jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αααααχ....
τα πίνει? ή τα φτύνει?
εγω περασα και δεν ανοιγε κανεις!! πριν 2-3 μερες
και ανευ γινεταιξέρω πού το πας σάτυρε. εμένα μου έκανε ένα πολύ καλό μασαζάκι με πλάκωσε στα φιλάκια και αλλάξαμε πολλές στάσεις με gfe διάθεση. η πιπούλα ήταν με προφυλακτικό από δική μου επιθυμία. αλλά έχω την εντύπωση ότι κάνει κα χωρίς. για πίσω πόρτα δεν ασχολήθηκα.
επισκεψη χθεσινη Βερονικα ειρηνη και τατιανα !!! την τατιανα δεν την ειχα ξαναδει ! πολυ εκφυλο μιλφακι το μασαζ το εχει και στο δευτερο μερος νε διαθεση να σε ικανοποιησει
Επίσκεψη στο θεραπευτήριο την εβδομάδα του 15αύγουστου μετά από πολύ καιρό, με στόχο τη Βερόνικα. Κατά περίεργο τρόπο μου άνοιξαν αμεσως. Φαίνεται ότι η φάτσα μου δεν ήταν ύποπτη.
Μου άνοιξε η Τατιάνα και με πληροφόρησε ότι "τα κορίτσια λείπουν" και είναι μόνο η ίδια και η Ειρήνη.
Πέρασα με την Ειρήνη έχοντας διαβάσει και τις θετικές κριτικές συναγωνιστών.
Λοιπο΄ν αν εξαιρέσεις το πρόσωπο, το σώμα της ήταν πολύ καλό και σφιχτό για την ηλικία της, ειδικά η "πίσω" όψη.
Το μασαζάκι αρκετά καλό, αλλά έχω κάνει και πολύ καλύτερο. Το 2ο μέρος θα έλεγα συμπαθητικό. Μετά το σχετικό καρμέλωμα ακολούθησε πισοκολλητό και τελέιωμα μ΄αυτήν ξαπλωμένη στο μασαζοκρέβατο και μένα όρθιο.
Παρότι η συμπεριφορά της ήταν πολύ επαγγελματική, κάτι δεν λειτούργησε καλά. Σε όλη τη διαδικασία ήταν αμίλητη και αγέλαστη.
Δεν μου αρέσουν οι πολυλογούδες, αλλά δύο - τρεις κουβεντούλες κι ένα χαμόγελο βοηθάνε στο φτιαχτεί το κλίμα.
Η ταρίφα στα 60 ευρώ.
Σήμερα το πρωϊ , χαιρέτησα την ΕΙΡΗΝΗ η οποία επιστέφει πίσω στη χώρα της για πάντα.
Κρίμα γιατί το πολύ καλό μασαζάκι σπανίζει τη σήμερον ημέρα.
Farewell , dear ...
ειναι σιγουρο αυτο?
Οχι γαμωτο κ δεν προλαβα
μεχρι τιν δεβτερα εινε εκει
Την Τρίτη θα ταξιδέψει, αλλά αν την πετύχεις να δουλεύει κανονικά μέχρι την Δευτέρα ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΥΤΗ (μαζεύει τα πράγματά της μόνο)
V
ιτανε εκι χτεσ