Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 285K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Thanos1990

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
173
Πόντοι
1
Η πιο ωραία λατίνα εκεί μέσα , και ίσως απ όλα τα strip clubs . Γκομενάρα.
Και ναι τα κάνει όλα στο πριβέ.
Πήγες πρόσφατα φίλε ; Δουλεύει ακόμα μούσες έτσι;
Ναι φίλε καλή χρονιά κιόλας την είδα πρώτη φορά εγώ και ναι την επόμενη που θα ξαναπάω θα την πάρω τότε

Bazookaman69

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2019
Like
70
Πόντοι
0
Πήγε κανένας πρόσφατα από το μαγαζί? Ξέρει να μας πει αν έχει τίποτα ενδιαφέρον καινούριο το ρόστερ?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.076
Πόντοι
4.180
Καραμάπα. Έχουν μείνει λίγες σχετικά λατίνες, μετριότατες, με μόνη εξαίρεση την γνωστή miss Diamond

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
604
Πόντοι
301
Η Ρενάτα (αν δε κάνω λάθος το όνομα) αυτή η Λατινα με τη κωλάρα και τις πλαστικές βυζαρες που το ένα κοιτάει ανατολή και το άλλο δύση, ξέρει κανείς αν γαμιέται στο πριβε?

Επίσης μια Ουκρανη νεαρή κοκκινομάλλα με καρέ, λευκό δέρμα κωλάρα και αυτή.

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
380
Πόντοι
21
Η Ρενάτα (αν δε κάνω λάθος το όνομα) αυτή η Λατινα με τη κωλάρα και τις πλαστικές βυζαρες που το ένα κοιτάει ανατολή και το άλλο δύση, ξέρει κανείς αν γαμιέται στο πριβε?

Εννοείται ότι γαμιεται, την είχα ρωτήσει και για κωλο και μ τον έπιανε και τον μετραγε να δει αν είναι μεγάλο και μ είπε νομίζω 100 και αν θυμάμαι καλά γιατί είχα πει τελευταία φορά Νοέμβρη....οπότε αναλόγως μεγέθους θα δίνει το κωλο της αλλά για το κανονικό πρόγραμμα μια χαρά γαμιεται. Δεν ξέρω μέσα τι συμμετοχή έχει καθώς δεν την πήρα πριβε αλλά δείχνει σκυλί τ πολέμου.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
604
Πόντοι
301
Εννοείται ότι γαμιεται, την είχα ρωτήσει και για κωλο και μ τον έπιανε και τον μετραγε να δει αν είναι μεγάλο και μ είπε νομίζω 100 και αν θυμάμαι καλά γιατί είχα πει τελευταία φορά Νοέμβρη....οπότε αναλόγως μεγέθους θα δίνει το κωλο της αλλά για το κανονικό πρόγραμμα μια χαρά γαμιεται. Δεν ξέρω μέσα τι συμμετοχή έχει καθώς δεν την πήρα πριβε αλλά δείχνει σκυλί τ πολέμου.
Σωραιος ευχαριστώ, έχει την περισσότερη δουλειά αυτή όλο χορό πριβε εναλλάξ ήταν δεν μπόρεσα καν να την πάρω για απλό χορό, θα προσπαθήσω να πάω καμιά καθημερινή μπας και έχει λιγότερη κίνηση.

Bazookaman69

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2019
Like
70
Πόντοι
0
Παιδιά η Κάρλα Καστανόξανθη Ρουμάνα με κολάρα τσιμπουκοχειλα και λίγα κιλακια παραπάνω κάνει τίποτα στο Πριβε την έχει δοκιμάσει κανένας!

JiBdr

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς εάν η Αριανα η Ουκρανή που κάνει το σόου προχωράει στο πριβέ ;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.779
Πόντοι
206

Συγχωρέστε με για το χιούμορ, αλλά έχει αρχίσει να βρωμάει η κατάσταση κατώτερης κλάσης περιθώριο. Η Ρενάτα με τα αλλιθωρα πλαστικά βυζιά, η Ροξυ η Σαββατογεννημένη και η Μαγια η μπεκρου που κάνουν καλό πριβέ. Ρε που σε κατάντησαν Έλληνα.

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
572
Πόντοι
31
Παιδιά η Κάρλα Καστανόξανθη Ρουμάνα με κολάρα τσιμπουκοχειλα και λίγα κιλακια παραπάνω κάνει τίποτα στο Πριβε την έχει δοκιμάσει κανένας!
Ακόμη δουλεύει αυτό το μπουρδελακι

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
604
Πόντοι
301

Stories