Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Άννα που ψάχνω εγώ, όταν δουλευε Πρινσες την έλεγαν Αντριάνα, αλλά επειδή το Αντριάνα στο Μουσες ήταν πιασμένο, χρησιμοποιούσε το Άννα

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αλλά είναι ακόμα εκέι? Γιατί εχω πολύ καιρο να την δω...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
πολύ καλό παιδί...

θα σου το επιβεβαιώσει κι ο περσόνανονγκράτα..οτι αυτό το κορίτσι έχει μόνο (+)...ψεγάδι δεν θα βρεις...ούτε στο σώμα..ούτε στην ψυχή...ούτε στο μυαλό...

:grin: :grin: :grin: :grin:

Για το σώμα είμαστε βέβαιοι

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ε γι αυτό την ψάχνω κ εγώ! Το μυαλό της κλπ κλπ δεν νομίζω ότι έχει κ πολύ σημασιά...τελικά την έχει πετύχει κανείς τελευταία ή βρήκε σπόνσορα?

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
Αντριανα χτες ηταν εκει.αρκετες κοπελες καινουργιες ειχε.περιμενα χειροτερα να περναγα αλλα τελικα περασα καλα.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Αντριανα χτες ηταν εκει.αρκετες κοπελες καινουργιες ειχε.περιμενα χειροτερα να περναγα αλλα τελικα περασα καλα.

Αδερφέ δώσε πληροφορίες παρακαλώ. Τι παίζει με αυτήν? Χορός με 10 ευρώ πόση ώρα κάνει?? Αφήνει να την πιάσεις? (όχι κάτω
στήθος κυρίως λέω)

asximos_3636

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφέ δώσε πληροφορίες παρακαλώ. Τι παίζει με αυτήν? Χορός με 10 ευρώ πόση ώρα κάνει?? Αφήνει να την πιάσεις? (όχι κάτω
στήθος κυρίως λέω)
αν δεν αφηνει ουτε στηθος τοτε γαμησετα!!!

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αντριάνα ή Άννα ρε παιδιά? Εγώ για την Άννα λέω, είναι διαφορετικά πρόσωπα! Η άννα είναι πρωην Αντριάνα στο Πρίνσες! Ψηλή, ξανθιά Ρουμάνα!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κατακαημένη νέκρα και εδώ? η σοφία η ξανθούλα με το καρεδάκι είναι για μπουλκουμέ-πριβέ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ενας  παθασμένος  ρομαντικός  κυνηγός

καθόλου ρομάντσο δε παίζει.Απλή σαγηνευτική φράπα ήταν πάντα ο σκόπος μου!είτε στο φεγγαρόφως,είτε στο ημίφως,ποτέ όμως στο φώς της μέρας.Εγώ πίνω τον βρικολακιασμένο φραπέ του ξημερώματος!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
Καλό φθινόπωρο σε όλους και πρώτη επίσκεψη για τη νέα σεζόν στο Mousses, αφού πρόταση που έγινε από μέλη της παρέας μου για Ανατολή απορρίφθηκε μετα βδελυγμίας!!(Ακόμα θυμάμαι την τελευταία φορά που προσπάθησα να πάω στο Ανατολή και ο <<γύφτος>>  στην πόρτα ζήτησε 15 ευρώ είσοδο και 5 ευρώ για να μου βρει καλό τραπέζι, λες και θα πήγαινα στο Βοσκόπουλο!!)
Mousses λοιπόν και εύκολο πάρκινγκ στο χώρο του μαγαζιού από τον υπάλληλο (ευγενέστατος)
Χωρίς είσοδο, χώρος ίδιος και απαράλλαχτος,κόσμος λίγος αλλά αρκετές κοπέλες.
Προσωπικό εξυπηρετικό και ευγενικό, ποτά ΟΚ (μπύρα).Τιμή ποτού 10 ευρώ.
Χοροί στην πίστα μόνο topless, ένα σόου με τη Νταιάνα και το Στιβ Βεντούζο (dildo), νομίζω θα μπορούσαν να βάλουν και κάποιες κοπέλες να χορεύουν full nude..
Όσον αφορά στις κοπέλες ,πρέπει να πω πώς παρότι δεν υπάρχει κάποια που θα δεις και θα πεις ό,τι είναι θεα, ο μέσος όρος είναι πολύ καλός..Προσωπικά δεν εντόπισα ούτε μία που να μου προκάλεσε αηδία(σημαντικό).Επίσης ήταν ευγενικές και κάθονταν αρκετή ώρα για να συστηθούν πριν ζητήσουν οτιδήποτε.
Απλός χορός 10 ευρώ (πολύ καλός σε διάρκεια και ποιότητα).
Prive 50 (δε μπορώ να εκφέρω προσωπική γνώμη, ο φίλος μου όμως που δοκίμασε έμεινε ικανοποιημένος)
Συμπερασματικά λοιπόν αξιοπρεπές μαγαζί.Με 2-3 προσθήκες κοριτσιών επιπέδου Champions League, full nude χορούς στην πίστα (έστω και από ορισμένες κοπέλες) μπορεί να πάει ακόμα καλύτερα!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
ναι,ρουμανα απο το brasof.πολυ οραιο χορο πιστα οχι πριβε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom