You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μόνος για ποτό. Πού;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 310
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ανδρικες κατασκηνωσεις " ΤΟ ΜΟΥΝΙ "
Για νεους απο 30+ μεχρι 45
αν δεν εχεις που να πας, τα βραδια κλανεις τους κολλητους σου, σε εχει τσιμπισει η μαστιγα τον τριαντα ετων τοτε εισαι ο ανθρωπος μας ελα να κατασκηνωσεις στο μουνι ενα μερος δροσερο ανεμελο χωρις τηλεφωνα χωρις μπαρακια χωρις επαφες με φιλους για εξοδους και ξεφρενα ξενυχτια και αλητιες!!!
εδω θα βρεις γαληνη απο την πρωτη στιγμη με το που φθασεις, θα σε περιμενει το μουνι που θα το χρεωθεις για ολη την κατασκηνωτικη περιοδο θα το φροντισεις πρωι βραδυ μην του λειψει τιποτα θα του ψωνιζεις θα το θεοποιηεις και οπωτε αυτο θελει θα το γαμας ( απο εμπειρια ζητημα να το γαμησεις 1 φορα στις 20 μερες που κραταει η κατασκηνωτικη περιοδος).
λοιπον τι περιμενεις ελα τωρα η εγγραφες αρχισαν ηδη η πρωτη περιοδος τελειωνει οι πρωτοι 60 μουνοδουλοι ειναι ετοιμη να βγουν θελεις να εισαι εσυ ο επομενος???????
πληροφοριες με πμ.....
θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητος αντεχουμε μεχρι 80 ατομα ανα περιοδο!!!!!!!!!!!!
Για νεους απο 30+ μεχρι 45
αν δεν εχεις που να πας, τα βραδια κλανεις τους κολλητους σου, σε εχει τσιμπισει η μαστιγα τον τριαντα ετων τοτε εισαι ο ανθρωπος μας ελα να κατασκηνωσεις στο μουνι ενα μερος δροσερο ανεμελο χωρις τηλεφωνα χωρις μπαρακια χωρις επαφες με φιλους για εξοδους και ξεφρενα ξενυχτια και αλητιες!!!
εδω θα βρεις γαληνη απο την πρωτη στιγμη με το που φθασεις, θα σε περιμενει το μουνι που θα το χρεωθεις για ολη την κατασκηνωτικη περιοδο θα το φροντισεις πρωι βραδυ μην του λειψει τιποτα θα του ψωνιζεις θα το θεοποιηεις και οπωτε αυτο θελει θα το γαμας ( απο εμπειρια ζητημα να το γαμησεις 1 φορα στις 20 μερες που κραταει η κατασκηνωτικη περιοδος).
λοιπον τι περιμενεις ελα τωρα η εγγραφες αρχισαν ηδη η πρωτη περιοδος τελειωνει οι πρωτοι 60 μουνοδουλοι ειναι ετοιμη να βγουν θελεις να εισαι εσυ ο επομενος???????
πληροφοριες με πμ.....
θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητος αντεχουμε μεχρι 80 ατομα ανα περιοδο!!!!!!!!!!!!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ενδιαφέρουσα άποψη ;)Η δυσκολία του "να βγάλεις γκόμενα" ήταν και παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της πατροπαράδοτης ελληνικής κουλτούρας.
Πρώτον, διατηρεί την γυναικεία "συγκατάνευση", ψηλά στο ελληνικό χρηματιστήριο αξιών. Το αυτό μαρτυρούν και τα άπειρα καψουροτράγουδα της εγχώριας παραγωγής.
Δεύτερον και κυριότερο, με τον τρόπο αυτό, συντηρείται και προάγεται ο θεσμός της οικογένειας.
Το να τρέχεις για "να βγάλεις γκόμενα" καταντάει ενδεχομένως τόσο κουραστικό, που αναπόφευκτα κάποια στιγμή, θα πεις "ε, εντάξει μωρέ, ας αράξουμε τώρα", όταν πιστέψεις πως έχεις μπροστά σου την κατάλληλη περίπτωση.
Γνώριζα μεγαλειώδη καμάκια. Όλοι κάποια μέρα, υπέστειλαν τη σημαία δια παντός. Και το χειρότερο: Εγκατέλειψαν τον εαυτό τους. Δεν εννοώ ότι έχουν κοιλιά και καράφλα. Εννοώ ότι έχουν πια στα μάτια τους, αυτό το βλέμμα βοδιού. Κρίμα.
Αντίθετα, οι "μπουρδελιάρηδες", επειδή είναι undreground και συνωμοτικοί, είναι πιο ανθεκτικοί στο χρόνο.
Γι΄ αυτό μ΄ αρέσει αυτό το site. Πιστεύω πως αποτελεί το πεδίο ενός ιδιότυπου ριζοσπαστισμού.
Φράξια για την αντρική ελευθερία και αυτοδιάθεση.
Συγνώμη, αν όλα τα παραπάνω ήταν off topic.
υγ: και κάτι άλλο επ'ευκαιρία,
κάποια μαλακισμένα τίποτα , που με έβρισαν πρίν , να μην τολμήσουν και με ξαναπαραθέσουν
Στη Ελλαδα η διασκεδαση εχει νοοτροπια χωριου ... εμεις απο την κατω ραχουλα εδω, εσεις απο την ανω ραχουλα πιο περα. Και αυτο επεκτεινεται και στο θεμα καμακι (9/10 σχεσεις στην Ελλαδα ειναι μεσω κοινης παρεας).Ολα τα μπαρ (τουλαχιστον τα γνωστα) στοχευουν παρεες, αν πας Αμερικη πχ τα μπαρ εχουν ακριβως την αντιθετη λογικη, ακομα και σε ακυρο dive bar να πας λειτουργουν με την λογικη να κανουν οσους ειναι μεσα στο μπαρ μια παρεα το οποιο κανει και το καμακι πιο ευκολο. Δεν εχω ιδεα γιατι για τις Ελληνιδες το να πηδιουνται με καποιον που χουν κοινους γνωστους ειναι κοινωνικα πιο αποδεκτο απο να πηδιουνται μ'εναν ασχετο που τους γυαλισε. Παντως ον τοπικ, το πινω μονος εκτως απο κατι ελαχιστα μπαρ κεντρο/κολωνακι που δουλευουν με κοσμο γραφειου *του στυλ σχολασα, να πιω ενα ποτο δυσκολα θα βρεις. Μονο κανα συνοικιακο μπαρ που θα πας 2-3 φορες, θα γνωρισεις και τον ιδιοκτητη και θα γινεις και συ "αποδεκτος" ως solist.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
Συγγνώμη επειδή δεν κάθησα να τα διαβάσω όλα, αλλά οι περισσότεροι είστε βαθιά νυχτωμένοι..Οπουδήποτε σχεδόν μπορείς να πιεις/βγεις μόνος σου..Θα σε κοιτάξει κάποιος περίεργα?Και? Δλδ παρέες 2-3 ατόμων που κάθονται σαν ΟΥΦΟ και δεν έχουν να πουν το παραμικρό είναι καλύτερες?.Απλά σας μπαίνει η ιδέα και μετά τη μετατρέπεται σε βεβαιότητα..Προσωπικά βγαίνω τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα μόνος..Από μπαράκια στο κέντρο (πχ Κολωνάκι) μέχρι Γλυφάδα (Living,Rich..) κτλ..Ακόμα και σε club..Ποτέ δεν αισθάνθηκα άβολα.
Όσον αφορά στο καμάκι, αυτό είναι άλλη συζήτηση..Και να σας πω και κάτι..Ο τρόπος που κάνουν καμάκι οι νεοέλληνες (να κεράσουμε σφηνάκι, ενώ κοιτάμε σα λιγούρηδες και παρακαλάμε το θεό να μας κάτσει η γκόμενα στο πρώτο δίλεπτο, γιατί μέχρι τόσο μπορούν να μιλήσουν οι περισσότεροι) είναι η απόλυτη συνταγή αποτυχίας..
Σταματήστε να κλαίγεστε, βάλτε ένα ρούχο της προκοπής και βγείτε έξω..
Όσον αφορά στο καμάκι, αυτό είναι άλλη συζήτηση..Και να σας πω και κάτι..Ο τρόπος που κάνουν καμάκι οι νεοέλληνες (να κεράσουμε σφηνάκι, ενώ κοιτάμε σα λιγούρηδες και παρακαλάμε το θεό να μας κάτσει η γκόμενα στο πρώτο δίλεπτο, γιατί μέχρι τόσο μπορούν να μιλήσουν οι περισσότεροι) είναι η απόλυτη συνταγή αποτυχίας..
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Συγγνώμη επειδή δεν κάθησα να τα διαβάσω όλα, αλλά οι περισσότεροι είστε βαθιά νυχτωμένοι..Οπουδήποτε σχεδόν μπορείς να πιεις/βγεις μόνος σου..Θα σε κοιτάξει κάποιος περίεργα?Και? Δλδ παρέες 2-3 ατόμων που κάθονται σαν ΟΥΦΟ και δεν έχουν να πουν το παραμικρό είναι καλύτερες?.Απλά σας μπαίνει η ιδέα και μετά τη μετατρέπεται σε βεβαιότητα..Προσωπικά βγαίνω τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα μόνος..Από μπαράκια στο κέντρο (πχ Κολωνάκι) μέχρι Γλυφάδα (Living,Rich..) κτλ..Ακόμα και σε club..Ποτέ δεν αισθάνθηκα άβολα.
εχεις γαμησει ποτε ξεμπαρκη ελλεινιδα στις μοναχικες σου εξοδους καυλιαρη?
Ρanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Διακρίνω πολύ μιζέρια και μοναξιά ρε παιδιά αλλά τι πραγματικά κάνουμε για να την καταπολεμήσουμε?Εγώ προσωπικά αρκετές φορές έχω πει που να τρέχω τώρα κτλπ.Άλλοτε όταν είμαι έξω με φίλους π.χ σκέφτομαι τι μαλακία έκανα και βγήκα και άλλες φορές όταν προτιμώ να κάθομαι σπίτι πιστεύω πως χάνω καλά σκηνικά και μετανιώνω που δεν τους ακολούθησα.
Μιας και έχω ζήσει στο εξωτερικό εκεί είναι πιο συχνό του να είναι κάποιος μόνος του και να κάνει διάφορες δραστηριότητες (όπως και έξω για ποτό) αλλά ας μην ξεχνάμε πως εκεί όλη η κοινωνία διαφέρει.Έχουμε φάει πακέτο όσοι ζούμε στην ελληνική πραγματικότητα και ειδικά όποιοι είναι (μοναχικοί) άντρες...
Μιας και έχω ζήσει στο εξωτερικό εκεί είναι πιο συχνό του να είναι κάποιος μόνος του και να κάνει διάφορες δραστηριότητες (όπως και έξω για ποτό) αλλά ας μην ξεχνάμε πως εκεί όλη η κοινωνία διαφέρει.Έχουμε φάει πακέτο όσοι ζούμε στην ελληνική πραγματικότητα και ειδικά όποιοι είναι (μοναχικοί) άντρες...
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
δεν καταλαβαίνω τον όρο ξέμπαρκη..και σκοπός μου δεν είναι να πηδήξω εκείνη την ώρα..όποιος θέλει να πηδήξει επιτόπου πάει σε στούντιο..αν εννοείς να έχω γνωρίσει και να το έχω προχωρήσει μετά (άλλη μέρα) ,ναι..το αν έτυχε κάποιες φορές να φύγω επιτόπου με μια κοπέλα ,αυτές οι φορές είναι μειοψηφία (αυτό όμως συμβαίνει παντού)..η ζωή δεν είναι όπως στις ταινίες,που ο ήρωας σε 10 λεπτά την έχει ρίξει στο κρεβάτι..εχεις γαμησει ποτε ξεμπαρκη ελλεινιδα στις μοναχικες σου εξοδους καυλιαρη?
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
την πραγματικότητα τη διαμορφώνουμε εμείς! αν εσύ δε βγαίνεις μόνος σου γιατί σε νοιάζει τί θα πει ο/η κάθε άσχετος/η, αν δε βγω εγώ κτλ, αυτομάτως διαιωνίζουμε το πρόβλημα!Διακρίνω πολύ μιζέρια και μοναξιά ρε παιδιά αλλά τι πραγματικά κάνουμε για να την καταπολεμήσουμε?Εγώ προσωπικά αρκετές φορές έχω πει που να τρέχω τώρα κτλπ.Άλλοτε όταν είμαι έξω με φίλους π.χ σκέφτομαι τι μαλακία έκανα και βγήκα και άλλες φορές όταν προτιμώ να κάθομαι σπίτι πιστεύω πως χάνω καλά σκηνικά και μετανιώνω που δεν τους ακολούθησα.
εχει μεγαλη σχεση η ηλικια σου. Αμα εισαι 25 κανεις οτι γουσταρεις και ναι, ο κοσμος ειναι πιο ανοιχτος. Αν εισαι 35 σαν τον op το θεμα αλλαζει ... γιατι η αποσταση απο το πορνογερος ειναι μικρη. Ετσι ειναι η Ελληνικη κοινωνια, ειτε θες να το παραδεχθεις ειτε οχι.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
Είμαι 35 ( η αλήθεια είναι ότι φαίνομαι μικρότερος) και το να λες ότι η απόσταση του 35αρη από το πορνόγερος είναι μικρή, όχι απλώς δείχνει παραίτηση αλλά και μικροαστισμό! όποιοι τα λένε αυτά ή τα πιστεύουν είναι 30 χρόνια πίσω και η θέση τους είναι σε μοναστήρι..έλεος ρε παιδιά..πορνόγερος ο 35αρης??εχει μεγαλη σχεση η ηλικια σου. Αμα εισαι 25 κανεις οτι γουσταρεις και ναι, ο κοσμος ειναι πιο ανοιχτος. Αν εισαι 35 σαν τον op το θεμα αλλαζει ... γιατι η αποσταση απο το πορνογερος ειναι μικρη. Ετσι ειναι η Ελληνικη κοινωνια, ειτε θες να το παραδεχθεις ειτε οχι.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
παίδες μαλακίες
και εγώ βγαίνω μόνος μου (αρκετές φορές)
και φίλος μου συνομηλικος (24-25χρ) βγαίνει μόνος του και έχει "ρίξει" στις εξόδους του τον
μισό θηλυκό αθηναϊκό πληθυσμό (πραγματικό γεγονός !)
και άλλος φίλος μου γύρω στα 35 εργένης , πάλι κάνει παιχνίδι μόνος του ( πολύ ωραίος τύπος)
και άλλος φίλος , στα 60 του πλέον παντρεμμένος (χωρίς παιδιά) , σχεδόν κάθε βράδυ "κοπροσκυλάει" στα μπαράκια και σε άλλα στέκια (με την ανοχή της γυναίκας του)
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν συνήθειο κάποιοι να χώνονται σε πολυπληθείς παρέες
για να βγούν ή πάς με κανα φίλο σου ή solo , σιγά τα ωά , δεν το θεωρώ και επιστήμη αυτό...
και φίλος μου συνομηλικος (24-25χρ) βγαίνει μόνος του και έχει "ρίξει" στις εξόδους του τον
και άλλος φίλος μου γύρω στα 35 εργένης , πάλι κάνει παιχνίδι μόνος του ( πολύ ωραίος τύπος)
και άλλος φίλος , στα 60 του πλέον παντρεμμένος (χωρίς παιδιά) , σχεδόν κάθε βράδυ "κοπροσκυλάει" στα μπαράκια και σε άλλα στέκια (με την ανοχή της γυναίκας του)
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν συνήθειο κάποιοι να χώνονται σε πολυπληθείς παρέες
για να βγούν ή πάς με κανα φίλο σου ή solo , σιγά τα ωά , δεν το θεωρώ και επιστήμη αυτό...
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
Είναι θέμα νοοτροπίας..όταν ακούς να λένε ότι ο 40αρης είναι πορνόγερος καταλαβαίνεις ότι ζουν στο 1960..αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν είναι τυχαία..το παίζουμε εξελιγμένοι/μοντέρνοι κτλ αλλά στην ουσία κουβαλάμε το μικροαστικό,επαρχιωτικο,υποκριτικό πουριτανισμό..παίδες μαλακίες
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αν ηταν ολα τοσο ευκολα στα μπαρογαμησια με τις ελλεινιδες τοτε δεν θα υπηρχε αυτο το σαιτ ουτε τα νικνειμς μας
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.613
- Πόντοι
- 5.060
Δηλαδή οι Έλληνες φταίμε... Οι ελληνίδες που έχουν μάθει από το σπίτι τους να περιμένουν για τον πρίγκιπα, τον Mr Perfect, και έτσι προβάλλουν τρελές απαιτήσεις, λες και οι ίδιες αξίζουνε χρυσάφι, είναι αγίες...Αλλά τέτοια μυαλά κουβαλάνε οι έλληνες και βλέπεις νέα παιδιά να μη μπορούν να μιλήσουν σε γυναίκα, να προσπαθούν να καμακώσουν ιερόδουλες από σάιτ (που δεν τους κάθονται κιόλας)..
Αυτές είναι που ευνουχίζουν τους άντρες και μετά φοβούνται να πλησιάσουν κοπέλα.
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
τα έχουμε πει χιλιάδες φορές..δε γεννήθηκε έτσι η ελληνίδα..ο μπαμπάκας και η μαμάκα της την έκαναν έτσι! και σε τελική ανάλυση, μήπως γνωρίζετε πόσες μη-ελληνίδες κυκλοφορούν έξω?Δηλαδή οι Έλληνες φταίμε... Οι ελληνίδες που έχουν μάθει από το σπίτι τους να περιμένουν για τον πρίγκιπα, τον Mr Perfect, και έτσι προβάλλουν τρελές απαιτήσεις, λες και οι ίδιες αξίζουνε χρυσάφι, είναι αγίες...
Αυτές είναι που ευνουχίζουν τους άντρες και μετά φοβούνται να πλησιάσουν κοπέλα.
skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
τα έχουμε πει χιλιάδες φορές..δε γεννήθηκε έτσι η ελληνίδα..ο μπαμπάκας και η μαμάκα της την έκαναν έτσι!
και η τηλεοραση και οι μαλακιες που διαβαζουν (κοσμοπολιταν κτλ)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
είχα πέι πρίν ότι είναι θέμα προσωπικότητας πρωτίστως και γενικότερης κοινωνικής νοοτροπίας δευτερευόντως (και με βρίσανε κάποια μαλακισμένα )Είναι θέμα νοοτροπίας..όταν ακούς να λένε ότι ο 40αρης είναι πορνόγερος καταλαβαίνεις ότι ζουν στο 1960..αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν είναι τυχαία..το παίζουμε εξελιγμένοι/μοντέρνοι κτλ αλλά στην ουσία κουβαλάμε το μικροαστικό,επαρχιωτικο,υποκριτικό πουριτανισμό..
πρώτα απ'όλα θεωρώ ότι ο άντρας στο διάστημα 30-40 είναι σε τέλεια φάση καλύτερα απο κάθε άλλη φορά (κρινοντας απο γνωστούς μου μεν, εργένηδες δε)
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
ενώ οι μαλακίες που διαβάζουν οι άντρες είναι καλύτερες...και η τηλεοραση και οι μαλακιες που διαβαζουν (κοσμοπολιταν κτλ)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις