps:υπουργε ηταν και το προσωπο εκει..με την φιλη της!!!!

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
...
δεν αναφερθηκε παραπανω που σε φερνουν στα limits της καυλας,
οπως και ενα καινουργιο μελαχροινο μωρο-μετριο-που συνεχιζει παρα τις αντιθετες προβλεψεις
...
θυμάσαι μήπως ονόματα αυτών των δύο;

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
μερικα μωρακια καινουργια και πολλα υποσχομενα.
δεν αναφερθηκε παραπανω που σε φερνουν στα limits της καυλας, οπως και ενα καινουργιο
μελαχροινο μωρο-μετριο-που συνεχιζει παρα τις αντιθετες προβλεψεις
γαμω τον χοντρο στην γωνια που ειχε το ξανθο μωρο της ζουγκλας στην φρικτη
χαβουζοαγκαλια του ολο το βραδυ και δεν μπορουσα να το χορεψω κανα καλαματιανο..

(+) τα μελομακαρονα και οι κουραμπιεδες στην εισοδο του μαγαζιου
δενουν αρμονικα με το γιορτινο κλιμα των ημερων.
(-) Δεν προσφερθηκαν ξηροκαρπια μαζι με τα ποτα.

Μόλις επέστρεψα και γω από το ίδρυμα παραγωγής πολιτισμού (και καφέ). Έχω την εντύπωση ο΄τι ο μέσος όρος μεγέθους βυζιών που κυκλοφορεί μέσα στο μαγαζί έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αφού σε απλόυς χορούς χαϊδεψα τα 3 μεγαλίτερα ζευγάρια βυζιών εκεί πέρασα και από το πριβέ για τα απαραίτητα πυροτεχνήματα. Από ονομάτα δυστυχώς δεν θυμάμαι.
Φίλε DIKY, διαμαρτύρομαι για τις εκφράσεις σου ως προς τον ευτραφή συναγωνιστή. Δηλαδή κάτι λεβιέδες που περνάνε μπροστά στον καθρέφτη ώρες ολόκληρες για να μαζέψουνε μια τούφα που πετάει είναι καλύτεροι?

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Μόλις επέστρεψα και γω από το ίδρυμα παραγωγής πολιτισμού (και καφέ). Έχω την εντύπωση ο΄τι ο μέσος όρος μεγέθους βυζιών που κυκλοφορεί μέσα στο μαγαζί έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αφού σε απλόυς χορούς χαϊδεψα τα 3 μεγαλίτερα ζευγάρια βυζιών εκεί πέρασα και από το πριβέ για τα απαραίτητα πυροτεχνήματα. Από ονομάτα δυστυχώς δεν θυμάμαι.
Φίλε DIKY, διαμαρτύρομαι για τις εκφράσεις σου ως προς τον ευτραφή συναγωνιστή. Δηλαδή κάτι λεβιέδες που περνάνε μπροστά στον καθρέφτη ώρες ολόκληρες για να μαζέψουνε μια τούφα που πετάει είναι καλύτεροι?

δεκτο. ευχαριστω που με επαναφερετε εις την ταξην διοτι ναι μεν δεν εχω προβλημα με τον σεβαστο σωματοτυπο του συντροφου-και καλα κανει μαγκια του και μεις δεν ειμαστε καλυτεροι, με 3 1/2 σουβλακια στην μπακα ηθελα και φραπογαλο μετα..- αλλα οταν σου εχει καβαντζωσει την κοπελα ολο το βραδυ καπου πρεπει να μπει ενας φραγμος..η αλλη ξανθια στην οποια αναφερομαι φυσικα ειναι η υπεροχη μιλενα με τα μικρα βυζακια αλλα πολυ καβλα! το αλλο ξανθο κομματι που την ειχε καβαντζωσει ο συναγωνιστης δεν ξερω πως το λενε γιατι παντα κατι τυχαινει και δεν μπορω να την προλαβω!εφυγε η καρλα ,βρηκαμε αλλη ακριβοθωρητη τωρα..παντως που θα μου παει!! οντως το παρατηρησα και γω οτι οι βυζαρουδες κανουν κινημα στην καφετερια και εξαπλωνονται με γοργους αλλα σταθερους ρυθμους.. :boobies:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Τρελαινομαι τωρα γαμω τα Υπουργεια μου !!!!

Εχθες αλλα μου ελεγες ... / για Λιδο ησουνα οχι για Μουσες γαμω τα Υπουργεια μου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom