Νέα

Μόνος για ποτό. Πού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Κι εγω βγηκα μονος μου μερικες φορες αλλα ειναι βαρετο. Επισης δεν καταφερα ποτε να βγαλω γκομενα απο πεσιμο σε κλαμπ. ειναι και σπαστικο. φουλ σκοταδι πολυ δυνατη μουσικη δε μπορεις να μιλησεις.
Προτιμω τα πεσιματα υπο το φως της μερας. Σε καφετεριες, λεωφορεια ακομα και στη μεση του δρομου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
τα έχουμε πει χιλιάδες φορές..δε γεννήθηκε έτσι η ελληνίδα..ο μπαμπάκας και η μαμάκα της την έκαναν έτσι! και σε τελική ανάλυση, μήπως γνωρίζετε πόσες μη-ελληνίδες κυκλοφορούν έξω?
Ωραίο, ακόμα κι έτσι, και να μην το κουβαλά στο dna της, μήπως αλλάζει κάτι; Το ίδιο απλησίαστες δεν παραμένουν; Οπότε τι σημασία έχει αν γεννήθηκε ή δε γεννήθηκε έτσι που οι άντρες φοβούνται πια να τολμήσουν προσέγγιση;
Ξέρω, αλλά από εθνικότητα σε εθνικότητα διαφέρει. Οι περισσότεροι δε νομίζω να πήγαιναν με αλβανίδα. Έπειτα, οι ξένες, φαντάζομαι ότι, διαμένουν εδώ με τις οικογένειές τους. Πες πως ενας ντόπιος δεν έχει κολλήματα να τα μπλέξει με ξένη. Η οικογένειά της όμως λόγω νοοτροπίας θα επιτρέψει την επιμειξία; Από την άλλη, όσες έχουν έρθει μόνες τους πολύ απλά επιδίδονται στο αρχαιότερο επάγγελμα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Κι εγω βγηκα μονος μου μερικες φορες αλλα ειναι βαρετο. Επισης δεν καταφερα ποτε να βγαλω γκομενα απο πεσιμο σε κλαμπ. ειναι και σπαστικο. φουλ σκοταδι πολυ δυνατη μουσικη δε μπορεις να μιλησεις.
Προτιμω τα πεσιματα υπο το φως της μερας. Σε καφετεριες, λεωφορεια ακομα και στη μεση του δρομου.
Αλήθεια; Για πες μας, έχεις καταφέρει τίποτα πέφτοντάς την σε άγνωστη;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Ωραίο, ακόμα κι έτσι, και να μην το κουβαλά στο dna της, μήπως αλλάζει κάτι; Το ίδιο απλησίαστες δεν παραμένουν; Οπότε τι σημασία έχει αν γεννήθηκε ή δε γεννήθηκε έτσι που οι άντρες φοβούνται πια να τολμήσουν προσέγγιση;
Ξέρω, αλλά από εθνικότητα σε εθνικότητα διαφέρει. Οι περισσότεροι δε νομίζω να πήγαιναν με αλβανίδα. Έπειτα, οι ξένες, φαντάζομαι ότι, διαμένουν εδώ με τις οικογένειές τους. Πες πως ενας ντόπιος δεν έχει κολλήματα να τα μπλέξει με ξένη. Η οικογένειά της όμως λόγω νοοτροπίας θα επιτρέψει την επιμειξία; Από την άλλη, όσες έχουν έρθει μόνες τους πολύ απλά επιδίδονται στο αρχαιότερο επάγγελμα.
γιατί τί κακό έχει η αλβανίδα? η μήπως μπορείς να ξεχωρίσεις την αλβανίδα που ήρθε πριν από 20 χρόνια μωρό εδώ?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Απο οσο καταλαβα εσυ φιλε θες να κανεις οτι γινεται και στη Αμερικη Ευρωπη κτλ .  

Δηλαδη να βγαινεις εξω μονος και να περνας καλα να γνωριζεις και κοσμο.Ε λοιπον ακου..........στην Ελλαδα αυτο γινειται μονο στα στριπτιζαδικα κολομπαρα αλλου δεν παιζει γιατι ειναι παρεες παρεες .

Δεν ειμαστε τοσο ανοιχτος σαν λαος ειμαιστε οι πιο κλειστή κοινωνία οι πιο ξενερωτη και παει λεγοντας.

παρε παραδειγμα εχεις γνωριζει ποτε καποιον απο καποιον αλλο ?φιλο γκομενα γνωστο εχεις βρει δουλεια απο καποιον αλλο.

Ελπιζω να σε καλυψα .

