Νέα

Μόνος για ποτό. Πού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ψάχνω κάποιο μέρος για βραδινή έξοδο που να έχει μπαράκια και κόσμο, αλλά όχι πολύ συνωστισμό. Δηλαδή να μπορώ να βρω μια γωνία να κάτσω μόνος μου, να πιω μια μπύρα και να περάσω ευχάριστα. Τελευταία έχω βαρεθεί... βγαίνω έξω και αισθάνομαι άδειος.

Πήγα Πανόρμου της προάλλες γιατί διάβασα κάπου ότι έχει μπαρ για μοναχικούς, αλλά δεν είδα ούτε έναν άνθρωπο μόνο του. Αντίθετα το μέρος ήταν γεμάτο παρέες νέων. Όπως καταλαβαίνετε μου ήταν άβολο να στριμωχτώ κοντά τους. Πήγα σε μια κρεπερί απέναντι απ' τα μπαράκια, έφαγα μια κρέπα κοιτάζοντας τον κόσμο και γύρισα σπίτι περπατώντας.
ψυχολογικα εχεις τυπε?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αυτό λέμε ρε κοπελιά
ψάχνουμε μια μπαργούμαν συζητήσιμη, για να συζητήσουμε για το οικονομικό αδιέξοδο της Κύπρου
και την επίδραση της ενδοσχολικής βίας στην δόμηση της ψυχολογιάς των νέων

εκτός και αν όλες οι μπαργούμαν στην Αθήνα σήμερα δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να σερβίρουν, να χαμογελάνε, να χορεύουν, και να κλάνουν...

Κλάνουν οι μπαργουίμεν;

Κλάνουν;

Δεν το πιστεύω!!!  :badair: :badair:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Το ωραίο θα ήταν να υπήρχε φαγάδικο που να μπορείς να κάνεις καμάκι. Να φας τους γύρους σου, τα κοψίδια σου, τα τζατζίκια σου και να γνωρίσεις και γκομενίτσια. :) Έτσι δεν θα ένιωθες σαν το μαλάκα να είσαι μόνος με τη μπύρα στο χέρι. Κι αν δεν καθόταν τίποτα, θα είχες ευχαριστηθεί μάσα.  :cheesy:

προσθήκη: Και στο ρόλο του μπάρμαν, σεφ. Να ετοιμάζει τα πάντα μπροστά σου. Και να του πιάνεις κουβέντα γαστριμαργικού περιεχομένου.

Στην Ελλάδα δεν εκτιμάμε το καλό φαγητό, γι' αυτό δεν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά.

Επισκέπτης
γαμημένοι μπάσταρδοι συμφορουμίτες, πάρτε και μία αφιέρωση από μένα για εσάς:

afro153

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
τύπε κατάλαβες τι έγινε;

η συντρόφισσα Αφροδίτη αφού τράβηξε μια γερή απογευματινή μαλακία με τον καινούργιο δονητή της, περιμένωντας να γυρίσει από την άδειά του ο  :fuck1: της,
βγήκε για ποτό με την δήθεν φίλη της για να ακούσει τι έχει η άλλη να της πει για τον καινούργιο της γκόμενο,
η για το νέο της αφεντικό

και μπήκε εδώ να κάνει χαβαλέ και να μας ειρωνευτεί...

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πάρτε κι αυτό γαμιόληδες, μαστούρηδες, γαμώ το χ... μου γαμώ:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τυπε δεν σε βλεπω να βγαινεις ,παρε ενα καλλ και θα διασκεδασεις σιγουρα :rockon: :rockon: παραδοσιακοι μεθοδοι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.weeatfilms.com/wp-content/uploads/2013/02/Top-Gun.jpg[/img[/URL]]
ηταν και αεροπορια και οι 2 τυπε ;D
[/quote]Τυπε τωρα τον ντουμπλάρει στην νεα του ταινια για αυτο δεν εμφανιζεται συχνα πια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom