Νέα

Μονής Προδρόμου 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
κάνει και ανευ λάστιχου η Βερόνικα...

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
εγω περασα και δεν ανοιγε κανεις!!        πριν 2-3 μερες

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
εγω περασα και δεν ανοιγε κανεις!!        πριν 2-3 μερες

εαν δεν εισαι παλιος πελατης δεν ανοιγουν πλεον
σε καινουργιους ριχνουν πορτα

Επίσης επεστρεψε η παλια μιλφ Μολδαβη Τατίανα με το σιλικονατο στηθος και το καλο σέρβις (ειδικα το στοματικο)

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
ξέρω πού το πας σάτυρε. εμένα μου έκανε ένα πολύ καλό μασαζάκι με πλάκωσε στα φιλάκια και αλλάξαμε πολλές στάσεις με gfe διάθεση. η πιπούλα ήταν με προφυλακτικό από δική μου επιθυμία. αλλά έχω την εντύπωση ότι κάνει κα χωρίς. για πίσω πόρτα δεν ασχολήθηκα.
και ανευ γινεται

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
επισκεψη χθεσινη Βερονικα ειρηνη και τατιανα !!! την τατιανα δεν την ειχα ξαναδει ! πολυ εκφυλο μιλφακι το μασαζ το εχει και στο δευτερο μερος νε διαθεση να σε ικανοποιησει

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
επισκεψη χθεσινη Βερονικα ειρηνη και τατιανα !!! την τατιανα δεν την ειχα ξαναδει ! πολυ εκφυλο μιλφακι το μασαζ το εχει και στο δευτερο μερος νε διαθεση να σε ικανοποιησει

Η Τατιανα ειναι μιλφαρα και φιλοτιμη

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Επίσκεψη στο θεραπευτήριο την εβδομάδα του 15αύγουστου μετά από πολύ καιρό, με στόχο τη Βερόνικα. Κατά περίεργο τρόπο μου άνοιξαν αμεσως. Φαίνεται ότι η φάτσα μου δεν ήταν ύποπτη.
Μου άνοιξε η Τατιάνα και με πληροφόρησε ότι "τα κορίτσια λείπουν" και είναι μόνο η ίδια και η Ειρήνη.
Πέρασα με την Ειρήνη έχοντας διαβάσει και τις θετικές κριτικές συναγωνιστών.
Λοιπο΄ν αν εξαιρέσεις το πρόσωπο, το σώμα της  ήταν πολύ καλό και σφιχτό για την ηλικία της, ειδικά η "πίσω" όψη.
Το μασαζάκι αρκετά καλό, αλλά έχω κάνει και πολύ καλύτερο. Το 2ο μέρος θα έλεγα συμπαθητικό. Μετά το σχετικό καρμέλωμα ακολούθησε πισοκολλητό και τελέιωμα μ΄αυτήν ξαπλωμένη στο μασαζοκρέβατο και μένα όρθιο.
Παρότι η συμπεριφορά της ήταν πολύ επαγγελματική,  κάτι δεν λειτούργησε καλά. Σε όλη τη διαδικασία ήταν αμίλητη και αγέλαστη.
Δεν μου αρέσουν οι πολυλογούδες, αλλά δύο - τρεις κουβεντούλες κι ένα χαμόγελο βοηθάνε στο φτιαχτεί το κλίμα.
Η ταρίφα στα 60 ευρώ.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Επίσκεψη στο θεραπευτήριο την εβδομάδα του 15αύγουστου μετά από πολύ καιρό, με στόχο τη Βερόνικα. Κατά περίεργο τρόπο μου άνοιξαν αμεσως. Φαίνεται ότι η φάτσα μου δεν ήταν ύποπτη.
Μου άνοιξε η Τατιάνα και με πληροφόρησε ότι "τα κορίτσια λείπουν" και είναι μόνο η ίδια και η Ειρήνη.
Πέρασα με την Ειρήνη έχοντας διαβάσει και τις θετικές κριτικές συναγωνιστών.
Λοιπο΄ν αν εξαιρέσεις το πρόσωπο, το σώμα της  ήταν πολύ καλό και σφιχτό για την ηλικία της, ειδικά η "πίσω" όψη.
Το μασαζάκι αρκετά καλό, αλλά έχω κάνει και πολύ καλύτερο. Το 2ο μέρος θα έλεγα συμπαθητικό. Μετά το σχετικό καρμέλωμα ακολούθησε πισοκολλητό και τελέιωμα μ΄αυτήν ξαπλωμένη στο μασαζοκρέβατο και μένα όρθιο.
Παρότι η συμπεριφορά της ήταν πολύ επαγγελματική,  κάτι δεν λειτούργησε καλά. Σε όλη τη διαδικασία ήταν αμίλητη και αγέλαστη.
Δεν μου αρέσουν οι πολυλογούδες, αλλά δύο - τρεις κουβεντούλες κι ένα χαμόγελο βοηθάνε στο φτιαχτεί το κλίμα.
Η ταρίφα στα 60 ευρώ.

Η Ειρήνη μιλάει και περισσότερο (όταν έχει κάτι να πει) και είναι πολύ ευχάριστη και ευδιάθετη ιδίως με δικό της πελάτη που τον γνωρίζει καιρό, και μπορεί να "ανοιχτεί". Θα βελτιώνεται με τον καιρό όλο και περισσότερο....

V

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015

Σήμερα το πρωϊ , χαιρέτησα την ΕΙΡΗΝΗ η οποία επιστέφει πίσω στη χώρα της για πάντα.

Κρίμα γιατί το πολύ καλό μασαζάκι σπανίζει τη σήμερον ημέρα.

Farewell , dear  :rockon: ...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
  Σήμερα το πρωϊ , χαιρέτησα την ΕΙΡΗΝΗ η οποία επιστέφει πίσω στη χώρα της για πάντα.

Κρίμα γιατί το πολύ καλό μασαζάκι σπανίζει τη σήμερον ημέρα.

Farewell , dear  :rockon: ...

ειναι σιγουρο αυτο?
Οχι γαμωτο κ δεν προλαβα

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
πολύ κρίμα....γιατι ρε ειρηνη μας το κανεις αυτο???

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
μεχρι τιν δεβτερα εινε εκει

Την Τρίτη θα ταξιδέψει, αλλά αν την πετύχεις να δουλεύει κανονικά μέχρι την Δευτέρα ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΥΤΗ  :2funny: (μαζεύει τα πράγματά της μόνο)

V

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom