Νέα

μονος για ποτο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peinasmenos_lukos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μόνος πάω μόνο για να δω κάναν αγώνα ποδόσφαιρο ή μπάσκετ σε κάνα καλό σπορτς καφέ με τις ουισκιές μου χωρίς να έχω αμπαλάκους φίλους πάνω από το κεφάλι μου. Και πάλι το έχω περιορίσει τελευταία γιατί πρέπει να είσαι πολύ εγκρατής με αυτά που ακούς από μυρωδιάδες και κομπλεξικούς τριγύρω που σχολιάζουν λέγοντας αμπαλιές. Αν πας για ποτό σε ξενυχτάδικο μόνος φαίνεσαι ψυχάκιας δυστυχώς και δεν έχεις στον ήλιο μοίρα!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μόνος πάω μόνο για να δω κάναν αγώνα ποδόσφαιρο ή μπάσκετ σε κάνα καλό σπορτς καφέ με τις ουισκιές μου χωρίς να έχω αμπαλάκους φίλους πάνω από το κεφάλι μου. Και πάλι το έχω περιορίσει τελευταία γιατί πρέπει να είσαι πολύ εγκρατής με αυτά που ακούς από μυρωδιάδες και κομπλεξικούς τριγύρω που σχολιάζουν λέγοντας αμπαλιές. Αν πας για ποτό σε ξενυχτάδικο μόνος φαίνεσαι ψυχάκιας δυστυχώς και δεν έχεις στον ήλιο μοίρα!
Τύπε γιατί δεν έχεις παει ποτέ σε κανά μπαράκι μόνος ?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Καλα βρε ανθρωπε.
Γουσταρεις να πας μια βολτα μονος σου να πιεις ενα ποτο, και ανοιξες θρεντ για να σε κανουμε να ξεπερασεις τις επιφυλαξεις σου?
Εγω παω πολυ συχνα μονος μου, ειδικα αν θελω να σκεφτω.
Σε ποιον θα δωσεις λογαριασμο?
Ποιος θα ασχοληθει νομιζεις?

+1

OP
OP
P

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εχω βγει μονος,αλλα σε μαγαζι συνοικιακο που ειναι ολοι γνωστοι μου... Μπαρμαν,ντιτζει,σερβιτοροι... Οποτε ολο και κατι ειχα να πω με καποιον...
Ειναι γεγονος ομως οτι παραξενευονται οι γκομενες... Το καλυτερο ομως ειναι να εισαι με παρεα,να φευγει,και να συνεχισεις να τα πινεις μονος...
Μην απορησετε αν ερθει και κανενα ποτο απο γκομενα,κερασμενο....

θα απορήσω φίλε αν κάτσει τέτοια φάση, περισσότερο πιστεύω θα φάω άπειρα πεσίματα από τύπους κωλόμπες

OP
OP
P

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε σεις δεν πάμε Λάρισα για κάνα ποτάκι με τέτοιες barwoman που έχουν εκεί;;;  :wanker: :wanker: :wanker:

Καλά μιλάμε,έχει πέσει το Photoshop της αλεπούς... :coffee: :coffee: :coffee: :tooth: :tooth: :tooth:

URL]]

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλά μιλάμε,έχει πέσει το Photoshop της αλεπούς... :coffee: :coffee: :coffee: :tooth: :tooth: :tooth:

http://[URL unfurl="true"]www.larisaout.gr/images/imgs/prosopa/barwomen/efi.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Μπίλυ είσαι πολύ αυστηρός!
Μια χαρά ρώγα έχει το λαρισίδι!  :erection:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπίλυ είσαι πολύ αυστηρός!
Μια χαρά ρώγα έχει το λαρισίδι!  :erection:

Έχω κάνει φαντάρος στη Λάρισα μαν....και μπροστά σε κάτι μουνάρες που έχει εκεί....αυτές είναι για το πανηγύρι,της Γιάννουλης... :grin: :grin: :grin: :grin:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.611
Πόντοι
26.096
Σιγά το κατόρθωμα ο μαλάκας... Έπρεπε να γελάσεις και να του πεις: "Φίλε ωραίο το γκομενάκι σου, το έχω γαμήσει 100 φορές".   :rockon:

Απο τις λιγες φορες που θα συμφωνησω μαζι σας.
Merry Christmas, mr Picker.
:hi:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εχω βγει μονος,αλλα σε μαγαζι συνοικιακο που ειναι ολοι γνωστοι μου... Μπαρμαν,ντιτζει,σερβιτοροι... Οποτε ολο και κατι ειχα να πω με καποιον...
Ειναι γεγονος ομως οτι παραξενευονται οι γκομενες... Το καλυτερο ομως ειναι να εισαι με παρεα,να φευγει,και να συνεχισεις να τα πινεις μονος...
Μην απορησετε αν ερθει και κανενα ποτο απο γκομενα,κερασμενο....
απο καμια χοντρη προφανως....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom