Καλό φθινόπωρο σε όλους και πρώτη επίσκεψη για τη νέα σεζόν στο Mousses, αφού πρόταση που έγινε από μέλη της παρέας μου για Ανατολή απορρίφθηκε μετα βδελυγμίας!!(Ακόμα θυμάμαι την τελευταία φορά που προσπάθησα να πάω στο Ανατολή και ο <<γύφτος>> στην πόρτα ζήτησε 15 ευρώ είσοδο και 5 ευρώ για να μου βρει καλό τραπέζι, λες και θα πήγαινα στο Βοσκόπουλο!!)
Mousses λοιπόν και εύκολο πάρκινγκ στο χώρο του μαγαζιού από τον υπάλληλο (ευγενέστατος)
Χωρίς είσοδο, χώρος ίδιος και απαράλλαχτος,κόσμος λίγος αλλά αρκετές κοπέλες.
Προσωπικό εξυπηρετικό και ευγενικό, ποτά ΟΚ (μπύρα).Τιμή ποτού 10 ευρώ.
Χοροί στην πίστα μόνο topless, ένα σόου με τη Νταιάνα και το Στιβ Βεντούζο (dildo), νομίζω θα μπορούσαν να βάλουν και κάποιες κοπέλες να χορεύουν full nude..
Όσον αφορά στις κοπέλες ,πρέπει να πω πώς παρότι δεν υπάρχει κάποια που θα δεις και θα πεις ό,τι είναι θεα, ο μέσος όρος είναι πολύ καλός..Προσωπικά δεν εντόπισα ούτε μία που να μου προκάλεσε αηδία(σημαντικό).Επίσης ήταν ευγενικές και κάθονταν αρκετή ώρα για να συστηθούν πριν ζητήσουν οτιδήποτε.
Απλός χορός 10 ευρώ (πολύ καλός σε διάρκεια και ποιότητα).
Prive 50 (δε μπορώ να εκφέρω προσωπική γνώμη, ο φίλος μου όμως που δοκίμασε έμεινε ικανοποιημένος)
Συμπερασματικά λοιπόν αξιοπρεπές μαγαζί.Με 2-3 προσθήκες κοριτσιών επιπέδου Champions League, full nude χορούς στην πίστα (έστω και από ορισμένες κοπέλες) μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα!!