Νέα

μονος για ποτο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peinasmenos_lukos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
έχετε πάει ποτέ μόνοι για ποτό σε μπαράκι κανονικό ή του κώλου?
είναι τραβηγμένο?

μονο του κωλου τυπε η στριπ.στο πιρφορισταν ζεις θα σε βλεπουν μονο και θα λενε δεν εχει φιλους ουτε μπακουρια  :headbang: :headbang: :headbang:

:2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
φιλος μου προσφατα επιασε δουλεια πισω απο μπαρα (μπαρμαν) σε συνοικιακο καφε-μπαρ, οποτε και εγω τον ειχα επισεκφθει δυο τρεις φορες μοναχος μου...τη δευτερη φορα η σερβιτορα παραξενευτηκε που καθομουν μονος στη μπαρα και επινα τη μπυριτσα μου, και ρωτησε το φιλο μου: ρε συ, ποιος ειναι αυτος που ερχεται μονος και τα πινει, τον ξερεις;!!!
γενικα εχω την εντυπωση οτι οι νεες γενιες, μιλαω για ηλικιες κατω τον 25 δεν ειναι και τοσο συνηθισμενες στο να βγαινουν μονοι τους, πολυ περισσοτερο δε οι γυναικες

vangelisf

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
1
γιατι ειναι τραβηγμενο και ψυχεδελια???????,δηλαδη πρεπει απαραιτητα   για να χαλαρωσεις κ να πιεις ενα ποτο να κουβαλας κ αλλον μαζι σου καθε φορα?Στα αρχιδια σου αν σε κοιτουν οι αλλοι κ τι λενε οι αλλοι,ο μονος εχει αυτοπεποιθηση, οι πολλοι θελουν να κρυφτουν πολλες φορες...
Τα σεβη μου. :hi:

πες τα ρε μεγαλε  :hi:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
φιλος μου προσφατα επιασε δουλεια πισω απο μπαρα (μπαρμαν) σε συνοικιακο καφε-μπαρ, οποτε και εγω τον ειχα επισεκφθει δυο τρεις φορες μοναχος μου...τη δευτερη φορα η σερβιτορα παραξενευτηκε που καθομουν μονος στη μπαρα και επινα τη μπυριτσα μου, και ρωτησε το φιλο μου: ρε συ, ποιος ειναι αυτος που ερχεται μονος και τα πινει, τον ξερεις;!!!
γενικα εχω την εντυπωση οτι οι νεες γενιες, μιλαω για ηλικιες κατω τον 25 δεν ειναι και τοσο συνηθισμενες στο να βγαινουν μονοι τους, πολυ περισσοτερο δε οι γυναικες

μεχρι τα 40 ισχυει αυτο

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.945
Πόντοι
496
γιατι ειναι τραβηγμενο και ψυχεδελια???????,δηλαδη πρεπει απαραιτητα   για να χαλαρωσεις κ να πιεις ενα ποτο να κουβαλας κ αλλον μαζι σου καθε φορα?Στα αρχιδια σου αν σε κοιτουν οι αλλοι κ τι λενε οι αλλοι,ο μονος εχει αυτοπεποιθηση, οι πολλοι θελουν να κρυφτουν πολλες φορες...
Τα σεβη μου. :hi:

:kneel:

OP
OP
P

peinasmenos_lukos

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
καπως ετσι ειναι πιστευω τωρα δεν λεω να σκασω γκαζι στο κλαμπ μονος μου στην ψυχρα

Άφτρες στο στόμα και τσούξιμο στη βάλανο; Κάτι δεν πάει καλά αδερφέ, δεν νομίζεις; Μάλλον δεν έκανες ακάποτο με την κοπέλα και πιθανότατα την έγλειψες κιόλας...μια ερωτησούλα στα γρήγορα...μήπως ο κόλπος της κυράς μύριζε σαν...χαλασμένο ψάρι;Αν ναι, πιθανότατα η τύπισσα έχει μύκητες και σε κόλλησε...αν είναι αυτό, μη σκας...η θεραπεία είναι εύκολη και ανώδυνη...για περισσότερα σε έναν δερματολόγο και γρήγορα πριν η κατάσταση ξεφύγει και πετάξει τίποτα...λειχήνες το πουλί σου :)

πονεμένη ιστορία θα κλείσω την επόμενη τρίτη ουρολόγο, η μαλακία είναι ότι με την κοπέλα έφαγα μεγάλη ξενέρα και πακέτο και συν του ότι έφαγα ένα νοστιμότατο χι παρασημοφορήθηκα κιόλας.
θα πληρώσω ο μαλάκας το πάθος μια φοράς γαμώ την τρέλα μου

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.999
Πόντοι
1.756
Εχω βγει μονος,αλλα σε μαγαζι συνοικιακο που ειναι ολοι γνωστοι μου... Μπαρμαν,ντιτζει,σερβιτοροι... Οποτε ολο και κατι ειχα να πω με καποιον...
Ειναι γεγονος ομως οτι παραξενευονται οι γκομενες... Το καλυτερο ομως ειναι να εισαι με παρεα,να φευγει,και να συνεχισεις να τα πινεις μονος...
Μην απορησετε αν ερθει και κανενα ποτο απο γκομενα,κερασμενο....

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Καλα βρε ανθρωπε.
Γουσταρεις να πας μια βολτα μονος σου να πιεις ενα ποτο, και ανοιξες θρεντ για να σε κανουμε να ξεπερασεις τις επιφυλαξεις σου?
Εγω παω πολυ συχνα μονος μου, ειδικα αν θελω να σκεφτω.
Σε ποιον θα δωσεις λογαριασμο?
Ποιος θα ασχοληθει νομιζεις?
:thumbsup:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Να πας ρε παιδί και μην μασάς για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Οι άλλοι δεν αντέχουν τον εαυτό τους πάνω από 5 λεπτά γι' αυτό θέλουν να σέρνουν πάντα κάποιον έστω και αν αυτός είναι παπάρας τελειωμένος! Το έχω κάνει άπειρες φορές και πίστεψε τις καλύτερες συζητήσεις τις έχω κάνει με τον εαυτό μου! Πολλές φορές βλέπω ότι πιο πολλά λέω εγώ με τον εαυτό μου παρα οι παρέες των 10 ατόμων μεταξύ τους, αφού όλοι ασχολούνται με τα smartphone και υποτίθεται βγήκαν να τα πουν!  :sunglasses:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Να πας ρε παιδί και μην μασάς για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Οι άλλοι δεν αντέχουν τον εαυτό τους πάνω από 5 λεπτά γι' αυτό θέλουν να σέρνουν πάντα κάποιον έστω και αν αυτός είναι παπάρας τελειωμένος! Το έχω κάνει άπειρες φορές και πίστεψε τις καλύτερες συζητήσεις τις έχω κάνει με τον εαυτό μου! Πολλές φορές βλέπω ότι πιο πολλά λέω εγώ με τον εαυτό μου παρα οι παρέες των 10 ατόμων μεταξύ τους, αφού όλοι ασχολούνται με τα smartphone και υποτίθεται βγήκαν να τα πουν!  :sunglasses:

πες τα ρε φιλε
κ ελεγα οτι μονο εγω σκεφτομαι ετσι

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.032
Πόντοι
41.129
μονος για ποτο ? ψησε καμμια μεταξουργειοτισα να πατε μαζι, θα πεσει και γκαμιση μετα..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
78.032
Πόντοι
41.129
Εσύ κάτι ξέρεις...Για πες...  ;)

εχω να πω οτι εχτες το βραδι ειχα παει για τον επιταφιο σε μια εκκλησια στο κεντρο και ειδα την φολο-Λαουρα απολ κολ27

με τον γκομενο στα 2-3 μετρα μπροστα απο εμενα, και το πουτανιδιο ηταν μεσα στην καυλα, χτενισμενη-βαμμενη ομορφα με κοντη φουστα και γοβες

και αναψα αγρια μεσα στην εκκλησια ο χριστιανος !!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.196
Πόντοι
5.006
εχω να πω οτι εχτες το βραδι ειχα παει για τον επιταφιο σε μια εκκλησια στο κεντρο και ειδα την φολο-Λαουρα απολ κολ27

με τον γκομενο στα 2-3 μετρα μπροστα απο εμενα, και το πουτανιδιο ηταν μεσα στην καυλα, χτενισμενη-βαμμενη ομορφα με κοντη φουστα και γοβες

τι φορουσε τυπε???
σου εγινε λαμπαδα??? :erection: :erection: :erection: :erection:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Όλα τα πουταναριά,έχουν γκόμενους και στο μπουρδέλο είναι φόλες....
Πάνε και τα ακουμπάνε σε αυτούς.....ουστ μωρή τσουράπω....... :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom