Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
http://[URL unfurl="true"]www.motorcyclenews.com/upload/217914/images/innova.jpg[/img[/URL]]

Πάκικο....παπί..............

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
Κι ένα σχετικό παλιό βιντεάκι, που έχει την πλάκα του...

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
εγώ έχω μια transalp,
αλλά εσύ λες μαλακίες και ανήκεις σε μια κατηγορία από μόνος σου, αυτή των κολλημένων μηχανόβιων που δεν υπάρχει τπτ άλλο στη ζωή εκτός από τους 2 τροχούς, και όπου σταθούν και βρεθούν μιλάνε για αυτήν

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πού 'σαι, όμορφε! 'Οταν φτάσεις, πες μας. Γιατί εμείς φάγαμε, ζητήσαμε λογαριασμό και φεύγουμε σιγά-σιγά...

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
Αρχηγέ κι εγώ transalp έχω.
Πληρώνω κάτι ή έτσι κουβέντα να γίνεται??

Δεν πληρώνεις τίποτε, κερνάμε εμείς... Κι αυτό γιατί δεν βρίζεις. Η πρόθεση είναι να γίνει πλάκα, κι όχι να μετρήσουμε ποιός την έχει μεγαλύτερη.
Θα το καταλάβαινε ο πιο πάνω φίλος, αν ήξερε ότι στο παρελθόν είχα C1, είχα μεγάάάλη τουριστική (όχι bmw), είχα mp3 και γενικά τα περισσότερα μηχανάκια απ' όσα κράζω ή πρόκειται να κράξω έχουν περάσει από τα χέρια μου. Τίποτα το προσωπικό, just fun...

Επισκέπτης
Ἐγὼ εἶμαι ἀρχάριος καὶ σκέπτομαι νὰ ἀγοράσω τὴν κάτωθι συλλεκτική. Πιστεύω νὰ ᾖ ἄνετος καὶ κατάλληλος διὰ περιηγήσεις.

Συνημμένα

• Kawasaki Z500MachIII.jpg
    Kawasaki Z500MachIII.jpg
    79,8 KB · Εμφανίσεις: 24
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Δεκαοχτάρης είχα ένα HONDA XLR 250
 Και μετά ένα KAWASAKI KLR 250.

Σπουδαία μηχανάκια και τα δύο, με καλά γκάζια για τα γούστα μου. Με το KLR είχα πάει κι ένα ταξίδι στο Ναύπλιο, από την παλιά εθνική. Φοβερή διαδρομή αν και λίγο κουραστικη καβάλα στο εντουράκι.

Ωραίες εποχές. Ανέμελες...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.630
Πόντοι
4.125
Φίλε, αν η μηχανή στο πλάι δεν γράφει DUCATI δεν είναι μηχανή αλλά γκαζιέρα.

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
Ἐγὼ εἶμαι ἀρχάριος καὶ σκέπτομαι νὰ ἀγοράσω τὴν κάτωθι συλλεκτική. Πιστεύω νὰ ἦ ἄνετος καὶ κατάλληλος διὰ περιηγήσεις.

Αρχάριε, σκοτώστρα το μηχανάκι. Και σταματημένο έπεφτε. Δεν κάνει ούτε για τον Ζήκο τον μπακαλόγατο, πόσω μάλλον για έναν μεγαλομπακάλη. σαν και του λόγου σου...

Υ.Γ. Συγγνώμη που γράφω στην "μαλλιαρή", αλλά δεν έχει τόνους και πνεύματα το πληκτρολόγιό μου...

Επισκέπτης
Δεν πληρώνεις τίποτε, κερνάμε εμείς... Κι αυτό γιατί δεν βρίζεις. Η πρόθεση είναι να γίνει πλάκα, κι όχι να μετρήσουμε ποιός την έχει μεγαλύτερη.
Θα το καταλάβαινε ο πιο πάνω φίλος, αν ήξερε ότι στο παρελθόν είχα C1, είχα μεγάάάλη τουριστική (όχι bmw), είχα mp3 και γενικά τα περισσότερα μηχανάκια απ' όσα κράζω ή πρόκειται να κράξω έχουν περάσει από τα χέρια μου. Τίποτα το προσωπικό, just fun...
Γιατί να βρίσω?
Έχουμε τπτ αδερφομοίρια να μοιράσουμε??
Χαβαλεδάκος να γίνεται. Έτσι κι αλλιώς λίγα πράγματα γνωρίζω από μηχανές..

Επισκέπτης
Αρχάριε, σκοτώστρα το μηχανάκι. Και σταματημένο έπεφτε. Δεν κάνει ούτε για τον Ζήκο τον μπακαλόγατο, πόσω μάλλον για έναν μεγαλομπακάλη. σαν και του λόγου σου...

Υ.Γ. Συγγνώμη που γράφω στην "μαλλιαρή", αλλά δεν έχει τόνους και πνεύματα το πληκτρολόγιό μου...

Καὶ αἱ πρῶται εἴχασι πέδην τυμπάνου ἐμπρός... :S

Επισκέπτης
Νομιζω τσαμπα ο κοπος,οι κατηγοριες ειναι μονο 2,οι Ευρωπαιοι και οι Σχιστοματηδες.

ΥΓ Μια κατηγορια μονοι τους ειναι οι TDMακηδες,μαλλι με πετρωμενο ζελε για να μη χαλαει,ΠΟΤΕ κρανος,συνηθως οτανοδηγανε κοιτανε αριστερα-δεξια αν τους κοιταει καμια γκομενα και ΠΟΤΕ μπροστα,το χειροτερο δε ολων ειναι οτι νομιζουν οτι εχουν γρηγορο μηχανακι :jerking:,ρε παπαρες καγκουραδες TDMακηδες πειτε μου ενα πιο αργο 900αρι να ληξουμε τηνκουβεντα εδω και τωρα.
ΥΓ Εσχατως οι TDMακηδες εχουν εξελιχθει σε Tigerαδες με τα ιδια χαρακτηριστικα.

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Πιτσιρικάς είχα ένα RD350. Τότε δεν μου έφτανε τώρα θα έλεγα ότι ήταν όντως σκοτώστρα.

Μάλλον δεν ήμουν αυθεντικός γεννημένος μηχανόβιος αφού ήδη γύρω στα 28 τις εγκατέλειψα. Σήμερα στα 40 έχω να ανέβω πάνω από 10 χρόνια ακόμη και σαν συνοδηγός. Πλέον θέλω, άνεση,μουσική, κλιματισμό, πονάει η μέση μου, πονάει ο κώλος μου, γάμησε τα :grin:

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
582
Πόντοι
306
Νομιζω τσαμπα ο κοπος,οι κατηγοριες ειναι μονο 2,οι Ευρωπαιοι και οι Σχιστοματηδες.

ΥΓ Μια κατηγορια μονοι τους ειναι οι TDMακηδες,μαλλι με πετρωμενο ζελε για να μη χαλαει,ΠΟΤΕ κρανος,συνηθως οτανοδηγανε κοιτανε αριστερα-δεξια αν τους κοιταει καμια γκομενα και ΠΟΤΕ μπροστα,το χειροτερο δε ολων ειναι οτι νομιζουν οτι εχουν γρηγορο μηχανακι :jerking:,ρε παπαρες καγκουραδες TDMακηδες πειτε μου ενα πιο αργο 900αρι να ληξουμε τηνκουβεντα εδω και τωρα.
ΥΓ Εσχατως οι TDMακηδες εχουν εξελιχθει σε Tigerαδες με τα ιδια χαρακτηριστικα.

Τί διάολο, στο μυαλό μου είσαι? 'Ο,τι θα 'γραφα κι εγώ για τα TDM, τα πρόλαβες εσύ. Την μπουκιά απ' το στόμα μου πήρες!!!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μεγαλε αν κοιταξεις γυρω σου θα δεις οτι ολοι οδηγουν v-strom και z750! Εχει βρωμισει ο τοπος να ουμε!
Οποτε περιμενουμε με αγωνια τη γνωμη σου για αυτα τα ατομα   :rockon:

Επισης προσωπικα θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου και για το απολυτο μηχανακι που οσα χρονια κ αν περασουν δε θα χαλασει ποτε!
Δε θα βγαλει καμια βλαβη με τιποτα και θα συνεχισει να κινειται για 100χρονια.. ισως κ παραπανω!
Ξερεις ποιο ειναι αυτο ετσι?

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom