Νέα

Μόνος για ποτό. Πού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Στα μπαρ που σου αρεσουν πας μονος, πας για να χαλαρωσεις,να πιεις το ποτο σου και να τη βρεις εσωτερικα. Αν πας με σκοπο να γαμησεις,συνηθως παιρνεις τα αρχιδια σου. Μυριζεις τοση λιγουρια, που αν ειχες τα ματια ενος τριτου, πιθανοτατα θα σιχαινοσουν τον εαυτο σου. Η σωστη προσεγγιση (παντα σε μπαρ του στυλ σου, που αυτο συνεπαγεται, οτι εκει μεσα θα υπαρχουν καποιες αρκετα κοντα στα δικα σου γουστα και πιθανως και επιθυμιες) ειναι να διατηρεις ενα παιγνιδιωδες αδιαφορο στυλ. Ετσι, ισως κατι σου κατσει...Αυτο το λεω θεωρητικα... Πρακτικα τωρα... Καθαρα σεξουαλικα, θεωρω πιο ευκολο να λειτουργησεις σε ενα χωρο (μουσικως) αδιαφορο η μακρυα απο το δικο σου γιγνεσθαι, υπο την εννοια,οτι εκει δεν εχεις να χασεις τιποτα. Εκ των προτερων ξερεις οτι τα ατομα που συχναζουν εκει ειναι εκτος των δικων σου προτυπων για κατι πιο ουσιαστικο,ετσι δεν εχεις να νοιωσεις καμμια απορριψη αυτοστγμει η ενοχη την επομενη μερα. Το μονο που μπορει να νοιωσεις(αν εισαι πιωμενος και σε φαση που ζητας το κατι παραπανω)ειναι μια σχετικη στεναχωρια την επομενη μερα. Στα μπαρ λοιπον, που μπαινεις και νιωθεις ψιλοαηδια, για μενα αν θες να γαμησεις,υπαρχει μια βασικη αρχη. Μπαινεις και στο πρωτο πενταλεπτο εχεις βρει τον στοχο και ηδη τον εχεις προσεγγισει. Η παραμικρη κωλλυσιεργεια ειναι καταστροφικη. Δεν τον παραμθθιαζεις,απλως του δινεις ενα στορυ που κανει την υπαρξη του πιο διαθεσιμη. Η αμεση επικοινωνια λειτουργει στο μυαλο των ανθρωπων ως "πεπρωμενο" (αν υπαρχει σχετικη ελξη) κι ετσι τα πραγματα γινονται πιο ευκολα. Στην ερωτικη διαθεση μιας γυναικας αν δεν υπαρχει μια προεργασια η αν δεν εισαι ο Ρουβας, θεωρω οτι παιζει ρολο ο αιφνιδιασμος. Ολες και ολοι, αν δεν ειμασαατε αυταρκεις,θελουμε να μπει κατι στη ζωη μας και να την αλλαξει,ειτε για μια βραδυα ειτε για παντα. Αν δεν εχεις κατι να χασεις ευκολα μπορεις να γινεις ο πριγκιπας της βραδυας. Προσφερε αληθεια χωρις ονειρο αν θες μονο σεξ,αλλα κανε και την αλλη να νιωσει ιδιαιτερη και ποθητη. Αυτο συνηθως ριχνει τις οποιες αναστολες της. Και ειναι συνηθως αυτο, που στο τελος της βραδυας μπορει να σε κανει να μη νοιωσεις βατραχος. Αυτη ειναι η (χρησιμοποιημενη) αποψη μου,οσον αφορα ενα απλο σεξ. Αν καποιος αναζητα κατι πιο δυνατο ψυχικα οπως ο ερωτας,θα πρεπει να ειναι σιγουρος οτι αυτο (αν του συμβει), συνηθως θα του συμβει εκει που δεν το περιμενει η εκει που πιθανως το περιμενει, εχοντας ομως γνωρισει κατα καποιο τροπο (ισως οχι απο κοντα) ενα ατομο και εχει κανει μια προεργασια, πολλες φορες αυτοπαραμυθιαζομενος...

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Για πόσα χρόνια πίσω μιλάμε, τύπε;
Δεν χρειάζεται να πας πίσω φίλε.Και τώρα γίνονται αυτά.Αμα είσαι εμφανίσιμος οσο χρειάζεται ντυθείς ωραία και βγεις εξω και ψαχνεσαι κιολας και δεν το δειχνεις με ασχημο τροπο έχεις τις πιθανότητες που σου αναλογούν.Οπως ειπα στο ποστ μου βγαινω μονος μου για ποτο ακομα και οταν εχω σχεση.Βεβαια απο τον χαρακτηρα μου δεν δινω διακαιώματα (άλλο αν πηγαίνουμε κανα μασαζακι ή κανα στουντιακι που κ που χαχα).Ενα λογος επισης που αποφασισα να βγαινω μονος ειναι οτι ειχα κάποιους φίλους-ες που μου εκαναν συνεχεια χαλαστρα με διαφορους τροπους μερικες φορες οποτε ψαχνομουν για γκομενες

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γεια σας παιδια.

Θα ηθελα να ρωτησω αυτους που βγαινουν μονοι τους αν βαριουνται εκει που πανε και τι κανουν για αυτο.
Πως περναει ο χρονος σας στο μπαρ- κλαμπ που θα πατε μονοι σας? Δεν βαριεστε? Τι κανετε εκει?
Προσωπικα, παντα βγαινω με φιλους οχι γιατι εχω κολλημα να βγω μονος αλλα γιατι πιστευω οτι θα βαρεθω πολυ γρηγορα χωρις καποιον να μιλησω.

Παω στις γυναικειες τουαλετες, ριχνω μια παχια, εξπερματωνω παντου και επιστρεφω αμεριμνος στο μπαρ

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν θεωρούνται και τόσο καλής παστας. Άλλωστε, γενικά ο αλβανικός λαός είναι κατεξοχήν στιγματισμένος για την απατεωνιά του, το χαμηλό ήθος και την κλεπτομανία του. Τέσπα, το πόιντ σου ποιο είναι; Ότι αφού δε μας κάθονται οι ελληνίδες, να απευθυνθούμε στις ξένες; ([size=10pt][size=10pt][size=10pt]Αλήθεια, πώς θα τις ξεχωρίσουμε, εφόσον δε διακρίνονται, καθώς λες;[/size][/size][/size]) Συμπερασματικά, λοιπόν, για να μην αγγίζει ο Έλληνας ούτε εκεί, σημαίνει ότι αυτός έχει τελικά το πρόβλημα;

Οι αλβανοι εχουν αρωστιες, ηπατιτιδες, δεν εμβολιαζωνται αναλογα

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Εμβολιάζονται οικογενειακως και τσαμπα υποχρεωτικα και μη υποχρεωωτικα εμβολια με δικά σου λεφτα. Οι φαρμακευτικες τα έχουν κανει πλακάκια με διοικητες και υπουργους και το κράτος μοιράζει αφηδως εμβόλια και στις φαρμακευτικες λεφτα. Χωρίς υπερβολή μπορει να ορισμενοι να εχουν κανει περισσοτερα εμβολια και απο εσενα γιατι ειναι πιο ενημερωμένοι για τους νομους κ τι δικαιουνται και κυνηγανε κ το παραμικρο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
επειδη η δουλεια μου για αρκετα χρονια ηταν στην νυχτα
παρτε χαμπαρι κατι μαλακες
δεν ειναι ολες απλησιαστες
αλλα εσεις χωρις να  τηρειτε τις καταλληλες προδιαγραφες σας γυαλιζουν μονο οι μουναρες και οι καλοστεκουμενες παντα
αν σας γνεψει και σας παιξει καμια μετρια λιγο παχουλουλα η λιγο κοντουλα κτλ
αμεσως λετε: ''ασε ρε την μπαζουκλα'' ενω εσεις μαλακες ειστε καλυτεροι...

με τις κοιλιες και τις αφραγκιες σας...
η ζωη στηριζεται στο διπολο  ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
οτι εχετε αυτο θα λαβετε
ριχτε και σεις τα στανταρ σας,συμβιβαστειτε με κατι κατωτερο αλλιως μια ζωη  επι πληρωμη θα γαματε
η συντορφικοτητα ειναι ωραιο πραμα

Μπορει και να ειμαστε μπορει και οχι....Αλλα και παλι η λογικη του "εχω γκομενα απλα για να εχω γκομενα, να μην ασθανομαι κοινωνικο περιθωριο η μοναξια" κτλ δεν μου αρεσει και διαφωνω εντελως...

Επισκέπτης
επειδη η δουλεια μου για αρκετα χρονια ηταν στην νυχτα
παρτε χαμπαρι κατι μαλακες
δεν ειναι ολες απλησιαστες
αλλα εσεις χωρις να  τηρειτε τις καταλληλες προδιαγραφες σας γυαλιζουν μονο οι μουναρες και οι καλοστεκουμενες παντα
αν σας γνεψει και σας παιξει καμια μετρια λιγο παχουλουλα η λιγο κοντουλα κτλ
αμεσως λετε: ''ασε ρε την μπαζουκλα'' ενω εσεις μαλακες ειστε καλυτεροι...
με τις κοιλιες και τις αφραγκιες σας...
η ζωη στηριζεται στο διπολο  ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
οτι εχετε αυτο θα λαβετε
ριχτε και σεις τα στανταρ σας,συμβιβαστειτε με κατι κατωτερο αλλιως μια ζωη  επι πληρωμη θα γαματε
η συντορφικοτητα ειναι ωραιο πραμα
συμφωνω 100% σε ολα..

τα ελεγα και εγω πριν κατι μερες και με εκραζαν ολοι...

Επισκέπτης
Και οι φιλεναδες απο τις γκομενες των αλλων φιλων μου κανουν παρεα με μπαζα. :-

Μα από προξενιά μόνο μπάζα θα βγάλεις.
Μιλάμε για βαθμολογίες κάτω από 4/10 στο 95%
άντε κανένα 5/10 στο 5% .....

Εκτός κι αν μιλάμε για παρέα που όλοι έχουν σκάφος αραγμένο μόνιμα
στη μαρίνα της βουλιαγμένης. Εκεί μιλάμε για άλλα δεδομένα.

OP
OP
E

eumenides

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πλατεία Καρύτση και πέριξ δεν κάνουν για να πας μόνος. Τα μπαράκια είναι μικρά και θα είσαι σα τη μύγα μεσ' το γάλα. Στην πλατεία  έχει τραπεζάκια ακρινά, αλλά είναι μικρή πλατεία και θέα έχεις τα διπλανά τραπεζάκια. Αυτός που είναι μόνος του πρέπει με κάτι να απασχολήσει το μυαλό του, ή να κοιτάει κάποιο τοπίο ή να παρατηρεί ανθρώπους.

Πάντως σε μερικά μπαράκια είχε ωραία μουσική και καλό κέφι. Χόρευε ο κόσμος. Για τους φυσιολογικούς ανθρώπους είναι ωραία η ζωή. Είναι αχαριστία να γκρινιάζετε, για την κρίση ή οτιδήποτε.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μα από προξενιά μόνο μπάζα θα βγάλεις.
Μιλάμε για βαθμολογίες κάτω από 4/10 στο 95%
άντε κανένα 5/10 στο 5% .....

Εκτός κι αν μιλάμε για παρέα που όλοι έχουν σκάφος αραγμένο μόνιμα
στη μαρίνα της βουλιαγμένης. Εκεί μιλάμε για άλλα δεδομένα.
Mα λογικό είναι...τις καλές στην παρέα θα της καπαρώσει ο άλλος,δεν θα κάτσει να στις γνωρίσει εσένα.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Στη Ελλαδα η διασκεδαση εχει νοοτροπια χωριου ... εμεις απο την κατω ραχουλα εδω, εσεις απο την ανω ραχουλα πιο περα. Και αυτο επεκτεινεται και στο θεμα καμακι (9/10 σχεσεις στην Ελλαδα ειναι μεσω κοινης παρεας).Ολα τα μπαρ (τουλαχιστον τα γνωστα) στοχευουν παρεες, αν πας Αμερικη πχ τα μπαρ εχουν ακριβως την αντιθετη λογικη, ακομα και σε ακυρο dive bar να πας λειτουργουν με την λογικη να κανουν οσους ειναι μεσα στο μπαρ μια παρεα το οποιο κανει και το καμακι πιο ευκολο. Δεν εχω ιδεα γιατι για τις Ελληνιδες το να πηδιουνται με καποιον που χουν κοινους γνωστους ειναι κοινωνικα πιο αποδεκτο απο να πηδιουνται μ'εναν ασχετο που τους γυαλισε. Παντως ον τοπικ, το πινω μονος εκτως απο κατι ελαχιστα μπαρ κεντρο/κολωνακι που δουλευουν με κοσμο γραφειου *του στυλ σχολασα, να πιω ενα ποτο δυσκολα θα βρεις. Μονο κανα συνοικιακο μπαρ που θα πας 2-3 φορες, θα γνωρισεις και τον ιδιοκτητη και θα γινεις και συ "αποδεκτος" ως solist.
ποσο μα ποσο σωστος...το ξερω και ως παθων σε ολα οσα ειπες.και για κολωνακι και για το συνοικιακο μπαρ.δεν θυμασαι απο μικροι που μας ελεγαν οι μεγαλυτεροι το πολυ γνωστο και σοφο ρητο "για να γαμησεις πιο ευκολα πρεπει να εισαι σε κυκλωμα μεγαλε..."?ε αυτο εννοουσαν.

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
μονος η με αντροπαρεα μονο σε κωλομπαρα... 38 ετων ειμαι και δεν εχω παει ποτε σε αλλο μαγαζι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ψάχνω κάποιο μέρος για βραδινή έξοδο που να έχει μπαράκια και κόσμο, αλλά όχι πολύ συνωστισμό. Δηλαδή να μπορώ να βρω μια γωνία να κάτσω μόνος μου, να πιω μια μπύρα και να περάσω ευχάριστα. Τελευταία έχω βαρεθεί... βγαίνω έξω και αισθάνομαι άδειος.

Πήγα Πανόρμου της προάλλες γιατί διάβασα κάπου ότι έχει μπαρ για μοναχικούς, αλλά δεν είδα ούτε έναν άνθρωπο μόνο του. Αντίθετα το μέρος ήταν γεμάτο παρέες νέων. Όπως καταλαβαίνετε μου ήταν άβολο να στριμωχτώ κοντά τους. Πήγα σε μια κρεπερί απέναντι απ' τα μπαράκια, έφαγα μια κρέπα κοιτάζοντας τον κόσμο και γύρισα σπίτι περπατώντας.

XAXAXAXXA εχουμε πει πως σε αυτο το φορουμ
μπαινει κοσμος που ειναι μοναχικος αλλα η μουνιτσα
ελεγε τα δικα της και πηγαινε να το παιξει εξυπνη....

για αυτο και στις ψηφοφοριες βγηκε οτι ειναι καλυτερο να πηγαινεις μονος σου διακοπες....
δεν ειναι οτι ειχα αδικο και εχασα στην ψηφοφορια...

το θεμα ειναι οτι πρεπει να κοιτας τι γινεται γυρω σου και οχι οπως η μουνιτσα
τι γινεται μεσα στην φαντασια σου.....

ειδες φιλε ποσο απελπισμενα μιλας? δεν λεει να βγαινεις μονος σου
μονο οι ψυχακηδες τα κανουν αυτα... βρες παρεα γρηγορα αν δεν θες να καταληξεις
φουκαρας.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
XAXAXAXXA εχουμε πει πως σε αυτο το φορουμ
μπαινει κοσμος που ειναι μοναχικος αλλα η μουνιτσα
ελεγε τα δικα της και πηγαινε να το παιξει εξυπνη....

για αυτο και στις ψηφοφοριες βγηκε οτι ειναι καλυτερο να πηγαινεις μονος σου διακοπες....
δεν ειναι οτι ειχα αδικο και εχασα στην ψηφοφορια...

το θεμα ειναι οτι πρεπει να κοιτας τι γινεται γυρω σου και οχι οπως η μουνιτσα
τι γινεται μεσα στην φαντασια σου.....

ειδες φιλε ποσο απελπισμενα μιλας? δεν λεει να βγαινεις μονος σου
μονο οι ψυχακηδες τα κανουν αυτα... βρες παρεα γρηγορα αν δεν θες να καταληξεις
φουκαρας.

Άσε τον τον Ευμενίδη, μην του μιλάς απότομα.
(Δεν κάνω πλάκα).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ευμενιδη γνωστους απο πουθενα δεν εχεις?  :think: