Νέα

Μοτο-ταξιδι στην Ιταλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
You're never too old to ride.......

http://[URL unfurl="true"]www.noahwill.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/11/Goldwing2.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

γαμαειιιιιιι!!!!
  χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ασε τον γκαμπα να λεει..
γεραματα παιχτη..

Μωρη μουσταλευριά,γιάυτο μου αρχισες τα γιαουρτι με μελι και τηλιο στον Βαρσο τωρα τελευταια;

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

Επισκέπτης
το φάρμακο είναι Alliete  αραιωμένο  σε ψεκασμό , και σε πότισμα στη ρίζα και άν σωθεί !!!!! Δύσκολο και ευαίσθητο φυτό
δεν κανει τιποτε μονο του το alliete παιχτη..εχω πετιγκρι στα κωλοδεντρα..θα δω απο κοντα του γκαμπα & θα του πω..αλλα ειναι μαλακας που δεν πηρε τηλ οταν πρωτοπαρουσιαστηκε το προβλημα & το συζηταμε τωρα μετα απο τοσους μηνες..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Κυριοι Αλτεκ και Εκτορ που εχετε παει στο περασμα του Grossglockner,στον ομωνυμο παγετωνα στην Αυστρια,και σχετικα
με την διαφωνια που ειχαμε τοτε που εγραφα το ταξιδιωτικο αυτο....

Εσεις λεγατε οτι το υψηλοτερο πασσο στις Αλπεις ειναι το Grossglockner,και εγω σας ελεγα για το Στελβιο το οποιο και
ανεβοκατεβηκα.....

Για να εμπλουτιζουμε ολοι τις γνωσεις μας,το Grossglockner αποτελειτε απο δυο κορφες( Großglockner και Kleinglockner)  δεξια
 και αριστερα του δρομου οι οποιες φτανουν μεχρι τα 3.800 μετρα,ο δρομος ομως περναει στα 2.504...
 Υπαρχει και ενα μονοπατι για μαουντεν μπαικ που περναει ακομα πιο πανω στα 2.752 μετρα,αλλα εσεις μαλλον δεν το ακολουθησατε
 αυτο..

και οι Αυστριακοι εχουν φτιαξει και ειδικο σαιτι για αυτο το περασμα..

πληροφοριες για τον δρομο που περασατε κυριοι Αλτεκ και Εκτορ..

hochalpenstrasse/

Το Passo dello Stelvio που περασαμε εμεις στον δρυμο των Αετων,περναει στα 2.757 μετρα,ειναι το δευτερο ψηλοτερο πασσο-
 περασμα των Αλπεων μετα το Γαλλικο  Col de l'Iseran-2.770μετρα  (  )
 στην Σαβοια...

Σχετικα με τον τουρισμο των Αλπεων να σημειωσω εδω οτι με την λεξη Πασσο εννοουμε την διαβαση ενος βουνου απο την μια πλευρα
 στην αλλη και οχι τους δρομους που σξαρφαλωνουν μεχρι μια τοποθεσια και τελειωνουν εκει..dead end

Κοντοστουπηδα κουναβιααααααααααααααα!!!

αχχαχαχαχα

Ηδη προγραμματιζουμε το επομενο ταξιδι,και παλι στις Αλπεις....
 Σαφως θα περασουμε και απο τον παγετωνα του Γκροςς-λοκνερ....

Οποιος θελει συμμετασχει ελευθερα,θα κανονιζουμε λεπτομερειες σε αυτο το θρεντ....

εγω φωτογραφησα αυτο ρε κουναβι
dscn1144mr.jpg

ο δρομος φτανει μεχρι ισα πανω τερμα. κλαψε πανω απο τις βαλιτσες σου τωρα  :rockon:

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
εγω φωτογραφησα αυτο ρε κουναβι
dscn1144mr.jpg

ο δρομος φτανει μεχρι ισα πανω τερμα. κλαψε πανω απο τις βαλιτσες σου τωρα  :rockon:

Κοντοστουπακα επεσες θυμα αυστριακης πλεκτανης
  Αχαχαχαχαχαχαχαχχααχχα

Ετοιμασου να με ακολουθησεις στην φωλια των αετων
  Χοροστατουντος του Ροσσι στα κοκκινα,αφηνουμε τα μηχανακια στο Ibis Hotel στην Φλωρεντια και νοικιαζουμε αυτοκινουμενο να μπουμε στο Μουτζελο......

Ψησταριες,παίδια,σουβλακια,προβατινες,μπυρες κανα μουνακι απεξω απεξω,ξερεις εσυ,ωραια πραματααααα

Ετοιμασουυυυυυυυ,χυνω και που το σκεφτομαι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  Κοντοστουπακα επεσες θυμα αυστριακης πλεκτανης
  Αχαχαχαχαχαχαχαχχααχχα

Ετοιμασου να με ακολουθησεις στην φωλια των αετων
  Χοροστατουντος του Ροσσι στα κοκκινα,αφηνουμε τα μηχανακια στο Ibis Hotel στην Φλωρεντια και νοικιαζουμε αυτοκινουμενο να μπουμε στο Μουτζελο......

Ψησταριες,παίδια,σουβλακια,προβατινες,μπυρες κανα μουνακι απεξω απεξω,ξερεις εσυ,ωραια πραματααααα

Ετοιμασουυυυυυυυ,χυνω και που το σκεφτομαι

δε μπαινω σε κουβα λεμεεεεεεεεε μου φτανει ο ζορζ με το σαπορτ βιακλ.

υ.γ. πουστη γαμημενε λακυ με τη φωτο...δε φτανει που τοχει κανει τσιχλα το θεμα με τα μυγακια ο ζορζ τουδωσες και φωτο τωρα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ορμα στη τρυπα στο βουνο σα καλο κουναβι λεμε
94116688.png

klapsegaba.png

και μια ματια στο υψος του χιονιου...σαν ελληνικος δρομος αχαχαχαχα

klapsegaba2.png

Επισκέπτης
γκαμπα μπηκες σε κανα μουσειο απο αυτα που σου εδειχνε το γκομενακι απεξω???

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
..εχω πετιγκρι στα κωλοδεντρα..

Φίλε μήπως ξέρεις αν μπορώ να μπολιάσω μερικές νεραντζιές που είναι έξω από το σπίτι,
σε λεμονιές?
Εχω δει παραπέρα μερικές και θέλω να ξέρω αν γίνεται.
Αν ξέρεις επίσης την εποχή , και αν έχεις υπόψιν και κάποιο βιντεάκι να κατατοπίζει περί του θέματος.
Θενκς

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
An δε με απατά η ΠΟΛΥ γέρικη και διόλου γερή μνήμη μου , το Großglockner , το οποίο μάλλον προφέρεται Γκρόσγκλόκνερ αφού το Αλεμανιάρικο β είναι το διπλό s ( ΚΑΙ εδώ ισχύουν τα περί μνήμης )  , είναι μιά από τις δυό κορυφές που συναντά κάποιος αν ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ τις Άλπεις χρησιμοποιώντας την Hochalpenstraße.
Το Grossglockner ΔΕΝ είναι πέρασμα...Η Hochalpenstraße ΕΙΝΑΙ .
Η Φωτό που δείχνει έναν εξάντα αν δεν κάμω λάθος , μαζί με μιά πινακίδα που αναφέρει (Grossglockner 3.798) είναι τραβηγμένη σε ένα σημείο με υψόμετρο περίπου 2.900 ... ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ Grossglockner , το υψόμετρο του οποίου είναι 3.798 , σε αντίθεση με το δίδυμο αδέλφι του , το Kleinglockner ,το οποίο είναι λίγο πιό κοντό , στα 3.770!

Στα διόδια , πάντως , {τα χρήματα των οποίων χρησιμοποιούνται γιά να συντήρησουν το πάρκο , τον δρόμο και τα δεκάδες ενημερωτικά κιόσκια που υπάρχουν κατά την διαδρομή , εντός των οποίων περιέχονται κομμάτια από τους Δολομίτες και ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ( εδώ και 20 χρόνια ) } σου δίνουν και ένα πολύ συμπαθητικό αυτοκόλλητο με μιά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟ .

... όλα τούτα από μνήμης , κι'άμα κάμω κάπου λάθος ,  με το μπαρδόν ρε καρντάσια

dsci1260.jpg

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
An δε με απατά η ΠΟΛΥ γέρικη και διόλου γερή μνήμη μου , το Großglockner , το οποίο μάλλον προφέρεται Γκρόσγκλόκνερ αφού το Αλεμανιάρικο β είναι το διπλό s ( ΚΑΙ εδώ ισχύουν τα περί μνήμης )  , είναι μιά από τις δυό κορυφές που συναντά κάποιος αν ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ τις Άλπεις χρησιμοποιώντας την Hochalpenstraße.
Το Grossglockner ΔΕΝ είναι πέρασμα...Η Hochalpenstraße ΕΙΝΑΙ .
Η Φωτό που δείχνει έναν εξάντα αν δεν κάμω λάθος , μαζί με μιά πινακίδα που αναφέρει (Grossglockner 3.798) είναι τραβηγμένη σε ένα σημείο με υψόμετρο περίπου 2.900 ... ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ Grossglockner , το υψόμετρο του οποίου είναι 3.798 , σε αντίθεση με το δίδυμο αδέλφι του , το Kleinglockner ,το οποίο είναι λίγο πιό κοντό , στα 3.770!

Στα διόδια , πάντως , {τα χρήματα των οποίων χρησιμοποιούνται γιά να συντήρησουν το πάρκο , τον δρόμο και τα δεκάδες ενημερωτικά κιόσκια που υπάρχουν κατά την διαδρομή , εντός των οποίων περιέχονται κομμάτια από τους Δολομίτες και ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ( εδώ και 20 χρόνια ) } σου δίνουν και ένα πολύ συμπαθητικό αυτοκόλλητο με μιά ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟ .

... όλα τούτα από μνήμης , κι'άμα κάμω κάπου λάθος ,  με το μπαρδόν ρε καρντάσια

dsci1260.jpg

Σωστος εισαι.....

Αυτο ειναι το επισημο σαιτ 
Απλα το κουναβι δεν μπορει να διανοηθει οτι εχω παει ψηλοτερα,και θα πεταξει τις βαλβιδες του εξωωωωωωωωω

"The most famous alpine road leads you into the heart of the Hohe Tauern National Park, to the highest mountain in Austria, the Grossglockner (3,798m) and its glacier, the Pasterze. You will have a driving and nature experience of a special kind on 48 kilometres of high alpine road with 36 bends, and an altitude ascent to 2,504 metres! "

hochalpenstrasse/

Για την Hochalpenstraße εδω  hochalpenstrasse/motorrad/48-kilometer-fahrspass.htm

"Bikers Point“ on the Grossglockner as an exclusive meeting point and information point with reserved parking for motorcycles at the Edelweiss Peak at an altitude of 2,571 meters
Special biker parking at the major attractions along the Grossglockner High Alpine Road"

hochalpenstrasse/motorrad/plus-fuer-motorradfahrer.htm

Εκει ειναι και το Εντελβαις απ'οπου και οι φωτο που εβαλαν τα κουναβια...

Το δευτερο υψηλοτερο πασσο-περασμα-ασφαλτοστρωμενος δρομος στις Αλπεις ειναι το Passo dello Stelvio λεμε....
  Το κουναβι εχει σκασει που ενα Στρομ ανεβηκε εκει....και κυριως που δεν γνωριζε για το Στελβιο
  Το Στελβιο μαζι με το Πασσο Γκαβια (Passo di Gavia) ειναι στον ποδηλατικο Γυρο της Ιταλιας απο το 1950
  Αναβασεις αυτοκινητων,(θα βρω παλια βιτεακια και θα βαλω..) με Στερλινγκ Μοσσ και λοιπους θεους....

Ιστορικο πασσο
  Τα παιδια ειναι τουριστακια,πηγανε βολτα στον παγετωνα
  Εγω που ειμαι αγωνιαρης πηγα για αγωνιστικα πασσα

Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  Εκτορρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
  Ζουλεψε ρε κουναβιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Αντε και του χρονου με μια Μουλτιστραντα κατω απο τα σκελια μου

Novoselac

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
90
Πόντοι
6
να σαι καλά ρε ντερβισάκο , αλλά δεν την ομιλώ την αλλοδαπή ...
... εδώ δεν ομιλώ καλά καλά την ημεδαπή ... :2funny: :2funny: :2funny:

θαρρώ πάντως πως ο άλλος καρντάσης πήγε ψηλότερα , μιά και το σημείο που τράβηξε την φωτό είναι περίπου στα 2.900

μπορεί να κάμω λάθος , αν και δεν έχει και πολύ σημασία ...

αν είναι να τις βγάζουμε να τις μετράμε και στις μοτό , το γαμεύσαμε και ψόφησε ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποιος δε γνωριζε για το Στελβιο μωρη βουγιουκλακη? φετος πατησες μερη της προκοπης και μας τη λες κιολας στους παλιους λαστιχολιομαδες  :s&m_1:
και ποιος σου ειπε οτι δεν εχω πατησει Στελβιο? ε? ειπα εγω κατι τετοιο?  :s&m_1:

υ.γ. η αληθεια ειναι οτι μονο στελβιο δεν εχω παει, τοχω βρει παντα κλειστο καθοτι εμεις επιχειρουμε δυσκολες περιοδους και οχι οταν σκανε μυτη ολοι οι πλουμιστοι τουριστοδικυκλοι  :dancing:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να σαι καλά ρε ντερβισάκο , αλλά δεν την ομιλώ την αλλοδαπή ...
... εδώ δεν ομιλώ καλά καλά την ημεδαπή ... :2funny: :2funny: :2funny:

θαρρώ πάντως πως ο άλλος καρντάσης πήγε ψηλότερα , μιά και το σημείο που τράβηξε την φωτό είναι περίπου στα 2.900

μπορεί να κάμω λάθος , αν και δεν έχει και πολύ σημασία ...

αν είναι να τις βγάζουμε να τις μετράμε και στις μοτό , το γαμεύσαμε και ψόφησε ...

πες τα ρε παιχτη, τονε εδειρα στα μετρα αλλα δε του κρυωνει με τιποτα  :2funny:

Επισκέπτης
Φίλε μήπως ξέρεις αν μπορώ να μπολιάσω μερικές νεραντζιές που είναι έξω από το σπίτι,
σε λεμονιές?
Αν ξέρεις επίσης την εποχή , και αν έχεις υπόψιν και κάποιο βιντεάκι να κατατοπίζει περί του θέματος.
Θενκς
για τα λεϊλαντ μιλουσα παιχτη..δεν ξερω για οπωροφορα..
κοιτα στο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
σε λεμονιές?
Θενκς
είναι πολύ εύκολο να μπολιάσεις,
απλά να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με πληγή όπως οι πληγές του ανθρώπου.
μπορεί να μολυνθεί το δέντρο, κ.ο.κ.
οποιοδήποτε βίντεο μπολιάσματος σε ελιές έχει τις ίδιες τεχνικές και για τις νερατζιές.
έχει εδώ πληροφορίες, δεν νομίζω να σου φανεί δύσκολο.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Thanks μαγκες.
Αν πετύχει θα σας στείλω λεμόνια. :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Έχει και στην Ελλάδα μερικά ωραία στροφιλίκια.

Με κατάληξη σε ταβέρνα για θαλασσινά κλπ!

dsc00798wp.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom