Νέα

Μόνος για ποτό. Πού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
η μοναξιά δεν έχει αρνητική έννοια όπως πιστεύουν οι περισσότεροι
για κάποιους (όπως εμένα) έχει θετική και σημαίνει ελευθερία/αυτονομία
βέβαια οι περισσότεροι επειδή δεν έχουν προσωπικότητα δικιά τους
επιδιώκουν να χώνονται σε παρέες για να κρύψουν αυτό το έλλειμμα
είναι όπως οι μικροαγελίτσες προβάτων , που κανένα προβατάκι δεν έχει τους
τέστεις που χρειάζονται να πεί εγω θα πάω εκεί γιατί έτσι θέλω και όχι
επειδή μου το λέει η παρέα...

κατ'εμέ ,οι φίλοι είναι άλλο πράγμα  , αλλά δεν έχουν την έννοια της παρέας
μπορεί να έχεις να τον δείς 6 μήνες και να παραμένει φίλος σου , με την έννοια
ότι σε και τον καταλαβαίνεις, και με την πρώτη ευκαιρία μπορείτε να επικοινωνήσετε-συνεννοηθείτε για κάποιο θέμα, που σας απασχολεί.

οι γνωριμίες είτε σε επαγγελματικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο , είναι και αυτό πολύ σημαντικό
αλλά δεν είναι όυτε φίλοι ούτε και παρέα , όμως καλό είναι να υπάρχουν γιατί μπορεί να τους χρειαστείς.

η μοναξια ειναι ελευθερια οταν πνιγεσαι σε μια σχεση

αλλιως ειναι δυστυχια

και σε καμια περιπτωση κανενας μπακουρος/φιλος δεν μπορει να αντικαταστησει μια καλη σχεση

γιατι οταν εχεις καλη σχεση τοτε αυτη /αυτος ειναι ο/η κολλητος/η σου

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
η μοναξιά δεν έχει αρνητική έννοια όπως πιστεύουν οι περισσότεροι
για κάποιους (όπως εμένα) έχει θετική και σημαίνει ελευθερία/αυτονομία
βέβαια οι περισσότεροι επειδή δεν έχουν προσωπικότητα δικιά τους
επιδιώκουν να χώνονται σε παρέες για να κρύψουν αυτό το έλλειμμα
είναι όπως οι μικροαγελίτσες προβάτων , που κανένα προβατάκι δεν έχει τους
τέστεις που χρειάζονται να πεί εγω θα πάω εκεί γιατί έτσι θέλω και όχι
επειδή μου το λέει η παρέα...

κατ'εμέ ,οι φίλοι είναι άλλο πράγμα  , αλλά δεν έχουν την έννοια της παρέας
μπορεί να έχεις να τον δείς 6 μήνες και να παραμένει φίλος σου , με την έννοια
ότι σε και τον καταλαβαίνεις, και με την πρώτη ευκαιρία μπορείτε να επικοινωνήσετε-συνεννοηθείτε για κάποιο θέμα, που σας απασχολεί.

οι γνωριμίες είτε σε επαγγελματικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο , είναι και αυτό πολύ σημαντικό
αλλά δεν είναι όυτε φίλοι ούτε και παρέα , όμως καλό είναι να υπάρχουν γιατί μπορεί να τους χρειαστείς.

Καλα καλα τα λες τωρα που εισαι "μικρος"...αντε να μεγαλωσεις να δεις τι γλυκα...δεν υπαρχει τπτ μα τπτ πιο σημαντικο σε αυτη τη ζωη απο το να εχεις φιλους και σχεσεις με ανθρωπους που σε αγαπανε και τους αγαπας...ισως αυτος και να ειναι ο ορισμος της ευτυχιας...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καλα καλα τα λες τωρα που εισαι "μικρος"...αντε να μεγαλωσεις να δεις τι γλυκα...δεν υπαρχει τπτ μα τπτ πιο σημαντικο σε αυτη τη ζωη απο το να εχεις φιλους και σχεσεις με ανθρωπους που σε αγαπανε και τους αγαπας...ισως αυτος και να ειναι ο ορισμος της ευτυχιας...
γιατί έγραψα κάτι αντίθετο απ'αυτό που λές ?
έχεις δίκιο φυσικά , αλλά αλλού εστίασα πρίν.

το ακουσαμε και αυτο. οι μοναχικοι ειναι προσωπικοτητες  :2funny:

τελικα εχει πολλους αχαχουχες εδω μεσα  :jerking:
όντως άμα δεν καταλαβαίνουμε τι λέει ο άλλος
τον κοροϊδεύουμε σαν ηλίθιοι ,κύριε έκτωρ
δεν πειράζει ένα 80% των ανθρώπων είναι χωρίς δικιά τους προσωπικότητα
και γι'αυτό αντιρροπιστικά επιζητούν "παρέες" , είναι ένα κοινωνιολογικό φαινόμενο το οποίο έχει περιγραφεί λεπτομερώς.

η μοναξια ειναι ελευθερια οταν πνιγεσαι σε μια σχεση

αλλιως ειναι δυστυχια

και σε καμια περιπτωση κανενας μπακουρος/φιλος δεν μπορει να αντικαταστησει μια καλη σχεση

γιατι οταν εχεις καλη σχεση τοτε αυτη /αυτος ειναι ο/η κολλητος/η σου
αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θίγεις , αυτό της σχέσης
στο οποίο θα συμφωνήσω

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
[size=13pt]@[/size]rigormortis

δεν ειναι ισχυρη προσωπικοτητα αυτος που ειναι μονος

ισχυρη προσωπικοτητα ειναι αυτος που συνανανστρεφεται με κοσμο διχως να ειναι ερμαιο των ορεξεων τους

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
όντως άμα δεν καταλαβαίνουμε τι λέει ο άλλος
τον κοροϊδεύουμε σαν ηλίθιοι ,κύριε έκτωρ
δεν πειράζει ένα 80% των ανθρώπων είναι χωρίς δικιά τους προσωπικότητα
και γι'αυτό αντιρροπιστικά επιζητούν "παρέες" , είναι ένα κοινωνιολογικό φαινόμενο το οποίο έχει περιγραφεί λεπτομερώς.

δε φταιω εγω αν γραφεις μαλακιες. δεν υπαρχει ανθρωπος νοημων που να μη θελει παρεα. απλα εσυ αναφερεσαι στην κατηγορια του απροσαρμοστου με επιπλεον ηλιθιοτητα ο οποιος για να μη κλαιει για το φτυσιμο επεισε τον εαυτο του οτι δε...χρειαζεται παρεα επειδη ειναι...προσωπικοτητα  :uglystupid:
α και παρεα δεν ειναι να εισαι ο ηλιθιος που γλεντανε μαζι σου.
τραβα τωρα με τον αχαχουχα να συζητησετε τα κοινωνιολογικα σας φαινομενα. και αυτος αισθανεται οτι ειναι εκλεκτικος στςι επιλογες του και προσωπικοτητα. γιαυτο γυριζει σα το σκυλι μονος του.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
o rigor mortis ειναι ο αντιστοιχος αχαχουχας στο θεμα των ευρευτερων κοινωνικων σχεσεων

οπως ο αχαχουχας εχει πεισει τον εαυτο του οτι ειναι πολυ βοιδοπουτσας για να γαμει γυναικες

ετσι και ο χρηστης rigor mortis εχει πεισθει οτι ειναι πολυ δυνατος για να μην ειναι μονος

Επισκέπτης
Παντως στην Αθηνα ειναι πιο ευκολο να κυκλοφορεις και να αραζεις μονος. Κανεις δεν θα σε παρεξηγισει, αφου κανεις δε σε ξερει. Κι αυτο ειναι που μου εχει λειψει. Τωρα μπορει να πηγαινω στο καφενειο και ν΄αραζω να πιω τη μπυρα μου μονος, αλλα ολο και καποιος θα ερθει να κατσει διπλα και να με διακοψει απο τις σκεψεις μου. Μην μπερδευτε καποιοι την μοναχικοτητα με την μοναξια. Μερικοι το εχουμε αναγκη να μενουμε και λιγο μονοι. Καλες η παρες, οι φιλοι, οι γκομενες, αλλη καλυτερη παρεα απο τον ευατο μας δεν υπαρχει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
o rigor mortis ειναι ο αντιστοιχος αχαχουχας στο θεμα των ευρευτερων κοινωνικων σχεσεων

οπως ο αχαχουχας εχει πεισει τον εαυτο του οτι ειναι πολυ βοιδοπουτσας για να γαμει γυναικες

ετσι και ο χρηστης rigor mortis εχει πεισθει οτι ειναι πολυ δυνατος για να μην ειναι μονος

ο τυπος ευμενιδης που ανοιξε το θρεντ εχει τη συμπαθεια μου. αλλα οι βλακοτυποι ριγομορτηδες ειναι για κλαματα και γλεντι μαζι. τον κερδιζουν με το σπαθι τους τον περιγελο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παντως στην Αθηνα ειναι πιο ευκολο να κυκλοφορεις και να αραζεις μονος. Κανεις δεν θα σε παρεξηγισει, αφου κανεις δε σε ξερει. Κι αυτο ειναι που μου εχει λειψει. Τωρα μπορει να πηγαινω στο καφενειο και ν΄αραζω να πιω τη μπυρα μου μονος, αλλα ολο και καποιος θα ερθει να κατσει διπλα και να με διακοψει απο τις σκεψεις μου. Μην μπερδευτε καποιοι την μοναχικοτητα με την μοναξια. Μερικοι το εχουμε αναγκη να μενουμε και λιγο μονοι. Καλες η παρες, οι φιλοι, οι γκομενες, αλλη καλυτερη παρεα απο τον ευατο μας δεν υπαρχει.

δε τα μπερδευουμε. και γω τη μοναξια μου στο σπιτι μεσα δε την αλλαζω με τιποτα. αλλα εχει διαφορα να ειναι επιλογη σου να κατσεις και λιγο μονος απο το να σε φτυνουνε ολοι επειδη εισαι μαλακας και να νιωθεις προσωπικοτητα.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
δε τα μπερδευουμε. και γω τη μοναξια μου στο σπιτι μεσα δε την αλλαζω με τιποτα. αλλα εχει διαφορα να ειναι επιλογη σου να κατσεις και λιγο μονος απο το να σε φτυνουνε ολοι επειδη εισαι μαλακας και να νιωθεις προσωπικοτητα.
μοναξιά στο σπίτι ε? τι μου θύμισες τώρα

Επισκέπτης

O tυπος που ανοιξε το θεμα ρωταει που μπορει να παει να πιει ενα ποτο μονος του. Δεν εγραψε αν εχει φιλους ή ειναι μονος. Καποιοι το τραβηξατε το θεμα στη μοναξια, στον αχαχουχα κτλ.κτλ. Σε λιγο θα πειτε οτι φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν εχετε παρεες ή γκομενα ή που ακριβυνε ο καφες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
O tυπος που ανοιξε το θεμα ρωταει που μπορει να παει να πιει ενα ποτο μονος του. Δεν εγραψε αν εχει φιλους ή ειναι μονος. Καποιοι το τραβηξατε το θεμα στη μοναξια, στον αχαχουχα κτλ.κτλ. Σε λιγο θα πειτε οτι φταιει ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν εχετε παρεες ή γκομενα ή που ακριβυνε ο καφες.

καλα τα λεμε αμα σου ξεθυμανουν οι μπυρες γιατι τωρα αντι να απαντας σε αυτα που γραφουμε βλεπεις μπυρες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ασε ρε τι σου θυμησα. εγω νιωθω προβληματικος που δεν αντεχω αλλο ατομο μεσα στο σπιτι. με το ζορι την καθαριστρια. αφυσικο ειναι αυτο το πραγμα και το ξερω.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο τυπος που ανοιξε το θρεντ μαλλον εχει πολυ ελευθερο χρονο...

ξεκολλατε με την και καλα μοναξια της εποχης και ολα τα ψυχολογικα...αμα εισαι λιγο νορμαλ μια παρεα για ενα ποτο θα τη βρεις κι ας ειναι και μαλακες...λες και εσυ εισαι ο γαματος...

αντε με τον καθε προβληματικο...

κι αμα δε γουσταρεις τραβα βολτα μονος σου να ξελαμπικαρεις...δες καναν κωλο,πιασε και καμμια ψιλοκουβεντα με καμμια γκομενα και τελος...

γεμισαμε ακαταλληλους...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ασε ρε τι σου θυμησα. εγω νιωθω προβληματικος που δεν αντεχω αλλο ατομο μεσα στο σπιτι. με το ζορι την καθαριστρια. αφυσικο ειναι αυτο το πραγμα και το ξερω.
για να μην παρεξηγούμαι και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Την ζωή που κάνω δεν την αλλάζω με τίποτα, απλά μερικές φορές είναι έντονη η επιθυμία και για λίγη μοναξιά

δεν καθαρίζεις μόνος σου ρε άχρηστε?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Ε είναι πίκρα τα όσα γράφει ο Ευμενίδης μωρέ. Τέσπα.

Χαχα, πάνε χρόνια λέει.

Παιδί μου παραλογίζεσαι.

Επισκέπτης
καλα τα λεμε αμα σου ξεθυμανουν οι μπυρες γιατι τωρα αντι να απαντας σε αυτα που γραφουμε βλεπεις μπυρες.

Το να πετας οτι μαλακια κατεβαζει η κουτρα σου προσπαθοντας να μειωσεις και καλα τους "συνομιλητες" σου, δεν σε κανει ουτε εξυπνο ουτε μαγκα. Χαλαρωσε λιγακι, καλοκαιρι ειναι βγες και λιγο εξω να σε δει ο ηλιος.

Τωρα βλεπω το ουζακι που θα κατεβασω σε λιγο στην παραλια. Το βραδακι θα τα ξανα πουμε. Αγωνιω να δω τις απαντησεις σου :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για να μην παρεξηγούμαι και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Την ζωή που κάνω δεν την αλλάζω με τίποτα, απλά μερικές φορές είναι έντονη η επιθυμία και για λίγη μοναξιά

δεν καθαρίζεις μόνος σου ρε άχρηστε?

ναι ρε καταλαβα πως το λες. λογικο ειναι αυτο που νιωθεις ολοι το παθαινουν.

μονο το κορμι μου καθαριζω. για τα υπολοιπα, τα χερια μου ειναι πλασμενα μονο για ερωτα  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom