Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 267K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
2C. Της αρεσει η Βοτκα και το Μαρτινι.
χαχαχαχα....ολα τα ξερει ο μαζντα,μεχρυ και τι ποτο της αρεσει!!  :cheesy: μηπως την χωνεις εσυ μαζντα συναγωνιστη???πως και ξερεις τοσα για αυτην???τουλαχιστον πες μας..ειναι καλη????  ;) ;)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
χαχαχαχα....ολα τα ξερει ο μαζντα,μεχρυ και τι ποτο της αρεσει!!  :cheesy: μηπως την χωνεις εσυ μαζντα συναγωνιστη???πως και ξερεις τοσα για αυτην???τουλαχιστον πες μας..ειναι καλη????  ;) ;)

Σημερα ρεπο απο αυριο πισω Κινκυ.

Τα υπολοιπα περιτα ;)

M3

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα παει στο μουσες καθημερινη(τεταρτη-πεμπτη) δυο συνεχομενες εβδομαδες και δεν παλευεται η κατασταση.Απο ονοματα δεν ξερω αλλα οι θαμωνες αντε να ηταν το πολυ 10-15.Παλια εκανες αιτηση να κατσεις σε καναπε τωρα και να πας καρφωτος απο μονος σου δεν νομιζω να σου πουν τιποτα.Το γκαρσονι ειχε απιστευτα μουτρα μολις του ειπαμε οτι θα κατσουμε σε καναπε και καθ ολη την διαρκεια.Οι γκομενες εκτος απο 3-4 που εκοβαν καμια βολτα ειχαν αραξει ολες με τα τσιγαρακια στους καναπεδες 4-4, 5-5 λες και ειχαν κλεισει  τραπεζια στο Βερτη.Τα γκαρσονια που παλια τρεχανε με τα λειζερ και με τις καρτες τωρα ειχαν καθησει σε μια γωνια σαν να τους πηγαιναν στην κρεμαλα...

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ειχα παει στο μουσες καθημερινη(τεταρτη-πεμπτη) δυο συνεχομενες εβδομαδες και δεν παλευεται η κατασταση.Απο ονοματα δεν ξερω αλλα οι θαμωνες αντε να ηταν το πολυ 10-15.Παλια εκανες αιτηση να κατσεις σε καναπε τωρα και να πας καρφωτος απο μονος σου δεν νομιζω να σου πουν τιποτα.Το γκαρσονι ειχε απιστευτα μουτρα μολις του ειπαμε οτι θα κατσουμε σε καναπε και καθ ολη την διαρκεια.Οι γκομενες εκτος απο 3-4 που εκοβαν καμια βολτα ειχαν αραξει ολες με τα τσιγαρακια στους καναπεδες 4-4, 5-5 λες και ειχαν κλεισει  τραπεζια στο Βερτη.Τα γκαρσονια που παλια τρεχανε με τα λειζερ και με τις καρτες τωρα ειχαν καθησει σε μια γωνια σαν να τους πηγαιναν στην κρεμαλα...
δεν συμφωνω με ολα φιλε..πηγες και καθημερινη ..πηγαινε σαββατο η παρασκευη!! και οσο για τους σερβιτορους με τα λειζερ πιστευω πως ουτε εσυ θες να σε πριζουν με τα γαμωλειζερ τους  ;)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
δεν συμφωνω με ολα φιλε..πηγες και καθημερινη ..πηγαινε σαββατο η παρασκευη!! και οσο για τους σερβιτορους με τα λειζερ πιστευω πως ουτε εσυ θες να σε πριζουν με τα γαμωλειζερ τους  ;)

Καθημερινες οι διελευσεις ειναι απο 6 - 15 πελατες συνολικα.

Παρασκευη ειχαν κοντα 35 ατομα.

Το μαγαζι δεν εχει πολυ κινηση ειναι αληθεια.

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Καθημερινες οι διελευσεις ειναι απο 6 - 15 πελατες συνολικα.

Παρασκευη ειχαν κοντα 35 ατομα.

Το μαγαζι δεν εχει πολυ κινηση ειναι αληθεια.
ρε μαζντα εχω ερωτηση...πως ξερεις τοοοοσα για ολα τα στριπ???? δουλευεις στον χορο???σορρυ κιολας που ρωταω.. αλλα εισαι παντα ενημερομενος για ολα... (καλο αυτο βεβαια,καλοπροαιρετα μιλαω)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
ρε μαζντα εχω ερωτηση...πως ξερεις τοοοοσα για ολα τα στριπ???? δουλευεις στον χορο???σορρυ κιολας που ρωταω.. αλλα εισαι παντα ενημερομενος για ολα... (καλο αυτο βεβαια,καλοπροαιρετα μιλαω)

Ουτε βγαζω λεφτα απο στριπ ουτε χαλαω λεφτα σε αυτα (πλεον).

Δεν ξερω για ολλα τα στριπ. Μονο για Κινκυ Μουσες.

Στο ενα εχω πολλες φιλες πλεον και στο αλλο το μωρο μου.

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Ουτε βγαζω λεφτα απο στριπ ουτε χαλαω λεφτα σε αυτα (πλεον).

Δεν ξερω για ολλα τα στριπ. Μονο για Κινκυ Μουσες.

Στο ενα εχω πολλες φιλες πλεον και στο αλλο το μωρο μου.
οπα παιζεις σε τετοια φαση κυριε μαζντα??? μωρακι απο στιπ εκτος μαγαζιου?? πολυ ομορφα!! μαγκακος ο μαζντα!!αν και εχει τεθει τετοιο θεματακι σε αλλο θρεντ ...θεμα ζηλιας δεν παιζει?? μιλαω γιατι για μενα πιστευω οτι δεν θα αντεχα σε μια τετοια φαση...αλλα να μου πεις εξαρτατε και το τι θες απο την κοπελα..και το αν για σενα περνας καλα,αυτο πιστευω οτι ειναι το σωστο...  ;)

BAXYOU

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ο Ζουγανέλης είχε πει παλαιότερα (στην εκπομπή κουφώματα νομίζω) το περίφημο: καλύτερα να'χω το γλυκό και να το μοιράζομαι παρά νάχω σκατά και να τα τρώω μόνος μου!!!
είναι και θέμα ανθρώπου βέβαια.

agelos_25

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
1
παω στο μαγαζι και πετυχενω ψηλομεθυσμενη την ΜΙΑ..καπακια την περνω για πριβε..οπου και μπααααααμ....εγινε το συμβαν!!! πολυ καλο μουνακι...  :cheesy:

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
παω στο μαγαζι και πετυχενω ψηλομεθυσμενη την ΜΙΑ..καπακια την περνω για πριβε..οπου και μπααααααμ....εγινε το συμβαν!!! πολυ καλο μουνακι...  :cheesy:

τι συμβαν εννοεις ??  :fuck1: ή  :pipa2: ???

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Πες τι εγινε γιατι δεν θα κλεισω ματι σημερα  :2funny:  :headbang:

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
τι εγινε, πεφτει γαμησι στα πριβε του μουσες? αντε λεγετε ρε