Ξεθαβω και αυτο το μαγαζι γιατι φιλος ψαχνει μια που την λενε Ντανιελα με μαυρο μαλι καρε.Μια φορα την ειχαμε πετυχει.Την επομενη ελειπε,μας ειπαν οτι παει και στο στριπτιζαδικο στο μπουρναζι καιτην μεθεπομενη μας ειπαν οτι εχουν να την δουν καιρο κτλ.Εαν ξερει καποιος φιλος ας πει που βοσκει γιατι αυτοι στο blue δεν σηκωνουν και κανενα τηλεφωνο για να μην τρεχουμε τσαμπα εκει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Moulin Blue - Χαϊδάρι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα monokoloMIA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 256
- Εμφανίσεις 38K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
FeloN
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ξεθαβω και αυτο το μαγαζι γιατι φιλος ψαχνει μια που την λενε Ντανιελα με μαυρο μαλι καρε.Μια φορα την ειχαμε πετυχει.Την επομενη ελειπε,μας ειπαν οτι παει και στο στριπτιζαδικο στο μπουρναζι καιτην μεθεπομενη μας ειπαν οτι εχουν να την δουν καιρο κτλ.Εαν ξερει καποιος φιλος ας πει που βοσκει γιατι αυτοι στο blue δεν σηκωνουν και κανενα τηλεφωνο για να μην τρεχουμε τσαμπα εκει...
ενδέχεται στο απέναντι από το Ανατολη. ;)
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
πολι καλο μαγαζι
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
πολι καλο μαγαζι
συστήνω μανουέλλα,χριστίνα ρουμάνες αδύνατες για τους λάτρεις του ωραίου μελαχροινού..σιμόνα για τους λάτρεις του ξασνθού..
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ινε πολι ορεα κιριε εχο παι κε σε αφτο το μαγαζι κε περασα πολι καλα κε μιλουσα με μια κσανθιασυστήνω μανουέλλα,χριστίνα ρουμάνες αδύνατες για τους λάτρεις του ωραίου μελαχροινού..σιμόνα για τους λάτρεις του ξασνθού..
timos.giot
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κοτομπιφτεκε εσυ αγορι μου χαραμιζεσαι εδω!!!ινε πολι ορεα κιριε εχο παι κε σε αφτο το μαγαζι κε περασα πολι καλα κε μιλουσα με μια κσανθια
Επισκέπτης
Ελληνικη αρπα κωλα.
Οτι αρπαξουν και δεν γαμιεται.
ωραια κοριτσια καλο περιβαλλον αλλα τρελο φαγωμα.
Οτι αρπαξουν και δεν γαμιεται.
ωραια κοριτσια καλο περιβαλλον αλλα τρελο φαγωμα.
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
νε χερομε πολι κε μου αρεσι να πιγενο σε ορεα μαγαζακοτομπιφτεκε εσυ αγορι μου χαραμιζεσαι εδω!!!
εχι κε πολι καλο παρκιν το μαγαζι ακριβσο απο κατο στο σουπε-μακετ κε δε κουραζομε να πεπρατισο
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
πιγα στα γενεθλια μου κτεσ σε αφτο το πολι ορεο μαγαζι κε ιχε πολι ορεα μουσικι ορεο κεφι ι κοπελεσ κε χορεβανε πολι καλα κε ορεα στι πιστα κε κατσανε μαζι μου στο τραπεζι κε ιπιανε ποτα εγο επινα μπιρεσ με κερασανε ι φιλι μου παρκαρανε στο πολι καλο κε ορεο παρκικ του μαγαζιου κε ματα πιγαμε κε αλου
πολι ορεο κε καλο μαγαζαρα!
πολι ορεο κε καλο μαγαζαρα!
omgmitzidis2
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Χρονια πολλα ρε συ Βοθρ...εεε Κοτομπιφτεκε!
Καλο το Χαιδαρι ε
Καλο το Χαιδαρι ε
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
βοθρο με λενε κε ινε πολι ορεα στο παλατακιΧρονια πολλα ρε συ Βοθρ...εεε Κοτομπιφτεκε!
Καλο το Χαιδαρι ε
Επισκέπτης
τελικα εκει φιλε ειναι πολυ ωραια και καλα και ομορφα και ωραια φιλε?βοθρο με λενε κε ινε πολι ορεα στο παλατακι
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
νε ινε παρα πολι ορεα κε περναο παρα πολι ομορφα με πολι ορεα ποτα δροσερι μπιρα κε πολι ομορφε κοπελεσ κε πολι καλεστελικα εκει φιλε ειναι πολυ ωραια και καλα και ομορφα και ωραια φιλε?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
xristina,emanuella kai simona all the money there!!!!!!
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
μι με κοροδεβισ κακε αθροπεxristina,emanuella kai simona all the money there!!!!!!
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 212
- Πόντοι
- 36
Ρε παίδες έχουμε γάμους και πανηγήρια και θέλουμε όλη η παρέα να πάμε στο συγκεκριμένο ίδρυμα μιας και είμαστε της περιοχής. Καμιά καλή συμβουλή όσον αφορά τις κοπέλες, τιμούλες, τα πριβέ και αν παίζει τπτ παραπάνω;
Δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο οπότε αν κάποιος γνωρίζει θα με διευκόλυνε
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.423
- Πόντοι
- 4.587
Ρε παίδες έχουμε γάμους και πανηγήρια και θέλουμε όλη η παρέα να πάμε στο συγκεκριμένο ίδρυμα μιας και είμαστε της περιοχής. Καμιά καλή συμβουλή όσον αφορά τις κοπέλες, τιμούλες, τα πριβέ και αν παίζει τπτ παραπάνω;
ποτο αντρικο 10 γυναικειο 10 μονο 20 σφηνακι,πριβε 40 απλος χορος 10,τωρα απο εξτρα δεν παιζει κατι σοβαρο..
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 740
- Like
- 52.012
- Πόντοι
- 36.988
ποτο αντρικο 10 γυναικειο 10 μονο 20 σφηνακι,πριβε 40 απλος χορος 10,τωρα απο εξτρα δεν παιζει κατι σοβαρο..
Εδώ κανένα νέο έχουμε;Έχει περάσει κανένας τελευταία;Αξίζει;
Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Η Ελενα επεστρεψε ? ξερει κανεις κατι /