You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μόνος για ποτό. Πού;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 310
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 15605
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
παντως μεγαλη μπαρα εχει το "fox" στο γκαζι
Τα rock μαγαζιά είχαν/ έχουν συνήθως καλή μπάρα. Όντως, είναι μέρος της παράδοσής τους. Επειδή είμαι παλαιοροκάς, θα πήγαινα κι εγώ σε ένα τέτοιο μαγαζί. Απλά, κάπου θέλω μία ανάπαυλα από τα riff.
Χειμώνα, καλή πρόταση είναι και τα λαϊβάδικα και κάποιες μουσικές σκηνές. Το club του Σταυρού ήταν ένα από τα τελευταία μου στέκια, μέχρι πρότινος (μέχρι που βαρέθηκα).
Μια και το ανέφερες, η αγαπημένη μου εποχή στο Γκάζι ξεκινάει σε λίγο καιρό ...όταν θα αρχίσει να αδειάζει. Μπυρίτσα και άραγμα στο Γκαζοχώρι, αυστηρά μετά τις δώδεκα - μία...
Ψάχνω κάποιο μέρος για βραδινή έξοδο που να έχει μπαράκια και κόσμο, αλλά όχι πολύ συνωστισμό. Δηλαδή να μπορώ να βρω μια γωνία να κάτσω μόνος μου, να πιω μια μπύρα και να περάσω ευχάριστα. Τελευταία έχω βαρεθεί... βγαίνω έξω και αισθάνομαι άδειος.
Πήγα Πανόρμου της προάλλες γιατί διάβασα κάπου ότι έχει μπαρ για μοναχικούς, αλλά δεν είδα ούτε έναν άνθρωπο μόνο του. Αντίθετα το μέρος ήταν γεμάτο παρέες νέων. Όπως καταλαβαίνετε μου ήταν άβολο να στριμωχτώ κοντά τους. Πήγα σε μια κρεπερί απέναντι απ' τα μπαράκια, έφαγα μια κρέπα κοιτάζοντας τον κόσμο και γύρισα σπίτι περπατώντας.
Κατεβα προς Βαρκιζα. Στο Αχιλλειον. Οτι καλυτερο για να χαλαρωσεις μονος σου.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Εξάλλου τα αμερικάνικα μπαρ ήταν/ είναι ανοιχτά μέρα-νύχτα, γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο.
Μονο στη Νεβαδα και στη Νεα Ορλεανη.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Δε μου είπατε τελικά. Πού μπορεί να πάει κανείς μόνος του για καμάκι; Διότι προσωπικά δε θα έβγαινα για κανέναν άλλο λόγο χωρίς παρέα έξω.
στην Ελλαδα πουθενα θα σε κοιτανε σαν παραπληγικο
στο εξωτερικο παντου
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
παντως μεγαλη μπαρα εχει το "fox" στο γκαζι
εχει πολυ βαβουρα στο εσωτερικο αμα πας χειμωνα...αν θυμαμαι καλα ειπε κατι λιγο πιο χαλαρο...
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.613
- Πόντοι
- 5.060
Εκεί ακριβώς κολλάω. Εδώ ακόμα και τα σάιτ γνωριμιών είναι σκέτες απάτες και οι χρήστριες φτιάχνουν προφίλ απλώς για να περάσουν την ώρα τους ή να πάρουν επιβεβαίωση από το ενδιαφέρον των μοναχικών αντρών. Το να βρει κανείς γκόμενα πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο στη χώρα μας και προηγείται αμέσως σε δυσκολία και απ' το να βρεις δουλειά.στην Ελλαδα πουθενα θα σε κοιτανε σαν παραπληγικο
στο εξωτερικο παντου
Τέλος πάντων, πείτε μας έστω κανένα κλαμπάκι.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εκεί ακριβώς κολλάω. Εδώ ακόμα και τα σάιτ γνωριμιών είναι σκέτες απάτες και οι χρήστριες φτιάχνουν προφίλ απλώς για να περάσουν την ώρα τους ή να πάρουν επιβεβαίωση από το ενδιαφέρον των μοναχικών αντρών. Το να βρει κανείς γκόμενα πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο στη χώρα μας και προηγείται αμέσως σε δυσκολία και απ' το να βρεις δουλειά.
Τέλος πάντων, πείτε μας έστω κανένα κλαμπάκι.
ολα σκατα ειναι στη Ελλαδα
κ να βρεις γυναικα κ δουλεια κ φιλους κ τα παντα
χεσε μεσα μεγαλε
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Εντάξει, σύμφωνοι ότι οι Ελληνίδες είναι απλησίαστες. Λες πως δεν αξίζει να το παλέψουμε, αλλά θα τη βγάζουμε για πάντα με το χέρι και τις τάνες;
προσωπικα μεταναστευση διαλεγω
για εδω τανες αν εχεις χρημα κ χουφταλια αν εισαι μπατιρης
Επισκέπτης
Πήγα Πανόρμου της προάλλες γιατί διάβασα κάπου ότι έχει μπαρ για μοναχικούς, αλλά δεν είδα ούτε έναν άνθρωπο μόνο του. Αντίθετα το μέρος ήταν γεμάτο παρέες νέων.
άθλια επιλογή, μόνο για μαλακιστήρια πιτσιρίκια .....
επαρχείας τα πιο πολλά .....
Αμα ειναι να εχεις παρεα μαλακες καλυτερα μονος.
Αυτή είναι σπουδαία κουβέντα. Θυμάμαι στο σχολείο κάποια άτομα που έκανα παρέα μου φέρονταν χειρότερα απ' τους υπόλοιπους συμμαθητές μου. Καλύτερα μόνος παρά με μαλάκες, αρκεί να μην το ρίξεις στα υποκατάστατα (ίντερνετ, παιχνίδια, κλπ) και χάνεις το χρόνο σου.
η μοναξια η γαμημενη δεν παλευετε
καρκινος ειναι
και λυση δεν ειναι οι μπακουροι,μπακουροπαρεες..ιδιως εαν εισαι σε μια ηλικια ανω των 30
λυση ειναι μονο η γυναικα
οι μπακουροι ειναι καλοι μεχρι τα 20-23 αντε 25 που βραζει το αιμα και εισαι μεσα στην τρελα ..μετα πουλο
η μοναξια ειναι ελευθερια οταν πνιγεσαι σε μια σχεση
αλλιως ειναι δυστυχια
και σε καμια περιπτωση κανενας μπακουρος/φιλος δεν μπορει να αντικαταστησει μια καλη σχεση
γιατι οταν εχεις καλη σχεση τοτε αυτη /αυτος ειναι ο/η κολλητος/η σου
Καλα καλα τα λες τωρα που εισαι "μικρος"...αντε να μεγαλωσεις να δεις τι γλυκα...δεν υπαρχει τπτ μα τπτ πιο σημαντικο σε αυτη τη ζωη απο το να εχεις φιλους και σχεσεις με ανθρωπους που σε αγαπανε και τους αγαπας...ισως αυτος και να ειναι ο ορισμος της ευτυχιας...
Όλα αυτά τα λόγια είναι σοφά. Όταν είχα δει το taxi driver αναγνώρισα στον παράξενο πρωταγωνιστή κάτι απ' τον εαυτό μου. Έψαξα στο ίντερνετ και διάβασα ότι είναι μια ταινία που πραγματεύεται τη μοναξιά. Το κείμενο στα αγγλικά χρησιμοποιούσε τη φράση "human connection". Ο πρωταγωνιστής αναζητούσε μια ανθρώπινη "διασύνδεση". Δηλαδή όχι απλά να έχει παρέα, αλλά να συνδέεται ψυχικά με έναν άνθρωπο. Νομίζω ότι αυτή η αφηρημένη ανάγκη είναι το κίνητρο πίσω από τον έρωτα αλλά και από τη φιλία.
η μοναξιά δεν έχει αρνητική έννοια όπως πιστεύουν οι περισσότεροι
για κάποιους (όπως εμένα) έχει θετική και σημαίνει ελευθερία/αυτονομία
Είναι δέσμευση οι παρέες καμιά φορά. Άλλα θέλουν να κάνουν αυτοί, άλλα εσύ. Στο τέλος χάνεις όλα όσα ήθελες να κάνεις αν δεν απαγκιστρωθείς λίγο. Γύρω στα 20 είχα μια παρέα που το μόνο που κάναμε ήταν να πηγαίνουμε Παλάντιουμ και Κάισσα. Καλά παιδιά ήταν, αλλά μερικές φορές αισθανόμουν πολύ μόνος όταν ήμουν μαζί τους.
Στον αντίποδα θα έβαζα έναν ταξιδευτή από αυτούς που παίρνουν ένα σακίδιο και γυρνάνε τα πέρατα του κόσμου. Ή έναν αυτοκαταδύτη που όχι απλά βρίσκεται μακριά απ' όλους, αλλά πλέει σε ένα τελείως διαφορετικό σύμπαν. Πώς να αισθανθούν μοναξιά άνθρωποι που αντικρίζουν πράγματα πρωτόγνωρα και μαγευτικά; Ακόμα και το διάβασμα ένός βιβλίου μπορεί να είναι ταξίδι αν του αφιερώσεις τη σκέψη σου. Με βαραίνει όμως μία ερώτηση: Ποιά η αξία ενός ταξιδιού όταν δε σε περιμένει κανείς να γυρίσεις;
κατ'εμέ ,οι φίλοι είναι άλλο πράγμα , αλλά δεν έχουν την έννοια της παρέας
μπορεί να έχεις να τον δείς 6 μήνες και να παραμένει φίλος σου , με την έννοια
ότι σε και τον καταλαβαίνεις, και με την πρώτη ευκαιρία μπορείτε να επικοινωνήσετε-συνεννοηθείτε για κάποιο θέμα, που σας απασχολεί.
Συμφωνώ με αυτό. Έχω γνωρίσει δύο ανθρώπους στη ζωή μου που δεν κάναμε ποτέ παρέα, δεν τους έβλεπα συχνά, αλλά θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που τους γνώρισα.
Διαγραμμένο μέλος 15605
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Το να βρει κανείς γκόμενα πιστεύω ότι είναι το πιο δύσκολο στη χώρα μας και προηγείται αμέσως σε δυσκολία και απ' το να βρεις δουλειά.
Η δυσκολία του "να βγάλεις γκόμενα" ήταν και παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της πατροπαράδοτης ελληνικής κουλτούρας.
Πρώτον, διατηρεί την γυναικεία "συγκατάνευση", ψηλά στο ελληνικό χρηματιστήριο αξιών. Το αυτό μαρτυρούν και τα άπειρα καψουροτράγουδα της εγχώριας παραγωγής.
Δεύτερον και κυριότερο, με τον τρόπο αυτό, συντηρείται και προάγεται ο θεσμός της οικογένειας.
Το να τρέχεις για "να βγάλεις γκόμενα" καταντάει ενδεχομένως τόσο κουραστικό, που αναπόφευκτα κάποια στιγμή, θα πεις "ε, εντάξει μωρέ, ας αράξουμε τώρα", όταν πιστέψεις πως έχεις μπροστά σου την κατάλληλη περίπτωση.
Γνώριζα μεγαλειώδη καμάκια. Όλοι κάποια μέρα, υπέστειλαν τη σημαία δια παντός. Και το χειρότερο: Εγκατέλειψαν τον εαυτό τους. Δεν εννοώ ότι έχουν κοιλιά και καράφλα. Εννοώ ότι έχουν πια στα μάτια τους, αυτό το βλέμμα βοδιού. Κρίμα.
Αντίθετα, οι "μπουρδελιάρηδες", επειδή είναι undreground και συνωμοτικοί, είναι πιο ανθεκτικοί στο χρόνο.
Γι΄ αυτό μ΄ αρέσει αυτό το site. Πιστεύω πως αποτελεί το πεδίο ενός ιδιότυπου ριζοσπαστισμού.
Φράξια για την αντρική ελευθερία και αυτοδιάθεση.
Συγνώμη, αν όλα τα παραπάνω ήταν off topic.
SnakeSpir
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Βαριέμαι να διαβάζω όλες τις σελίδες που προηγήθηκαν, αλλά θα ήθελα να πω δυο κουβεντούλες.
Τα μπαρ των μεγαλουπόλεων, όταν διαδόθηκαν σαν είδος μαγαζιού, στην Αμερική, κυρίως στην εποχή του μεσοπολέμου, δεν φτιάχτηκαν ούτε για .............................................
Πόσα μπαρ στην Αθήνα διαθέτουν αξιοσέβαστη μπάρα, δηλαδή (ας πούμε, έστω) με καμιά δεκαπενταριά σκαμπό;
Συμφωνω απολυτα και εγω οταν ακουω μπαρ αυτο σκεφτομαι. Μπαρα μεγαλη καβα μουσικη χαλαρα να μπορεις να μιλας δερματινο η καλη ξυλινη κουπαστη σιδερο να ακουμπας τα ποδια σου και οποσδηποτε γατζακι για το σακακι τον χειμωνα.
Διαβασα τα υπολοιπα ποστ. Και διακρινω καποιες κατηγοριες.
Α. οι δυσπιστοι,ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ κανουν προσωπικες ερωτησεις εκτος θεματος για να θιξουν αυτον που γραφει, προσωπικα δν με ενδιαφερει αν αυτος που γραφει ειναι μοναχικος απο επιλογη, εαν ειναι τρολ κτλ ΔΕΝ με ενδιαφερει!! μπηκα για να διαβασω ΓΙΑ ΜΠΑΡ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΟΝΟΣ. stick to the point
Β.οι τυποι εντος θεματος.
Γ.ΟΙ ΜΙΖΕΡΟΙ..... Στην ελλαδα μας γαμανε τα ποτα ειναι ακριβα ειμαι ανεργος ειμαι ειμαι ειμαι.... ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΜΙΖΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ
Για να βγαλεις γκομενα αρκει μονο η παρουσια σου ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ. Η γκομενα ειναι μιζερηηι ιδια για δικους της λογους την γαμανε απο 100 παντες και αυτη, τι νομιζεις οτι θελει να ακουσει; η να δει; εναν μιζερο τυπο που θα συμφωνουν σε κλισε οτι μας γαμανε και μας κοβουνε και δεν γινομαστε ανθρωποι.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙΣ. ΒΡΩΜΑΣ ΜΙΖΕΡΙΑ.
Στο θεμα μας τωρα.
Φιλε ευμενιδη και καθε φιλε που σου αρεσει/ ετυχε να βγαινει μονος. Βαλε το χαμογελο σου και πηγαινε ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΒΛΩΣΕΙ οπου σου αρεσει αναλογα την αποσταση την μουσικη τα μουτρα τα μεσα που εχεις το χρημα κτλ. Γυναικες υπαρχουν παντου ΠΑΝΤΟΥ απο παγκακια και περιπτερα μεχρι σε ολα τα κλαμπ. ΤΙΡ: Για νυχτα απο στατιστικες καλες ειναι οι ωρες μετα τις 0200 που εχουν φυγει οι απελπισμενες και εχουν μεινει οι αποφασισμενες.
ΥΓ. Τα θεματα που εθιξα δεν θελω να τα παρετε προσωπικα, δεν εχω ορεξη για τσακωμους ουτε προσωπικες αντιδικιες δεν εχουν νοημα εξαλλου.
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
υπαρχουν πολλες περιπτωσεις μαγκα μου οπου εχεις φορεσει το καλυτερο σου χαμογελο,την καλυτερη σου διαθεση κ ομως παλι δεν υπαρχει ανταποκριση...αστο το θεμα ειναι πολυπλοκο...δεν αρκει η θετικη ενεργεια οπως λες τις περισσοτερες φορες...σιγουρα παντως ειναι ενα βασικο συστατικο,αφου οι αντρας καλειται να βγαλει το φιδι απο την τρυπα...οσα προβληματα κ να χει αυτος οταν κανει καμακι πρεπει να βγαλει τον καλυτερο του εαυτο...η γκομενα ως κακομαθημενη που ειναι απαιτει να της φτιαξει τη διαθεση χωρις να η ιδια να κανει καμια προσπαθεια να φανει ευχαριστη....
στη γ-ελλαδα...δυστυχως υπαρχει σοβαρο προβλημα μοναξιας...βεβαια κ εξω μην νομιζετε οτι πανε καλυτερα...πχ οι αμερικανικες μεγαλουπολεις αν κ φαινονται πολυ θελκτικες για να ζεις παρολαυτα κρυβουν πολυ μοναξια...μην ξεχνατε οτι εκει κ οι αποστασεις ειναι τεραστιες...παντως το προβλημα επικεντρωνεται κυριως στον αρσενικο πληθυσμο...οι γκομενες ολο κ καμια μαλακισμενη χαζοφιλη θα βρουν για να βογυν εξω...μην ξεχνατε οτι αυτες εχουν κ αλλες δραστηριοτητες...κομμωτηρια,μανικιουρια,ψωνια,οποτε περνανε την ωρα τους...ασε που δεν εχουν κ απαιτησεις απο την παρεα...κουτσομπολιο,μοδα,lifestyle κ ειναι καλυμενες...εντωμεταξυ ειναι πολυ πιο κινητικες απο μας...δεν θα κατσουν να μιζεριασουν σπιτι...θα βρουν παρεα κ θα βγουν για φαγητο,καφε,σινεμα,μεχρι κ διακοπες θα πανε κ ας μην εχουν μια στην τσεπη...
επιπλεον,αν βαλει στοχο μια γκομενα να βρει γκομενο επειδη νιωθει μονη τον εχει βρει στο φτερο...φοραει το μινακι της,φτιαχνει το μαλλι,βαζει κ ενα ντεκολτε,βγαινει εξω κ την ιδια βραδυα κιολας εχει βρει καποιον...
ο αντρας ειναι αλλιως...πρεπει να το κυνηγησει...κ τι να κυνηγησει,οταν παντου στον δρομο του βρισκει εμποδια...οταν ξερει οτι πολλες φορες το παιχνιδι εχει κριθει πριν καν αρχισει...
βεβαια φταιει κ αυτος γιατι μολις παταει τα 30 βαλε αυτοματως λες κ τον εχει τσιμπησει κατι μετατρεπεται σε μουροχαυλο...δεν εχει ορεξη να παρει τα ποδια του...κλανει κολλητους,φιλους,παρεες κ μουχλιαζει στον καναπε....οι μισοι βρισκουν καποια κ κατασκηνωνουν στο μουνι της κ οι αλλοι μισοι παιρνουν συνταξη απο τη ζωη
στη γ-ελλαδα...δυστυχως υπαρχει σοβαρο προβλημα μοναξιας...βεβαια κ εξω μην νομιζετε οτι πανε καλυτερα...πχ οι αμερικανικες μεγαλουπολεις αν κ φαινονται πολυ θελκτικες για να ζεις παρολαυτα κρυβουν πολυ μοναξια...μην ξεχνατε οτι εκει κ οι αποστασεις ειναι τεραστιες...παντως το προβλημα επικεντρωνεται κυριως στον αρσενικο πληθυσμο...οι γκομενες ολο κ καμια μαλακισμενη χαζοφιλη θα βρουν για να βογυν εξω...μην ξεχνατε οτι αυτες εχουν κ αλλες δραστηριοτητες...κομμωτηρια,μανικιουρια,ψωνια,οποτε περνανε την ωρα τους...ασε που δεν εχουν κ απαιτησεις απο την παρεα...κουτσομπολιο,μοδα,lifestyle κ ειναι καλυμενες...εντωμεταξυ ειναι πολυ πιο κινητικες απο μας...δεν θα κατσουν να μιζεριασουν σπιτι...θα βρουν παρεα κ θα βγουν για φαγητο,καφε,σινεμα,μεχρι κ διακοπες θα πανε κ ας μην εχουν μια στην τσεπη...
επιπλεον,αν βαλει στοχο μια γκομενα να βρει γκομενο επειδη νιωθει μονη τον εχει βρει στο φτερο...φοραει το μινακι της,φτιαχνει το μαλλι,βαζει κ ενα ντεκολτε,βγαινει εξω κ την ιδια βραδυα κιολας εχει βρει καποιον...
ο αντρας ειναι αλλιως...πρεπει να το κυνηγησει...κ τι να κυνηγησει,οταν παντου στον δρομο του βρισκει εμποδια...οταν ξερει οτι πολλες φορες το παιχνιδι εχει κριθει πριν καν αρχισει...
βεβαια φταιει κ αυτος γιατι μολις παταει τα 30 βαλε αυτοματως λες κ τον εχει τσιμπησει κατι μετατρεπεται σε μουροχαυλο...δεν εχει ορεξη να παρει τα ποδια του...κλανει κολλητους,φιλους,παρεες κ μουχλιαζει στον καναπε....οι μισοι βρισκουν καποια κ κατασκηνωνουν στο μουνι της κ οι αλλοι μισοι παιρνουν συνταξη απο τη ζωη
Da Korax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
ναι φυσικά για αυτή την χρήση είναι καλό. Έχει και πολύ ποικιλία από γκόμενες εκει μέσα (διαφορετικών στυλ) όποτε είναι καλό μέρος για αυτό.ουτε και εμενα ειναι του γουστου μου η μουσικη αλλα ειναι "σχετικα" ευκολο να πιασεις καμια κουβεντα για αυτο το προτεινα... και εχει και μπαρα μεγαλη που ζητησε ο σαουλμπροδα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις