που πήγε το εμοτιον με τη μούτζα?μονο το κορμι μου καθαριζω. για τα υπολοιπα, τα χερια μου ειναι πλασμενα μονο για ερωτα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μόνος για ποτό. Πού;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 310
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Φτωχαδάκι που'σαι κ συ....έχεις κ μπάτλερ;;;ασε ρε τι σου θυμησα. εγω νιωθω προβληματικος που δεν αντεχω αλλο ατομο μεσα στο σπιτι. με το ζορι την καθαριστρια. αφυσικο ειναι αυτο το πραγμα και το ξερω.
αφού όταν δεν ακούω φασαρία τρομάζω πως κάτι κακό συμβαίνειΧαχα, πάνε χρόνια λέει.
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
αφού όταν δεν ακούω φασαρία τρομάζω πως κάτι κακό συμβαίνει
Και πού είσαι ακόμα!
για πες τι με περιμενει ρε έμπειρηΚαι πού είσαι ακόμα!
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γιατί ρε? Κάθε συμβουλή δεκτήΜα τι μαλάκας.
Ψάχνω κάποιο μέρος για βραδινή έξοδο που να έχει μπαράκια και κόσμο, αλλά όχι πολύ συνωστισμό. Δηλαδή να μπορώ να βρω μια γωνία να κάτσω μόνος μου, να πιω μια μπύρα και να περάσω ευχάριστα. Τελευταία έχω βαρεθεί... βγαίνω έξω και αισθάνομαι άδειος.
Πήγα Πανόρμου της προάλλες γιατί διάβασα κάπου ότι έχει μπαρ για μοναχικούς, αλλά δεν είδα ούτε έναν άνθρωπο μόνο του. Αντίθετα το μέρος ήταν γεμάτο παρέες νέων. Όπως καταλαβαίνετε μου ήταν άβολο να στριμωχτώ κοντά τους. Πήγα σε μια κρεπερί απέναντι απ' τα μπαράκια, έφαγα μια κρέπα κοιτάζοντας τον κόσμο και γύρισα σπίτι περπατώντας.
αρχηγέ μου γιατί αντί να ψάχνεις μπαρ για μοναχικούς δεν κοιτάς να αποκτήσεις παρέα και να πηγαίνεις σε οποιοδήποτε και οπουδήποτε; Η μοναξιά δεν είναι καλή (όταν είναι μόνιμη) και δεν πρέπει να γίνεται ούτε επιλογή ούτε στάση ζωής ...
φιλικά ...
Διαγραμμένο μέλος 15605
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
Βαριέμαι να διαβάζω όλες τις σελίδες που προηγήθηκαν, αλλά θα ήθελα να πω δυο κουβεντούλες.
Τα μπαρ των μεγαλουπόλεων, όταν διαδόθηκαν σαν είδος μαγαζιού, στην Αμερική, κυρίως στην εποχή του μεσοπολέμου, δεν φτιάχτηκαν ούτε για ζευγαράκια, ούτε για παρέες που έβγαιναν "μες την καλή χαρά" για να διασκεδάσουν. Αυτοί όλοι πήγαιναν στα music hall.
Τα μπαρ φτιάχτηκαν για τους μοναχικούς τύπους των πόλεων, κυρίως τους πότες. Ο πότης δεν είχε ανάγκη από παρέα για να πάει στο μπαρ και να πιει. Επίσης, δεν είχε χρόνο για να ψάχνει να βρει τον κολλητό του, όταν θα είχε χρήμα ή χρόνο για να πάει να πιει. Εξάλλου τα αμερικάνικα μπαρ ήταν/ είναι ανοιχτά μέρα-νύχτα, γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο.
Κάπως έτσι διαμορφώθηκε με τα χρόνια, ο τύπος του μπαρ, ο "μπαρόβιος", χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει εν τέλει, ότι ο συγκεκριμένος άντρας πρέπει ντε και καλά, να είναι αλκοολικός ή αντικοινωνικός.
Αυτές οι "ψυχαναλυτικές" εκδοχές είναι λάθος προσεγγίσεις και αναλύσεις.
Θεωρώ πολύ λογικό να θέλει να πάει μόνος του ένας άντρας σε ένα μπαρ για να πιει - όσο και ό,τι γουστάρει - ειδικά αν είναι πάνω από 35.
Απλά στην Αθήνα, επειδή είμαστε προχειρολόγοι και μεσοβέζικοι, είναι ελαχιστότατα τα κανονικά μπαρ-ποτάδικα.
Ένα κλασικό μπαρ - εκτός των αυτονόητων, δηλαδή καθαρά ποτά και γνώστες μπάρμεν και μπαργούμεν - πρέπει να διαθέτει μεγάλη μπάρα για να κάθονται οι άνθρωποι που πίνουν. Μπαρ σημαίνει μπάρα.
Μία μεγάλη μπάρα πρέπει να διαθέτει οπωσδήποτε διψήφιο αριθμό σκαμπό. Αν είναι συν/πλην 20, τότε μιλάμε για μία καλή μπάρα.
Και ρωτάω και θα χαρώ πολύ να δεχτώ απαντήσεις:
Πόσα μπαρ στην Αθήνα διαθέτουν αξιοσέβαστη μπάρα, δηλαδή (ας πούμε, έστω) με καμιά δεκαπενταριά σκαμπό;
Τα μπαρ των μεγαλουπόλεων, όταν διαδόθηκαν σαν είδος μαγαζιού, στην Αμερική, κυρίως στην εποχή του μεσοπολέμου, δεν φτιάχτηκαν ούτε για ζευγαράκια, ούτε για παρέες που έβγαιναν "μες την καλή χαρά" για να διασκεδάσουν. Αυτοί όλοι πήγαιναν στα music hall.
Τα μπαρ φτιάχτηκαν για τους μοναχικούς τύπους των πόλεων, κυρίως τους πότες. Ο πότης δεν είχε ανάγκη από παρέα για να πάει στο μπαρ και να πιει. Επίσης, δεν είχε χρόνο για να ψάχνει να βρει τον κολλητό του, όταν θα είχε χρήμα ή χρόνο για να πάει να πιει. Εξάλλου τα αμερικάνικα μπαρ ήταν/ είναι ανοιχτά μέρα-νύχτα, γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο.
Κάπως έτσι διαμορφώθηκε με τα χρόνια, ο τύπος του μπαρ, ο "μπαρόβιος", χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει εν τέλει, ότι ο συγκεκριμένος άντρας πρέπει ντε και καλά, να είναι αλκοολικός ή αντικοινωνικός.
Θεωρώ πολύ λογικό να θέλει να πάει μόνος του ένας άντρας σε ένα μπαρ για να πιει - όσο και ό,τι γουστάρει - ειδικά αν είναι πάνω από 35.
Απλά στην Αθήνα, επειδή είμαστε προχειρολόγοι και μεσοβέζικοι, είναι ελαχιστότατα τα κανονικά μπαρ-ποτάδικα.
Ένα κλασικό μπαρ - εκτός των αυτονόητων, δηλαδή καθαρά ποτά και γνώστες μπάρμεν και μπαργούμεν - πρέπει να διαθέτει μεγάλη μπάρα για να κάθονται οι άνθρωποι που πίνουν. Μπαρ σημαίνει μπάρα.
Μία μεγάλη μπάρα πρέπει να διαθέτει οπωσδήποτε διψήφιο αριθμό σκαμπό. Αν είναι συν/πλην 20, τότε μιλάμε για μία καλή μπάρα.
Πόσα μπαρ στην Αθήνα διαθέτουν αξιοσέβαστη μπάρα, δηλαδή (ας πούμε, έστω) με καμιά δεκαπενταριά σκαμπό;
ξεχνας οτι τα μπαρ στην αθηνα δεν εχουν φτιαχτει στα προτυπα του εξωτερικου... δηλαδη αν πας και πεις βαλε μου ενα ποτο, περα απο το οτι οι τιμες τους δεν ειναι για να πιεις πανω απο ενα δυο θα σε κοιτανε και σα μαλακα σε φαση... ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕΣ??
τα μπαρ στην αθηνα προσπαθουν να προαγουν αυτο που λεγεται ελληνικη διασκεδαση, να πας δηλαδη με τους φιλους σου η οι κοπελες με τις φιλες τους, να κουνιεσαι σα καθυστερημενος, να μη μπορεις να πιασεις ευκολα κουβεντα γιατι η μουσικη ειναι υπερβολικα δυνατη και απλα να πινεις τα πανακριβα ποτα τους μεχρι να βαρεθεις και να αποφασισεις οτι "ουτε εδω θα γινει κατι καλο" και να φυγεις... σε τετοια μερη συνηθως αυτοι που γαμανε ειναι οι μπαρμεν, το αφεντικο αντε και κανας γνωστος τους γιατι ακριβως αυτοι εχουν την δυνατοτητα να αλληλεπιδρασουν με τα γκομενακια.. και φυσικα οταν η γκομενα ερχεται μονη σου να σου πιασει κουβεντα (πχ αν εισαι μπαρμαν κ θελει ποτο) τοτε οι πιθανοτητες σου αυξανονται κατακορυφα
επι του θεματος φιλαρακι, τραβα σε μια πλατεια και αρχισε να τα πινεις, πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να σου κατσει καλη... εγω αυτο πιστευω
τα μπαρ στην αθηνα προσπαθουν να προαγουν αυτο που λεγεται ελληνικη διασκεδαση, να πας δηλαδη με τους φιλους σου η οι κοπελες με τις φιλες τους, να κουνιεσαι σα καθυστερημενος, να μη μπορεις να πιασεις ευκολα κουβεντα γιατι η μουσικη ειναι υπερβολικα δυνατη και απλα να πινεις τα πανακριβα ποτα τους μεχρι να βαρεθεις και να αποφασισεις οτι "ουτε εδω θα γινει κατι καλο" και να φυγεις... σε τετοια μερη συνηθως αυτοι που γαμανε ειναι οι μπαρμεν, το αφεντικο αντε και κανας γνωστος τους γιατι ακριβως αυτοι εχουν την δυνατοτητα να αλληλεπιδρασουν με τα γκομενακια.. και φυσικα οταν η γκομενα ερχεται μονη σου να σου πιασει κουβεντα (πχ αν εισαι μπαρμαν κ θελει ποτο) τοτε οι πιθανοτητες σου αυξανονται κατακορυφα
επι του θεματος φιλαρακι, τραβα σε μια πλατεια και αρχισε να τα πινεις, πιο πολλες πιθανοτητες εχεις να σου κατσει καλη... εγω αυτο πιστευω
Επισκέπτης
Κατεμε ειπες τρελη μαλακια αλλα ειναι αποψη μου...και καλους φιλους εχω και συν-κατι εχω...κριμα αν δεν εχεις γνωρισει καλους φιλους,βεβαια ισως να μην σε ηθελαν αλλοι για φιλο...το σκεφτηκες?
Μάλλον είσαι μικρός
Ο Έλληνας τύπε είναι κακός ΚΑΙ σαν φίλος
Γενικά δεν κάνει για τίποτα με τη φτώχεια και τη μαλακία που τον δέρνει
Επισκέπτης
Βαριέμαι να διαβάζω όλες τις σελίδες που προηγήθηκαν, αλλά θα ήθελα να πω δυο κουβεντούλες.
+ 10 ^ 16
rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
τι περιοχες ψαχνεις?Ψάχνω κάποιο μέρος για βραδινή έξοδο που να έχει μπαράκια και κόσμο, αλλά όχι πολύ συνωστισμό. Δηλαδή να μπορώ να βρω μια γωνία να κάτσω μόνος μου, να πιω μια μπύρα και να περάσω ευχάριστα. Τελευταία έχω βαρεθεί... βγαίνω έξω και αισθάνομαι άδειος.
Πήγα Πανόρμου της προάλλες γιατί διάβασα κάπου ότι έχει μπαρ για μοναχικούς, αλλά δεν είδα ούτε έναν άνθρωπο μόνο του. Αντίθετα το μέρος ήταν γεμάτο παρέες νέων. Όπως καταλαβαίνετε μου ήταν άβολο να στριμωχτώ κοντά τους. Πήγα σε μια κρεπερί απέναντι απ' τα μπαράκια, έφαγα μια κρέπα κοιτάζοντας τον κόσμο και γύρισα σπίτι περπατώντας.
επισης στην αβραμιοτου εχει δυο τρια μπαρακια (οχι αυτο που κατεβαινεις σκαλια, αυτο ειναι ζευγαροπαρεοφαση)
πηγαινε εκει και πεχτο οποιος θελεις!!! ολοι κατι το παιζουν ουτως η αλλως σε τετοια μερη
σε νιωθω παντως φιλε μου γιατι και εγω κατα βαση στην ιδια φαση ειμαι (εχω βαλει και εγω αντιστοιχο θεμα αν το δεις) απλα καθε τοσο βρισκω κανενα φιλο η παρεα για καποιο διαστημα, η κανενα γκομενακι, κ μετα παλι μονος στη γυρα... και καλυτερα να σου πω την αληθεια.. το προτιμω απο το να αραζω με αντροπαρεες καθε μερα.
παντως θα σου προτεινω παλι τις πλατειες, βεβαια εισαι ισως λιγο μεγαλος και ισως κανεις μπαμ, αλλα σε πλατειες γινονται ευκολα γνωριμιες.. παρε ενα μπουκαλι και τραβα στο γκαζι εγω λεω
πηγαινε εκει και πεχτο οποιος θελεις!!! ολοι κατι το παιζουν ουτως η αλλως σε τετοια μερη
σε νιωθω παντως φιλε μου γιατι και εγω κατα βαση στην ιδια φαση ειμαι (εχω βαλει και εγω αντιστοιχο θεμα αν το δεις) απλα καθε τοσο βρισκω κανενα φιλο η παρεα για καποιο διαστημα, η κανενα γκομενακι, κ μετα παλι μονος στη γυρα... και καλυτερα να σου πω την αληθεια.. το προτιμω απο το να αραζω με αντροπαρεες καθε μερα.
παντως θα σου προτεινω παλι τις πλατειες, βεβαια εισαι ισως λιγο μεγαλος και ισως κανεις μπαμ, αλλα σε πλατειες γινονται ευκολα γνωριμιες.. παρε ενα μπουκαλι και τραβα στο γκαζι εγω λεω
Διαγραμμένο μέλος 15605
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2006
- Like
- 204
- Πόντοι
- 36
ξεχνας οτι τα μπαρ στην αθηνα δεν εχουν φτιαχτει στα προτυπα του εξωτερικου... δηλαδη αν πας και πεις βαλε μου ενα ποτο, περα απο το οτι οι τιμες τους δεν ειναι για να πιεις πανω απο ενα δυο θα σε κοιτανε και σα μαλακα σε φαση... ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΗΡΘΕΣ??
Συμφωνώ απόλυτα. Οι συνήθως μικρές μπάρες (που δεν είναι μπάρες, είναι πάσα) και η εκκωφαντικά δυνατή μουσική, δεν προέκυψαν από τύχη ή άγνοια. Διαμορφώνουν έναν συγκεκριμένο χώρο διασκέδασης στον οποίο η επικοινωνία (με την ευρεία έννοια) εμποδίζεται, έτσι ώστε το μόνο που θα μπορείς να κάνεις θα είναι να καταναλώνεις άθλιες μπόμπες και μάλιστα, όρθιος - ακόμα και το "ορθιλίκι" λόγους κατανάλωσης ευνοεί.
Δεν ονομάζω πλέον, "μπαρ" αυτά τα μαγαζιά. Και δεν περνάω ούτε απέξω.
Τέλος, όπως σωστότατα τόνισες, εννοείται ότι αυτά τα μαγαζιά δεν φτιάχτηκαν για να "βοηθήσουν", δηλαδή να σιγοντάρουν το καμάκι. Πολύ παλιά, δεκαετίες του '70 και '80, υπήρχαν συγκεκριμένα νυχτομάγαζα για καμάκι στην Αθήνα. Κολωνάκι και Γλυφάδα κυρίως. Οι γνώστες τα ήξεραν. Τότε αν ένα μέλος του προσωπικού του μαγαζιού έβγαζε γκόμενα-πελάτισσα, την επόμενη μέρα έπαιρνε πόδι από το αφεντικό. Μιλάμε για άλλα ήθη.
επισης αν σε παιρνει οικονομικα μπορεις να πας και σε κανενα κλαμπ να πιεις κανενα ποτο, εκει δεν φαινεσαι κ τοσο περιεργος αν εισαι μονος γιατι μπορει απο το να γουσταρες να πηγες μονος για να βρεις καμια γκομενα μεχρι να περιμενεις την παρεα σου μεχρι 1002.. πιο πολυ αινιγματικος φαινεσαι πιστευω.. ασε που το περιβαλλον σε τετοια μερη αλλαζει γρηγορα (πχ η παρεα που ηταν διπλα σου πριν 5 λεπτα μπορει τωρα να ειναι στην αλλη ακρη του μαγαζιου) οποτε δεν σε σταμπαρει καποιος ευκολα
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μάλλον είσαι μικρός
Ο Έλληνας τύπε είναι κακός ΚΑΙ σαν φίλος
Γενικά δεν κάνει για τίποτα με τη φτώχεια και τη μαλακία που τον δέρνει
εισαι πολυ μπροστα
Da Korax
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Ωράιο μαγαζάκι (ειδικά όταν είχε τα καναπεδόνια) αλλά μουσικά πάντως δεν παλεύεται εκεί μέσα. Τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα και μιλάω για ώρες αιχμής. Από rammstein σε διασκευή του elvis είναι λίγο άκυρο. To legacy στην σαρρή στου ψυρρή μια χαρά είναι!!παντως μεγαλη μπαρα εχει το "fox" στο γκαζι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις