Επισκέπτης
κι εμενα καπου πηρε το ματι μου εναν αλλα δεν θυμαμαι τωρα.
Το ταπεινο φτωχο Στρομ...
Αλλωστε ειμαι ενας φωτχος και μονος τεντιμποις
Καλως ηρθες πισω αισθησιξ,μην χανεσαι
απο δευτερα καφες;
Γεια σας παίδες με τα δίκυκλα.
Γκάμπα,αλτέκ,αισθ
Ολοι καλα ;
Γεια σας παίδες με τα δίκυκλα.
Γκάμπα,αλτέκ,αισθ
Ολοι καλα ;
χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχα
ναι ρε ,κατσε να μπει ο Νατσος,να δουμε πηγε στο ραντεβου που ειχανε εξω απο την ταβερνα;
χαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχαχαχχαχ
Αλεκο-πουσταλεκο Κορινθια Λαίδα
Ασε τα Fourακια και τραβα για κανα σκουτερ οπως ελεγες
Ειναι το μονο που μπορεις να οδηγησεις με σαγιοναρες
Σαγιοναρα νταρλινγκ
Τι να σου θυμιζει αυτη ρε;
Αυτο το Στρομ ειναι μανισιο,μπιμπικωτο
Δεν εχει τα μπρεμπο μου,τις καλες μανετες,την γεφυρα πηρουνιου,το μπροστινο της Οχλινς,την μεγαλη ζελατινα
τις κεφαλες απο SV,το καλο ψυγειο λαδιου.....
Μανισιο και με χαμηλα μαρσπιε...
το δικο μου ειναι αγωνιαρικο
χαχαχαχαχαχαχχαχ
ερωτηση κρισεως. αφου ηθελες να φορτωσεις το μηχανακι, γιατι δε πηρες τον Κατιμα το 990 που ταχει και ετοιμα απο τη μανα του και σε πολυ καλο βαλιου φορ μανει, αντι να ντυνεις αφτερ μαρκετ τη σουζουκα? και συγκριτικα οι δυο μηχανες ειναι το εβερεστ και ο λοφος του Φιλοπαππου
ερωτηση κρισεως. αφου ηθελες να φορτωσεις το μηχανακι, γιατι δε πηρες τον Κατιμα το 990 που ταχει και ετοιμα απο τη μανα του και σε πολυ καλο βαλιου φορ μανει, αντι να ντυνεις αφτερ μαρκετ τη σουζουκα? και συγκριτικα οι δυο μηχανες ειναι το εβερεστ και ο λοφος του Φιλοπαππου
Ρε μαγκες για πειτε μου τη γνωμη σας για το honda bros 400!! Αξιζει να παρω κανενα τετοιο? Θα ειναι πολυ πιο αργο απο τη cb 400?
Ελπιζω αυτη τη φορα ο μεγιστος καυλεας gabadoo να με παρει στα σοβαρα
Βοηθηστε το φιλο σας τον πουσταλεκο να παρει μηχανακι!!!!
παρε cbf600 καινουργιο...γυρω στα 7000 παει αλλα απ οτι διαβαζω ειναι απ τα καλυτερα...θα μου πεις ειναι πολλα τα λεφτα (για καποιον πιθανως ) αλλα αξιζει να βρεις γιατι θα παρεις μηχανακι που αν το προσεξεις θα σου κρατησει αρκετα χρονια χωρις κοστος συντηρησης οσο ενα μεταχειρισμενο bros...που θα ναι και ψιλο διαλυμενο...Ρε μαγκες για πειτε μου τη γνωμη σας για το honda bros 400!! Αξιζει να παρω κανενα τετοιο? Θα ειναι πολυ πιο αργο απο τη cb 400?
Ελπιζω αυτη τη φορα ο μεγιστος καυλεας gabadoo να με παρει στα σοβαρα
Βοηθηστε το φιλο σας τον πουσταλεκο να παρει μηχανακι!!!!
Οχι και value for money το ΚΤΜ
Κ= Καθε
Τ= Τεταρτη
Μ= Μαστορα
γιατι το τζουτζουκι το πηρα για να μεινει
καθε μερα πανω κατω 62 χιλιομετρακια,σε δυο χρονια 43.000
καθημερινο μηχανακι βελτιωμενο για επιβιωση στους αθηναικους κολοδρομους
και ειναι προφανες οτι για την δουλεια που το εχω επιλεξει ΚΑΙ ετσι οπως το εχω φτιαξει,ειναι το
απολυτο εργαλειο για τους δρομους που κινουμαι καθημερινα (και οικονομικα..)
Βεβαια μπορει να κανει και αλλα πραματα,οπως και τα εκανε αγογγυστα,αλλα δεν ειναι αυτος ο σκοπος που εχω για το τζουτζουκι
μου κατα νου....
Θα δρομολογηθει αγορα δευτερου,εν ειδη ερωμενης
ποιο θα ειναι αυτο...θα δειξει...