Νέα

Μόνος για ποτό. Πού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
Μόνος σε μπαρ  :think: Καλύτερα στα μπουζούκια!Εγώ μόνος μου είχα πάει posidonio και είχα γνωρίσει δύο κοπελίτσες στο μπαρ...!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
για μενα το καλυτερο ειναι στη νεα σμυρνη!φουεγο λεγεται...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
741
Like
52.051
Πόντοι
36.988

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σήμερα θέλω να βγω μόνος και να την αράξω σε μπαρ με ωραία μπαργούμαν, ορεξάτη για κουβέντα.
Όχι απαραίτητα να την φάω.
Γνωριμία-ποτά και κουβεντούλα.

Έχετε καμία υπόψη σας;
πολλες ταινιες βλεπεις..την ιδια σκεψη με σενα θα χουν αλλα 10 λιγουρια στη μπαρα που θα ναι σιγουρα πιο τακτικοι απο σενα στο μαγαζι..αν θες απλα να χωθεις πηγαινε σε ενα οποιοδηποτε ελληναδικο σα γνησιος κλαρινογαμπρος..ασε τις μπαρες..

κατα τ αλλα,μονος για ποτο δε βλεπω το λογο να πας..το βγαινω "για να δω κοσμο" ποτε δεν το καταλαβα..
οταν δεν εχω ψυχολογια να βγω με τους δικους μου δεν ειμαι σε θεση να δω ανθρωπο..ποσω μαλλον αγνωστους χαζοχαρουμενους..
τις περισσοτερες φορες που θελω να βγω μονος επιλεγω μια μακρινη βολτα με τη μηχανη(ποτέ με το αμαξι)..
σε καποια φαση αραζω καπου κ βυθιζομαι περισσοτερο σα γνησιο ναυαγιο που επιλεγει την αυτοεξορια..

απο την αλλη αν καποιος δεν εχει παρεα να βγει,οπως ειναι δομημενη η νοοτροπια του ελληνα το αποκλειω να βγει εξω
και να κανει νεα παρεα εκει..οποτε φαυλος κυκλος.

Επισκέπτης
πολλες ταινιες βλεπεις..την ιδια σκεψη με σενα θα χουν αλλα 10 λιγουρια στη μπαρα που θα ναι σιγουρα πιο τακτικοι απο σενα στο μαγαζι..αν θες απλα να χωθεις πηγαινε σε ενα οποιοδηποτε ελληναδικο σα γνησιος κλαρινογαμπρος..ασε τις μπαρες..

κατα τ αλλα,μονος για ποτο δε βλεπω το λογο να πας..το βγαινω "για να δω κοσμο" ποτε δεν το καταλαβα..
οταν δεν εχω ψυχολογια να βγω με τους δικους μου δεν ειμαι σε θεση να δω ανθρωπο..ποσω μαλλον αγνωστους χαζοχαρουμενους..
τις περισσοτερες φορες που θελω να βγω μονος επιλεγω μια μακρινη βολτα με τη μηχανη(ποτέ με το αμαξι)..
σε καποια φαση αραζω καπου κ βυθιζομαι περισσοτερο σα γνησιο ναυαγιο που επιλεγει την αυτοεξορια..

απο την αλλη αν καποιος δεν εχει παρεα να βγει,οπως ειναι δομημενη η νοοτροπια του ελληνα το αποκλειω να βγει εξω
και να κανει νεα παρεα εκει..οποτε φαυλος κυκλος.

εντάξει, σ ακούσαμε κι εσένα,
η μοναχικότητα για σένα είναι "παραξενιά-πρόβλημα-αδιέξοδο"

κατα τ άλλα να υποθέσω ότι πιστεύεις σ ένα Θεό που επέλεξε να ζήσει πολλά χρόνια μόνος του στην έρημο

πάμε παρακάτω...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τις καλυτερες βολτες τις κανω μονος μου παντως και εχω πετυχει ωραια σκηνικα και ανθρωπους.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εντάξει, σ ακούσαμε κι εσένα,
η μοναχικότητα για σένα είναι "παραξενιά-πρόβλημα-αδιέξοδο"
με βαση τις μαλακιες που γραφεις για μπαργουμεν και λουλουδουδες,δε μου φαινεσαι μοναχικος αλλα τελειωμενο μπακουρο..
η μπακουριαση ειναι "παραξενια-προβλημα-αδιεξοδο"..προσπαθω να σε βοηθησω εμμεσως..

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Να βγεις μονος να πας για καφε η για ποτο και να μην εχεις εναν ανθρωπο να πεις μια κουβεντα ; αν ειναι ετσι καθεσαι κ σπιτι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Να βγεις μονος να πας για καφε η για ποτο και να μην εχεις εναν ανθρωπο να πεις μια κουβεντα ; αν ειναι ετσι καθεσαι κ σπιτι

γι αυτο βγαινεις να γλιτωσεις λιγο απο τις παρεες και τους φιλους και γνωριζεις και καινουργειους ανθρωπους αν θες αλλιως πινεις το ποτακι σου χωρις να σε πρηζει κανενας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom