Νέα

Μόνος για ποτό. Πού;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eumenides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 310
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πλατεια Καριτση, Μοναστηρακι τριγυρω και πισω απο το σταθμο (inoteka απο τα αγαπημενα μου), κεραμικο αλλα οχι στην πλατεια στο γκαζι τριγυρω στα στενακια εχει πολλα και διαφορα μαγαζια ξεκινωντας απο τη γωνια πειραιως και ιερας οδου μεσα στα στενακια...

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Πηγαινε αρχικως κανενα booze στην Κολοκοτρωνη που ειναι αρκετα φιλικο και ιδανικο για βλεμματα και ισως και πλατεια Αγιας Ειρηνης.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Εμενα μου αρεσει το περπατημα
Αν ηθελα να βγω μονος μου, θα πηγαινα καμια βολτα Πλακα- Θησειο κλπ,που εχει και ωραιους πεζοδρομους
Ή καμια βολτα με το αμαξι- οπουδηποτε

Αν θες να κατσεις καπου, δεν ξερω
Ισως στο booze, που μπορεις να μπανισεις μουνακια και να βρεις καναν καμμενο για σκακι

Εγω, παντως, σε κατι περιπτωσεις που εβγαινα μονος μου, παντα κατεληγα να κανω μπουρδελοτσαρκα...  :2funny:
Αν το σκεφτεις, ειναι πολυ αποτελεσματικος τροπος για να γεμισεις το χρονο σου.
Μεχρι και 2μισι ωρες μπορει να κρατησει!
Επισης, μπιλιαρδο μονος σου  (σκεψου το)
Και φυσικα, ΦΑΓΗΤΟ
Εγω πολλες φορες ξεκινουσα 2 η ωρα τη νυχτα απο το σπιτι, φοραγα μια βερμουδα, πηγαινα MacDonalds Συνταγματος  (ολοκληρη εκδρομη απο το σπιτι μου...) κι ετρωγα ενα μπεργκερ με θεα τη Βουλη. Υπαρχει και το Ciao στη Συγγρου, για την ιδια δουλεια.
Για πιο νωρις, μπορεις να πας πχ Fridays. Και να ακουσεις και λιγο μουσικη
Και να δεις και ανηλικα

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Γιατι ρε φιλαρακι τοση μοναξια?Και μιας και λες 10 χρονια επειδη δεν σε κανω να εισαι πανω απο 30 τι διαολο συνεβη?
Μηπως να ανοιχτεις να βρεις φιλους?Να γραφτεις σε μια λεσχη?Να κανεις κατι τον ελευθερο χρονο σου?

Επισκέπτης
Πολλές προτάσεις βλέπω. Ευχαριστώ.

Tα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω κανένα φίλο. Η δουλειά μου είναι κι αυτή μοναχική. Μοιράζω φυλλάδια. 3-4 φορές το χρόνο θα μου πιάσει την κουβέντα κάποιος περαστικός στο δρόμο. Αυτές είναι οι επαφές μου με τους ανθρώπους. Να φανταστείς, πλέον δυσκολεύομαι να εκφραστώ προφορικά. Μέχρι πρόσφατα ήμουν δουλειά - σπίτι, σπίτι - δουλειά. Αλλα δε μπορώ άλλο αυτή τη ζωή.

Θέλω να βγαίνω, να βλέπω κόσμο. Απλά δε μπορώ να στριμωχτώ ανάμεσα σε παρέες. Τα παρακμιακά/έρημα μπαρ δεν με ενδιαφέρουν. Θα ήταν σαν να πίνω σπίτι μου.

Έχει ωραίο vibe. Μου αρέσει και εκεί και στα Εξάρχεια που έχω πάει μερικές φορές. Απλά δε βρίσκω που να κάτσω. Την ημέρα δε με ενδιαφέρει αν θα βγω. Το βράδυ σκάω μέσα.

Εννοείς στον πάγκο έτσι; Για χειμώνα είναι καλό αυτό. Το καλοκαίρι θέλω να κάθομαι έξω.

Τύπε δεν υπάρχουν φίλοι στη ζωή
Το μόνο που υπάρχει είναι συν-κάτι

συμμαθητές, συμφοιτητές, συνάδελφοι, συγχωριανοί, συναθλητές, συμπαίκτες, συνεργάτες, συγκάτοικοι, συνχομπίστες, σύντροφοι

βρες πράματα που σου αρέσουν να κάνεις και μέσα από εκεί θα βρεις άτομα να πιείς ένα ποτάκι ή να πας για φαγητό

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36

συμμαθητές, συμφοιτητές, συνάδελφοι, συγχωριανοί, συναθλητές, συμπαίκτες, συνεργάτες, συγκάτοικοι, συνχομπίστες, σύντροφοι

βρες πράματα που σου αρέσουν να κάνεις και μέσα από εκεί θα βρεις άτομα να πιείς ένα ποτάκι ή να πας για φαγητό

Αυτο... :thumbsup:

69XXXJOHN

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αρκετα πιο παλια ειχα βγει και εγω μονος για καφε 2 φορες οχι επειδη δεν ειχα κανενα φιλο απλα ηταν καλοκαιρι και την ειχαν κανει ολοι.
Οντος που και που την χρειαζομαστε την μοναξια αλλα μεχρι εκει για εναν καφε η για τα ψωνια μας
Και εγω για ενα καιρο δεν ειχα ερκετους φιλους αλλα στην καινουργια δουλεια που επιασα τοτε αλλαξαν πολλα σε αυτο τον τομεα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αραξε σπιτι σου με ενα chivas καυλιαρη!

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1

Κατεμε ειπες τρελη μαλακια αλλα ειναι αποψη μου...και καλους φιλους εχω και συν-κατι εχω...κριμα αν δεν εχεις γνωρισει καλους φιλους,βεβαια ισως να μην σε ηθελαν αλλοι για φιλο...το σκεφτηκες?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εγω ευτυχως εχω καποιους πολυ καλους φιλους, αλλα τους γνωρισα εντελως συμπτωματικα- και θα μπορουσα καλλιστα να μην τους εχω!
Μαλιστα, το επιδιωξα ο ιδιος να τους πιασω φιλους τους συγκεκριμενους. Πιστευω οτι αν συμπαθεις καποιον, και περνας καλα μαζι του πρεπει να το παλευεις λιγο- για να μην χανεστε (Αν το αφησεις τον πρωτο καιρο, μετα μπορει να μη "δεσετε")
Παρεες κλπ παντα ειχα (καλες ή κακες), αλλα φιλους δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα να εχεις
Επισης, προσωπικα δεν ειχα ποτε γκομενες (ουτε οι φιλοι μου, για μεγαλα διαστηματα), οποτε ηταν ευκολο να κρατησουμε συχνη επαφη

Φιλε, πιασε κανα χομπυ που να σου αρεσει, κι απο κει ειναι σιγουρο πως θα βρεις επαφες
Μπορει να μην γινουν κολλητοι σου, αλλα για μια μπυρα θα μπορεις να πας
Εγω λιγο παλιοτερα ημουν σε φοιτητικη θεατρικη ομαδα και μιλαμε επικρατουσε τετοιο μπουγιο, που ΑΝΑΓΚΑΖΟΣΟΥΝ να βγαινεις με πολυ κοσμο
Υπαρχουν αντιστοιχες ερασιτεχνικες ομαδες σε οποιοδηποτε αντικειμενο. Και χωρις λεφτα

OP
OP
E

eumenides

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι ρε φιλαρακι τοση μοναξια?Και μιας και λες 10 χρονια επειδη δεν σε κανω να εισαι πανω απο 30 τι διαολο συνεβη?
Μηπως να ανοιχτεις να βρεις φιλους?Να γραφτεις σε μια λεσχη?Να κανεις κατι τον ελευθερο χρονο σου?

Είμαι σχεδόν 35. Έχουν συμβεί πολλά, αλλά δεν έχει ενδιαφέρον να τα εξιστορήσω. Από τα 18 κάθε φορά που πάω να σηκώσω λίγο κεφάλι, πέφτει καρπαζιά. Να, ας πούμε τώρα, ήθελα να κόψω το κάπνισμα, να προσέξω τη διατροφή μου, να αρχίσω γυμναστήριο, και τί έγινε; Έσπασα κάτι κόκαλα και έμεινα με μόνιμη ζημιά. Πάει το γυμναστήριο. lol! Τουλάχιστον δε σταμάτησα τη δουλειά.

Να ανοιχτώ στους ανθρώπους, έχει και αυτό τις δυσκολίες του, που δε μπορώ να τις εξηγήσω τώρα. Έχω χάσει ανθρώπους από κοντά μου επειδή δεν τους ανοίχτηκα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Είμαι σχεδόν 35. Έχουν συμβεί πολλά, αλλά δεν έχει ενδιαφέρον να τα εξιστορήσω. Από τα 18 κάθε φορά που πάω να σηκώσω λίγο κεφάλι, πέφτει καρπαζιά. Να, ας πούμε τώρα, ήθελα να κόψω το κάπνισμα, να προσέξω τη διατροφή μου, να αρχίσω γυμναστήριο, και τί έγινε; Έσπασα κάτι κόκαλα και έμεινα με μόνιμη ζημιά. Πάει το γυμναστήριο. lol! Τουλάχιστον δε σταμάτησα τη δουλειά.

Να ανοιχτώ στους ανθρώπους, έχει και αυτό τις δυσκολίες του, που δε μπορώ να τις εξηγήσω τώρα. Έχω χάσει ανθρώπους από κοντά μου επειδή δεν τους ανοίχτηκα.
Εισαι 35 και ακομα λες  lol;  :jerking:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
eee φιλε εχεις σπουδασει τιποτε???

imbosch4

Μέλος