Ακουστε φαση.....
Φευγοντας με το αυτοκινητο να παω να την παρω,μαζι με την κυρα,με πιανει λαστιχο στο υψος της Καβαλας..
Φτου,λεω απο μεσα μου,παλι ντορτια εφερα..
Κατεβαινω,αλλαζω λαστιχο σε μια μερια που βρηκα,κοντεψανε και να με φανε λαχανο τα διερχομενα γμτ..
Λεω ,κοιτα να δεις ο διαλος που δεν θελει να παω να την παραλαβω..
Τεσπα,φτανω στο καταστημα που την ειχα κλεισει.Εκει ολα πηγαιναν καλα μεχρι την στιγμη που ηταν να παραλαβω
τα σχετικα "δωρα" μου..Μου αρχιζουν κατι "τρελλιτσες" ,που λεει και ο tomito(ευχαριστω Αδελφε..),"...ξερετε,το
μπουφαν δεν ηταν μεσα στην συμφωνια .." και διαφορα τετοια παλαβα...
Εκει φορτωσα ασχημα...και εγενετο....ανεμοστροβιλος..
Δεν ηταν θεμα το κολομπουφαν,μου την εδωσε η κοροιδια..Αφου με ειδανε με το ματι γυρισμενο,μετανοησανε και τα
τσακωσα ολα τα "προβλεπομενα"...Τους κουνησα το μαντηλακι,πηρε η κυρα το αυτοκινητο και βγηκαμε με την
γιαπωνεζουλα να πουμε τα γλυκολογα της αγαπης....
300 μετρα απο το σπιτι,τριτωσε...
Ειχανε στησει μπλοκο στο γνωστο σημειο,και με επιασε κρυος ιδρωτας για το αν φορουσε ζωνη η κυρα που ερχοταν
πισω μου....Οι μπατσουλινοι ομως,της κανανε σημα να φυγει και κρατησανε εμενα...Την τυχερη ,λεω μεσα μου..
Παντως απο μενα κονομησανε,σκεφτομαι..
Ομως οπως λεει και ο Μερφυ στον "νομο" του ,εαν ενα πραμα παει στραβα,ολη μερα παει στραβα..
Το επαγγελματικο διπλωμα μου ειχε ληξει απο τον Ιουλιο....Τα ρεστα μου
Τους αρχιζω το ψηστηρι οτι το ξεχασα(οντως...) και ειναι κουνουργιο το μοτοσακο(βρωμαγε ολο το ατιμο...)και
τωρα το παρελαβα,τι να εκανα...εσεις τι θα κανατε και διαφορα σαλια...
Ευτυχως,Φιλοι,τσιμπησανε οι μπατσοι
Και μαζι με τα καλοριζικα,δεν μου κρατησανε το διπλωμα,ενεκα της καινουργιας
Ενας μαγκιτης μπατσουλης(μηχανοβιος πρεπει να ηταν,δεν ρωτησα..)μου ειπε...Δεν σου κοβω την καβλα φιλαρακι..
Παρτη και φυγε,και να φτιαξεις το διπλωμα...γιατι αν σε πετυχω και κυκλοφορας ,επαγγελματιαςοδηγος,με
ληγμενο,θα σε σκισω
Ειπα ευχαριστω και εγινα σκονη..
Και ετσι εληξε 3-0...
Το καλο ειναι οτι αποκαλυφτηκε το θεμα με το διπλωμα και αυριο θα τρεξω να το σενιαρω ,γιατι αν περιμενα απο
μενα να θυμηθω ανανεωσεις και μαλακιες....
Τι φαση και αυτη σημερα
Το στρωμα ειναι σκεπασμενο στο υποστεγο ησυχο πλεον
Παρεπιμπτοντος,ξερετε εαν γινεται η ανανεωση του επαγγελματικου στα ΚΕΠ;