Τι εστι "Σκαραβαιος"?
Μάλλον θα εννοούν αυτό:
Τι εστι "Σκαραβαιος"?
Δυο δεκαετιες στο τρολλινγ.Είμαι πολύ παλιός ιντερνετάκιας. Κοντά 2 δεκαετίες. Δικαιούμαι να το χρησιμοποιώ, ακόμα και προφορικά.
Με το ζόρι έβγαλα το Λύκειο.
Τι εστι "Σκαραβαιος"?
Δυο δεκαετιες στο τρολλινγ.
Είμαι πολύ παλιός ιντερνετάκιας. Κοντά 2 δεκαετίες. Δικαιούμαι να το χρησιμοποιώ, ακόμα και προφορικά.
Με το ζόρι έβγαλα το Λύκειο.
Εισαι 35....Και δηλαδη χρησινοποιεις το internet απο το 1993? Χωρις να χεις βγαλει καν το λυκειο τοτε(ποσο ησουν? 15? 16?), ηξερες το internet το οποιο τοτε ηταν αγνωστη λεξη ακομα και για τεχνικους υπολογιστων στην ελλαδα?
Εγω παλι(30 ειμαι) οπως και ολοι οι φιλοι μου, το internet το μαθαμε καλα την τελευταια δεκαετια(απο 2000 και μετα).......φαινομενο εισαι.
Το 94 μπηκα πρωτη φορα απο το Πολυτεχνειο οποτε μπορει καλλιστα να ειναι αληθεια αυτο που λεει ο κυριος, εγω ημουν 2α λυκειουΕισαι 35....Και δηλαδη χρησινοποιεις το internet απο το 1993? Χωρις να χεις βγαλει καν το λυκειο τοτε(ποσο ησουν? 15? 16?), ηξερες το internet το οποιο τοτε ηταν αγνωστη λεξη ακομα και για τεχνικους υπολογιστων στην ελλαδα?
Εγω παλι(30 ειμαι) οπως και ολοι οι φιλοι μου, το internet το μαθαμε καλα την τελευταια δεκαετια(απο 2000 και μετα).......φαινομενο εισαι.
Ψάχνω κάποιο μέρος για βραδινή έξοδο που να έχει μπαράκια και κόσμο, αλλά όχι πολύ συνωστισμό. Δηλαδή να μπορώ να βρω μια γωνία να κάτσω μόνος μου, να πιω μια μπύρα και να περάσω ευχάριστα. Τελευταία έχω βαρεθεί... βγαίνω έξω και αισθάνομαι άδειος.
Πήγα Πανόρμου της προάλλες γιατί διάβασα κάπου ότι έχει μπαρ για μοναχικούς, αλλά δεν είδα ούτε έναν άνθρωπο μόνο του. Αντίθετα το μέρος ήταν γεμάτο παρέες νέων. Όπως καταλαβαίνετε μου ήταν άβολο να στριμωχτώ κοντά τους. Πήγα σε μια κρεπερί απέναντι απ' τα μπαράκια, έφαγα μια κρέπα κοιτάζοντας τον κόσμο και γύρισα σπίτι περπατώντας.
Αμα ειναι να εχεις παρεα μαλακες καλυτερα μονος.
η μοναξιά δεν έχει αρνητική έννοια όπως πιστεύουν οι περισσότεροι
για κάποιους (όπως εμένα) έχει θετική και σημαίνει ελευθερία/αυτονομία
βέβαια οι περισσότεροι επειδή δεν έχουν προσωπικότητα δικιά τους
επιδιώκουν να χώνονται σε παρέες για να κρύψουν αυτό το έλλειμμα