ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.944
- Πόντοι
- 206
Μοτοσυκλέτα ΔΕΝ είναι....Αυτο το κομματι είναι αλλού .... δεν υπαρχει... και για πολη και για δρομο και για ταξιδι και για κατσάβραχα
Μοτοσυκλέτα ΔΕΝ είναι....Αυτο το κομματι είναι αλλού .... δεν υπαρχει... και για πολη και για δρομο και για ταξιδι και για κατσάβραχα
Μοτοσυκλέτα ΔΕΝ είναι....
...ρε 'σεις, μην τα μπερδευουμε τα πραγματα πολυ! Ναι οκ, καλη οδηγικη συμπεριφορα, καλα κρατηματα, καλες τελικες, καλα αρπαγματα ΑΛΛΑ μηχανη δεν ειναι!συμφωνω ... αλλα ουτε και καθαρομαιο σκουτερ ειναι ... καντε το ενα τεστ drive και μετα μπορειτε να εχετε αποψη για το τι ειναι ... γιατι ειναι κατι αναμεσα στα δυο ... οποιος το εχει οδηγησει καταλαβαινει τι λεω ..
Δεν ισχύει αυτό που λες....για μένα τα 125 και 250 είναι ένα σκαλοπάτι μόνο για μεσαίες σε κυβικά μηχανές.....σκούτερ πάπια μόνο για ντελιβερι.....μόνο......μηχανή για τα πάντα ολα μέσα έξω είναι οι μεσαίου κυβισμού μηχανές.....έχω ένα suzuki sv 650.έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα στην πόλη καίει 4 με 4,5 λίτρα ανάλογα τις ορέξεις, στα ταξίδια χαλαρά 3,5 με 4,2....κατανάλωση σκούτερ πόλης.....τι να τα κάνω τα λίγα κυβικά...ούτε φρένα ούτε αναρτηση ούτε γκάζι για προσπέραση....πεταμένα λεφτάΗ ιπποδύναμη είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό.
Για κάποιον που κινείται μέσα στην πόλη τα πολλα άλογα είναι άχρηστα στην ουσία, για έναν που κάνει ταξίδια συνέχεια και τρέχει με 250 σε εθνικές προφανώς παίζει ρόλο....
Εξαρτάται το Indian για τι χρήση το θέλεις....
...ρε 'σεις, μην τα μπερδευουμε τα πραγματα πολυ! Ναι οκ, καλη οδηγικη συμπεριφορα, καλα κρατηματα, καλες τελικες, καλα αρπαγματα ΑΛΛΑ μηχανη δεν ειναι!
Ξαναλέω......μοτοσυκλέτα δεν είναι...σκουτερ ειναι λογω πλαισιου...το έχω οδηγήσει.....street naked έχεις οδηγήσει????συμφωνω ... αλλα ουτε και καθαρομαιο σκουτερ ειναι ... καντε το ενα τεστ drive και μετα μπορειτε να εχετε αποψη για το τι ειναι ... γιατι ειναι κατι αναμεσα στα δυο ... οποιος το εχει οδηγησει καταλαβαινει τι λεω ..
Ξαναλέω......μοτοσυκλέτα δεν είναι...σκουτερ ειναι λογω πλαισιου...το έχω οδηγήσει.....street naked έχεις οδηγήσει????
Ξαναλέω......μοτοσυκλέτα δεν είναι...σκουτερ ειναι λογω πλαισιου...το έχω οδηγήσει.....street naked έχεις οδηγήσει????
....πλαισιο, κιβωτιο ταχυτητων κτλ-κτλ!οχι μια xt εχω ... αλλα με εχει λιγο κουρασει μεσα στην πολη
Τώρα στα γεράματα θέλεις και μηχανή...?Μια γνωμη για Africa Twin 750 του ‘00;;
Σωστός !!!ΥΓ. τα σκουτερ ΔΕΝ ειναι μηχανες/μοτοσυκλετες!!!! Σταματηστε να παιρνετε σκουτερ και να λενε οτι εχετε μηχανη!
Δεν με στεναχωρείς γιατί δεν το εχω...μαγκα θα σε στεναχωρησω! ΚΑΝΕΝΑ σκουτερ δεν μπορεις να πεις μηχανη, οσα κυβικα κ κολπα να εχει πανω του!
...αν κ ειμαι τσοπερας, καλο εργαλειο! Σκυλι μαυρο! Αλλα πρεπει να εισαι σιγουρος για το τι γαμησια του εχει ριξει ο προηγουμενος, οπως και τα σερβις του!Μια γνωμη για Africa Twin 750 του ‘00;;
ΣεΜια γνωμη για Africa Twin 750 του ‘00;;
Ποτε δεν ειναι αργα θειοΤώρα στα γεράματα θέλεις και μηχανή...?
Στο κατωΣε
Σε ποιό από τα δύο αναφέρεσαι?
Και σε κατασταση πενα επιβεβαιωμενο....αν κ ειμαι τσοπερας, καλο εργαλειο! Σκυλι μαυρο! Αλλα πρεπει να εισαι σιγουρος για το τι γαμησια του εχει ριξει ο προηγουμενος, οπως και τα σερβις του!
Σου έστειλα μπάρμπα φωτό.....είχα και τα δύο οπότε ρώτα άφοβα....Ποτε δεν ειναι αργα θειο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στο κατω
Γενικα ξερω απο Χοντα=εγγυηση, δε σπαει δε χαλαει, για καμια βολτα και χρηση καθημερινη το καλοκαιρι αλλα δεν εχω κινηση και τετοια να με απασχολουν. Με λιγα χρηματα αναβαθμιση απο σκουτερ σκεφτομαι να κανω.Σου έστειλα μπάρμπα φωτό.....είχα και τα δύο οπότε ρώτα άφοβα....
Ειναι απο τυπο αρρωστο με τις Αφρικα και σε κατασταση καινουργη, 70k εχει αλλες δυο για τις εξορμησεις του.και μονο που μιλαμε για μηχανη 20 χρονων τα λεει ολα...αλλα θα σε ταραξει στην μπεζινα
ρε μην το συζητας...ειναι μηχανη πενα.Ειναι απο τυπο αρρωστο με τις Αφρικα και σε κατασταση καινουργη, 70k εχει αλλες δυο για τις εξορμησεις του.