Νέα

Moulin Blue - Χαϊδάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monokoloMIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

phoenix13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καρολινα που ηταν πριν λιγο καιρο στο Star Live Μεταμορφωση πηγε εκει. Ισως ο,τι καλυτερο εχω δει ποτε μου! Τις τα εσκαγα για κανονικο γαμησι ανετα και πολλες φορες αν γινοταν!
Οχι τοσο καλη συμμετοχη (ξεπετα φαση), αλλα δεν υπαρχει αυτο το πλασμα!

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Ρε μάγκες!!!Υπάρχει κανείς να έχει νέα από την Έλενα που δούλευε πριν κάνα χρόνο στο μαγαζί???Άνοιξε η γη και την κατάπιε!!
Όσο για τις άλλες κοπέλες εκεί μου τα μασάνε!!Ούτε ότι έφυγε ούτε ότι είναι Ελλάδα!!Δεν ξέρει κανείς!!
Όποιος γνωρίζει κάτι με σώζει πολύ!!!!!'Οποια και να είναι η απάντηση θα δείξω γενναίος!!!

Η μεγάλη επιστροφή !

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Ρε αδερφέ τα καλύτερα νέα έχεις.Ελπίχω να μην κάνεις πλάκα γιατί με συγκινείς αφάνταστα.
Θα κοιτάξω να πάω μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ελπίζω να γυρίσω με περιγραφές.
Και πάλι ευχαριστώ!!!!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Αποκλειεται παιδια . Παλι καποια αλλη Ελενα θα ειναι . Αν γυρισε στη νυχτα και αυτη τη φορα μετα απο οσα εγιναν στη ζωη της απο τοτε που τη χασαμε τοτε τι να πω ... Θα χασω πασα ιδεα.

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, ΑΥΤΗ η Έλενα είναι.

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Αδέρφια καλημέρα!!!!
Επιβεβαιώνω ότι πρόκειται για τη γνωστή Έλενα(μούναρος εκ Ρωσίας).
Απλά απίστευτη!!!!!!

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αδέρφια καλημέρα!!!!
Επιβεβαιώνω ότι πρόκειται για τη γνωστή Έλενα(μούναρος εκ Ρωσίας).
Απλά απίστευτη!!!!!!

Μήπως είναι η ίδια που δούλευε στο γκραν ριτορνο πριν από 2.5 χρόνια περίπου και μετά εξαφανίστηκε;

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αποκλειεται παιδια . Παλι καποια αλλη Ελενα θα ειναι . Αν γυρισε στη νυχτα και αυτη τη φορα μετα απο οσα εγιναν στη ζωη της απο τοτε που τη χασαμε τοτε τι να πω ... Θα χασω πασα ιδεα.

Τί έπαθε και έφυγε; Αν είναι αυτή που νομίζω ήταν πολύ ωραία.

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Δεν νομίζω να είναι αυτή του Ριτόρνο,αλλά αξίζει τον κόπο να την επισκευτείς!!!!
Αυτή η Έλενα ήταν μονίμως στο Athens....

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δεν νομίζω να είναι αυτή του Ριτόρνο,αλλά αξίζει τον κόπο να την επισκευτείς!!!!
Αυτή η Έλενα ήταν μονίμως στο Athens....

Αυτή που λέω εγώ ήταν με μακριά καστανά μαλλιά, ωραίο σώμα χωρίς υπερβολές, φυσικό στήθος ωσάν πορτοκαλάκια, πολύ όμορφο πρόσωπο,  τα είχε όλα.! Εμπαινες στο μαγαζί και έχυνες μόλις την έβλεπες!

Ήταν στο ριτορνο για πολύ λίγο καιρό.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.021
Πόντοι
3.886
αυτη η μπιζου πολυ καυλιαρα φαινετα...την εχει παρει κανεις prive??

phoenix13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ καβλιαρα οντως η μπιζου, το πιο extreme μωρο εκει μεσα και ταυτοχρονα και το πιο petit. Prive δεν την εχω παρει αλλα μου εχει ανακοινωσει οτι κανει αρκετα περισσοτερα απο τις αλλες. Η αγαπημενη μου δε, η Καρολινα (η οποια ειναι μια απο τις 3-4 ομορφοτερες κοπελες που εχω δει στη ζωη μου, live και οχι) δεν κανει τιποτα απολυτως στο Prive... Καλυτερα να την παρει κανεις 5 απανωτους χορους ξερω εγω. Τωρα αν καποιος συναγωνιστης ξερει περισσοτερες λεπτομερειες για Καρολινα (αυτη με το τατουαζ πιστολι), οπως αν κανει τιποτα εξτρα, που δε νομιζω, θα με ενδιεφερε παρα πολυ.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.021
Πόντοι
3.886
την καρολινα την ειχε παρει ενα φιλαρακι prive και μου οτι ξυγηθηκε πιπουλα....

phoenix13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Χτες ρωτησα ενα παλικαρι που την πηρα και μου ειπε πως ουτε καν αυτο! Δεν ξερω, αν ημουν σιγουρος εστω για πιπα θα την επαιρνα, αλλα αμα δεν ειμαστε σιγουροι δεν μπορουμε να τα σκασουμε κιολας!

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Χτες ρωτησα ενα παλικαρι που την πηρα και μου ειπε πως ουτε καν αυτο! Δεν ξερω, αν ημουν σιγουρος εστω για πιπα θα την επαιρνα, αλλα αμα δεν ειμαστε σιγουροι δεν μπορουμε να τα σκασουμε κιολας!
Για να μην παιδεύεσαι και να μη σκας.Ακόμα και σε κάποιον να έκανε, δε σημαίνει ότι θα κάνει και σε σένα. Επιπλέον πολλές κοπέλες βάζουν <<φίλους>> να διαρρέουν πληροφορίες για υπηρεσίες με σκοπό να μαδήσουν τα θύματα. Σε κάθε περίπτωση σκέψου...Αξίζει να δώσεις για μισή πίπα (αφού την περισσότερη ώρα απλά θα νομίζεις ότι σου κάνει πίπα) 50 ευρώ? Αν ναι, προχώρα.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
36
Like
8.021
Πόντοι
3.886
εγω για αυτο λεω μπιζου παρολο που δεν ειναι σαν την καρολινα φαινεται πιο τρελη και μπορει να κανει κανα καλο σκηνικο στο prive...

phoenix13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Επισης μολις πηρα πρεφα οτι η Μπιζου δουλευε σε studio (βρηκα φωτος της στο Ισμηνης2). Ξερει κανεις αν δουλευει ακομα σε κανα σπιτακι?

chrisex

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
περασα απο εκει εχθες.πολυ ανεβασμενο το μαγαζι.περιλαμβανει και καποιες απο κινκυ.προγραμμα και με δονηταρι(χριστινα απο κινκυ) και ζωντανο γαμησι με εναν με πλαστικο πουτσο.αρκετα καλη επιλογη και φθηνη.10 το ποτο και 5 ο χορος.γυρω στις 20 γκομενες.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
περασα απο εκει εχθες.πολυ ανεβασμενο το μαγαζι.περιλαμβανει και καποιες απο κινκυ.προγραμμα και με δονηταρι(χριστινα απο κινκυ) και ζωντανο γαμησι με εναν με πλαστικο πουτσο.αρκετα καλη επιλογη και φθηνη.10 το ποτο και 5 ο χορος.γυρω στις 20 γκομενες.
Επιβεβαιώνω τα όσα έγραψε ο συναγωνιστής,καθώς και εγώ πέρασα χτες το βράδυ από τον εν λόγω ίδρυμα!
Το ζωντανό sex ήταν όμως,κατ'εμέ,ξενέρα λόγω του ότι ήταν fake,αλλά, τέλος πάντων,περί ορέξεεως....
Ολίγον τι υποτονικό το κλίμα,με μικρή διάθεση εκ μέρους των κορασίδων.Είχα την θέληση για ένα καλό πριβέ,όμως η προσφορά ήταν είτε μη δελεαστική(για τα δικά μυο δεδομένα) είτε κυρίως ανεπαρκής!Η πλειοψηφία έλεγε ότι κάνει μόνο απλό χορό,τίποτα περισσότερο και γενικώς προϊδέαζαν για όχι τόσο κίνκυ καταστάσεις στα ενδότερα.Κέρασα ένα διπλό μια Ελληνίδα,κοκκινομάλλα,ολίγον τι σιττεμένη και απεχώρησα μετά απο κάνα δύοωρο.Εθεάθησαν χτες οι παρακάτω(και όχι μόνο)....
Ιρίνα,Άντζυ,Κωνσταντίνα(Η Ελληνίς),Κλαούντια,Φλώρυ,Νατάσ(ςςςς)α,Σάντρα,Ηλέκτρα,Κάτριν
ενώ ενεθανήσθισαν η Ρουμάνα Αλέξια μαζί με μια ψηλή μελαγχρινή,νταρντάνα(επίσης στρίπερ στο εν λόγω,πολύ γνωστή,,αλλά δεν θυμάμαι όνομα  :headbang: ),ντυμένες κανονικά με παρέα ωσάν πελάτες!

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Πέρασμα χθες από το μαγαζί. Κόσμος πολύς, βέβαια κάπως λιγότερος από προηγούμενες επισκέψεις μέσα στον Σεπτέμβριο, χωρίς να είναι κακό αυτό καθώς τον τελευταίο καιρό παραήταν πηγμένο. Οι κορασίδες του Κίνκυ απούσες, (και η Σάντρα η μουνάρα) προφανώς επέστρεψαν εκεί. Απόπειρα ρόστερ:

Μπέλλα (καμία σχέση με την Μπέλλα του Ρασπούτιν)
Ηλέκτρα
Ιρίνα
Μαρία (όμορφο μελαχρινό μουνάκι από την Ρουμανία)
Ραμόνα
Έλενα
Αντέλ
Μπιζού
Αντζυ

κ πολλές ακόμα που δεν θυμάμαι ονόματα. Συνολικά οι κορασίδες πρέπει να είναι καμιά 30αριά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom