spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
Μονος η παντρεμενος?τι ειναι καλυτερο?
τον εαυτο σου ρωτα οχι εμαςΜονος η παντρεμενος?τι ειναι καλυτερο?
παντρευτεις δεν παντρευτεις, ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ..
Θα ηθελα ο γαμος να διαρκη 5 χρονια και μετα διαγραφη,και αντε παλι απο την αρχηΠαντρεμένος προσωρινά.. ;)
Για να καταλάβεις τι είναι καλύτερο, σκέψου τι χρώμα ρούχα φοράει ο γαμπρός στο γάμο και τι η νύφη!!!!!Μονος η παντρεμενος?τι ειναι καλυτερο?
εγω φορεσα πλε..Για να καταλάβεις τι είναι καλύτερο, σκέψου τι χρώμα ρούχα φοράει ο γαμπρός στο γάμο και τι η νύφη!!!!!
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ????
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ??
ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΛΕΝΟΥΝ,ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΥΟΥΝ, ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΕΣ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ...
ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΜΟΝΟ Κ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΗ ΜΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΠΟΤΕ.........
ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ...ΛΕΣ Κ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΜΕΤΑ Κ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΖΩΗ..
Κ ΑΜΑ ΣΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ Κ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ????
ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΛΕΝΟΥΝ,ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΥΟΥΝ, ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΕΣ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ...
ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΜΟΝΟ Κ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΗ ΜΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΠΟΤΕ.........
ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ...ΛΕΣ Κ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΜΕΤΑ Κ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
Κ ΑΜΑ ΣΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ Κ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...
Μα συνεχεια ειστε με την γκρινια την μια εχω πονοκεφαλο (δικαιολογιες)την αλλη εχω περιοδο την αλλη δεν ξερω και εγω τι χιλιες δυο δικαιολογιες,εγω γουσταρω οπως βλεπω την γυναικα να ντυνεται(που θα βγουμε εξω)τοτε μου ερχεται τρομερη ορεξη και ακους την γυναικα να σου λεει αστο για μετα ε χανω την ορεξη μεταΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ????