Και Depon !!!!!!
Μπορει να ειμαι ξανθή αλλά δεν ειμαι κουτή
Γιατρευει το ντεπον το ειζ;;
Και Depon !!!!!!
Δεν ξερω σιγουρα, λεω μηπως μαζι με το λαδι, βοηθησει !!!Μπορει να ειμαι ξανθή αλλά δεν ειμαι κουτή
Γιατρευει το ντεπον το ειζ;;
Δεν ξερω σιγουρα, λεω μηπως μαζι με το λαδι, βοηθησει !!!
Καλά λες, το λάδι με το ντεπονι θα κάνεις θαυματα
Συγγνώμην που σας ενοχλώ, αλλά θα ήθελα να κάμνω μια ερώτηση.
Το ντεπόν σε τι μορφή θα πρέπει να είναι; Δισκία; Σιρόπι; Αναβράζων;
Aναβραζων !!!Συγγνώμην που σας ενοχλώ, αλλά θα ήθελα να κάμνω μια ερώτηση.
Το ντεπόν σε τι μορφή θα πρέπει να είναι; Δισκία; Σιρόπι; Αναβράζων;
Μικρή μου ταχοναν σε υπόθετο, αλλά μετά φαρδινε αρκετα ο κωλος μου, όποτε μου χωνουν μια αναβράζων και με το χωνι νεράκι για να λιωσει. Η λατρεμένη μου φιλενάδα μου το πρότινε, τοχει δοκιμάσει από μικρη
Μικρή μου ταχοναν σε υπόθετο, αλλά μετά φαρδινε αρκετα ο κωλος μου, όποτε μου χωνουν μια αναβράζων και με το χωνι νεράκι για να λιωσει. Η λατρεμένη μου φιλενάδα μου το πρότινε, τοχει δοκιμάσει από μικρη
Πήρα το θάρρος και σας ρώτησα, επειδή κι εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Παίρνουν μια δωδεκάδα και τα κάνουν μασούρι. Αλλιώς δεν στέκονται. Και όπως αντιλαμβάνεστε υπάρχει πρόβλημα υπερδοσολογίας.
Σας μερσι πολύ, που μου ομιλητε στον πλυθηντικό. εισθε μορφομένη!!!!!!!!
Να προσεχεται με τις υπερδοσολογίες εις την πρωκτική σας χωρα. Την εχω πάθει με έναν αραψ πριγκιπα.
Μωρή μαγδάλο ..... Τό τζούρνεψες τό θρέντ
to moto gp gia ta epomena tria xronia ston ote tv..... den gamiounte leo..tvra poy tha to vlepo.....
Αλλο στο ιν τερνετ και αλλο στο τι βι.....τεσπα...θα το βλεπεις απο ιντερνετ απο γαλλικο ιταλικο καναλι απλα δεν θα ακους τους σχολιασμους!
to moto gp gia ta epomena tria xronia ston ote tv..... den gamiounte leo..tvra poy tha to vlepo.....
γιατι ρε?τι σου εκανε?γλυτωσαμε ομως απο τον διατσιδη. μεγαλο οφελος.
γιατι ρε?τι σου εκανε?