Νέα

Μοτοσυκλέτα,μιλάμε για.....την άλλη μας γκόμενα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Altec73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 347K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
..ρε καβλιαριδες μιας και ανακινησαται το θεμα, ξερει κανης ποσα ποιανει το μηχανακι αυτο; εχω ιδιο και το πουλαω....ξερω οτι μπορω να κοιταξω και αλλου, σε αγγελιες και τατοια αλλα μιας κα σας βρικα εδω ρωταω....

Συνημμένα

• Yamaha%20TT600E.jpg
    Yamaha%20TT600E.jpg
    37,1 KB · Εμφανίσεις: 28

Επισκέπτης
..ρε καβλιαριδες μιας και ανακινησαται το θεμα, ξερει κανης ποσα ποιανει το μηχανακι αυτο; εχω ιδιο και το πουλαω....ξερω οτι μπορω να κοιταξω και αλλου, σε αγγελιες και τατοια αλλα μιας κα σας βρικα εδω ρωταω....
φιλος πηρε tt-r 600 πριν κανενα 2μηνο 1100 ευρα

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
ρε κρατα το ττ ειναι γαμω τα μηχανακια.ασπαστα

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...για εμενα ειναι οτι πρεπει και δεν εχω κανενα παραπονο αλλα ειμαι ανεργος καιρο και οπος καταλαβαινεις.....

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
και θα σωθεισ με 1500 ευρα δικε μου?

karablaxos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
14
Πόντοι
6
...η αληθεια ειναι πως οχι....αλλα τι να σου πω τωρα....ειναι λιγο πιο συνθετοι οι λογοι, τεσπα....μια σκεψη ειναι...δεν εχεος αδικο παντος, δεν σονομαι....

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Ερώτηση. Θέλω να πάρω μηχανή και λέω να πάρω τη vstrom την 650άρα/// Οι περισσότεροι φίλοι μου λένε την 1000αρα. Συμφωνείται με μένα ή με τους άλλους και γιατί? Συγνώμη αν σας κουράζω αλλά δεν είμαι τόσο γνώστης των μηχανων και γι αυτό ζητάω τα φτα σας...

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Ερώτηση. Θέλω να πάρω μηχανή και λέω να πάρω τη vstrom την 650άρα/// Οι περισσότεροι φίλοι μου λένε την 1000αρα. Συμφωνείται με μένα ή με τους άλλους και γιατί? Συγνώμη αν σας κουράζω αλλά δεν είμαι τόσο γνώστης των μηχανων και γι αυτό ζητάω τα φτα σας...
παρε το 650 και μην αλλαξεισ γνωμη :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σιγουρα οι φιλοι σου δεν εχουν μηχανες και σιγουρα ειναι ασχετοι. ποιος ο λογος να τους ρωτας?

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Και εγώ συγκρίνοντας τις δύο μηχανές εκεί κατέληξα.. Απλά με έβαλαν σε σκέψη δύο φίλοι που έχουν μηχανές... Αλλά όπως είδατε δεν τους έχω και τόσο εμπιστοσύνη τελικά διότι δεν μου αιτιολόγησαν ικανοποιητικά το γιατί.. Εν αρχή λέω να πάρω μία μεταχειρισμενη διότι έχω χρόνια να κάτσω σε μηχανή.. Τι πρέπει να προσέξω ώστε να είναι σε καλή κατάσταση και να μην ποιαστώ κώτσος??

concavles

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαράκι,
το 1000 είχε κάποια προβλήματα με την τροφοδοσία σε παλιά μοντέλα, επιπλέον έχει και αυξημένο κόστος λάστιχα, αλυσογράναζα, ασφάλεια κλπ. Αν δεν χρειάζεσαι την παραπάνω δύναμη-ροπή του 1000 (που θα την καταλάβεις σε μεγάλα ταξίδια φορτωμένος) και εγώ σου προτείνω το 650.

Καλά χιλιόμετρα με ότι καταλήξεις και πάντα όρθιος.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Φιλαράκι,
το 1000 είχε κάποια προβλήματα με την τροφοδοσία σε παλιά μοντέλα, επιπλέον έχει και αυξημένο κόστος λάστιχα, αλυσογράναζα, ασφάλεια κλπ. Αν δεν χρειάζεσαι την παραπάνω δύναμη-ροπή του 1000 (που θα την καταλάβεις σε μεγάλα ταξίδια φορτωμένος) και εγώ σου προτείνω το 650.

Καλά χιλιόμετρα με ότι καταλήξεις και πάντα όρθιος.

ΤΗΧ.. Είναι η καλύτερη ευχή που μπορεί να σου κάνει κάποιος...

concavles

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Και την πιστεύω φίλε 100%...Εχω αρκετά "ένσημα" στο σπορ και έχω μερικά σώβρακα με λίπασμα οπότε καταλαβαίνεις

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Και την πιστεύω φίλε 100%...Εχω αρκετά "ένσημα" στο σπορ και έχω μερικά σώβρακα με λίπασμα οπότε καταλαβαίνεις

Καταλαβαίνω απόλυτα διότι εξ αιτίας ατυχήματος την έκοψα την μηχανή αλλα δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο μακρυα της...

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Παρε τωρα μια σχετικα μικρη γιατι μολις ξεψαρωσεις θα θες περισσοτερη δυναμη....το 650 ειναι οκ

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω θα ελεγα να μην παρεις καθολου το vstrom...Ειναι ενα αχρωμο,αοσμο μηχανακι που το χουν ολοι.Απροβληματιστο μεν και τιμιο για αυτα που προσφερει αλλα τιποτα τι ιδιαιτερο...ποσα λεφτα διαθετεις και τι ειδος μηχανης θες?Σαν το vstrom?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom