Νέα

Moulin Blue - Χαϊδάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monokoloMIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Εβίτα επίσης απούσα την προηγούμενη Παρασκευή, η επίσημη θέση του σερβιτόρου είναι ότι είχε ρεπό...
Ξέρει κανείς κάτι περισσότερο;;

Και εγώ όταν πέρασα πριν καμία εβδομάδα έλειπε...Προφανώς απουσιάζει...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Με την Έλενα γνωρίζει κανείς τι γίνεται???Ξέρει κανείς πότε θα έρθει???Μήπως δεν θα γυρίσει καθόλου???
Αν εννοείς μια καστανόξανθη,μέτριου αναστήματος,με σχετικα μεγάλο στήθος-φυσικό και ωραίο τουρλωτό κώλο (θυμίζει και ολίγον τι Πετρούλα εις το πρόσωπον),έχω να σ πω οτι εθεάθη και εδοκιμάσθη εκ του γράφοντος το βράδυ του εν λόγω Σαββάτου,δηλαδη στις 23/02/2013

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Αν εννοείς μια καστανόξανθη,μέτριου αναστήματος,με σχετικα μεγάλο στήθος-φυσικό και ωραίο τουρλωτό κώλο (θυμίζει και ολίγον τι Πετρούλα εις το πρόσωπον),έχω να σ πω οτι εθεάθη και εδοκιμάσθη εκ του γράφοντος το βράδυ του εν λόγω Σαββάτου,δηλαδη στις 23/02/2013
Δεν νομίζω αδερφέ να λέμε την ίδια.Αυτή που σου λέω εγώ ήταν κοκκινομάλλα(παλιά τουλάχιστον).Τώρα το στήθος δεν είναι σχετικά μεγάλο,είναι τεράστιο(6-7άρια).
'Αμα την ξέρεις και κάπως καλά είναι αρκετά καλή στο χορό!Κατά τα άλλα είναι αρκετά ψηλή(νταρντάνα) και το χαρακτηριστικό στο πρόσωπό της είναι ότι έχει κάπως μεγάλη μήτη!Θα την καταλάβεις αμέσως όταν τη δεις!
Ξεχωρίζει!

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Mάγγες κανενα Roster έχουμε εδώ ;

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ρε μάγκες!!!!!Ποιός ξέρει ρίποτα για Έλενα???? : :tits2:tits2:
Έχω την εντύπωση ότι την έκανε τελείως!!!Πάντως μια κοπέλα από το χώρο μου είπε πως συνεχίζει Ελλάδα και δεν έχει φύγει Ρωσία!!!!Μάλλον σε καμιά καφετέρια!!!Όποιος ξέρει τίποτα παραπάνω ας πει!!!!!
Ήταν τρελό βυζοmust η γκόμενα!!!!!

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Να μας δώσει κανεις συνάδελφος ανταπόκριση . ;)

Διαφορετικά θα κανονίσω μια βόλτα με την παρέα να θυμηθούμε τα παλια ATHENS QUEENS. Σ αυτό το μαγαζί - θρύλος φάγαμε τις πρωτες Ρωσίδες και Ρουμάνες που ήρθαν! Παράνομες φυσικά.
Η μόνη μαλακια που ειχε και θα έχει ειναι οι κάμερες (ειναι γεμάτο) !! Αλλα ποιος τους γαμει τις φορτωναμε εκτός μαγαζιού . ;)

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Καμιά ενημέρωση από το μαγαζί??Ενδιαφέρομαι κυρίως για την Έλενα με τα μαστάρια που έχει χαθεί κάνα χρόνο τώρα,αλλά όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη.

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Δες την τελευταια κριτικη που ειχε κανει ο ozzy13, δεν εχουν αλλαξει και πολλα, πτωτικα τα πραγματα..

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Καμιά ενημέρωση από το μαγαζί??Ενδιαφέρομαι κυρίως για την Έλενα με τα μαστάρια που έχει χαθεί κάνα χρόνο τώρα,αλλά όποια πληροφορία ευπρόσδεκτη.
Την Έλενα την έχω πετύχει δυό φορές στο Sins-το παλιό cleopatra- είναι και άλλες από Illusions και Athens Moulin Blue.....

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Είσαι σίγουρος ότι λέμε για την ίδια????
Κοκκινομάλλα με περίεργη μύτη και μαστάρια τεράστια φυσικότατα!!!
Πιο παλιά που είχα πάει στο Sins(πριν κάνα μήνα)δεν ήταν η Έλενα πάντως.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Αυτο θα ειναι ενα καλο νεο.

Περιμενουμε καποια επιβεβαιωση οτι μιλαμε για την γνωστη βυζο - Ελενα .

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Αυτο θα ειναι ενα καλο νεο.

Περιμενουμε καποια επιβεβαιωση οτι μιλαμε για την γνωστη βυζο - Ελενα .
Διόρθωση...η Ειρήνη είναι στο Sins όχι η έλενα,σόρρυ για την λάθος πληροφορία.....

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Μέρος του ρόστερ από τη χθεσινή επίσκεψη στο μαγαζί: Εμμανουέλα, Κορίνα, Εύα, Στέλλα, Ριάννα, Χριστίνα, Αλέξια, Μιλένα, Ίνα, Λουντμίλα, Γιουλία και καμιά ντουζίνα ακόμη.

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
11
Η Εβιτα ειναι στανταρ σινς...την προηγουμενη βδομαδα ειχα παει...

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ρε μάγκες!!!Υπάρχει κανείς να έχει νέα από την Έλενα που δούλευε πριν κάνα χρόνο στο μαγαζί???Άνοιξε η γη και την κατάπιε!!
Όσο για τις άλλες κοπέλες εκεί μου τα μασάνε!!Ούτε ότι έφυγε ούτε ότι είναι Ελλάδα!!Δεν ξέρει κανείς!!
Όποιος γνωρίζει κάτι με σώζει πολύ!!!!!'Οποια και να είναι η απάντηση θα δείξω γενναίος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom