Νέα

Μόνος για ποτό. Πού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Επισκέπτης
σε κανα κωλομπαρο,χαμετυπιο με σκληρους συναγωνιστες...... τα υπολοιπα πυρφορικα μεροι στην αθηνα τουλαχιστον τρωνε ΒΑΝ!

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
387
Πόντοι
21
Φιλε θεματοθετη θα μπορουσες να πηγαινεις σε μαγαζια με λιγη πελατεια και να πιανεις συζητηση με τις σερβιτορες ή τους μπαρμεν-ιδιοκτητες.Πολυ πιθανο να κανεις καλες γνωριμιες ετσι και να βρεις κανα τυχερο.

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
θρουμπη στην αιολου

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω, αλλά το Suite 85 στη Γλυφάδα ,είναι καλή επιλογή..Μεγάλα μπαρ, καλός κόσμος (από 18-50 αλλά καλοστεκούμενοι)..Μουσική σε λογίκή ένταση΄..Και επαναλαμβάνω..καλος κόσμος!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω, αλλά το Suite 85 στη Γλυφάδα ,είναι καλή επιλογή..Μεγάλα μπαρ, καλός κόσμος (από 18-50 αλλά καλοστεκούμενοι)..Μουσική σε λογίκή ένταση΄..Και επαναλαμβάνω..καλος κόσμος!
Το καταστρεψες το μαγαζι.
Τωρα που το μαθαμε, θα παμε Λαγουδακης με τον Σοφια, Λιθιν, Απολυτος, Μπαρος, Νωντας, και Μορτης και θα το ξεφτυλισουμε το μπαρ...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Το καταστρεψες το μαγαζι.
Τωρα που το μαθαμε, θα παμε Λαγουδακης με τον Σοφια, Λιθιν, Απολυτος, Μπαρος, Νωντας, και Μορτης και θα το ξεφτυλισουμε το μπαρ...

o lagoudakis που χαθηκε?λες να πηρε το λιλακι κ να πηγαν διακοπες στην εξωτικη λουτσα?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
o lagoudakis που χαθηκε?λες να πηρε το λιλακι κ να πηγαν διακοπες στην εξωτικη λουτσα?
Ειχε μαζεψει αρκετες μερες αδεια και εφυγε διακοπες με τον Σοφια.
Τωρα πρεπει να ειναι Τολο. Θα ερθει το αλλο ΣΚ... λογικα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
La Maison Cafe στην πετρούπολη!

Επισκέπτης
Moνος για ποτο?????? εξω απο ενα club απεναντι να βλεπω τα μουτρα τον κωλο πυρφορων που για μια ακομη φορα συρθηκανε,ταπεινωθηκανε,γλυψανε,παρακαλεσανε,πληρωσανε και πηρανε τα αρχιδια μου... :shit: :shit: :shit:

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Moνος για ποτο?????? εξω απο ενα club απεναντι να βλεπω τα μουτρα τον κωλο πυρφορων που για μια ακομη φορα συρθηκανε,ταπεινωθηκανε,γλυψανε,παρακαλεσανε,πληρωσανε και πηρανε τα αρχιδια μου... :shit: :shit: :shit:
συμφωνω ετσι τους εβλεπα και γω σχεδον καθε πσκ(απο την ακρη της μπαρας)

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
καλο το suite85 αλλα μια φορα που πηγα με ενα φιλο μαζευει στην πλειοψηφια μικρες ηλικιες και παρειστικες...για ηλικιες 35+ δεν ειδα και πολυ-μπορει να ετυχε η ημερα(μαλλον η νυχτα!!).παιζει ελληνικα μιξ με ξενα κατι σαν σφαιρα fm.ομοιως και διπλα το "απλα ελληνικα" αλλα εκει ειναι που μαζευει πιτσιρικια μεχρι 25....μου θυμιζει λιγακι μπουρναζι σιτυ κατι σαν κολωνες.
αλλα αμα θες να πας μονος πηγενε στο ρομεο και πιασε θεση σκοποβολης στο μπαρ,μολις μπεις δεξια,δεν θα στριμωχτεις γιατι εχει απλα και ειναι και μακρυ.εκει μαζευονται δυαδες απο 18 μεχρι 45++++...θυμαμαι εναν ελαφοκυνηγο που ηταν μονος του και τελικα εκανε παιχνιδι με μια 30αρα περιπου και του ηταν και μεγαλυτερη.δεν ξερω για μετα γιατι φυγαμε αλλα τον ειδα στην τρελλη χαρα.αλλα και παλι σου λεω μαζευει καλα ξεκολακια μεχρι και μιλφακια που γουσταρουν χολιδη.

Touristas

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
1
suite85 ενα μαγαζι με στυλ και κοσμο κοριδαλου στη γλυφαδα. τρατζικ

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
κ για μπαραικταρη  εχει ακουστει οτι παιζει παιχνιδι με μιλφ διπλα στα τζατζικια κ στους γυρους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom