ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 741
- Like
- 52.051
- Πόντοι
- 36.988
Μόνος σε μπαρ Καλύτερα στα μπουζούκια!Εγώ μόνος μου είχα πάει posidonio και είχα γνωρίσει δύο κοπελίτσες στο μπαρ...!
Μόνος σε μπαρ Καλύτερα στα μπουζούκια!Εγώ μόνος μου είχα πάει posidonio και είχα γνωρίσει δύο κοπελίτσες στο μπαρ...!
φιλε εγω το μονο μερος που εχω βγει ποτε μονος μοθ ειναι σε λατιν κλαμπ!
και γνωριζω και πολλες κοπελες..και αν χορεψεις ακομα καλυερα!εστω να προσπαθησεις!
Με τι μελωδία είπες το "Καληνύχτα" τύπε;
το καλύτερο τύπε...
Είναι ωραίες οι κοπέλες στα μπουζούκια... ;)
Είναι ωραίες οι κοπέλες στα μπουζούκια... ;)
άσε που εκεί έχει και τις λουλουδούδες τύπε ;)
κάτι που δε συναντάς πουθενά αλλού
για μενα το καλυτερο ειναι στη νεα σμυρνη!φουεγο λεγεται...
Και οι περισσότερες λουλουδούδες έχουν και και τα βγάζουν...!
τύπε έχω ανεκπλήρωτη φαντασίωση να πιπώσω λουλουδού στις τουαλέτες εν ώρα εργασίας της
πολλες ταινιες βλεπεις..την ιδια σκεψη με σενα θα χουν αλλα 10 λιγουρια στη μπαρα που θα ναι σιγουρα πιο τακτικοι απο σενα στο μαγαζι..αν θες απλα να χωθεις πηγαινε σε ενα οποιοδηποτε ελληναδικο σα γνησιος κλαρινογαμπρος..ασε τις μπαρες..Σήμερα θέλω να βγω μόνος και να την αράξω σε μπαρ με ωραία μπαργούμαν, ορεξάτη για κουβέντα.
Όχι απαραίτητα να την φάω.
Γνωριμία-ποτά και κουβεντούλα.
Έχετε καμία υπόψη σας;
πολλες ταινιες βλεπεις..την ιδια σκεψη με σενα θα χουν αλλα 10 λιγουρια στη μπαρα που θα ναι σιγουρα πιο τακτικοι απο σενα στο μαγαζι..αν θες απλα να χωθεις πηγαινε σε ενα οποιοδηποτε ελληναδικο σα γνησιος κλαρινογαμπρος..ασε τις μπαρες..
κατα τ αλλα,μονος για ποτο δε βλεπω το λογο να πας..το βγαινω "για να δω κοσμο" ποτε δεν το καταλαβα..
οταν δεν εχω ψυχολογια να βγω με τους δικους μου δεν ειμαι σε θεση να δω ανθρωπο..ποσω μαλλον αγνωστους χαζοχαρουμενους..
τις περισσοτερες φορες που θελω να βγω μονος επιλεγω μια μακρινη βολτα με τη μηχανη(ποτέ με το αμαξι)..
σε καποια φαση αραζω καπου κ βυθιζομαι περισσοτερο σα γνησιο ναυαγιο που επιλεγει την αυτοεξορια..
απο την αλλη αν καποιος δεν εχει παρεα να βγει,οπως ειναι δομημενη η νοοτροπια του ελληνα το αποκλειω να βγει εξω
και να κανει νεα παρεα εκει..οποτε φαυλος κυκλος.
με βαση τις μαλακιες που γραφεις για μπαργουμεν και λουλουδουδες,δε μου φαινεσαι μοναχικος αλλα τελειωμενο μπακουρο..εντάξει, σ ακούσαμε κι εσένα,
η μοναχικότητα για σένα είναι "παραξενιά-πρόβλημα-αδιέξοδο"
για μενα το καλυτερο ειναι στη νεα σμυρνη!φουεγο λεγεται...
Να βγεις μονος να πας για καφε η για ποτο και να μην εχεις εναν ανθρωπο να πεις μια κουβεντα ; αν ειναι ετσι καθεσαι κ σπιτι