ghost rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ωπα ωπα ωπα που μιλατε και για κτμ
τα κτμ γαμανε, ο καθενας με τα γουστα του
Μα δεν τα θίξαμε,τα εκθειάσαμε
ωπα ωπα ωπα που μιλατε και για κτμ
τα κτμ γαμανε, ο καθενας με τα γουστα του
ζεις με το μπλοκακι του μπατσου σαν τσεκουρι πανω απο το κεφαλι σου ;)Αχ φιλε Χαρε πιστεψε με ξερω ακριβως τα γουστα που θα μου εβγαζε ενα τετοιο μηχανακι,γι'αυτο και ο αναστεναγμός :'(
Mε enduro & motocross εκανα την εισοδο μου στον χώρο,οποτε καταλαβαινεις ;)
Παντως το βλεπω απο την θετικη του πλευρα,ετσι και αλλιως μεσα σε καμια βδομαδα θα με έκλειναν ισοβια,αμα καβαλαγα τετοιο μηχανακι σε αστικες συνθηκες
τι χρηση θες να κανεις?Συναδελφοι,καινουργιος στο Thread αυτο.....
Εχω απορια...Σκεφτομαι για μεγαλη μηχανη,μεταχειρισμενη, ειμαι μεταξυ ΗΟΝDA TRANSALP 650 και SUZUKI V-STROM 650
Μπορω να κινηθω έως 3000-3500 και θα ήθελα να ειναι μοντελο μετα το 2002.
Ξερω το car.gr Απο εκει και περα,εχετε αποψεις συγκρισης?Εχετεε να προτεινεται κατι αντιστοιχο?
Σημειωση σημαντικη:ΔΕΝ ειχα ΠΟΤΕ μου ουτε παπακι,ουτε σκουτερακι ουτε αλλη μηχανη.Ειναι η πρωτη μου μηχανη.Τι θα προτεινατε?
ασφαλεια ζωης και διαθηκηΣυναδελφοι,καινουργιος στο Thread αυτο.....
Εχω απορια...Σκεφτομαι για μεγαλη μηχανη,μεταχειρισμενη, ειμαι μεταξυ ΗΟΝDA TRANSALP 650 και SUZUKI V-STROM 650
Ξερω το car.gr Απο εκει και περα,εχετε αποψεις συγκρισης?Εχετεε να προτεινεται κατι αντιστοιχο?
Σημειωση σημαντικη:ΔΕΝ ειχα ΠΟΤΕ μου ουτε παπακι,ουτε σκουτερακι ουτε αλλη μηχανη.Ειναι η πρωτη μου μηχανη.Τι θα προτεινατε?
ζεις με το μπλοκακι του μπατσου σαν τσεκουρι πανω απο το κεφαλι σου ;)
και τα 2 αξιοπιστα κ σκυλια στον δρομο-οποιο βρεις με σχετικα λιγα χιλιομετρα κ ειναι ατρακαριστα...(το πιο βασικο...-χτυπατο...)Συναδελφοι,καινουργιος στο Thread αυτο.....
απο θεμα αξιοπιστιας εννοεις..??ειχα v-strom 3 xronia..-τι εννοεις..?ρε κροβερακια μη περνεις στο λαιμο σου το παληκαρι
Mε μπερδευετε.....Γιατι τοσο απαξιωση?Διαβαζοντας ,σε αυτο το στυλ που ψαχνω,ακουω οτι ειναι αρκετα αξιοπιστα...Γιατι ετσι?Ειμαι ανοιχτος να μου πειτε θετικα και αρνητικδα διοτι απο γνωμες εμπειροτερων τελικα θα αποφασισω...Στα οικονομικα πλαισια που μπορω δηλαδηειναι κ τα 2 κουραδες με ροδες!
Το εχω δει...Πολυ καλο,αλλα δεν παιζουν τοσα χρηματα...Και τα 3000 δεν τα εχω,αν μπορεσω με δοσεις ή κανα δανειο απο τραπεζα...σαν αυτο κατι
με ενα χιλιαρικο παιρνεις καλο μηχανακι πλεον.παρε ενα xtακι η tt 600 με αυτα τα λεφτα και δωσε αλλο ενα για την ασφαλεια σου (κρανος,μπουφαν,γαντια)Το εχω δει...Πολυ καλο,αλλα δεν παιζουν τοσα χρηματα...Και τα 3000 δεν τα εχω,αν μπορεσω με δοσεις ή κανα δανειο απο τραπεζα...
Αυτο που εχεις,παρα πολυ ομορφο,αλλα πολλα αλογα...Δεν εχω εμπειρια να μπορω να τα κουμανταρω τοσα πολλα...Τωρα πηρα το διπλωμα αλλωστε...