Νέα

Moto gp

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 593
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυποι τι ωρα εχει τον αγωνα? 3?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Ο Valentino μιλάει για τον Μάρκο και το κράνος του

Ο Valentino Rossi αντί να μιλήσει για την μοτοσυκλέτα του και τον αγώνα, χθες στην συνέντευξη τύπου μίλησε για τον Sic, το κράνος του και κάποιες αναμνήσεις από όσα έγιναν φέτος.

Το Σάββατο το απόγευμα πριν από τον Αγώνα στο Le Mans, ο ίδιος και ο Marco μόλις είχαν βγει από την επιτροπή ασφαλείας, όπου οι Stoner και Lorenzo είχαν κάνει σκληρή κριτική για την οδήγηση του Simoncelli:

“Δεν συμφωνούσα με τον Casey και τον Jorge, αλλά ζήτησα από τον Marco να μου κάνει μια μικρή χάρη. Είπα: Marco, αύριο όλοι θα έχουν τα μάτια τους πάνω σου, έτσι προσπάθησε να μην κάνεις κάτι ανόητο. Μείνε ήρεμος τουλάχιστον για έναν Αγώνα. Ο Sic που το υποσχέθηκε: Μην ανησυχείς, το κατάλαβα και συμφωνώ μαζί σου”, του είπε ο Marco.

Βέβαια την επόμενη μέρα έγινε το περίφημο ατύχημα μεταξύ Pedrosa και Simoncelli, “αλλά ο Sic ήταν έτσι, πάντα πήγαινε με το ένστικτό του”, συμπλήρωσε ο Valentino.

Έπειτα ο “γιατρός” αναφέρθηκε στο κράνος που φορά στον τελευταίο Αγώνα:

“Μου αρέσει πολύ το design, είναι σίγουρα το κράνος με το μεγαλύτερο μήνυμα από όλα τα κράνη μου στην καριέρα μου. Μίλησα με τον Aldo Drudi για αυτό και διαλέξαμε το πιο αντιπροσωπευτικό στοιχείο του κράνους του Marco, τις δύο κόκκινες λωρίδες. Δεν ήθελα να φορέσω το κράνος του Sic, γιατί αυτό ήταν και θα είναι μόνο για αυτόν. Αυτό σχέδιο μας επιτρέπει να τα συνδυάσουμε και τα δύο γραφικά, είναι μια αγκαλιά για τον Sic”.

Ο Rossi συνέχισε μιλώντας για τον Αγώνα:

“Ελπίζω να το ανεβάσω αυτό το κράνος στο βάθρο αύριο. Αλλά θα είναι αρκετό και το να κάνω έναν καλό αγώνα για τον αφιερώσω σε κείνον. Εκτός από τον Stoner, η διαφορά μου από τους υπόλοιπους δεν είναι μεγάλη".

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
κανονικα θά μεταδίδετο άπό τόν skai ........άλλά ??

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
κοιταξα το προγραμα του σκαι..το ειχε για τις δυο και μιση.....μηπως τελικα αρχισει τις 3..

Κοίταξα τό motogp live είναι στή σχάρα έκίνησης ....
άς έλπίσουμε νά τούς έρθη τό φιλότιμο .....

kolovi8ometro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
δωστε ενα link  ρε παιδια δεν βρισκω καπου να το δω!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Άνέκδοτο γιά motogp !!!!!!!

Η δασκάλα παρουσιάζει στους μαθητές ενός αμερικάνικου σχολείου έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι. Το μάθημα αρχίζει με ερωτήσεις αμερικανικής ιστορίας..... «Για να δούμε», λέει η δασκάλα, «Ποιος είπε: Δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο;» Κανείς δεν σηκώνει το χέρι του εκτός από τον καινούριο. «Ο Πάτρικ Χένρι,το 1775, στη Φιλαδέλφεια», απαντά. «Μπράβο, Σουζούκι». «Και ποιος είπε: Κυβέρνηση του λαού από το λαό και για το λαό;» ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα. «Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863, στο Γκέτισμπουργκ», απαντά και πάλι ο Σουζούκι. Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει: «Ντροπή! Ο Γιαπωνέζος Σουζούκι ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας!» Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια ψιλή φωνή από τα πίσω θρανία: «Ρε ,δεν πάτε να πηδηχτείτε όλοι, μαλάκες Γιαπωνέζοι!» «Ποιος το είπε αυτό;» φωνάζει η δασκάλα. Ο Σουζούκι χωρίς να περιμένει λέει: «Ο στρατηγός Μακ Αρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα, το 1982, στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς». Η τάξη σιωπά. «Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή. «Ποιος το είπε αυτό;» ξαναρωτάει αυστηρά η δασκάλα. Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι: «Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος στον πρωθυπουργό Τανάκα, το 1991, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο». Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξασπάει: «Ρε, δεν μας παίρνεις καμιά πίπα»! Και ο Σουζούκι ψύχραιμα: «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λεβίνσκι, το 1997, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου». Δυο τρεις μαθητές ουρλιάζουν: «Άι γαμήσου, ρε μαλακισμένο Σουζούκι». Ατάραχος ο Γιαπωνέζος: «Βαλεντίνο Ρόσι, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, Ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002». Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές πετούν καρέκλες, η δασκάλα έχει λιποθυμήσει και ξαφνικά μπαίνει ο διευθυντής: «Ε, μα την Παναγία, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο». Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι: .....«Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου , στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης του!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Λατρεμένη μου φιλουνάδα, τι κάμνεις;;;;;; γιατί δεν μου ομιλείς πλέον;;; συνέβει κατ μεταξύ μας;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Και Depon !!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories