Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πολύ βαρύδι ρε λάλακ, ειδικά για σάνα που χες το Caponord πριν θα σου φανει και περίεργο στην οδήγηση. Το πηρούνι για να ξεκινήσω απο εμπρός συμπεριφέρεται εντελώς αντισυμβατικά, αφού δεν βυρίζεται στο φρενάρισμα.  H BMW λ΄΄ει ότι είναι καλύτερα έτσι, αλλά εγώ διαφωνώγιατί επιθυμώ τη βύθιση εμπρός για να μειώθεί η απόσταση από το έδαφος και να είναι ευκολότερη η είσοδος στη στροφή.
Για να μην π'ω για τον άξονα μετάδοσης αλλά και την ιδιαιτερότητα του boxer όταν γκαζώνεις να κάνει αρχικά μια κίνηση αριστερά-δεξιά η μηχανή συνολικά λόγω της αδράνειας του εγκαρσια περιστρεφόμενου και πολύ βαριού στροφάλου.
Σου στέλνω  PM το τηλεφωνό μου να σου τα πώ με λεπτομέρεις

Οντως το χω διαπιστωσει και εγω αυτο σε μια βολτα που χα κανει με ενος φιλου..
Αξιοπιστια κινητηρα και εμφανιση ειναι που με κανει να το θελω.
Απο την αλλη το  caponord  ειναι  λιγο πιο  βαρυ,αξιοπιστο σαν μηχανακι αλλα αναξιoπιστη σαν εταιρεια..
Τους εψαχνα να τους βρω..

Παντως συγκριτικα  οι τιμες που παιζουν ποικιλουν.
Π.χ bmw GS R1150 του 2002 παιζουν απο 6500 - 10000 euro
Το caponord   του 2005 παιζει απο 5000-8000 euro

Επισκέπτης

Επισκέπτης
Mα καλα...συζηταμε για Μοτοσυκλετες που ΔΕΝ εχουν clip-ons,κατω απο την τιμονοπλακα??? Ο TEMPORA,O MORES!!!Θα τριζουν τα κοκκαλα του Hailwood!!!Ριξτε μια ματια στα βρεγμενα δοκιμαστικα του INDIANAPOLIS!Λες να vincere κανα SUZUKI Kαι να ψαχνουμε λακκο να κρυφτουμε???Μπααα...αφου μονο οι DUCATI VINCERE!!!

Επισκέπτης
Συγγνωμη!Μη σας χαλαω την κουβεντα,Ασχετος ων απο τετοιου ειδους ΜΟΤΟ!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Συνημμένα

• 990at.jpg
    990at.jpg
    216,9 KB · Εμφανίσεις: 54

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Δεν είχα καταλάβει ότι κοιτάς για μεταχειρισμένο lalak. Δεν είμαι πολύ υπερ. Τα περισσότερα δικά μου (και τα αγωνιστικά) τα έχω πάρει καινούργια, στη λαδόκολλα. Ειδικά στη σημερινή εποχή είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις την εγγύηση για 2 τουλάχιστον χρόνια και να αλλάζεις οτιδήποτε για ψύλλου πήδημα δωρεάν.

Επισκέπτης
Δεν είχα καταλάβει ότι κοιτάς για μεταχειρισμένο lalak. Δεν είμαι πολύ υπερ. Τα περισσότερα δικά μου (και τα αγωνιστικά) τα έχω πάρει καινούργια, στη λαδόκολλα. Ειδικά στη σημερινή εποχή είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις την εγγύηση για 2 τουλάχιστον χρόνια και να αλλάζεις οτιδήποτε για ψύλλου πήδημα δωρεάν.

Επισκέπτης
ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ!!! :jerking: :jerking: :jerking:Ηθελα να κανω παραθεση το<<στη λαδοκολλα>>!!!θα συμφωνησω με τον μπον,εν μερει!Οι μοτο που ψαχνει ο λαλακ,ομως,ανηκουν στη γνωστη ομαδα-καστα,ανθρωπων,που ΔΕΝ εναι καγκουρια(και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο)ΔΕΝ ειναι γουρουνι στο σακκι,σε πολυ μεγαλο ποσοστο βεβαια,η αγορα μιας μεταχειρισμενης B.M.W. χωρις αυτο να αποτελει πανακεια!Tωρα,το τι θα προκυψει..ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΔΕ!!!Δεν βοηθαω μ'αυτο το μηνυμα,αλλα,τοσο ξερω,τοσο λεω!Η γνωσεις και η πειρα του μπον,θεωρω,οτι πρεπει να εχουν τον πρωτο λογο,γι'αυτο...το μικροφωνο στον κυριο ΜΠΟΝ!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Πήγαινε στην "Παραλιακή" εσύ  :2funny: Τα λέμε μετά πάλι.

Επισκέπτης
Πήγαινε στην "Παραλιακή" εσύ  :2funny: Τα λέμε μετά πάλι.
Για να σου την σπασω,δεν θα παω στην παραλιακη!Θα παω για ψαρακι ,στη Ν.Μακρη ,μεσω του φρεσκοασφαλτοστρωμενου Διονυσου!!!ΝΑ για να μαθεις αλλη φορα!!!Υ.Γ. ...και θα σου στειλω και φωτογραφιες...με τη μαουνα σε κατασταση ναυαγιου!!!

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Mα καλα...συζηταμε για Μοτοσυκλετες που ΔΕΝ εχουν clip-ons,κατω απο την τιμονοπλακα??? Ο TEMPORA,O MORES!!!Θα τριζουν τα κοκκαλα του Hailwood!!!Ριξτε μια ματια στα βρεγμενα δοκιμαστικα του INDIANAPOLIS!Λες να vincere κανα SUZUKI Kαι να ψαχνουμε λακκο να κρυφτουμε???Μπααα...αφου μονο οι DUCATI VINCERE!!!

Στ θρεντ που χες τη απορια εννοώ...Καβλόγκαζε, αμέσως στην κόντρα ο νους σου.

ΥΓ. Κι άμα βρείς σφυρίδα σαν αυτη που ξεκοκάλισα (πλεον εδώ και 40 λεπτά) στη Ν Μάκρη, στείλε μου τη κι αυτή με φωτό.

ΥΓ2. Πέρασα πρόσφατα απο το δρόμο που λές. Δεν εντυπωσιάστηκα απο τη νέα ασφαλτο.
Πήγαινε ενα Σ/Κ Ανδρο και τα ξαναλέμε για ασφαλτο.

Επισκέπτης
Στ θρεντ που χες τη απορια εννοώ...Καβλόγκαζε, αμέσως στην κόντρα ο νους σου.

ΥΓ. Κι άμα βρείς σφυρίδα σαν αυτη που ξεκοκάλισα (πλεον εδώ και 40 λεπτά) στη Ν Μάκρη, στείλε μου τη κι αυτή με φωτό.

ΥΓ2. Πέρασα πρόσφατα απο το δρόμο που λές. Δεν εντυπωσιάστηκα απο τη νέα ασφαλτο.
Πήγαινε ενα Σ/Κ Ανδρο και τα ξαναλέμε για ασφαλτο.
ΜΗΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ!!!Τι ειναι η Ανδρος???Δυο τσιμπουκια(ναυτικα)δρομος!Αρα λοιπον,αφου ευτο θα σε ΠΟΝΕΣΕΙ...Θα παω στην Ανδρο για τσιπουρες. :dancing: :dancing: :dancing:

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Αμα είναι να πας, ενημερωσέ με να ειδοποιήσω να σου ετοιμασουνε επιτροπή υποδοχής.
Θα σε στείλω συστημένο στα καλύτερα μέρη εκει, εκτός από παραλίες που δεν κατεβαίνει ο βροντόσαυρος που καβαλάς.

Επισκέπτης
Δεν βαριεσαι!Θα δημιουργησει ο βροντοσαυρος τις δικες του παραλιες!!!Κτηνωδης δυναμη,ογκωδης αγνοια!Αντε να vincere η δουκισα αυριο(που δεν το βλεπω,ο λεβεντης μας σαβουριαστηκε παλι)

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Κτηνωδης δυναμη,ογκωδης αγνοια!
ΚΔΟΑ, που το θυμήθηκες αυτό πάλι...το λέγαμε εμείς οι μικρότεροι για τον Γιώργο τον Παρρή (400 μ. εμπόδια τη δεκαετία ΄70). Τι μού θύμησες τώρα. Ατέλειωτες ώρες στη Φιλοθέη και τον Πανελλήνιο...καρβουνίδι, ταρτάν είχε μόνο στο Καραισκάκη τότε....

specialguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Μηχανη!

Εγω δεν ειμαι οπαδος των ακριβών Δεν εχω και γκαραζ οποτε δυσκολα τα πραγματα!Με εξαιρεση μια BMW που εφυγε μεσα σε 3 μερες (ευτυχως ηταν ασφαλισμενη) Ειμαι οπαδος του διχρονου Ειχα για χρονια ενα ανατολικο μορο! Ενα ΜΖ που εχει κανει απειρα χιλιομεντρα και ακομα δουλεβει (ενταξει οχι σαν καινουργιο αλλα πηγαινει καλα)δεν λεει σε τιποτα οχι και δεν θελει κανεις να το κλεψει! Τωρα βεβαια εχω και ενα σκουτερακι για ποιο στυλατες μετακινησεις!!!

Αυτα! τα παπια δεν τα συμπαθησα ποτε!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Δεν βαριεσαι!Θα δημιουργησει ο βροντοσαυρος τις δικες του παραλιες!!!Κτηνωδης δυναμη,ογκωδης αγνοια!Αντε να vincere η δουκισα αυριο(που δεν το βλεπω,ο λεβεντης μας σαβουριαστηκε παλι)

Παλι επεσε ο Πετρας;
  Τι μακακας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom