Νέα

Morning shower

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chantal-99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Ειναι η μερα σημερα τετοια ....που επιβαλλεται !!! ;) :cheesy: :grin:
___________________________________________________________________________________

Ξυπνησες και σηκωθηκες βιαστηκα μια που ειχες αργησει…
Μπηκες στο μπανιο για το πρωινο ντουζ και σε ακολουθησα…
Ξαφνιαστηκες, όμως το κρυβεις…

Δεν σε καψανε τα βλεμματα μου οπως μου γυρισες την πλατη και σε χαζευα..?
Καθησα για λιγο και σε παρατησα πως βγαζεις τα ρουχα σου και ανοιξες το νερο να τρεξει.

Καποια στιγμη δεν αντεξα, ηρθα κοντα σου και σου χαιδεψα το στερνο και τα μπρατσα σου..
Πλησιασα τοσο κοντα στο λαιμο σου που σε γευτηκα με τη γλωσσα μου και σε δαγκωσα απαλα...
το δαγκωματακι ομως αυτο μου ανοιξε την ορεξη και ετσι τα χειλη μου και η γλωσσα μου, γινανε πιο περιεργα και διεκδικητκα...

Θελησες να εχεις τα ματια κλειστα, για να μη σ'ενοχλει το νερο και παρατηρουσα το προσωπο σου...
ποσο θα'θελα να σου γαργαλισω με τη γλωσσα μου τα χειλη σου, να προχωρησω  ως το αυτι σου πανω σ'ενα υγρο ρυακι και να παρω ολο το λοβο του αυτιου σου μες στο στομα μου.

Τα χερια μου αγκαλιασανε τον αυχενα σου και οπως σε αρπαξα απο τα μαλλια και σε εφερα κοντα μου σου ψιθηρισα στο αυτι πως διψαω για τα υγρα σου...τα νυχια μου προχωρησαν στους ωμους σου και σου αφησαν σημαδια πανω στο μουσκεμενο σου σωμα...

Η γλωσσα μου τωρα σε καιει και η ανασα μου σε ανατριχιαζει... βρισκεις ευκαιρια και ακουμπας πισω στα πλακακια του τοιχου... το νερο πεφτει ακαταπαυστα πανω μας, με εχει κανει μουσκεμα μια και εγω ειμαι με τα ρουχα μπροστα σου, οπως μπηκα... καταλαβαινω οτι εχεις αρχισει και με νιωθεις  που σε στριμωχνω στον τοιχο και τα χερια μου ταξιδευουν πανω στο κορμι σου...

Σε γυρναω για να εχω την πλατη σου μπροστα μου…και την γλειφω σπιθαμη προς σπιθαμη... σ'εχω αγκαλιασει με τα χερια μου και αισθανομαι πως σφιγγεις τους κοιλιακους σου..

θελω να προχωρησω πιο χαμηλα και να σε ξαφνιασω με μια γρηγορη κινηση....δεν προλαβαινω...γυρνας και παλι και μια  δυναμη με πιεζει να γονατισω μες στα πλακακια μπροστα σου και να γλειψω τους μοιρους σου…
Γυρω από τον ομφαλο σου κανω κυκλακια και τραβαω γραμμες με τη γλωσσα μου μεχρι που,
σηκωνοντας το βλεμμα μου πιο ψηλα, βλεπω τη φλογα μες στα ματια σου και δεν αντεχω παρα να σκυψω αναμεσα στα ποδια σου και να  αρχισω να σου γλειφω τα αρχιδια που τα ρουφαω απαλα και τα νιωθω να κινουνται πανω στη γλωσσα μου...

Τα χερια μου εχουν αρπαξει τοyς γλουτους σου και σε πιεζω κοντα μου... οι κινησεις σου γινονται ολο και πιο εντονες. Σε καρφωνω με το βλεμμα μου απο χαμηλα και προχωρω προς την κορυφη.. τα νερα απο το μουσκεμενο μου προσωπο σταζουν...με αργες κινησεις φτανω και απλωνω πρωτα δειλα τη γλωσσα μου, να σε γευτω και να ρουφηξω το κεφαλι που γυαλιζει και μου με κανει να το λιμπιζομαι, να θελω να νιωσω τη βελουδινη αφη του... φτυνω πανω στη ψωλη σου για να τα γλειψω και παλι από τον κορμο σου και σε παιρνω ολοκληρο μεσα στο στομα μου μεχρι που νιωθω ασφυκτικα γεματη και ολοκληρωμενη…σφιγγω απαλα τα χειλη μου και σ'αφηνω να μου γαμησεις το στομα...μ'εχεις αρπαξει απο τα μαλλια και μου επιβαλλεις το ρυθμο σου.....

η δυναμη σου με κανει και δακρυζω, το σαλιο μεσα στο στομα μου ξεχειλιζει και σταζει,
οι αναστεναγμοι που ακουω με καυλωνουν αφανταστα...

Σε ακινητοποιω με τα χερια μου γραπωμενα απο πανω σου και σε ρουφαω απεγνωσμενα, με ανεξελεγκτες κινησεις  και με ανεπαναλυπτη μανια..μεχρι που κρατωντας στα χερια μου τα αρχιδια σου τα νιωθω να σκληραινουν και να παλλονται πανω στην παλαμη μου.... εισαι ετοιμος να παραδοθεις και να μου δωσεις ότι εχεις αυτη τη στιγμη για μενα…
οι φλεβες σου εχουν γεμισει με αιμα και ο πουτσος σου μες στο στομα μου ειναι ετοιμος να εκραγει...

Με  κινησεις  βιαιες και συγχρονως λυτρωτικες, φτανεις στο απροχωρητο, το σημειο που δεν υπαρχει πια επιστοφη για να εγκαταλειψεις το καυτο μου στομα και με γεμιζεις με τα χυσια σου παντου...με γεμιζεις στο προσωπο, στα μαλλια, στο λαιμο και μ'αφηνεις να σε παρω στο στομα ξανα για να σου ρουφηξω και την τελευταια σταγονα …με την ψωλη σου μοιραζω και αλοιφω τα χυσια σου παντου πανω στα ζυγωματικα, στο λαιμο και στις ερεθισμενες ρωγες μου, μια και μ'εχεις ζωγραφισει παντου… και ετσι υγρο και καυλωμενο, παλλωμενο και σπαρταριστο σε ξαναπαιρνω βαθια μεσα στο  στομα μου για  να σε καθαρισω σχολαστικα…
Μενεις ορθιος και σκληρος για αρκετη ωρα ακομα…

οι αναπνοες μας  ακουγονται στον ιδιο ρυθμο, το νερο τρεχει ακομα…
η ατμοσφαιρα εχει κατι ηλεκτρισμενο, μονο σκιες διακρινονται στον ατμο του ζεστου νερου…

ετσι οπως ηρθα αθορηβα και απαρατηρητα, βγαινω απο το μπανιο και σ'αφηνω να ξεκινησεις τη μερα σου μ' ενα φρεσκο χυμο και ενα χαλαρο πρωινο....

dedicated to the fire-breathing dragon
c@chantal-99, 14.03.2012

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Avant - garde μου, εσύ.  :rolleyes:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.959
Πόντοι
606
o σανταλ ο 99  :tooth:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
παντως σανταλ πρεπει να κανεις φοβερα ξεσκισματα με τους γκομενους σου....εισαι κοριτσι για σπιτι...μαγειρευεις κιολας;

OP
OP
chantal-99

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Let me suck you into my wet mouth
let me warm you.
Let me work on you until your body give’s up so much energy…
delivers your cum down my wanting throat…
pulling stressors, the chill, the hunger from you
…watch my eyes looking up to you…

see how I need you inside me…

you are my…magic man...

tumblr_ltsjl58YqS1qc6pb2o1_500.jpg

tumblr_lr1f9sijyL1qefjr3o1_500.jpg

tumblr_lojof3XjlS1qeenw9o1_500.jpg

tumblr_lsh2ikGF7E1r0u2cpo1_500.jpg

tumblr_ln8rw5VFRC1qdy38lo1_400.jpg

tumblr_lpaoxwnSdO1qg7xwvo1_400.jpg

Feel my breathe on your neck. My hands on your thighs hmmm,  I see I got his attention.
Lay back let me work. Feel my tongue on your head and let me taste ur juices.
They start to seep out as my mouth form an O and I gently guide it halfway down.
My mouth becomes horny and my salvation increases and I suck hungrily. 
I push you down into my throat as my tongue flicks around
I got your dick nice and wet and replace my mouth
with a firm grip that works up and down as I lick your sack
let you disappear into my mouth 
I'm dripping wet and to think I'm not even done yet

I lick your shaft back up to your head that's my favourite  part.
I  swirl  around  the top of your head. 
You start to moan that makes me want him more and I increase the pace. 
The air is filled with the joyous melody of suction  your hands stroke
my face and you reach downward for my ass and smack it. Mmmm.

Juices drip down the sides of my mouth and I pull you out and trace my lips with your dick. 
Damn u taste as good as you feel.
He disappears past my lips and back down my throat I can tell you're close.
I continue to work my tongue is convulsing inside my mouth my cheeks are sunken in as I pull your seed from deep within.
I feel your body shake but it doesn't break my rhythm  until warm juices fill my throat and I take it all in. 

I smile knowing I claimed my prize...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Και μπριζολίτσα το βράδυ?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Διαβάζοντας το κείμενο (που είναι πολύ καλο) μου ήρθε μια απορία στο μυαλό.
Οι γυναίκες κάνετε πίπα σε έναν άνδρα επειδή τον γουστάρετε πολύ, η γιατί ξέρετε ότι μας αρέσει και μας το προσφέρετe (σαν δώρο)?

Εγώ για παράδειγμα μου αρέσει το gleifomouni και το κάνω με δικη μου πρωτοβουλία όταν μου αρέσει (συνήθως με έναν συγκεκριμένο τρόπο) μια γuναίκα, σε εσάς ισχύει το ίδιο? Το λέω αυτό γιατί μεταξύ άλλwν ξέρω από γυναίκες ότι η πίπα είναι ενίοτε και κουραστική για την γυναικα, ειδικά όταν ο άνδρας είναι πάνω από τον μέσο ορο σε μέγεθος, ενώ το gleifomouni είναι σαφώς πιο εύκολο από τεχνικής απόψεως.

OP
OP
chantal-99

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Διαβάζοντας το κείμενο (που είναι πολύ καλο) μου ήρθε μια απορία στο μυαλό.
Οι γυναίκες κάνετε πίπα σε έναν άνδρα επειδή τον γουστάρετε πολύ, η γιατί ξέρετε ότι μας αρέσει και μας το προσφέρετe (σαν δώρο)?

Εγώ για παράδειγμα μου αρέσει το gleifomouni και το κάνω με δικη μου πρωτοβουλία όταν μου αρέσει (συνήθως με έναν συγκεκριμένο τρόπο) μια γuναίκα, σε εσάς ισχύει το ίδιο? Το λέω αυτό γιατί μεταξύ άλλwν ξέρω από γυναίκες ότι η πίπα είναι ενίοτε και κουραστική για την γυναικα, ειδικά όταν ο άνδρας είναι πάνω από τον μέσο ορο σε μέγεθος, ενώ το gleifomouni είναι σαφώς πιο εύκολο από τεχνικής απόψεως.

οι αποψεις για το ποιος προσφερει τι, και σε ποιον διιστανται... :grin:

επισης για την 'ευκολια' της τεχνικης του cunnilingus  ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ωχ!!! Παναγία μου (με την καλή έννοια)
confused-31.gif

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
υπαρχει και κακη εννοια στο 'Ωχ!!! Παναγία μου' ??   :rolleyes:
Βεβαίως και υπάρχει Ωχ!!! Παναγία μου τί βλακείες διαβάζω.
Αλλά δεν έχει καμία σχέση οπως προανέφερα με το πόνημα γραφής σου.

maxximus

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι η μερα σημερα τετοια ....που επιβαλλεται !!! ;) :cheesy: :grin:
___________________________________________________________________________________

Ξυπνησες και σηκωθηκες βιαστηκα μια που ειχες αργησει…
Μπηκες στο μπανιο για το πρωινο ντουζ και σε ακολουθησα…
Ξαφνιαστηκες, όμως το κρυβεις…

Δεν σε καψανε τα βλεμματα μου οπως μου γυρισες την πλατη και σε χαζευα..?
Καθησα για λιγο και σε παρατησα πως βγαζεις τα ρουχα σου και ανοιξες το νερο να τρεξει.

Καποια στιγμη δεν αντεξα, ηρθα κοντα σου και σου χαιδεψα το στερνο και τα μπρατσα σου..
Πλησιασα τοσο κοντα στο λαιμο σου που σε γευτηκα με τη γλωσσα μου και σε δαγκωσα απαλα...
το δαγκωματακι ομως αυτο μου ανοιξε την ορεξη και ετσι τα χειλη μου και η γλωσσα μου, γινανε πιο περιεργα και διεκδικητκα...

Θελησες να εχεις τα ματια κλειστα, για να μη σ'ενοχλει το νερο και παρατηρουσα το προσωπο σου...
ποσο θα'θελα να σου γαργαλισω με τη γλωσσα μου τα χειλη σου, να προχωρησω  ως το αυτι σου πανω σ'ενα υγρο ρυακι και να παρω ολο το λοβο του αυτιου σου μες στο στομα μου.

Τα χερια μου αγκαλιασανε τον αυχενα σου και οπως σε αρπαξα απο τα μαλλια και σε εφερα κοντα μου σου ψιθηρισα στο αυτι πως διψαω για τα υγρα σου...τα νυχια μου προχωρησαν στους ωμους σου και σου αφησαν σημαδια πανω στο μουσκεμενο σου σωμα...

Η γλωσσα μου τωρα σε καιει και η ανασα μου σε ανατριχιαζει... βρισκεις ευκαιρια και ακουμπας πισω στα πλακακια του τοιχου... το νερο πεφτει ακαταπαυστα πανω μας, με εχει κανει μουσκεμα μια και εγω ειμαι με τα ρουχα μπροστα σου, οπως μπηκα... καταλαβαινω οτι εχεις αρχισει και με νιωθεις  που σε στριμωχνω στον τοιχο και τα χερια μου ταξιδευουν πανω στο κορμι σου...

Σε γυρναω για να εχω την πλατη σου μπροστα μου…και την γλειφω σπιθαμη προς σπιθαμη... σ'εχω αγκαλιασει με τα χερια μου και αισθανομαι πως σφιγγεις τους κοιλιακους σου..

θελω να προχωρησω πιο χαμηλα και να σε ξαφνιασω με μια γρηγορη κινηση....δεν προλαβαινω...γυρνας και παλι και μια  δυναμη με πιεζει να γονατισω μες στα πλακακια μπροστα σου και να γλειψω τους μοιρους σου…
Γυρω από τον ομφαλο σου κανω κυκλακια και τραβαω γραμμες με τη γλωσσα μου μεχρι που,
σηκωνοντας το βλεμμα μου πιο ψηλα, βλεπω τη φλογα μες στα ματια σου και δεν αντεχω παρα να σκυψω αναμεσα στα ποδια σου και να  αρχισω να σου γλειφω τα αρχιδια που τα ρουφαω απαλα και τα νιωθω να κινουνται πανω στη γλωσσα μου...

Τα χερια μου εχουν αρπαξει τοyς γλουτους σου και σε πιεζω κοντα μου... οι κινησεις σου γινονται ολο και πιο εντονες. Σε καρφωνω με το βλεμμα μου απο χαμηλα και προχωρω προς την κορυφη.. τα νερα απο το μουσκεμενο μου προσωπο σταζουν...με αργες κινησεις φτανω και απλωνω πρωτα δειλα τη γλωσσα μου, να σε γευτω και να ρουφηξω το κεφαλι που γυαλιζει και μου με κανει να το λιμπιζομαι, να θελω να νιωσω τη βελουδινη αφη του... φτυνω πανω στη ψωλη σου για να τα γλειψω και παλι από τον κορμο σου και σε παιρνω ολοκληρο μεσα στο στομα μου μεχρι που νιωθω ασφυκτικα γεματη και ολοκληρωμενη…σφιγγω απαλα τα χειλη μου και σ'αφηνω να μου γαμησεις το στομα...μ'εχεις αρπαξει απο τα μαλλια και μου επιβαλλεις το ρυθμο σου.....

η δυναμη σου με κανει και δακρυζω, το σαλιο μεσα στο στομα μου ξεχειλιζει και σταζει,
οι αναστεναγμοι που ακουω με καυλωνουν αφανταστα...

Σε ακινητοποιω με τα χερια μου γραπωμενα απο πανω σου και σε ρουφαω απεγνωσμενα, με ανεξελεγκτες κινησεις  και με ανεπαναλυπτη μανια..μεχρι που κρατωντας στα χερια μου τα αρχιδια σου τα νιωθω να σκληραινουν και να παλλονται πανω στην παλαμη μου.... εισαι ετοιμος να παραδοθεις και να μου δωσεις ότι εχεις αυτη τη στιγμη για μενα…
οι φλεβες σου εχουν γεμισει με αιμα και ο πουτσος σου μες στο στομα μου ειναι ετοιμος να εκραγει...

Με  κινησεις  βιαιες και συγχρονως λυτρωτικες, φτανεις στο απροχωρητο, το σημειο που δεν υπαρχει πια επιστοφη για να εγκαταλειψεις το καυτο μου στομα και με γεμιζεις με τα χυσια σου παντου...με γεμιζεις στο προσωπο, στα μαλλια, στο λαιμο και μ'αφηνεις να σε παρω στο στομα ξανα για να σου ρουφηξω και την τελευταια σταγονα …με την ψωλη σου μοιραζω και αλοιφω τα χυσια σου παντου πανω στα ζυγωματικα, στο λαιμο και στις ερεθισμενες ρωγες μου, μια και μ'εχεις ζωγραφισει παντου… και ετσι υγρο και καυλωμενο, παλλωμενο και σπαρταριστο σε ξαναπαιρνω βαθια μεσα στο  στομα μου για  να σε καθαρισω σχολαστικα…
Μενεις ορθιος και σκληρος για αρκετη ωρα ακομα…

οι αναπνοες μας  ακουγονται στον ιδιο ρυθμο, το νερο τρεχει ακομα…
η ατμοσφαιρα εχει κατι ηλεκτρισμενο, μονο σκιες διακρινονται στον ατμο του ζεστου νερου…

ετσι οπως ηρθα αθορηβα και απαρατηρητα, βγαινω απο το μπανιο και σ'αφηνω να ξεκινησεις τη μερα σου μ' ενα φρεσκο χυμο και ενα χαλαρο πρωινο....

dedicated to the fire-breathing dragon
c@chantal-99, 14.03.2012

chantal-99, εισαι γυναικα, η θα'θελες να εισαι ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom