Νέα

Μόνος για ποτό. Πού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Είμαι πολύ παλιός ιντερνετάκιας. Κοντά 2 δεκαετίες. Δικαιούμαι να το χρησιμοποιώ, ακόμα και προφορικά. :cheesy:

Με το ζόρι έβγαλα το Λύκειο.
Δυο δεκαετιες στο τρολλινγ.  :cheesy:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Είμαι πολύ παλιός ιντερνετάκιας. Κοντά 2 δεκαετίες. Δικαιούμαι να το χρησιμοποιώ, ακόμα και προφορικά. :cheesy:

Με το ζόρι έβγαλα το Λύκειο.

Εισαι 35....Και δηλαδη χρησινοποιεις το internet απο το 1993? Χωρις να χεις βγαλει καν το λυκειο τοτε(ποσο ησουν? 15? 16?), ηξερες το internet το οποιο τοτε ηταν αγνωστη λεξη ακομα και για τεχνικους υπολογιστων στην ελλαδα?
Εγω παλι(30 ειμαι) οπως και ολοι οι φιλοι μου, το internet το μαθαμε καλα την τελευταια δεκαετια(απο 2000 και μετα).......φαινομενο εισαι.  :helpplea:

OP
OP
E

eumenides

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εισαι 35....Και δηλαδη χρησινοποιεις το internet απο το 1993? Χωρις να χεις βγαλει καν το λυκειο τοτε(ποσο ησουν? 15? 16?), ηξερες το internet το οποιο τοτε ηταν αγνωστη λεξη ακομα και για τεχνικους υπολογιστων στην ελλαδα?
Εγω παλι(30 ειμαι) οπως και ολοι οι φιλοι μου, το internet το μαθαμε καλα την τελευταια δεκαετια(απο 2000 και μετα).......φαινομενο εισαι.  :helpplea:

Από το 94, άντε 95. Στο τσακ έχασα τη χρυσή εποχή των BBS. Compulink, 14.4 baud, 40 λεπτά να φορτώσει σελίδα ο lycos. Εναλλακτικά του web, agent k usenet. IRC δε νομίζω να πολυέμπαινα. Φυλάω ακόμα τα περιοδικά της εποχής. Έχω pc master του 93 νομίζω με αφιέρωμα στο hypertext! Γιατί με λες φαινόμενο; Πάντα ζήλευα τα παιδιά που μπήκαν στο χώρο των υπολογιστών με τους amstrad. Εγώ άργησα. :P

Στην περιοχή που είναι ο Σκαραβαίος υπάρχει κάποιο θερινό σινεμά, αν θυμάμαι καλά, που πήγαινα και έβλεπα ταινίες καλτ, "Η κοιλιά του αρχιτέκτονα" και τέτοια. Επίσης μου έρχεται αμυδρα μια εικόνα από μπαρ σε διόρωφα νεοκλασσικά, ανοιχτό το μπαλκόνι και από μέσα να φαίνονται καθίσματα.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Πρέπει να φωναξουμε τη Makriakosk για να σου πει ποσο αποτυχημενος εισαι, και ποσο σουπερ λαμπερη γαμιολα με πολλες φιλες και πολλους γκομενους, και σουπερ σπουδες ειναι εκεινη.
Και να σε κατακεραυνωσει που δεν βγαινεις πολυ απ' το σπιτι και που σαπιζεις εκει μεσα, μονος.
Κριμα που μολις αποχωρησα εγω απο το στοχαστρο της επαψε να ειναι υπερκινητικη
Φαινεται μου εχει καποια ιδιαιτερη αδυναμια...

Παντως, φιλε, να σου πω την αληθεια, πιστευω οτι ο καθενας κανει καποιες επιλογες αναλογα με την ιδιοσυγκρασια του
Κι εσυ, για να εχεις επιλεξει ενα τετοιο μοντελο ζωης, παει να πει οτι σου ταιριαζε.
Ξερω πολλους κομπιουτερακηδες που ειναι μοναχικοι τυποι.

Αμα θελησεις να αλλαξεις, δεν ειναι ακατορθωτο. Σε οποιαδηποτε ηλικια.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Με ενδιαφέρει κι εμένα το θέμα. Για πείτε κανένα μαγαζάκι όπου μπορείς να πιάσεις γκόμενα, χωρίς απαραίτητα να πας με παρέα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Οπου και να πας, καλα θα περασεις !!!

Το θεμα ειναι, τι αλλο ζητας ???

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ευμενίδη για τρολ σε κόβω. Και από το πως γράφεις δεν φαίνεται να σαι μετά βίας τελειόφοιτος Λυκείου ή διανομέας διαφημιστικών φυλλαδίων.

tsizkeik

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παλι(30 ειμαι) οπως και ολοι οι φιλοι μου, το internet το μαθαμε καλα την τελευταια δεκαετια(απο 2000 και μετα).......φαινομενο εισαι.  :helpplea:
Το 94 μπηκα πρωτη φορα απο το Πολυτεχνειο οποτε μπορει καλλιστα να ειναι αληθεια αυτο που λεει ο κυριος, εγω ημουν 2α λυκειου

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Αν και το ειχα ξαναπει και σε καποιο αλλο τοπικ...
Δεν θα πηγαινα ποτε μονος για καφε η ποτο, μονο αν ειχα κανεναν μπαρμαν η μπαργουμαν και ηθελε παρεα μονο τοτε...
Η πχ αν ειχα δουλεια στο λαπτοπ και ηθελα να πιω εναν καφε ναι θα πηγαινα μονος...
Για ψωνια ναι συνηθως παω μονος γιατι δεν θελω να εχω τον αλλον η την αλλη πανω απο το κεφαλι μου, θελω την ησυχια μου...
Οπως και αν δε εχω βγει εξω...παιρνω το αμαξι κανω μια βολτα στο κεντρο της Θεσσαλονικης και μετα σπιτι...
Παρεες για διασκεδαση και καφεδες εχω πολλες...δεν μπορω να πω ευτυχως...
Και πλεον λειτουργω διαφορετικα στις εξοδους μου...παλια ολο εγω επαιρνα τηλ. για να κανονησουμε το οτιδηποτε...κουραστηκα ομως και ετσι νοιωθω οτι εγω εχω παραπανω αναγκη την παρεα τους παρα αυτοι την δικια μου...
Πλεον ??? στα @@ μου ολα και δεν παιρνω κανεναν και καμια τηλεφωνο, ας με παρουν αυτοι, εκει καταλαβαινεις αν σε εχουνε αναγκη οι φιλοι σου η οχι...
Την καλημερα μου κιολας...

Επισκέπτης
Αμα ειναι να εχεις παρεα μαλακες καλυτερα μονος. Εγω οταν ζουσα Αθηνα συνηθως την αραζα μονος μου, Εξαρχεια λογο οτι εμενα στην περιοχη και επειδη ηξερα πως αργα ή γρηγορα ολο και καποιοςα φιλοςη θα εμφανιζοταν. Ενα αλλο μερος μερος που μου αρεσε ηταν διπλα στην πλατεια Βαθης ενα καφενειο στην γωνια Χαλκοκονδυλη και Σωκρατους αν θυμαμε καλα. Διπλα εκαναν πιατσα εκδιδομενες σε παρακειμενο ξενοδοχειο, νταβαδες, τελειωμενοι αλκοολες, πρεζονια,  Κουρδοι και Αλβανα. Αραζα μονος μου επινα τι μπυρες μου κι απολαμβανα τη μαγεια της περιοχης. Προβλημα δεν αντιμτωπισα ποτε, εκτος απο καμια τρακα. Σκηνικα παντως ειχα δει πολλα. Ποσο μου λειπουν αυτες οι φασεις και η ανωνυμια της μεγαλουπολης.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ψάχνω κάποιο μέρος για βραδινή έξοδο που να έχει μπαράκια και κόσμο, αλλά όχι πολύ συνωστισμό. Δηλαδή να μπορώ να βρω μια γωνία να κάτσω μόνος μου, να πιω μια μπύρα και να περάσω ευχάριστα. Τελευταία έχω βαρεθεί... βγαίνω έξω και αισθάνομαι άδειος.

Πήγα Πανόρμου της προάλλες γιατί διάβασα κάπου ότι έχει μπαρ για μοναχικούς, αλλά δεν είδα ούτε έναν άνθρωπο μόνο του. Αντίθετα το μέρος ήταν γεμάτο παρέες νέων. Όπως καταλαβαίνετε μου ήταν άβολο να στριμωχτώ κοντά τους. Πήγα σε μια κρεπερί απέναντι απ' τα μπαράκια, έφαγα μια κρέπα κοιτάζοντας τον κόσμο και γύρισα σπίτι περπατώντας.

η μοναξια η γαμημενη δεν παλευετε

καρκινος ειναι

και λυση δεν ειναι οι μπακουροι,μπακουροπαρεες..ιδιως εαν εισαι σε μια ηλικια ανω των 30

λυση ειναι μονο η γυναικα

οι μπακουροι ειναι καλοι μεχρι τα 20-23 αντε 25 που βραζει το αιμα και εισαι μεσα στην τρελα ..μετα πουλο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
η μοναξιά δεν έχει αρνητική έννοια όπως πιστεύουν οι περισσότεροι
για κάποιους (όπως εμένα) έχει θετική και σημαίνει ελευθερία/αυτονομία
βέβαια οι περισσότεροι επειδή δεν έχουν προσωπικότητα δικιά τους
επιδιώκουν να χώνονται σε παρέες για να κρύψουν αυτό το έλλειμμα
είναι όπως οι μικροαγελίτσες προβάτων , που κανένα προβατάκι δεν έχει τους
τέστεις που χρειάζονται να πεί εγω θα πάω εκεί γιατί έτσι θέλω και όχι
επειδή μου το λέει η παρέα...

κατ'εμέ ,οι φίλοι είναι άλλο πράγμα  , αλλά δεν έχουν την έννοια της παρέας
μπορεί να έχεις να τον δείς 6 μήνες και να παραμένει φίλος σου , με την έννοια
ότι σε και τον καταλαβαίνεις, και με την πρώτη ευκαιρία μπορείτε να επικοινωνήσετε-συνεννοηθείτε για κάποιο θέμα, που σας απασχολεί.

οι γνωριμίες είτε σε επαγγελματικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο , είναι και αυτό πολύ σημαντικό
αλλά δεν είναι όυτε φίλοι ούτε και παρέα , όμως καλό είναι να υπάρχουν γιατί μπορεί να τους χρειαστείς.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.052
Πόντοι
2.606
το παιδι εθεσε ενα θεμα κομψα και σοβαρα και ολα του τα ποστ στο θρεντ ηταν συγκροτημενου ανθρωπου γιατι λοιπον πρεπει να αντιμετωπιζεται με δυσπιστια, α και ο αλλος απο ολα που διαβασε κρατησε το λολ ασε μας ρε φιλε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η μοναξιά δεν έχει αρνητική έννοια όπως πιστεύουν οι περισσότεροι
για κάποιους (όπως εμένα) έχει θετική και σημαίνει ελευθερία/αυτονομία
βέβαια οι περισσότεροι επειδή δεν έχουν προσωπικότητα δικιά τους
επιδιώκουν να χώνονται σε παρέες για να κρύψουν αυτό το έλλειμμα

το ακουσαμε και αυτο. οι μοναχικοι ειναι προσωπικοτητες  :2funny:

τελικα εχει πολλους αχαχουχες εδω μεσα  :jerking:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παγκακι με μιλκο...τα ποτα ειναι ακριβα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom