Γιατί ρε μαλέα,εμένα στο Μονοπώλιο ;) ...παλιά ;) ...με κερνούσαν τα καλύτερα μουνιά....απο καμια χοντρη προφανως....
Και στο καλοκαιρινό και στο χειμερινό... ;)
Γιατί ρε μαλέα,εμένα στο Μονοπώλιο ;) ...παλιά ;) ...με κερνούσαν τα καλύτερα μουνιά....απο καμια χοντρη προφανως....
θες αρκουδα ή φιδι;τι προτιμας;Γιατί ρε μαλέα,εμένα στο Μονοπώλιο ;) ...παλιά ;) ...με κερνούσαν τα καλύτερα μουνιά....
exeis gamhsei larissaiaθες αρκουδα ή φιδι;τι προτιμας;
τυπε δεν θα εχει ακουσει για τα πρωινα μπαρακια φαινεται
Γιατί ρε μαλέα,εμένα στο Μονοπώλιο ;) ...παλιά ;) ...με κερνούσαν τα καλύτερα μουνιά....
;)δεν μου εχει τυχει ποτε φιλε μαλλον εισαι μουναρος
θες αρκουδα ή φιδι;τι προτιμας;
O πελάτης έχει πάντα δίκιο τύπεΑν και το έχουμε ξαναπεί. Εδώ άνετα μπορείς να πας μόνος σου για ποτάκι.
Το μαγαζί που σέβεται τον πελάτι!
Έλα ρε τύπε,εσύ που ζεις για την καλτίλα, είσαι ρομαντικός εξτραδάκιας, γνωρίζεις και την πιάτσα και δεν ξέρεις το SOS ή την (πιο σοφτ) Ένσταση;Το χω αναγκη τυπε Εστω να πιω ενα ποτο για την καλτιλα
Που βρισκεται;
Το SOS ομολογω οτι δε το γνωριζα... :-
συμφωνω απολυταΝα πας ρε παιδί και μην μασάς για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Οι άλλοι δεν αντέχουν τον εαυτό τους πάνω από 5 λεπτά γι' αυτό θέλουν να σέρνουν πάντα κάποιον έστω και αν αυτός είναι παπάρας τελειωμένος! Το έχω κάνει άπειρες φορές και πίστεψε τις καλύτερες συζητήσεις τις έχω κάνει με τον εαυτό μου! Πολλές φορές βλέπω ότι πιο πολλά λέω εγώ με τον εαυτό μου παρα οι παρέες των 10 ατόμων μεταξύ τους, αφού όλοι ασχολούνται με τα smartphone και υποτίθεται βγήκαν να τα πουν!