Νέα

Μόνος για ποτό. Πού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
με βαση τις μαλακιες που γραφεις για μπαργουμεν και λουλουδουδες,δε μου φαινεσαι μοναχικος αλλα τελειωμενο μπακουρο..
η μπακουριαση ειναι "παραξενια-προβλημα-αδιεξοδο"..προσπαθω να σε βοηθησω εμμεσως..

ρε τύπε, 23.00 Σάββατο είναι
δεν παίρνεις τους κολλητούς σου να βγείτε "να τα πείτε" και "να περάσετε καλά";

άσε με εμένα στην τελειωμένη μπακουριά μου

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχει τυχει να ειμαι με παρεα εξω και να εχω βαρεθει τη ζωη μου και να φευγω απο το μαγαζι και να πηγαινω σε απεναντι μπαρ να τα πινω μονος μου απολαυση

Επισκέπτης
Να βγεις μονος να πας για καφε η για ποτο και να μην εχεις εναν ανθρωπο να πεις μια κουβεντα ; αν ειναι ετσι καθεσαι κ σπιτι

αυτό λέμε ρε κοπελιά
ψάχνουμε μια μπαργούμαν συζητήσιμη, για να συζητήσουμε για το οικονομικό αδιέξοδο της Κύπρου
και την επίδραση της ενδοσχολικής βίας στην δόμηση της ψυχολογιάς των νέων

εκτός και αν όλες οι μπαργούμαν στην Αθήνα σήμερα δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να σερβίρουν, να χαμογελάνε, να χορεύουν, και να κλάνουν...

Επισκέπτης
εχει τυχει να ειμαι με παρεα εξω και να εχω βαρεθει τη ζωη μου και να φευγω απο το μαγαζι και να πηγαινω σε απεναντι μπαρ να τα πινω μονος μου απολαυση

τύπε το "ξεφόρτωμα" ενοχλητικών "φίλων"

μ έχει απασχολήσει και μ έχει κοστίσει πολύ στη ζωή μου...

δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από το Θεό σ αυτόν τον κόσμο από το να έχεις το δικαίωμα να πιεις απλά ένα ποτό μόνος σου...

σου το λέει αυτό ένας άνθρωπος που είχε στη ζωή του πάνω από 15 "κολλητούς" και 300 φίλους

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
αυτό λέμε ρε κοπελιά
ψάχνουμε μια μπαργούμαν συζητήσιμη, για να συζητήσουμε για το οικονομικό αδιέξοδο της Κύπρου
και την επίδραση της ενδοσχολικής βίας στην δόμηση της ψυχολογιάς των νέων

εκτός και αν όλες οι μπαργούμαν στην Αθήνα σήμερα δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να σερβίρουν, να χαμογελάνε, να χορεύουν, και να κλάνουν...

στο πρωτο ξεχασες την οικονομικη κριση κ αυξηση των τιμων,ανεργια  κ.α  :grin:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Έχοντας διαβάσει και τις 18 σελίδες κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι καλύτερες επιλογές για παρόμοιες περιπτώσεις είναι:

α) κωλόμπαρο
β) μεγάλο κλαμπ για καμάκι

Τι να απέγινε ο νηματοθέτης; :think:

Επισκέπτης

τύπε κατάλαβες τι έγινε;

η συντρόφισσα Αφροδίτη αφού τράβηξε μια γερή απογευματινή μαλακία με τον καινούργιο δονητή της, περιμένωντας να γυρίσει από την άδειά του ο  :fuck1: της,
βγήκε για ποτό με την δήθεν φίλη της για να ακούσει τι έχει η άλλη να της πει για τον καινούργιο της γκόμενο,
η για το νέο της αφεντικό

και μπήκε εδώ να κάνει χαβαλέ και να μας ειρωνευτεί...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
τύπε κατάλαβες τι έγινε;

η συντρόφισσα Αφροδίτη αφού τράβηξε μια γερή απογευματινή μαλακία με τον καινούργιο δονητή της, περιμένωντας να γυρίσει από την άδειά του ο  :fuck1: της,
βγήκε για ποτό με την δήθεν φίλη της για να ακούσει τι έχει η άλλη να της πει για τον καινούργιο της γκόμενο,
η για το νέο της αφεντικό

και μπήκε εδώ να κάνει χαβαλέ και να μας ειρωνευτεί...
τυπε μη δινεις σημασια...
παντως καποια στιγμη τα μπαρακια στο Ελλαδισταν θα πρεπει να αλλαξουν ρότα...να γινουν οπως π.χ στο Αμερικα,που αραζουν ολοι στο μπαρ,πινουν το μπερμπον τους,κανουν χαλαρο τσατ με τον μπαρμαν/μπαργουμαν κ αμα λαχει το δευτερο ή τριτο ποτακι το κερναει κ το μαγαζι...να λειψει αυτη η νοοτροπια σων κ καλα τραπεζι με παρεα κτλ...

Επισκέπτης
τυπε μη δινεις σημασια...
παντως καποια στιγμη τα μπαρακια στο Ελλαδισταν θα πρεπει να αλλαξουν ρότα...να γινουν οπως π.χ στο Αμερικα,που αραζουν ολοι στο μπαρ,πινουν το μπερμπον τους,κανουν χαλαρο τσατ με τον μπαρμαν/μπαργουμαν κ αμα λαχει το δευτερο ή τριτο ποτακι το κερναει κ το μαγαζι...να λειψει αυτη η νοοτροπια σων κ καλα τραπεζι με παρεα κτλ...

τύπε ο μπάρμαν πρώτ από όλα πρέπει να είναι καλός chater, καλά το έθεσες

γι αυτό κι εγώ σε καναδυό φίλους που έχουν μπαρ και με ρώτησαν αν ξέρω κάναν γνωστό μπαρμαν τους πρότεινα τον μπολτερμοτ, τον απόλυτο, τον axaxouxa και την erinal και όχι άτομα που μοιάζαν στον Ρουβά, τον Τζέραρντ Μπάτλερ, τον Τομ Κρουζ, κλπ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
γι αυτό κι εγώ σε καναδυό φίλους που έχουν μπαρ και με ρώτησαν αν ξέρω κάναν γνωστό μπαρμαν τους πρότεινα τον μπολτερμοτ, τον απόλυτο, τον axaxouxa και την erinal και όχι άτομα που μοιάζαν στον Ρουβά, τον Τζέραρντ Μπάτλερ, τον Τομ Κρουζ, κλπ
:grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τύπε ο μπάρμαν πρώτ από όλα πρέπει να είναι καλός chater, καλά το έθεσες

Ο μπολντεμορτ κατα δηλωση του μοιαζει με τον  τομ κρουζ.

Επισκέπτης
Ο μπολντεμορτ κατα δηλωση του μοιαζει με τον  τομ κρουζ.

βλάσφημε τύπε, που μόνο η έξωση από το σαιτ σου αρμόζει,
πως τολμάς να συγκρίνεις το έκτρωμα που λέγεται τομκρουζ με τον πανμέγιστο μολτερμοτ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom