Νέα

Moulin Blue - Χαϊδάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monokoloMIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Πέρασμα χθες από το μαγαζί. Κόσμος πολύς, βέβαια κάπως λιγότερος από προηγούμενες επισκέψεις μέσα στον Σεπτέμβριο, χωρίς να είναι κακό αυτό καθώς τον τελευταίο καιρό παραήταν πηγμένο. Οι κορασίδες του Κίνκυ απούσες, (και η Σάντρα η μουνάρα) προφανώς επέστρεψαν εκεί. Απόπειρα ρόστερ:

Μπέλλα (καμία σχέση με την Μπέλλα του Ρασπούτιν)
Ηλέκτρα
Ιρίνα
Μαρία (όμορφο μελαχρινό μουνάκι από την Ρουμανία)
Ραμόνα
Έλενα
Αντέλ
Μπιζού
Αντζυ

κ πολλές ακόμα που δεν θυμάμαι ονόματα. Συνολικά οι κορασίδες πρέπει να είναι καμιά 30αριά.
Aψογος..αλλα βαλε και την εβιτα, 2μετρα γυναικα :grin:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
To άλογο με το μαύρο μαγιό? Δεν είχα πιάσει το όνομα, κάτι άλλο θα κοίταζα φαίνεται όταν χόρευε (αν χόρεψε)... :grin:
exactly..παλια καραβανα η εβιτα εκει,απλα ελειπε για καλοκαιρι,νομιζα ότι την γνώριζες...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Επίσκεψη χτες αργά το βραδυ,κοντά στις 3.Το μαγαζί γεμάτο,δυστυχώς όμως,με παρα πολλούς πιτσιρικάδες,λόγω των προσφορών-κουπονιών (τα γνωστά που μοιράζονται σε Γκαζα και πέριξ),οι οποίοι ως γνωστόν αναλώνονται στο θεαθήναι,άντε το πολυ και σε 1-2 χορούς των 5.Κατ'εμέ λανθασμένη πολιτική του μαγαζιού,όχι φυσικα στο γεγονός οτι θελει να προσεγγίσει κόσμο με προσφορές (το αντίθετο μάλιστα),αλλα στο target group και στο είδος της προσφοράς!Πολλες κοπέλες,οι περισσότερες με διάθεση και αρκετά καλές.Εκανα δυο απλούς με την Εμμανουέλα και πριβέ με την ξανθιά,Ρουμανα Λορένς,η οποία και ειναι ΑΠΑΤΗ σκέτη!Ο πριβε χορός της δεν προσφέρει τιποτα έξτρα,ειναι μικρής διαρκείας (ίσος 3 απλοί μετα βίας? ) και ουτε καν full nude!
Για όσους ενδιαφέρονται,εχει επιστρέψει και η ψηλή,μελαγχρινή,Ρωσίς Ρίτα!  :rockon:

tassos.k

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια είμαι neos στο forum αν και παλιοσ fun των Στριπ.εαν μπορει ο προηγουμενοs φιλοs να δωσει πληροφοριεs για την ΡΙΤΑ.

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
παντως ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος τπτ :fuck2: δεν παιζει στο πριβε ετσι?

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
όλα εξαρτώνται από την γκομενα..από τιποτα εως τα παντα παιζουνε ..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Παιδια είμαι neos στο forum αν και παλιοσ fun των Στριπ.εαν μπορει ο προηγουμενοs φιλοs να δωσει πληροφοριεs για την ΡΙΤΑ.
Λοιπόν,όπως ανέφεραν και άλλοι συναγωνιστές,πολλά μπορεί να παίζουν στα πριβέ(ειδικά των 80),αλλά ξεαρτάται πάντα από την κοπέλα και το πως θα το χειριστείς εσύ ο ίδιος!Αυτό,όμως,δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και κάποιες-τρόπον τινα-πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις κορασίδων!Μία από αυτές είναι και η Ρίτα,η οποία δεν κάνει τίποτα παραπάνω στο πριβέ,πέραν του full nude ικανοποιητικής διάρκειας.Έτυχε κάποτε,με την εν λόγω,να κάνουμε ένα καλό πριβέ(για τα δεδομένα της) με δαχτύλιασμα και ανταλλαγή παθιάρικων γλωσσόφιλων,αλλά μέχρι εκεί.Αν θέλεις κάτι πιο extreme ψάξε καλύτερα καμιά άλλη,γιατί αυτή ΔΕΝ... ;)
Ελπίζω να βοήθησα!
Υ.Γ:Δοκίμασε την βέβαια αν θες,γιατί ειναι ωραίο μωρό και καλή τύπισσα,και πες μας και συ τις εντυπώσεις σου.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Λοιπόν,όπως ανέφεραν και άλλοι συναγωνιστές,πολλά μπορεί να παίζουν στα πριβέ(ειδικά των 80),αλλά ξεαρτάται πάντα από την κοπέλα και το πως θα το χειριστείς εσύ ο ίδιος!Αυτό,όμως,δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και κάποιες-τρόπον τινα-πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις κορασίδων!Μία από αυτές είναι και η Ρίτα,η οποία δεν κάνει τίποτα παραπάνω στο πριβέ,πέραν του full nude ικανοποιητικής διάρκειας.Έτυχε κάποτε,με την εν λόγω,να κάνουμε ένα καλό πριβέ(για τα δεδομένα της) με δαχτύλιασμα και ανταλλαγή παθιάρικων γλωσσόφιλων,αλλά μέχρι εκεί.Αν θέλεις κάτι πιο extreme ψάξε καλύτερα καμιά άλλη,γιατί αυτή ΔΕΝ... ;)
Ελπίζω να βοήθησα!
Υ.Γ:Δοκίμασε την βέβαια αν θες,γιατί ειναι ωραίο μωρό και καλή τύπισσα,και πες μας και συ τις εντυπώσεις σου.
ωραιο μουνι η ριτα,αλλα δεν κατεχει καμμια γλωσσα περα της ρωσσικης,ελληνικα πολύ λιγα..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ωραιο μουνι η ριτα,αλλα δεν κατεχει καμμια γλωσσα περα της ρωσσικης,ελληνικα πολύ λιγα..
Ξέρει και μερικά Αγγλικά.Στο κάτα κάτω,δεν θα συζητήσεις και για πολιτική οικονομία.Τα βασικά αρκούν.

tassos.k

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΑΕΚΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΤΑ.ΠΡΙΝ ΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΖΕΜΑ ΣΤΟ DOOLS ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ.ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ...ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΑΙΩ. ΣΗΜΕΡΑ- ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ FUN.ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ , ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΕΑΝ ΠΑΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΑΕΚΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΤΑ.ΠΡΙΝ ΕΠΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΖΕΜΑ ΣΤΟ DOOLS ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ.ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ...ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΑΙΩ. ΣΗΜΕΡΑ- ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ-ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ FUN.ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ , ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΕΑΝ ΠΑΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ.
καμμια σχεση φιλε,η συγκεκριμενη είναι πιτσιρικα..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Επίσκεψη χτες το βραδυ,λίγο μετα τις 00:00,για ενα ευχάριστο δυωράκι.Για μια ακόμα φορα αρκετός κόσμος,ευτυχώς αυτη τη φορα χωρίς τόσα πολλα πιτσιρίκια,και αρκετές κοπέλες για ολα τα γούστα.Μια μικρή προσπάθεια για ρόστερ,λοιπον.Εθεάθησαν οι ακόλουθες.....
Κορίνα,κοντή,γύρω στα 35-36,πολυλογού Ρουμάνα,με ωραίο,αφράτο στήθος.
Λορένα,ξανθιά Ρουμανα,φίλη της προαναφερθείσας,με ωραίο,λεπτό σώμα,αλλα γενικώς μούφα.
Αλεξια,καστανό Ρουμάνικο στυλιάρι,με μικρο στήθος με έκφυλο προσωπάκι.
Ριτα,ψηλή,μελαγχρινή,με μοντελέ κορμί,πολυ όμορφο πρόσωπο και μικρο βυζι.
Εβίτα,πανύψηλη,με ωραίο σώμα,γνωστή και μη εξαιρετέα στο εν λόγω μαγαζί.
Καταλινα,επίσης ψηλη,μελαγχρινή,παλιά καραβάνια εκει μέσα,πλεον με αρκετα "σπασμένο" πρόσωπο και ψεύτικα- πιθανολογώ-βυζιά.
Μάγια,μελαγχρινή τούμπανο,με γλυκό προσωπάκι και απίστευτο "πέτρα" σώμα  :kissass:
Αντέλ,αδιάφορη ξανθιά Ρουμάνα,νομίζω και αυτη απο τις παλιές που επ ανήλθε.
Ντέα,ή πιο σωστά Άντρεεεεεεα,έκφυλο Ρουμανάκι,28 κατα δήλωση της,με υπέροχη τουρλωτή κωλάρα!
Γιούλια,μελαγχρινη Ταταρορωσίδα,πραγματικός υπέρ-Σιβηρικός,με μέτριο πρόσωπο και ατσούμπαλο σωμα.
Εμμανουέλα,καστανόξανθη μουνάρα με μοντελέ σωμα (προσωπικά μου θυμίζει την Στέλα Δημητρίου).
Υπήρχαν,νομίζω,άλλες 5-6 σωληνοκόρες συν μια μαύρη με τεράστια κωλάρα.
Αυτα απο μένα καυλιάρηδες!  ;)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Επίσκεψη χτες το βραδυ,λίγο μετα τις 00:00,για ενα ευχάριστο δυωράκι.Για μια ακόμα φορα αρκετός κόσμος,ευτυχώς αυτη τη φορα χωρίς τόσα πολλα πιτσιρίκια,και αρκετές κοπέλες για ολα τα γούστα.Μια μικρή προσπάθεια για ρόστερ,λοιπον.Εθεάθησαν οι ακόλουθες.....
Λορένα,ξανθιά Ρουμανα,φίλη της προαναφερθείσας,με ωραίο,λεπτό σώμα,αλλα γενικώς μούφα.
Καταλινα,επίσης ψηλη,μελαγχρινή,παλιά καραβάνια εκει μέσα,πλεον με αρκετα "σπασμένο" πρόσωπο και ψεύτικα- πιθανολογώ-βυζιά.
Μάγια,μελαγχρινή τούμπανο,με γλυκό προσωπάκι και απίστευτο "πέτρα" σώμα  :kissass:
Ντέα,ή πιο σωστά Άντρεεεεεεα,έκφυλο Ρουμανάκι,28 κατα δήλωση της,με υπέροχη τουρλωτή κωλάρα!
Γιούλια,μελαγχρινη Ταταρορωσίδα,πραγματικός υπέρ-Σιβηρικός,με μέτριο πρόσωπο και ατσούμπαλο σωμα.
Εμμανουέλα,καστανόξανθη μουνάρα με μοντελέ σωμα (προσωπικά μου θυμίζει την Στέλα Δημητρίου).
Α......να μην ξεχάσω,μιας και ενδιαφέρει αρκετό κόσμο η εν λόγω,να αναφέρω και την μινιόν,καυλιάρες,έκφυλη,Μπιζού,με το υπέροχο μικρο κωλαράκι της!  :kissass2:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

ωραίο ρεπορταζ nacho  ;)

tonydeus

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν,κάτι το ότι είναι στα μέρη μου κάτι το ότι είναι φτηνό κάτι ότι περνάω καλά εκεί έχω γίνει ψιλοθαμώνας.
Κι ενώ ήμουν εκεί και πέρναγα κλασσικά γαμάτα,λέω κάτσε ρε.Σάββατο δεν είναι σήμερα;Λείπανε και χτες και σήμερα τα κορίτσια μου;
Οπότε αναρωτιέμαι αν ξέρει κανείς σας που μπορεί να έχουν πάει οι:
Angel,Ρωσσίδα,ξανθιά,αδύνατη,με απίστευτο κώλο,κορμάρα,και έκφυλλο προσωπάκι,σκέτη γλύκα.Δούλευε πριν στο FBI.
Χριστίνα,Ουκρανή,με τέλειο κορμί,καλοσχηματισμένο στήθος,κατσαρά μαλλιά,πανέμορφη,μιλάει μόνο Ρώσσικα,Αγγλικα και Ελληνικά ελάχιστα.Ερωτεύσιμη όσο δεν πάει με τρομερό χαμόγελο.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Λοιπόν,κάτι το ότι είναι στα μέρη μου κάτι το ότι είναι φτηνό κάτι ότι περνάω καλά εκεί έχω γίνει ψιλοθαμώνας.
Κι ενώ ήμουν εκεί και πέρναγα κλασσικά γαμάτα,λέω κάτσε ρε.Σάββατο δεν είναι σήμερα;Λείπανε και χτες και σήμερα τα κορίτσια μου;
Οπότε αναρωτιέμαι αν ξέρει κανείς σας που μπορεί να έχουν πάει οι:
Angel,Ρωσσίδα,ξανθιά,αδύνατη,με απίστευτο κώλο,κορμάρα,και έκφυλλο προσωπάκι,σκέτη γλύκα.Δούλευε πριν στο FBI.
Χριστίνα,Ουκρανή,με τέλειο κορμί,καλοσχηματισμένο στήθος,κατσαρά μαλλιά,πανέμορφη,μιλάει μόνο Ρώσσικα,Αγγλικα και Ελληνικά ελάχιστα.Ερωτεύσιμη όσο δεν πάει με τρομερό χαμόγελο.

εισαι λιγο εθισμενος στα στριπ φιλε τονυ... :huh: :think: :S;;;???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom