Νέα

Μόνος ή παντρεμένος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
Μονος η παντρεμενος?τι ειναι καλυτερο?

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Παντρεμένος προσωρινά..  ;) :)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.985
Πόντοι
6.925
Εναλλαγή

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οταν είσαι εργένης σκέφτεσαι τι ωραία θα ήταν να γυρνάς σπίτι και να βρίσκεις τη γυναικούλα σου να σε περιμένει, τα παιδάκια σου να σε φιλανε, σπιτικό φαγητό, καθαρά ρούχα, κλπ. κλπ.

Οταν είσαι παντρεμένος σκέφτεσαι τι ωραία θα ήταν να μπορούσες να βγεις έξω με την παλιοπαρέα να πάτε να πιείτε, να πάτε σε κάθε λογής μπουρδέλο, να μην έχεις γκρίνια/κρεβατομουρμούρα, κλπ.κλπ

it's a lose-lose situation ...!!!

Οτι και να κάνεις θα το μετανιώσεις ...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
παντρευτεις δεν παντρευτεις, ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.876
Πόντοι
42.697
πάντα είσαι μόνος...
είτε παντρεμένος, είτε όχι...

Επισκέπτης
ο καθενας ξερει για τον εαυτο του τι θελει,αμα φτασεις σε σημειο να ρωτας τι ειναι καλυτερο και τι οχι αστο καλυτερα...

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
η μικρος παντρεψου η μικρος καλογερεψου..(παλιο αλλα..?)

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Χωρισμένος και σχετικά μικρός! το καλύτερο

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ????
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΑΙ Κ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ??
ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΛΕΝΟΥΝ,ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΥΟΥΝ, ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΕΣ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ...
ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΜΟΝΟ Κ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΗ ΜΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΠΟΤΕ.........
ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ...ΛΕΣ Κ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΜΕΤΑ Κ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΖΩΗ..
Κ ΑΜΑ ΣΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ Κ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι !!!

Να έχουμε ελεύθερη σχέση, να πηδιόμαστε όποτε δεν έχετε πονοκέφαλο και να ερχόμαστε σπίτι μόνο για φαί και για νας δίνουμε τα άπλυτα ...

και τις λοιπές ώρες να μας ενοχλούμε ...!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΛΕΝΟΥΝ,ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΥΟΥΝ, ΘΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΤΡΙΓΥΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΕΣ,ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ...
ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΜΟΝΟ Κ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΗ ΜΗ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΠΟΤΕ.........
ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ...ΛΕΣ Κ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ Κ ΜΕΤΑ Κ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...
Κ ΑΜΑ ΣΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΣ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ Κ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...

Πως φαίνεται ότι κακοπερνάς στο γάμο σου ε??????

kolara

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειμαι παντρεμενος απλα μαρεσει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους αυτες που τραβανε τα μεγαλυτερα ζορια δεν ειναι ο αντρας σε ενα γαμο αλλα μια γυναικα.Για σκεφτειται το λιγο αντικειμενικα κ οχι σαν αντρες.Πειτε οσοι ειστε παντεμενοι τι κανατε πριν που δεν μπορειτε να το κανετε τωρα.Ελατε ρε παιδια μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ας μιλαμε τουλαχιστον μεταξυ μας ειλικρινα,ξερεις ποσους φιλους παντρεμενους εχω κ μαλιστα φρεσκους που ξενυχταμε καθε πσκ μεχρι το πρωι φλερταρουνε με γκομενες κ οποια τους κατσει αντε ας μη πω τι την κανουν κ οι γυναικες τους κοιμουνται τον υπνο του δικαιου σπιτι μαζι με τα παιδια....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μα συνεχεια ειστε με την γκρινια την μια εχω πονοκεφαλο (δικαιολογιες)την αλλη εχω περιοδο την αλλη δεν ξερω και εγω τι χιλιες δυο δικαιολογιες,εγω γουσταρω οπως βλεπω την γυναικα να ντυνεται(που θα βγουμε εξω)τοτε μου ερχεται τρομερη ορεξη και ακους την γυναικα να σου λεει αστο για μετα ε χανω την ορεξη μετα :think: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom