Νέα

Moulin Blue - Χαϊδάρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monokoloMIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

M3

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξεθαβω και αυτο το μαγαζι γιατι φιλος ψαχνει μια που την λενε Ντανιελα με μαυρο μαλι καρε.Μια φορα την ειχαμε πετυχει.Την επομενη ελειπε,μας ειπαν οτι παει και στο στριπτιζαδικο στο μπουρναζι καιτην μεθεπομενη μας ειπαν οτι εχουν να την δουν καιρο κτλ.Εαν ξερει καποιος φιλος ας πει που βοσκει γιατι αυτοι στο blue δεν σηκωνουν και κανενα τηλεφωνο για να μην τρεχουμε τσαμπα εκει...

FeloN

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ξεθαβω και αυτο το μαγαζι γιατι φιλος ψαχνει μια που την λενε Ντανιελα με μαυρο μαλι καρε.Μια φορα την ειχαμε πετυχει.Την επομενη ελειπε,μας ειπαν οτι παει και στο στριπτιζαδικο στο μπουρναζι καιτην μεθεπομενη μας ειπαν οτι εχουν να την δουν καιρο κτλ.Εαν ξερει καποιος φιλος ας πει που βοσκει γιατι αυτοι στο blue δεν σηκωνουν και κανενα τηλεφωνο για να μην τρεχουμε τσαμπα εκει...

ενδέχεται στο απέναντι από το Ανατολη.  ;)

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
τόσα παιδιά στην πιάτσα και αυτός κόλυσε με την ρουμάνα ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
συστήνω μανουέλλα,χριστίνα ρουμάνες αδύνατες για τους λάτρεις του ωραίου μελαχροινού..σιμόνα για τους λάτρεις του ξασνθού..
ινε πολι ορεα κιριε εχο παι κε σε αφτο το μαγαζι κε περασα πολι καλα κε μιλουσα με μια κσανθια

Επισκέπτης
Ελληνικη αρπα κωλα.
Οτι αρπαξουν και δεν γαμιεται.
ωραια κοριτσια καλο περιβαλλον αλλα τρελο φαγωμα.

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
κοτομπιφτεκε εσυ αγορι μου χαραμιζεσαι εδω!!!
νε χερομε πολι κε μου αρεσι να πιγενο σε ορεα μαγαζα

εχι κε πολι καλο παρκιν το μαγαζι ακριβσο απο κατο στο σουπε-μακετ κε δε κουραζομε να πεπρατισο

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
πιγα στα γενεθλια μου κτεσ σε αφτο το πολι ορεο μαγαζι κε ιχε πολι ορεα μουσικι ορεο κεφι ι κοπελεσ κε χορεβανε πολι καλα κε ορεα στι πιστα κε κατσανε μαζι μου στο τραπεζι κε ιπιανε ποτα εγο επινα μπιρεσ  με κερασανε ι φιλι μου παρκαρανε στο πολι καλο κε ορεο παρκικ του μαγαζιου κε ματα πιγαμε κε αλου

πολι ορεο κε καλο μαγαζαρα!

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Χρονια πολλα ρε συ Βοθρ...εεε Κοτομπιφτεκε!
Καλο το Χαιδαρι ε  :cheesy:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τελικα εκει φιλε ειναι πολυ ωραια και καλα και ομορφα και ωραια φιλε?
νε ινε παρα πολι ορεα  κε περναο παρα πολι ομορφα  με πολι ορεα ποτα δροσερι μπιρα κε πολι ομορφε κοπελεσ κε πολι καλεσ

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Ρε παίδες έχουμε γάμους και πανηγήρια και θέλουμε όλη η παρέα να πάμε στο συγκεκριμένο ίδρυμα μιας και είμαστε της περιοχής. Καμιά καλή συμβουλή όσον αφορά τις κοπέλες, τιμούλες, τα πριβέ και αν παίζει τπτ παραπάνω;

Δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο οπότε αν κάποιος γνωρίζει θα με διευκόλυνε

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.423
Πόντοι
4.587
Ρε παίδες έχουμε γάμους και πανηγήρια και θέλουμε όλη η παρέα να πάμε στο συγκεκριμένο ίδρυμα μιας και είμαστε της περιοχής. Καμιά καλή συμβουλή όσον αφορά τις κοπέλες, τιμούλες, τα πριβέ και αν παίζει τπτ παραπάνω;

Δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο οπότε αν κάποιος γνωρίζει θα με διευκόλυνε

ποτο αντρικο 10 γυναικειο 10 μονο 20 σφηνακι,πριβε 40 απλος χορος 10,τωρα απο εξτρα δεν παιζει κατι σοβαρο..

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
740
Like
52.012
Πόντοι
36.988
ποτο αντρικο 10 γυναικειο 10 μονο 20 σφηνακι,πριβε 40 απλος χορος 10,τωρα απο εξτρα δεν παιζει κατι σοβαρο..

Εδώ κανένα νέο έχουμε;Έχει περάσει κανένας τελευταία;Αξίζει; :huh:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Η Ελενα :tits2: επεστρεψε ? ξερει κανεις κατι /