pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τσέκαρε το ημερολόγιο! Μπορεί να εννοείς την μεθεπόμενη μέρα
τσέκαρε το ημερολόγιο! Μπορεί να εννοείς την μεθεπόμενη μέρα
Κάποιος από το περσινό παρεάκι πρέπει να μου εξηγήσει πως με θυμούνται γκόμενες που δεν τους είχα μιλήσει ποτέ .
Γρήγορο πέρασμα από το εν λόγω μαγαζί την προηγούμενη εβδομάδα (Σάββατο βράδυ-κυριακή πρωί) για ένα ποτάκι ...!!!
Δεν είχα ξαναπάει (ή είχα πάει τόσο παλιά και τόσο λιώμα που δεν το θυμάμαι ...)
4 φουσκωτοί στην πόρτα ... προς προκαταβολική αποφυγή παρεξηγήσεων ? ευγενικότατοι πάντως ...!!!
Αρκετός κόσμος σε ένα χαριτωμένο μαγαζί (εγώ προτιμώ τα ψηλοτάβανα ...)
Στο ζουμί τώρα..., πολύ ωραίες κοπέλες και αρκετές ...!!! ειλικρινά ΔΕΝ το περίμενα τέτοιο επίπεδο και σε κορμί και σε σώμα κια σε τέτοια ποσότητα ...
επιπλέον δεν ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικές όταν τις απέφευγες διακριτικά ...ευχαριστούσαν χαμογελαστά και συνέχιζαν παρακάτω...!!!
Οσον αφορά τα ποτά η βότκα μου ήταν πετρέλαιο, με όλη την ένοια της λέξης ... στην αρχή την έδωσα για συμπλήρωμα πορτοκαλάδας και μετά ζορίστικα για να την πιώ ... απαράδεκτο, το ξέρουμε οτι σε όλα τα μαγαζιά θα πιούμε μπόμπα αλλά το συγκεκριμένο ήταν μεγάλο χάλι ...!!!
Επισής σπαστικό ήταν το γεγονός του ανέβα κατέβα στις σκάλες ... ρε παιδιά, έχω ήδη πιεί το κώλο μου πριν έρθω και θα συνεχίσω να πίνω, γιατί με βάζετε σε αυτό το βασανιστήριο ... βάλτε ένα ασανσέρ, μία κυλιόμενη έστω ...
Συμπέρασμα, θα ξαναπεράσω να τιμήσω τις ενδιαφέρουσες κορασίδες οι οποίες στη συγκεκριμένη επίσκεψη το παίζανε παρθένες του κατηχητικού ... (υπονοούμενο χωρίες επεξήγηση...)
Λόγω κρίσης αποφεύγω τα παρατράγουδα, χορούς πριβέ κλπ ... προτιμώ να φανονίζω μαγαζιού ... αλλά έπεσα σε παρθενώπες ...
όσο για το ποτό θα το παίξω μπυρόβιος την επόμενη φορά ...
tnx
δεν ξέρω με ποιές έχεις ασχοληθεί απ'το μαγαζί...
απλά επειδή ξέρω απο προσωπικές γνωριμίες...οτι οι περισσότερες είναι in love με αίσθημα εκτός μαγαζιού...(xaxaxaxax)
δύσκολο να φας κάτι εκτός...
*εγώ είμαι κ άσχημος βέβαια...οπότε...νταξ..δεν είμαι κ το καλύτερο παράδειγμα...
άργησες...έχει καταληφθεί η θέση σου...;)
εγώ πάντα αποτυγχάνω...παρά τις προσπάθειες..
το αποσμητικό το παίρνουμε ρολ ον εκτός εάν έχουμε τρίχα κοτσιδάκια που κάνουν με ρολ ον τη μασχάλη καταίφι.ασπρίζει τις μπλούζες..στις μασχάλες... :'(
έχω κ ξυρισμένες μασχάλες..για να μην πεις καμιά μαλακία ακόμη...
πάντως..κ κώλο ξυρίζω..οπότε λάθος είναι το ντιντι...καρακραγμένη πουστάρα έπρεπε να με πεις...;
ωραία...
μαλακία που πέταξες..εεε ? είδες που καμιά φορά γίνονται κ ανατροπές ?
Εχω επισκεφτει αρκετες φορες το μαγαζι αλλα την τελευταια φορα (πριν καμια εβδομαδα), παρατήρσα μια απουσια.
Λοιπον ψαχνω μια κορασιδα που την λενε Ειρηνη νομίζω ή Ελενη/Έλενα, μάλλον Ειρήνη όμως.
Νεα ή προμιλφ θα την χαρακτήριζε κάποιος, ξανθιά με μέτριο μήκος μαλλιού, στητά κανονικά βυζάκια, κοντούλα και αδυνατούλα (όχι κοκκαλιάρα), με μεγάλα χειλια (πάνω ε ), και συνήθως φόραγε κάποιο ξεκωλο κοντό φορεμα, όχιτα κλασσικα στριπτεσωρουχα.
Μάλλον ελληνιδα, αν δεν ηταν μιλαει πολυ καλα ελληνικα.
Περσι πρωτοχρονια περιπου ητανε Μουσσες και πιο παλια.
Γνωριζει κανεις κατι ; Μηπως εχει παει σε αλλο μαγαζι ; Μηπως ειναι ακομα Μουσσες αλλα διακοπες ;
Ευχαριστω εκ των προτερων συναδελφοι
Αρχηγέ η Ελενα δεν ήταν μελαχροινή? Τα "άνοιξε" για το καλοκαίρι? Με την ευκαιρία να αναφωνήσω "Τι βυζάρες ήταν αυτές!" που το χρωστάω από παλιά που είχαμε κάνει πριβέ....μάλλον την έλενα εννοείς.Είναι ρουμούνα,μιλάει όντως πολύ καλά τα ελληνικά και την παρασκευή ήτο εκεί.
Αρχηγέ η Ελενα δεν ήταν μελαχροινή? Τα "άνοιξε" για το καλοκαίρι? Με την ευκαιρία να αναφωνήσω "Τι βυζάρες ήταν αυτές!" που το χρωστάω από παλιά που είχαμε κάνει πριβέ....