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Αλήθεια; Για πες μας, έχεις καταφέρει τίποτα πέφτοντάς την σε άγνωστη;

ναι με οσες εχω κανει σχεσεις μεχρι στιγμης (ολες βραχυχρονιες ομως) ηταν μετα απο πεσιμο σε αγνωστες. Βασικα δεν κανω παρεα με γυναικες. Μονο με κανα 2 ξαδερφες μου βγαινω αραια και που. Απο τους φιλους μου οι μισοι ειναι μπακουρια. Και οι φιλεναδες απο τις γκομενες των αλλων φιλων μου κανουν παρεα με μπαζα. :-

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
γιατί τί κακό έχει η αλβανίδα? η μήπως μπορείς να ξεχωρίσεις την αλβανίδα που ήρθε πριν από 20 χρόνια μωρό εδώ?
Δεν θεωρούνται και τόσο καλής παστας. Άλλωστε, γενικά ο αλβανικός λαός είναι κατεξοχήν στιγματισμένος για την απατεωνιά του, το χαμηλό ήθος και την κλεπτομανία του. Τέσπα, το πόιντ σου ποιο είναι; Ότι αφού δε μας κάθονται οι ελληνίδες, να απευθυνθούμε στις ξένες; ([size=10pt][size=10pt][size=10pt]Αλήθεια, πώς θα τις ξεχωρίσουμε, εφόσον δε διακρίνονται, καθώς λες;[/size][/size][/size]) Συμπερασματικά, λοιπόν, για να μην αγγίζει ο Έλληνας ούτε εκεί, σημαίνει ότι αυτός έχει τελικά το πρόβλημα;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
ναι με οσες εχω κανει σχεσεις μεχρι στιγμης (ολες βραχυχρονιες ομως) ηταν μετα απο πεσιμο σε αγνωστες. Βασικα δεν κανω παρεα με γυναικες. Μονο με κανα 2 ξαδερφες μου βγαινω αραια και που. Απο τους φιλους μου οι μισοι ειναι μπακουρια. Και οι φιλεναδες απο τις γκομενες των αλλων φιλων μου κανουν παρεα με μπαζα. :-
Και πώς τα κατάφερες ρε θηρίο, άμα από αγνώστους δε δέχονται φλερτ; Το μυστικό σου;

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Και πώς τα κατάφερες ρε θηρίο, άμα από αγνώστους δε δέχονται φλερτ; Το μυστικό σου;

καποιες δε δεχονται φλερτ απο αγνωστους. Επισης μπορει καποια που θα της την πεσεις να εχει σχεση η για τον χ λογο να μη ψαχνεται για κατι στη συγκεκριμενη φαση.
Δεν υπαρχει μυστικο για πετυχημενο πεσιμο υπαρχει τακτικη.
Η δικη μου ειναι οτι εχω μαθει προλογους που χρησιμοποιω παντα τους ιδιους αναλογαμε την περισταση.

OP
OP
E

eumenides

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ ενδιαφέροντα τα σχόλια. Είχα παρατηρήσει στις εξόδους μου δύο πράγματα. Πρώτον ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων που βγαίνουν είναι μέχρι 26. Λίγοι οι μεγαλύτεροι, ελάχιστοι οι τριαντάρηδες. Δεύτερον ότι τα περισσότερα ζευγάρια έχουν μικρή διαφορά ηλικίας, 2-3 χρόνια το πολύ. Με αυτά που γράψατε συμπεραίνω ότι η αιτία είναι ότι δεν υπάρχει κοινωνική ζωή εκτός της παρέας. Με την παρέα θα βγεις, μέσω της παρέας θα βρεις γκόμενα (άρα θα είναι συνομήλικη) και όταν φτάσεις στην ηλικία που οι περισσότεροι παντρεύονται και κόβουν τις πολλές εξόδους, δε θα 'χεις παρέα για να βγεις και θα κάθεσαι μέσα.

(εξαιρούνται κάτι παιδιά που βλέπω να τα πίνουν στις πλατείες, εκτός αν είναι παρέες - παρέες και αυτά)

Επειδή είχα χάσει την επαφή με τα γινόμενα δεν ήξερα ότι υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα μοναξιάς στην κοινωνία. Εκείνα που βλέπαμε στις ταινίες των 80s με τα πάρτυ και τις ντισκοτέκ, τελειώσανε ή δεν υπήρξαν ποτέ;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
καποιες δε δεχονται φλερτ απο αγνωστους. Επισης μπορει καποια που θα της την πεσεις να εχει σχεση η για τον χ λογο να μη ψαχνεται για κατι στη συγκεκριμενη φαση.
Δεν υπαρχει μυστικο για πετυχημενο πεσιμο υπαρχει τακτικη.
Η δικη μου ειναι οτι εχω μαθει προλογους που χρησιμοποιω παντα τους ιδιους αναλογαμε την περισταση.
Θες να μου πεις κανέναν πρόλογο (έστω σε πμ);

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
επειδη η δουλεια μου για αρκετα χρονια ηταν στην νυχτα
παρτε χαμπαρι κατι μαλακες
δεν ειναι ολες απλησιαστες
αλλα εσεις χωρις να  τηρειτε τις καταλληλες προδιαγραφες σας γυαλιζουν μονο οι μουναρες και οι καλοστεκουμενες παντα
αν σας γνεψει και σας παιξει καμια μετρια λιγο παχουλουλα η λιγο κοντουλα κτλ
αμεσως λετε: ''ασε ρε την μπαζουκλα'' ενω εσεις μαλακες ειστε καλυτεροι...
με τις κοιλιες και τις αφραγκιες σας...
η ζωη στηριζεται στο διπολο  ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
οτι εχετε αυτο θα λαβετε
ριχτε και σεις τα στανταρ σας,συμβιβαστειτε με κατι κατωτερο αλλιως μια ζωη  επι πληρωμη θα γαματε
η συντορφικοτητα ειναι ωραιο πραμα

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Σαν χαρακτήρας μου αρέσει η μοναχικοτητα.Εχω βεβαια φιλους και παρεες αλλα επιδιώκω και αρκετές φορες να βγαίνω μονος μου οποτε μπορω ακομα και οταν ειμαι σε σχεση.Και με την κοπέλα που ειμαι τωρα σε εξοδο μονος μου την γνώρισα  και δεν ειναι η 1η τις περισσότερες σε μοναχικές εξοδους της γνωρισα.Παντου περνάς καλά φτάνει να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και να μην εισαι κανένας καγκουρας απο ολες τις αποψεις.Η μοναχικοτητα μερικές φορες ειναι μεγαλο προσόν αρκει να ξερεις να την αξιοποιείς κατάλληλα και οπως πρέπει

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Σαν χαρακτήρας μου αρέσει η μοναχικοτητα.Εχω βεβαια φιλους και παρεες αλλα επιδιώκω και αρκετές φορες να βγαίνω μονος μου οποτε μπορω ακομα και οταν ειμαι σε σχεση.Και με την κοπέλα που ειμαι τωρα σε εξοδο μονος μου την γνώρισα  και δεν ειναι η 1η τις περισσότερες σε μοναχικές εξοδους της γνωρισα.Παντου περνάς καλά φτάνει να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και να μην εισαι κανένας καγκουρας απο ολες τις αποψεις.Η μοναχικοτητα μερικές φορες ειναι μεγαλο προσόν αρκει να ξερεις να την αξιοποιείς κατάλληλα και οπως πρέπει
Για πόσα χρόνια πίσω μιλάμε, τύπε;

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

σωστος  :thumbsup:

jft

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια.

Θα ηθελα να ρωτησω αυτους που βγαινουν μονοι τους αν βαριουνται εκει που πανε και τι κανουν για αυτο.
Πως περναει ο χρονος σας στο μπαρ- κλαμπ που θα πατε μονοι σας? Δεν βαριεστε? Τι κανετε εκει?
Προσωπικα, παντα βγαινω με φιλους οχι γιατι εχω κολλημα να βγω μονος αλλα γιατι πιστευω οτι θα βαρεθω πολυ γρηγορα χωρις καποιον να μιλησω.

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
αλλα εσεις χωρις να  τηρειτε τις καταλληλες προδιαγραφες σας γυαλιζουν μονο οι μουναρες και οι καλοστεκουμενες παντα
οτι εχετε αυτο θα λαβετε
ριχτε και σεις τα στανταρ σας,συμβιβαστειτε με κατι κατωτερο αλλιως μια ζωη  επι πληρωμη θα γαματε

δηλαδη εσυ μαν με τετοια γκομενα τα εχεις?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
δηλαδη εσυ μαν με τετοια γκομενα τα εχεις?
στο παρελθον ναι
αλλα λογω το οτι απο την δουλεια μου γνωριζα αρκετο κοσμο
ειχα την δυνατοτητα να επιλεξω μεσα απο μια μεγαλη δεξαμενη

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
οτι εχετε αυτο θα λαβετε
Το τελευταίο πράγμα που περίμενα να διαβάσω απο σένα.
Γέρασες ή ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕΣ.
Αλλο σενάριο δεν παίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom