Νέα

Μονής Προδρόμου 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Μεσημεράκι , στην πόρτα η αλεσια, εμφανίστηκε η ειρήνη και ένας ξανθός ιπποπόταμος  που δε θυμάμαι το όνομα του.Στο τέλος της συνεδρίας μου εισήλθε και αλλη μια κοπέλα που την πήρα λίγο μάτι την ώρα που άλλαζε. Δεν κατάφερα να δω πρόσωπο αλλά είχε καλό σώμα,σχετικά μικροκαμμωμενη ,κατάλευκο δέρμα και φόραγε ωραία ροζ εσώρουχα.Ρωτησα την ειρήνη και μου είπε ότι είναι Ρωσίδα και δουλεύει σταθερά εκεί. Δε θυμάμαι όνομα ,νομίζω όμως ότι είναι κάτι σε αλινα.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Για μενα το καλυτερο κομματι του μαγαζιού,λιγο στυλιαρι βεβαια,αλλα στο γαμήσι βγαζει γουστα  :wanker:  :wanker: :wanker:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πέρασα σημερα απο το μασαζ και ενώ συμφώνησα στα 60€ τελευταια στιγμή έφαγα φλασια και είπα παω να κανω μια βολτιτσα . Δεν ξέρω γενικώς μου φάνηκαν πολλα τα 60 και επιπλέον δεν ηταν κάποια πολυ καλη . Λιγο ψοφιες τις είδα . Για την ιστορία πριν το μετανιωσω ειχα συμφωνήσει με την υπηρεσία να μπω με την ειρηνη .

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Ακριβώς!! Αν δε, κράταγες και "τσαντάκι μηχανής" τότε είχες όλο το πακέτο. Αν δεν σε ξέρουν ενδεχομένως να μην σου ανοίξουν καν. Η δε επιμονή σου για εκτονώσεις απλά επιβάρυνε την θέση σου.

Σε γενικές γραμμές και εφόσον επισκέφτεσαι μαγαζιά "μπριζολάδικα" κάνε ότι λέει ο φίλος παραπάνω. Διάλεξε όποια κοπέλα σου αρέσει μπες και άσε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους. Πήγαινε στο μαγαζί μια δυο φορές ακόμη να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη και μετά ζήτα ότι θέλεις. Διπλή εκτώνωση κλπ.
Μη τα ζητάτε όλα από την πρώτη φορά. Όπως λέει και το γνωμικό εαν δεν βρέξεις κώλο ψάρι δεν τρως....

Τι λέτε ρε παιδιά, πάτε καλά; Μια χαρά ξηγήθηκε ο snow και ποιο διευκρινιστικός αλλά και διακριτικός δεν θα μπορούσε να είναι.
Δηλαδή του λέτε (μας λέτε) να πάμε στο εν λόγω μαγαζί 5-6 φορές να σκάσουμε καμιά 300άρα για να εξοικιωθουν οι κοπέλες μπας και μας κάτσουν; Για γέλια είναι οι συμβουλές που δίνετε ορισμένοι και να τις κρατάτε για την παρτυ σας.
Τα μαγαζιά αυτά όποια ώρα και στιγμή να μπει έφοδος αστυνομίας τις πάνε όλες τις κυρίες μέσα.Ούτε ΑΦΜ έχουν , ούτε μηχανή με αποδείξεις , ούτε τίποτα.Δεν χρειάζεται να σε ποιάσουν επαυτοφώρο με πελάτη για να αποδείξουν την παρανομία.
Και καλά έκανε και ο φίλος και ενημέρωσε γιατί μαζί με αυτόν έχασαν και εμένα απο πελάτη τους και καλά θα κάνουν να διαβάζουν εδώ μέσα να βλέπουν οτι δεν είμαστε όλοι ζώα να τους τα σκάμε όπως αυτές γουστάρουν.Υπάρχουν και άλλ μαγαζιά.Όσοι φλούφληδες θέλουν να πηγαίνουν εκεί να τα σκάνε για δημόσιες σχέσεις μπας και κάποτε γ@μησουν , έχουν το ελεύθερο να πηγαίνουν και να κάνουν οτι γουστάρουν με τα λεφτά τους.Όχι όμως να δίνουν και συμβουλές στους υπόλοιπους εδώ μέσα για το πόσες φορές θα πάμε και πως γίνεται η "διαδικασία" για να πάρουμε αυτό για το οποίο πληρώνουμε.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
άμα φοβούνται την αστυνομία να μην κάνουν τέτοιες δουλειές και να κάτσουν σπίτια τους,
όπως εμείς ρισκάρουμε με την κάθε φόλα έτσι και αυτές πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεων τους.
Δήλαδή πλήρωνε μαλάκα και αμα αυτή γουστάρει θα σε εκτονώσει...

Τεσπα, η κάθε δουλεία έχει και το ρίσκο της

τα μαγαζιά είναι παράνομα

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Τι λέτε ρε παιδιά, πάτε καλά; Μια χαρά ξηγήθηκε ο snow και ποιο διευκρινιστικός αλλά και διακριτικός δεν θα μπορούσε να είναι.
Δηλαδή του λέτε (μας λέτε) να πάμε στο εν λόγω μαγαζί 5-6 φορές να σκάσουμε καμιά 300άρα για να εξοικιωθουν οι κοπέλες μπας και μας κάτσουν; Για γέλια είναι οι συμβουλές που δίνετε ορισμένοι και να τις κρατάτε για την παρτυ σας.
Τα μαγαζιά αυτά όποια ώρα και στιγμή να μπει έφοδος αστυνομίας τις πάνε όλες τις κυρίες μέσα.Ούτε ΑΦΜ έχουν , ούτε μηχανή με αποδείξεις , ούτε τίποτα.Δεν χρειάζεται να σε ποιάσουν επαυτοφώρο με πελάτη για να αποδείξουν την παρανομία.
Και καλά έκανε και ο φίλος και ενημέρωσε γιατί μαζί με αυτόν έχασαν και εμένα απο πελάτη τους και καλά θα κάνουν να διαβάζουν εδώ μέσα να βλέπουν οτι δεν είμαστε όλοι ζώα να τους τα σκάμε όπως αυτές γουστάρουν.Υπάρχουν και άλλ μαγαζιά.Όσοι φλούφληδες θέλουν να πηγαίνουν εκεί να τα σκάνε για δημόσιες σχέσεις μπας και κάποτε γ@μησουν , έχουν το ελεύθερο να πηγαίνουν και να κάνουν οτι γουστάρουν με τα λεφτά τους.Όχι όμως να δίνουν και συμβουλές στους υπόλοιπους εδώ μέσα για το πόσες φορές θα πάμε και πως γίνεται η "διαδικασία" για να πάρουμε αυτό για το οποίο πληρώνουμε.

:jerking: :jerking: :jerking:

Εσύ αυτό κατάλαβες ότι του πρότεινα? Για ξαναδιάβασε τι έγραψα....
Και τελικά πες μας είσαι παπάρας ή τον απλά τον παριστάνεις??

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Εσύ αυτό κατάλαβες ότι του πρότεινα? Για ξαναδιάβασε τι έγραψα....
Και τελικά πες μας είσαι παπάρας ή τον απλά τον παριστάνεις??
Φλούφλης πάντως σαν εσένα σίγουρα δεν είμαι και δεν μου περισσεύουν τα χρήματα για να κάνω δοκιμές.
Εαν εσένα σου περισσεύουν δικαίωμά σου να τα δίνεις όπου γουστάρεις με ελπίδα κάποτε να γαμήσεις.
Στα δικά μου λεφτά κουμάντο κάνω μόνο εγώ.Γκέκε;

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
φίλε , αν δεις μερικά από τα παληκάρια της Ασφαλείας, δεν θα περάσει από το μυαλό σου το επάγγελμά τους.

ο καθένας από μας πρέπει είτε με το παρουσιαστικό  του είτε με σωστό χειρισμό της κουβέντας να τις πείσει ότι δεν είναι ύποπτος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.853
Πόντοι
46.232

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Φλούφλης πάντως σαν εσένα σίγουρα δεν είμαι και δεν μου περισσεύουν τα χρήματα για να κάνω δοκιμές.
Εαν εσένα σου περισσεύουν δικαίωμά σου να τα δίνεις όπου γουστάρεις με ελπίδα κάποτε να γαμήσεις.
Στα δικά μου λεφτά κουμάντο κάνω μόνο εγώ.Γκέκε;

Α καλά! Κατάλαβα.... :idiot:
"Αλλού για αλλού η μικρή λουλού" η ....τρελοκοτσιδού!! :-* :-*

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Όπως είπα και παραπάνω πρόκειται για καθαρό μπριζόλα δικό. Έχω φάει κατευθείαν από την πρώτη φορά χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς  ερωτήσεις.

Giannis 1900

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
0
Επισκεψη σημερα το απογευμα. Παρουσες Αλεσια, Βερονικα, Αννα και μια καινουργια (δεν συγκρατησα ονομα). Περασα με τη Βερονικα. Γλυκο προσωπακι, μικροκαμωμενη, πολύ απαλη επιδερμιδα. Στηθος μικρο με πολυ μεγαλες ρωγες. Κωλαρακι ψιλοαδιαφορο, ωραιο μουνι, πεντακαθαρο, με αρκετα μεγαλα μουνοχειλα ( πληρως αποτριχωμενο με λειζερ).  Πιπα, γλυφομουνι, πιπα και χυσιμο στο στηθος. Αρκετα καλη, θα ηθελα να τη δοκιμασω μαζι με την Ειρηνη.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ωραία ενημέρωση ;)  :hi:

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Επισκεψη σημερα το απογευμα. Παρουσες Αλεσια, Βερονικα, Αννα και μια καινουργια (δεν συγκρατησα ονομα). Περασα με τη Βερονικα. Γλυκο προσωπακι, μικροκαμωμενη, πολύ απαλη επιδερμιδα. Στηθος μικρο με πολυ μεγαλες ρωγες. Κωλαρακι ψιλοαδιαφορο, ωραιο μουνι, πεντακαθαρο, με αρκετα μεγαλα μουνοχειλα ( πληρως αποτριχωμενο με λειζερ).  Πιπα, γλυφομουνι, πιπα και χυσιμο στο στηθος. Αρκετα καλη, θα ηθελα να τη δοκιμασω μαζι με την Ειρηνη.
επιβεβαιωνω τον φιλο . Μιλαμε για καλη περιπτωση
gfe κατασταση

Giannis 1900

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
0
επιβεβαιωνω τον φιλο . Μιλαμε για καλη περιπτωση
gfe κατασταση

ασχετο. αγαπητε βρουτε δεν σου εχω απαντησει στο pm, οχι γιατι ειμαι γαιδουρι αλλα πολυ απλα γιατι δεν μπορω να στειλω. δεν ξερω γιατι, ισως επειδη ειμαι νεος χρηστης:::

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
τελικα η ειρηνη δουλευει η τη κρυβουνε ρε μαγκες?
2 3 φορες που πηγα δεν ηταν εκει
σημερα λεω να παω μια βολτα παλι
από βυζο τι λεει εχει καλο η κανα λεμονακι?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
τελικα η ειρηνη δουλευει η τη κρυβουνε ρε μαγκες?
2 3 φορες που πηγα δεν ηταν εκει
σημερα λεω να παω μια βολτα παλι
από βυζο τι λεει εχει καλο η κανα λεμονακι?

χθες παντως εκει ηταν
μπορει οσες φορες πηγες να ηταν απασχολημενη
στηθος φυσικο λιγο πεσμενο κανονικου μεγεθους

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom