Νέα

Μόνος για ποτό. Πού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Σταδιου 10 στη στοα Λαιμου,απο τα πιο κλασσικα μπαρ της Αθηνας.
λες να του προτεινα το Χιλτον ?

ε αυτο καταλαβα  :P

ολα τα παρακμιακα μπαρ που λετε παντως μουνι δεν βγαζεις μονο καμια καθαριστρια 50αρα που θα βρωμαει κλινεξ το μουνι της κ καμια κοντοχοντρη δασκαλα που περιμενει ασεπ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
να πιασει και το ct του μετα ε ? σα δεν ντρεπεσαι. :grin:

πφ ποιο τουρακι ρε. εχει αματουρια και ανεξαρτητες εκει να βαρεθει να διαλεξει.  :2funny:
αμα θελει νοικιαζει και την εκτακτη αεροσυνοδο που πρωτη φορα της ξανασυμβαινει

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Να βρίσκεις μαγαζιά με μεγάλα μπαρ και να κάθεσαι εκεί. Δε φαίνεσαι μόνος ενώ μπορείς να κάνεις και παιχνίδι με γκαρσόνες, κλπ

Πλατεία Μαβίλη, Κολοκοτρώνη (παράλληλη Ερμού) και Κυψέλη είναι σημεία που ενδείκνυνται...

Αεροδιαδρομος το Μπρικι.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
πφ ποιο τουρακι ρε. εχει αματουρια και ανεξαρτητες εκει να βαρεθει να διαλεξει.  :2funny:
αμα θελει νοικιαζει και την εκτακτη αεροσυνοδο που πρωτη φορα της ξανασυμβαινει
ναι καλα τα λες αλλα δεν ειναι για τετοια φαση ο δικος μας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ψάχνω κάποιο μέρος για βραδινή έξοδο που να έχει μπαράκια και κόσμο, αλλά όχι πολύ συνωστισμό. Δηλαδή να μπορώ να βρω μια γωνία να κάτσω μόνος μου, να πιω μια μπύρα και να περάσω ευχάριστα. Τελευταία έχω βαρεθεί... βγαίνω έξω και αισθάνομαι άδειος.

Πήγα Πανόρμου της προάλλες γιατί διάβασα κάπου ότι έχει μπαρ για μοναχικούς, αλλά δεν είδα ούτε έναν άνθρωπο μόνο του. Αντίθετα το μέρος ήταν γεμάτο παρέες νέων. Όπως καταλαβαίνετε μου ήταν άβολο να στριμωχτώ κοντά τους. Πήγα σε μια κρεπερί απέναντι απ' τα μπαράκια, έφαγα μια κρέπα κοιτάζοντας τον κόσμο και γύρισα σπίτι περπατώντας.

τυπε παρε τον κατηφορο για τα μπαρακια της γλυφαδας. εκει εχουνε την ταση τους μονους τους να τους βαζουν σε παρεα αμεσως  :grin:
αμα εισαι γυφτουλε εξαρτησης εμφανισης και συμπεριφορας ξεχασε το ποστ αυτο. θα αυτοκαταστραφει σε 5'

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τι πολλα;

Ισα με ποσα;;
10-15

στα γυρω στενα, το ενα απομακρισμενο απ το αλλο,αλλα ταιριαζουν αποκλειστικα με το τιτλο του θρεντ, τα περισσοτερα παιζουν μουσικη blues, τα ειχα γυρησει παλια οταν πηγαινα σε κανα δυο στουντιακια στην περιοχη  :grin:

OP
OP
E

eumenides

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πολλές προτάσεις βλέπω. Ευχαριστώ.

πως ετσι μαν;δεν εχεις κανεναν φιλο απο δουλεια να πατε για κανα ποτο;

Tα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω κανένα φίλο. Η δουλειά μου είναι κι αυτή μοναχική. Μοιράζω φυλλάδια. 3-4 φορές το χρόνο θα μου πιάσει την κουβέντα κάποιος περαστικός στο δρόμο. Αυτές είναι οι επαφές μου με τους ανθρώπους. Να φανταστείς, πλέον δυσκολεύομαι να εκφραστώ προφορικά. Μέχρι πρόσφατα ήμουν δουλειά - σπίτι, σπίτι - δουλειά. Αλλα δε μπορώ άλλο αυτή τη ζωή.

Θέλω να βγαίνω, να βλέπω κόσμο. Απλά δε μπορώ να στριμωχτώ ανάμεσα σε παρέες. Τα παρακμιακά/έρημα μπαρ δεν με ενδιαφέρουν. Θα ήταν σαν να πίνω σπίτι μου.

Μερα ειναι ωραιο...Πας μονος, καφεδακι καμια εφημεριδα η βιβλιο κ αδειαζεις απ'ολα...Και μενα μ'αρεσει.....

Έχει ωραίο vibe. Μου αρέσει και εκεί και στα Εξάρχεια που έχω πάει μερικές φορές. Απλά δε βρίσκω που να κάτσω. Την ημέρα δε με ενδιαφέρει αν θα βγω. Το βράδυ σκάω μέσα.

Να βρίσκεις μαγαζιά με μεγάλα μπαρ και να κάθεσαι εκεί.

Εννοείς στον πάγκο έτσι; Για χειμώνα είναι καλό αυτό. Το καλοκαίρι θέλω να κάθομαι έξω.

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Σκαραβαίος μαγαζάρααααααα.... Που λέει και ο κοτομπίφτεκος...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

Tα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω κανένα φίλο. Η δουλειά μου είναι κι αυτή μοναχική. Μοιράζω φυλλάδια. 3-4 φορές το χρόνο θα μου πιάσει την κουβέντα κάποιος περαστικός στο δρόμο. Αυτές είναι οι επαφές μου με τους ανθρώπους. Να φανταστείς, πλέον δυσκολεύομαι να εκφραστώ προφορικά. Μέχρι πρόσφατα ήμουν δουλειά - σπίτι, σπίτι - δουλειά. Αλλα δε μπορώ άλλο αυτή τη ζωή.

Θέλω να βγαίνω, να βλέπω κόσμο. Απλά δε μπορώ να στριμωχτώ ανάμεσα σε παρέες. Τα παρακμιακά/έρημα μπαρ δεν με ενδιαφέρουν. Θα ήταν σαν να πίνω σπίτι μου.

Έχει ωραίο vibe. Μου αρέσει και εκεί και στα Εξάρχεια που έχω πάει μερικές φορές. Απλά δε βρίσκω που να κάτσω. Την ημέρα δε με ενδιαφέρει αν θα βγω. Το βράδυ σκάω μέσα.

Εννοείς στον πάγκο έτσι; Για χειμώνα είναι καλό αυτό. Το καλοκαίρι θέλω να κάθομαι έξω.

και νομιζεις θα βρεις παρεα εκει ρε φιλε
δεν βλεπεις σε τι κωλοχωρα ζεις
μια κοινωνια μισους που ο ενας παει να φαει τον αλλο
ολοι στην κλικα κ στην περιχαρακωση κ στο συμφερον

Επισκέπτης

να βρίσκεις τραπεζάκια στην άκρη με 2 καρέκλες (όχι με 4 και να φαίνεσαι σαν την καλαμιά) σε σημεία με περατζάδα, να χορτάσει το μάτι σου κόσμο...
Γκάζι, Κολωνάκι, Ψυρρή, μπουρνάζι, κλπ κλπ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Stories