Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εγώ έχω μια transalp,
αλλά εσύ λες μαλακίες και ανήκεις σε μια κατηγορία από μόνος σου, αυτή των κολλημένων μηχανόβιων που δεν υπάρχει τπτ άλλο στη ζωή εκτός από τους 2 τροχούς, και όπου σταθούν και βρεθούν μιλάνε για αυτήν
Πού 'σαι, όμορφε! 'Οταν φτάσεις, πες μας. Γιατί εμείς φάγαμε, ζητήσαμε λογαριασμό και φεύγουμε σιγά-σιγά...
Αρχηγέ κι εγώ transalp έχω.
Πληρώνω κάτι ή έτσι κουβέντα να γίνεται??
Ἐγὼ εἶμαι ἀρχάριος καὶ σκέπτομαι νὰ ἀγοράσω τὴν κάτωθι συλλεκτική. Πιστεύω νὰ ἦ ἄνετος καὶ κατάλληλος διὰ περιηγήσεις.
Γιατί να βρίσω?Δεν πληρώνεις τίποτε, κερνάμε εμείς... Κι αυτό γιατί δεν βρίζεις. Η πρόθεση είναι να γίνει πλάκα, κι όχι να μετρήσουμε ποιός την έχει μεγαλύτερη.
Θα το καταλάβαινε ο πιο πάνω φίλος, αν ήξερε ότι στο παρελθόν είχα C1, είχα μεγάάάλη τουριστική (όχι bmw), είχα mp3 και γενικά τα περισσότερα μηχανάκια απ' όσα κράζω ή πρόκειται να κράξω έχουν περάσει από τα χέρια μου. Τίποτα το προσωπικό, just fun...
Αρχάριε, σκοτώστρα το μηχανάκι. Και σταματημένο έπεφτε. Δεν κάνει ούτε για τον Ζήκο τον μπακαλόγατο, πόσω μάλλον για έναν μεγαλομπακάλη. σαν και του λόγου σου...
Υ.Γ. Συγγνώμη που γράφω στην "μαλλιαρή", αλλά δεν έχει τόνους και πνεύματα το πληκτρολόγιό μου...
Φίλε, αν η μηχανή στο πλάι δεν γράφει DUCATI δεν είναι μηχανή αλλά γκαζιέρα.
Καὶ αἱ πρῶται εἴχασι πέδην τυμπάνου ἐμπρός... :S
Νομιζω τσαμπα ο κοπος,οι κατηγοριες ειναι μονο 2,οι Ευρωπαιοι και οι Σχιστοματηδες.
ΥΓ Μια κατηγορια μονοι τους ειναι οι TDMακηδες,μαλλι με πετρωμενο ζελε για να μη χαλαει,ΠΟΤΕ κρανος,συνηθως οτανοδηγανε κοιτανε αριστερα-δεξια αν τους κοιταει καμια γκομενα και ΠΟΤΕ μπροστα,το χειροτερο δε ολων ειναι οτι νομιζουν οτι εχουν γρηγορο μηχανακι ,ρε παπαρες καγκουραδες TDMακηδες πειτε μου ενα πιο αργο 900αρι να ληξουμε τηνκουβεντα εδω και τωρα.
ΥΓ Εσχατως οι TDMακηδες εχουν εξελιχθει σε Tigerαδες με τα ιδια χαρακτηριστικα.