You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μοτο-ταξιδι στην Ιταλια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 100
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
με ξενυχτησες στρακι αλλα αξιζε τον κοπο..
μπραβο ρε μαγκα..
χαιρομαι για παρτη σου & σου ευχομαι να κανεις ολα τα ταξιδια που ονειρευεσαι..
Υ.Γ τα λεϊλαντ τα εσωσες ρε ασχετιδη???
μπραβο ρε μαγκα..
SID VICIOUS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τεραστιος αλανης ο σπικερ...φοβερο θρεντακι και φοβερη περιγραφη κι ασ μην εχω καβαλησει ουτε τζοκακι
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
:'( :'( :'( :'( :'(
Κυριοι Αλτεκ και Εκτορ που εχετε παει στο περασμα του Grossglockner,στον ομωνυμο παγετωνα στην Αυστρια,και σχετικα
με την διαφωνια που ειχαμε τοτε που εγραφα το ταξιδιωτικο αυτο....
Εσεις λεγατε οτι το υψηλοτερο πασσο στις Αλπεις ειναι το Grossglockner,και εγω σας ελεγα για το Στελβιο το οποιο και
ανεβοκατεβηκα.....
Για να εμπλουτιζουμε ολοι τις γνωσεις μας,το Grossglockner αποτελειτε απο δυο κορφες( Großglockner και Kleinglockner) δεξια
και αριστερα του δρομου οι οποιες φτανουν μεχρι τα 3.800 μετρα,ο δρομος ομως περναει στα 2.504...
Υπαρχει και ενα μονοπατι για μαουντεν μπαικ που περναει ακομα πιο πανω στα 2.752 μετρα,αλλα εσεις μαλλον δεν το ακολουθησατε
αυτο..
και οι Αυστριακοι εχουν φτιαξει και ειδικο σαιτι για αυτο το περασμα..
πληροφοριες για τον δρομο που περασατε κυριοι Αλτεκ και Εκτορ..
hochalpenstrasse/
Το Passo dello Stelvio που περασαμε εμεις στον δρυμο των Αετων,περναει στα 2.757 μετρα,ειναι το δευτερο ψηλοτερο πασσο-
περασμα των Αλπεων μετα το Γαλλικο Col de l'Iseran-2.770μετρα ( )
στην Σαβοια...
Σχετικα με τον τουρισμο των Αλπεων να σημειωσω εδω οτι με την λεξη Πασσο εννοουμε την διαβαση ενος βουνου απο την μια πλευρα
στην αλλη και οχι τους δρομους που σξαρφαλωνουν μεχρι μια τοποθεσια και τελειωνουν εκει..dead end
Κοντοστουπηδα κουναβιααααααααααααααα!!!
αχχαχαχαχα
Ηδη προγραμματιζουμε το επομενο ταξιδι,και παλι στις Αλπεις....
Σαφως θα περασουμε και απο τον παγετωνα του Γκροςς-λοκνερ....
Οποιος θελει συμμετασχει ελευθερα,θα κανονιζουμε λεπτομερειες σε αυτο το θρεντ....
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
με ξενυχτησες στρακι αλλα αξιζε τον κοπο..
μπραβο ρε μαγκα..
Γαμω την κοινωνια μου με τα λειλαντ
Ο γεωπονος επιμενει οτι τους βρεχουμε τα φυλλα,λεει,και αυτο τους κανει κακο...
Να ισχυει;
Εγω παντως δεν τα βρεχω στα φυλλα....μηπως η πεθερα που ποτιζει με την καταβρεχτηρα;
Θα ακουσει τιποτα μπαναγιες μου φαινεται...
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
Δηλώνω conditionally διαθεσιμότητα για support vehicle.Οποιος θελει συμμετασχει ελευθερα,θα κανονιζουμε λεπτομερειες σε αυτο το θρεντ....
Επισκέπτης
μαλακιες σου λεει..Γαμω την κοινωνια μου με τα λειλαντ
Ο γεωπονος επιμενει οτι τους βρεχουμε τα φυλλα,λεει,και αυτο τους κανει κακο...
Να ισχυει;
Εγω παντως δεν τα βρεχω στα φυλλα....μηπως η πεθερα που ποτιζει με την καταβρεχτηρα;
Θα ακουσει τιποτα μπαναγιες μου φαινεται...
τα λεϊλαντ ξεραινονται με 2 τροπους..
ειτε απο μεσα προς τα εξω,οποτε το προβλημα ειναι απο μυκητες στο ριζικο συστημα..
ειτε απο εξω προς τα μεσα,οποτε το προβλημα προερχεται απο μυκητα που αιωρειται στην ατμοσφαιρα..
σε γενικες γραμμες παντως δεν θελουν πολυ & καθημερινα νερο..
πως γινεται ομως αυτο οταν πρεπει να ποτισεις το γκαζον???
απο εκει ξεκινανε τα προβληματα..
ειναι δεντρα που τελικα δεν κανουν για τις κλιματολογικες συνθηκες της ελλαδας..
απλα αναπτυσσονται πολυ γρηγορα,ειναι σχετικα φθηνα & ετσι εχουν γινει must στους κηπους των ΒΠ..
αρχες ανοιξης θελουν ψεκασμα με διαλυμα 2 φαρμακων..
οταν εχουν προβλημα μυκητων στις ριζες θελουν ριζοποτισμα παλι με διαλυμα 2 φαρμακων επι 3 φορες..
μπορω να γραφω για ωρες & βεβαια να συμπληρωσουν το παζλ & αλλοι ειδικοι..
ομως το καλυτερο ειναι να κανω επιτοπου διαγνωση..
φροντισε να τα πουμε οποτε θες..
Επισκέπτης
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Δηλώνω conditionally διαθεσιμότητα για support vehicle.
με καροτσα???
γιατι & εγω δηλωνω το αυτο,αλλα το δικο μου αντε να εχει χωρο για 2-3 κατσαβιδια..
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Δηλώνω conditionally διαθεσιμότητα για support vehicle.
Δεν υπηρχε περιπτωση να διαλεξω αλλον....
Και μην ψηνεις τον Πλεζουρα να ερθει παρεα σου...
Του χρονου θα εχει δικο του μοτοσακο,απλα δεν το εχει συνηδειτοποιησει ακομα...
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχ
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.873
- Πόντοι
- 42.697
Δηλώνω conditionally διαθεσιμότητα για support vehicle.
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
με καροτσα???
γιατι & εγω δηλωνω το αυτο,αλλα το δικο μου αντε να εχει χωρο για 2-3 κατσαβιδια..
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Μαν ο πλέζουρας είναι μόνο για Goldwing με τρεϊλεράκι αδιάβροχο παντός καιρού, να βάνει και την πραμάτεια και να μη φοβάται τίποτα να'ούμ!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.thirdwheeltrailers.com/images/02%20Wing.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gogocycles.com/images/2008-honda-goldwing-main.jpg[/img[/URL]]
Επισκέπτης
οχι αυτο ρε μαλακα..με το αλλο που σε πηγα βολτα..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.873
- Πόντοι
- 42.697
οχι αυτο ρε μαλακα..με το αλλο που σε πηγα βολτα..
αυτό λες????
Συνημμένα
Επισκέπτης
μπααααααααα..Μαν ο πλέζουρας είναι μόνο για Goldwing με τρεϊλεράκι αδιάβροχο παντός καιρού, να βάνει και την πραμάτεια και να μη φοβάται τίποτα να'ούμ!!!!
μονο με http://[URL unfurl="true"]www.medicalhouse.gr/img/CA520_1_nu_5A422E72.jpg[/img[/URL]] πλεον..
ασε τον γκαμπα να λεει..
γεραματα παιχτη..
δεν μου επιτρεπω τους παλιμπαιδισμους..
Υ.Γ σιγα μην αρχισω να φοραω & 3κουμπα μπλεϊζερ με μανικετοκουμπα & μαντηλακι στην τσεπη,σαν κατι σαλιες μεσοκοπους που βλεπω & παθαινω παρακρουση..
το φάρμακο είναι Alliete αραιωμένο σε ψεκασμό , και σε πότισμα στη ρίζα και άν σωθεί !!!!! Δύσκολο και ευαίσθητο φυτόμαλακιες σου λεει..
τα λεϊλαντ ξεραινονται με 2 τροπους..
ειτε απο μεσα προς τα εξω,οποτε το προβλημα ειναι απο μυκητες στο ριζικο συστημα..
ειτε απο εξω προς τα μεσα,οποτε το προβλημα προερχεται απο μυκητα που αιωρειται στην ατμοσφαιρα..
σε γενικες γραμμες παντως δεν θελουν πολυ & καθημερινα νερο..
πως γινεται ομως αυτο οταν πρεπει να ποτισεις το γκαζον???
απο εκει ξεκινανε τα προβληματα..
ειναι δεντρα που τελικα δεν κανουν για τις κλιματολογικες συνθηκες της ελλαδας..
απλα αναπτυσσονται πολυ γρηγορα,ειναι σχετικα φθηνα & ετσι εχουν γινει must στους κηπους των ΒΠ..
αρχες ανοιξης θελουν ψεκασμα με διαλυμα 2 φαρμακων..
οταν εχουν προβλημα μυκητων στις ριζες θελουν ριζοποτισμα παλι με διαλυμα 2 φαρμακων επι 3 φορες..
μπορω να γραφω για ωρες & βεβαια να συμπληρωσουν το παζλ & αλλοι ειδικοι..
ομως το καλυτερο ειναι να κανω επιτοπου διαγνωση..
φροντισε να τα πουμε οποτε θες..
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
μπααααααααα..
μονο με http://[URL unfurl="true"]www.medicalhouse.gr/img/CA520_1_nu_5A422E72.jpg[/img[/URL]] πλεον..
ασε τον γκαμπα να λεει..
γεραματα παιχτη..
Υ.Γ σιγα μην αρχισω να φοραω & 3κουμπα μπλεϊζερ με μανικετοκουμπα & μαντηλακι στην τσεπη,σαν κατι σαλιες μεσοκοπους που βλεπω & παθαινω παρακρουση..
[/quote]
You're never too old to ride.......
[img]http://[URL unfurl="true"]www.noahwill.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/11/Goldwing2.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπααααααααα..
ασε τον γκαμπα να λεει..
γεραματα παιχτη..
[/quote]
[img]http://2.bp.blogspot.com/_vL1RZfN6f-Q/SxVuJIASJhI/AAAAAAAAHL0/Ar2g4N_9HBg/s1600/luxury-sidecar.jpg
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
Αν το μαντηλάκι στην τσέπη ταιριάζει με το φουλάρι (όχι στον λαιμό, στο κεφάλι, μπαντάνα και έτσι), τότε πάμε δικάβαλο....στο SUV.Υ.Γ σιγα μην αρχισω να φοραω & 3κουμπα μπλεϊζερ με μανικετοκουμπα & μαντηλακι στην τσεπη,σαν κατι σαλιες μεσοκοπους που βλεπω & παθαινω παρακρουση..
Επισκέπτης
με suv στην ιταλια???Αν το μαντηλάκι στην τσέπη ταιριάζει με το φουλάρι (όχι στον λαιμό, στο κεφάλι, μπαντάνα και έτσι), τότε πάμε δικάβαλο....στο SUV.
σκεφτομουν με http://[URL unfurl="true"]www.2fastlane.com/wallpapers/porsche/911_Carrera_4S_2006_3.jpg[/img[/URL]]
ή με [img]http://[URL unfurl="true"]www.gosportscar.com/wp-content/uploads/2008/02/mercedes-cl5004matic1.jpg[/img[/URL]]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 109
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις