Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ελα ρε ψυχολογε ...
Kάνε κανά search στα τελευταία του ποστς και μετά μίλα μωρέ.
ελα ρε ψυχολογε ...
Kάνε κανά search στα τελευταία του ποστς και μετά μίλα μωρέ.
τα ψυχολογικα θρεντ ειναι ολα τα ιδια δε χρειαζεται!Kάνε κανά search στα τελευταία του ποστς και μετά μίλα μωρέ.
τα ψυχολογικα θρεντ ειναι ολα τα ιδια δε χρειαζεται!
ξυπνησε με νευρακια ο DRUMMERBOY
και θα την πληρωσουμε εμεις...
μαλλον δεν του εκατσε καμια χθες....
θρουμπη στην αιολου
Το καταστρεψες το μαγαζι.Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω, αλλά το Suite 85 στη Γλυφάδα ,είναι καλή επιλογή..Μεγάλα μπαρ, καλός κόσμος (από 18-50 αλλά καλοστεκούμενοι)..Μουσική σε λογίκή ένταση΄..Και επαναλαμβάνω..καλος κόσμος!
Το καταστρεψες το μαγαζι.
Τωρα που το μαθαμε, θα παμε Λαγουδακης με τον Σοφια, Λιθιν, Απολυτος, Μπαρος, Νωντας, και Μορτης και θα το ξεφτυλισουμε το μπαρ...
Ειχε μαζεψει αρκετες μερες αδεια και εφυγε διακοπες με τον Σοφια.o lagoudakis που χαθηκε?λες να πηρε το λιλακι κ να πηγαν διακοπες στην εξωτικη λουτσα?
ορθοΟΙ ΠΥΡΦΟΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
συμφωνω ετσι τους εβλεπα και γω σχεδον καθε πσκ(απο την ακρη της μπαρας)Moνος για ποτο?????? εξω απο ενα club απεναντι να βλεπω τα μουτρα τον κωλο πυρφορων που για μια ακομη φορα συρθηκανε,ταπεινωθηκανε,γλυψανε,παρακαλεσανε,πληρωσανε και πηρανε τα αρχιδια μου...
καλο το suite85 αλλα μια φορα που πηγα με ενα φιλο μαζευει στην πλειοψηφια μικρες ηλικιες και παρειστικες...για ηλικιες 35+ δεν ειδα και πολυ-μπορει να ετυχε η ημερα(μαλλον η νυχτα!!).παιζει ελληνικα μιξ με ξενα κατι σαν σφαιρα fm.ομοιως και διπλα το "απλα ελληνικα" αλλα εκει ειναι που μαζευει πιτσιρικια μεχρι 25....μου θυμιζει λιγακι μπουρναζι σιτυ κατι σαν κολωνες.Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω, αλλά το Suite 85 στη Γλυφάδα ,είναι καλή επιλογή..Μεγάλα μπαρ, καλός κόσμος (από 18-50 αλλά καλοστεκούμενοι)..Μουσική σε λογίκή ένταση΄..Και επαναλαμβάνω..καλος κόσμος!