You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 347K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
Επισκέπτης
φιλος πηρε tt-r 600 πριν κανενα 2μηνο 1100 ευρα..ρε καβλιαριδες μιας και ανακινησαται το θεμα, ξερει κανης ποσα ποιανει το μηχανακι αυτο; εχω ιδιο και το πουλαω....ξερω οτι μπορω να κοιταξω και αλλου, σε αγγελιες και τατοια αλλα μιας κα σας βρικα εδω ρωταω....
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...οκ...
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...για εμενα ειναι οτι πρεπει και δεν εχω κανενα παραπονο αλλα ειμαι ανεργος καιρο και οπος καταλαβαινεις.....
karablaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
...η αληθεια ειναι πως οχι....αλλα τι να σου πω τωρα....ειναι λιγο πιο συνθετοι οι λογοι, τεσπα....μια σκεψη ειναι...δεν εχεος αδικο παντος, δεν σονομαι....
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Ερώτηση. Θέλω να πάρω μηχανή και λέω να πάρω τη vstrom την 650άρα/// Οι περισσότεροι φίλοι μου λένε την 1000αρα. Συμφωνείται με μένα ή με τους άλλους και γιατί? Συγνώμη αν σας κουράζω αλλά δεν είμαι τόσο γνώστης των μηχανων και γι αυτό ζητάω τα φτα σας...
παρε το 650 και μην αλλαξεισ γνωμηΕρώτηση. Θέλω να πάρω μηχανή και λέω να πάρω τη vstrom την 650άρα/// Οι περισσότεροι φίλοι μου λένε την 1000αρα. Συμφωνείται με μένα ή με τους άλλους και γιατί? Συγνώμη αν σας κουράζω αλλά δεν είμαι τόσο γνώστης των μηχανων και γι αυτό ζητάω τα φτα σας...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ερώτηση. Θέλω να πάρω μηχανή και λέω να πάρω τη vstrom την 650άρα/// Οι περισσότεροι φίλοι μου λένε την 1000αρα. Συμφωνείται με μένα ή με τους άλλους και γιατί? Συγνώμη αν σας κουράζω αλλά δεν είμαι τόσο γνώστης των μηχανων και γι αυτό ζητάω τα φτα σας...
σιγουρα οι φιλοι σου δεν εχουν μηχανες και σιγουρα ειναι ασχετοι. ποιος ο λογος να τους ρωτας?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
παρε το 650 και μην αλλαξεισ γνωμη
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Και εγώ συγκρίνοντας τις δύο μηχανές εκεί κατέληξα.. Απλά με έβαλαν σε σκέψη δύο φίλοι που έχουν μηχανές... Αλλά όπως είδατε δεν τους έχω και τόσο εμπιστοσύνη τελικά διότι δεν μου αιτιολόγησαν ικανοποιητικά το γιατί.. Εν αρχή λέω να πάρω μία μεταχειρισμενη διότι έχω χρόνια να κάτσω σε μηχανή.. Τι πρέπει να προσέξω ώστε να είναι σε καλή κατάσταση και να μην ποιαστώ κώτσος??
concavles
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλαράκι,
το 1000 είχε κάποια προβλήματα με την τροφοδοσία σε παλιά μοντέλα, επιπλέον έχει και αυξημένο κόστος λάστιχα, αλυσογράναζα, ασφάλεια κλπ. Αν δεν χρειάζεσαι την παραπάνω δύναμη-ροπή του 1000 (που θα την καταλάβεις σε μεγάλα ταξίδια φορτωμένος) και εγώ σου προτείνω το 650.
Καλά χιλιόμετρα με ότι καταλήξεις και πάντα όρθιος.
το 1000 είχε κάποια προβλήματα με την τροφοδοσία σε παλιά μοντέλα, επιπλέον έχει και αυξημένο κόστος λάστιχα, αλυσογράναζα, ασφάλεια κλπ. Αν δεν χρειάζεσαι την παραπάνω δύναμη-ροπή του 1000 (που θα την καταλάβεις σε μεγάλα ταξίδια φορτωμένος) και εγώ σου προτείνω το 650.
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Φιλαράκι,
ΤΗΧ.. Είναι η καλύτερη ευχή που μπορεί να σου κάνει κάποιος...
Και την πιστεύω φίλε 100%...Εχω αρκετά "ένσημα" στο σπορ και έχω μερικά σώβρακα με λίπασμα οπότε καταλαβαίνεις
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Και την πιστεύω φίλε 100%...Εχω αρκετά "ένσημα" στο σπορ και έχω μερικά σώβρακα με λίπασμα οπότε καταλαβαίνεις
Καταλαβαίνω απόλυτα διότι εξ αιτίας ατυχήματος την έκοψα την μηχανή αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο μακρυα της...
karamba
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
Παρε τωρα μια σχετικα μικρη γιατι μολις ξεψαρωσεις θα θες περισσοτερη δυναμη....το 650 ειναι οκΕρώτηση. Θέλω να πάρω μηχανή και λέω να πάρω τη vstrom την 650άρα/// Οι περισσότεροι φίλοι μου λένε την 1000αρα. Συμφωνείται με μένα ή με τους άλλους και γιατί? Συγνώμη αν σας κουράζω αλλά δεν είμαι τόσο γνώστης των μηχανων και γι αυτό ζητάω τα φτα σας...
Εγω θα ελεγα να μην παρεις καθολου το vstrom...Ειναι ενα αχρωμο,αοσμο μηχανακι που το χουν ολοι.Απροβληματιστο μεν και τιμιο για αυτα που προσφερει αλλα τιποτα τι ιδιαιτερο...ποσα λεφτα διαθετεις και τι ειδος μηχανης θες?Σαν το vstrom?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 248
- Εμφανίσεις