Νέα

Mousses Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Τωρα αυτα τα πραγματα σχετικα ειναι... Εφυγα 7 το πρωι οποτε μερα ηταν. Αλλα δεν μετραει ως επομενη αλλα ως συνεχεια της βραδυας που δεν ηταν ακριβω βραδυα διοτι στο μεσο αυτης ειχε ξημερωσει.

Τελος παντων 48 ωρες μετα δεν παρατηρησα επιπτωσεις hangover.

Τωρα θα μου πειτε αυτο το ποστ δεν ειναι τρανη αποδειξη οτι τα ποτα ηταν μολοτοφ  :2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κάποιος  από το  περσινό  παρεάκι  πρέπει  να  μου  εξηγήσει  πως  με  θυμούνται γκόμενες  που  δεν τους  είχα  μιλήσει ποτέ .

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κάποιος  από το  περσινό  παρεάκι  πρέπει  να  μου  εξηγήσει  πως  με  θυμούνται γκόμενες  που  δεν τους  είχα  μιλήσει ποτέ .

Έχεις λεφτά αισθήματα, και η παρουσία σου δεν περνάει απαρατήρητη...... :cheesy:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Γρήγορο πέρασμα από το εν λόγω μαγαζί την προηγούμενη εβδομάδα (Σάββατο βράδυ-κυριακή πρωί) για ένα ποτάκι ...!!!

Δεν είχα ξαναπάει (ή είχα πάει τόσο παλιά και τόσο λιώμα που δεν το θυμάμαι ...)

4 φουσκωτοί στην πόρτα ... προς προκαταβολική αποφυγή παρεξηγήσεων ? ευγενικότατοι πάντως ...!!!

Αρκετός κόσμος σε ένα χαριτωμένο μαγαζί (εγώ προτιμώ τα ψηλοτάβανα ...)

Στο ζουμί τώρα..., πολύ ωραίες κοπέλες και αρκετές ...!!! ειλικρινά ΔΕΝ το περίμενα τέτοιο επίπεδο και σε κορμί και σε σώμα κια σε τέτοια ποσότητα ...
επιπλέον δεν ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικές όταν τις απέφευγες διακριτικά ...ευχαριστούσαν χαμογελαστά και συνέχιζαν παρακάτω...!!!

Οσον αφορά τα ποτά η βότκα μου ήταν πετρέλαιο, με όλη την ένοια της λέξης ... στην αρχή την έδωσα για συμπλήρωμα πορτοκαλάδας και μετά ζορίστικα για να την πιώ ... απαράδεκτο, το ξέρουμε οτι σε όλα τα μαγαζιά θα πιούμε μπόμπα αλλά το συγκεκριμένο ήταν μεγάλο χάλι ...!!!

Επισής σπαστικό ήταν το γεγονός του ανέβα κατέβα στις σκάλες ... ρε παιδιά, έχω ήδη πιεί το κώλο μου πριν έρθω και θα συνεχίσω να πίνω, γιατί με βάζετε σε αυτό το βασανιστήριο ... βάλτε ένα ασανσέρ, μία κυλιόμενη έστω ...

Συμπέρασμα, θα ξαναπεράσω να τιμήσω τις ενδιαφέρουσες κορασίδες οι οποίες στη συγκεκριμένη επίσκεψη το παίζανε παρθένες του κατηχητικού ... (υπονοούμενο χωρίες επεξήγηση...)

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Γρήγορο πέρασμα από το εν λόγω μαγαζί την προηγούμενη εβδομάδα (Σάββατο βράδυ-κυριακή πρωί) για ένα ποτάκι ...!!!

Δεν είχα ξαναπάει (ή είχα πάει τόσο παλιά και τόσο λιώμα που δεν το θυμάμαι ...)

4 φουσκωτοί στην πόρτα ... προς προκαταβολική αποφυγή παρεξηγήσεων ? ευγενικότατοι πάντως ...!!!

Αρκετός κόσμος σε ένα χαριτωμένο μαγαζί (εγώ προτιμώ τα ψηλοτάβανα ...)

Στο ζουμί τώρα..., πολύ ωραίες κοπέλες και αρκετές ...!!! ειλικρινά ΔΕΝ το περίμενα τέτοιο επίπεδο και σε κορμί και σε σώμα κια σε τέτοια ποσότητα ...
επιπλέον δεν ήταν ιδιαίτερα ενοχλητικές όταν τις απέφευγες διακριτικά ...ευχαριστούσαν χαμογελαστά και συνέχιζαν παρακάτω...!!!

Οσον αφορά τα ποτά η βότκα μου ήταν πετρέλαιο, με όλη την ένοια της λέξης ... στην αρχή την έδωσα για συμπλήρωμα πορτοκαλάδας και μετά ζορίστικα για να την πιώ ... απαράδεκτο, το ξέρουμε οτι σε όλα τα μαγαζιά θα πιούμε μπόμπα αλλά το συγκεκριμένο ήταν μεγάλο χάλι ...!!!

Επισής σπαστικό ήταν το γεγονός του ανέβα κατέβα στις σκάλες ... ρε παιδιά, έχω ήδη πιεί το κώλο μου πριν έρθω και θα συνεχίσω να πίνω, γιατί με βάζετε σε αυτό το βασανιστήριο ... βάλτε ένα ασανσέρ, μία κυλιόμενη έστω ...

Συμπέρασμα, θα ξαναπεράσω να τιμήσω τις ενδιαφέρουσες κορασίδες οι οποίες στη συγκεκριμένη επίσκεψη το παίζανε παρθένες του κατηχητικού ... (υπονοούμενο χωρίες επεξήγηση...)

Mονο παρθενες δεν ειναι. Για εντος Επικεντρωσου Ρουμανια.

Παιζει ΦΠΑ (Φραπες, Πιπα, Ακροβρατικα)

Μακρυα απο βοτκα, προτιμα ουισκακι και πες με νοημα στον σερβιτορο να σου βαλει απο το καλο (με νοημα) και οτι αν φερει πετρελαιο θα το στηλεις πισω. (μην ζητησεις μαρκα (περδικες και τετοια) συγκεκριμενη.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Λόγω κρίσης αποφεύγω τα παρατράγουδα, χορούς πριβέ κλπ ... προτιμώ να φανονίζω  μαγαζιού ... αλλά έπεσα σε παρθενώπες ...

όσο για το ποτό θα το παίξω μπυρόβιος την επόμενη φορά ...

tnx

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Λόγω κρίσης αποφεύγω τα παρατράγουδα, χορούς πριβέ κλπ ... προτιμώ να φανονίζω  μαγαζιού ... αλλά έπεσα σε παρθενώπες ...

όσο για το ποτό θα το παίξω μπυρόβιος την επόμενη φορά ...

tnx

Και εγω πριβεδες και φραπεδες δεν κανω. Οχι μονο λογο κρισης αλλα δεν γουσταρω τα βιαστικα πραγματα σε χυμενους καναπεδες.

Επειδη δεν πηγαινω ομως τοσο με ενημερωνουν για να με δελεασουν σε σχεση με τις προσφερομενες υπηρεσιες.

Εξω ομορφα πραγματα σωστος εισαι.

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
δεν ξέρω με ποιές έχεις ασχοληθεί απ'το μαγαζί...

απλά επειδή ξέρω απο προσωπικές γνωριμίες...οτι οι περισσότερες είναι in love με αίσθημα εκτός μαγαζιού...(xaxaxaxax)

δύσκολο να φας κάτι εκτός...

*εγώ είμαι κ άσχημος βέβαια...οπότε...νταξ..δεν είμαι κ το καλύτερο παράδειγμα... :rockon:

Εχει και καινουργια τεμαχια απο Εσθονια που δεν ειναι in love ακομα...

ΥΓ. Ασχημος....  :2funny: :2funny:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Αν εγω ειμαι ωραιος τοτε...

Κοντος χοντρος με μικρο πουτσο ειμαι.

Αλλα τι να κανω προσπαθω και εγω.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
έχω κ ξυρισμένες μασχάλες..για να μην πεις καμιά μαλακία ακόμη...

Καλα εσενα δε χρειαζεται να σε γλενταει ο personas, αυτογλεντιεσαι μονος σου.
Ουουουου ρε Ντιντι.
Να σε πω, αφηνεις και ενα φτερο να κυλησει στις ξυρισμενες αμασχαλες σου για να δεις ποσο καλα ειναι ξυρισμενες?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
πάντως..κ κώλο ξυρίζω..οπότε λάθος είναι το ντιντι...καρακραγμένη πουστάρα έπρεπε να με πεις...;

Εσυ το ειπες. Και μετα απο αυτο...
I rest my case, που λεμε και στο χωριο μου.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ντάξει καλά ήταν για δεκαπενταύγουστο στην αθήνα.Το μαγαζί δεν είχε φούλ ρόστερ αφού έλειπαν οι αλίνα,η γκλέν γκλόουζ(σίσσυ),η τζούλια ρόμπερτς(ή αλλιώς η ξανθιά μιλφάρα του λολίτα),η μαλένα κλπ...αλλά ήταν και αξιόλογα τεμαχιακά τεμάχια Που κράτησαν τον πήχυ ψηλά ήτοι:

1)αλεξάνδρα(πρώην λολίτα)
2)αντριάννα(πρώην λολίτα)
3)σοφία(πρώην πρίνσεςς)
4)αννα(πρώην πρίνσεςς)
5)έλενα(πρώην ανατολή-ρουμούνα)
6)αλέξια(ο έρωτάς μου ο αγιάτρευτος)
7)χριστίνα(τουμπανο)
8)ξανθιά οπτασία νέα προσέλευση
9)μελαχροινη ψηλή μιλφάρα με βυζους τούμπανο
10)φώτης πυγμαλίων(ελληνοπόντιος δημοσιογράφος της εφημερίδας "τα μούσια"
11)εγω
12)ο φίλος μου
13)η φίλη του
14)οι φίλες της
15)οι φίλοι των
16)λουί βιτών
17)και φυσικά η νατάσσα....

αυτά...

Velvetbus

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εχω επισκεφτει αρκετες φορες το μαγαζι αλλα την τελευταια φορα (πριν καμια εβδομαδα), παρατήρσα μια απουσια.
Λοιπον ψαχνω μια κορασιδα που την λενε Ειρηνη νομίζω ή Ελενη/Έλενα, μάλλον Ειρήνη όμως.

Νεα ή προμιλφ θα την χαρακτήριζε κάποιος, ξανθιά με μέτριο μήκος μαλλιού, στητά κανονικά βυζάκια, κοντούλα και αδυνατούλα (όχι κοκκαλιάρα), με μεγάλα χειλια (πάνω ε :P), και συνήθως φόραγε κάποιο ξεκωλο κοντό φορεμα, όχιτα κλασσικα στριπτεσωρουχα.
Μάλλον ελληνιδα, αν δεν ηταν μιλαει πολυ καλα ελληνικα.
Περσι πρωτοχρονια περιπου ητανε Μουσσες και πιο παλια.
Γνωριζει κανεις κατι ; Μηπως εχει παει σε αλλο μαγαζι ; Μηπως ειναι ακομα Μουσσες αλλα διακοπες ;

Ευχαριστω εκ των προτερων συναδελφοι

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εχω επισκεφτει αρκετες φορες το μαγαζι αλλα την τελευταια φορα (πριν καμια εβδομαδα), παρατήρσα μια απουσια.
Λοιπον ψαχνω μια κορασιδα που την λενε Ειρηνη νομίζω ή Ελενη/Έλενα, μάλλον Ειρήνη όμως.

Νεα ή προμιλφ θα την χαρακτήριζε κάποιος, ξανθιά με μέτριο μήκος μαλλιού, στητά κανονικά βυζάκια, κοντούλα και αδυνατούλα (όχι κοκκαλιάρα), με μεγάλα χειλια (πάνω ε :P), και συνήθως φόραγε κάποιο ξεκωλο κοντό φορεμα, όχιτα κλασσικα στριπτεσωρουχα.
Μάλλον ελληνιδα, αν δεν ηταν μιλαει πολυ καλα ελληνικα.
Περσι πρωτοχρονια περιπου ητανε Μουσσες και πιο παλια.
Γνωριζει κανεις κατι ; Μηπως εχει παει σε αλλο μαγαζι ; Μηπως ειναι ακομα Μουσσες αλλα διακοπες ;

Ευχαριστω εκ των προτερων συναδελφοι

μάλλον την έλενα εννοείς.Είναι ρουμούνα,μιλάει όντως πολύ καλά τα ελληνικά και την παρασκευή ήτο εκεί.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
μάλλον την έλενα εννοείς.Είναι ρουμούνα,μιλάει όντως πολύ καλά τα ελληνικά και την παρασκευή ήτο εκεί.
Αρχηγέ η Ελενα δεν ήταν μελαχροινή? Τα "άνοιξε" για το καλοκαίρι? Με την ευκαιρία να αναφωνήσω "Τι βυζάρες ήταν αυτές!" που το χρωστάω από παλιά που είχαμε κάνει πριβέ....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αρχηγέ η Ελενα δεν ήταν μελαχροινή? Τα "άνοιξε" για το καλοκαίρι? Με την ευκαιρία να αναφωνήσω "Τι βυζάρες ήταν αυτές!" που το χρωστάω από παλιά που είχαμε κάνει πριβέ....

τί να σου πώ?τώρα με προβλημάτισες.. :think:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom