Νέα

Μονής Προδρόμου 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.979
Πόντοι
7.815
εντάξει παιδιά κ η Ειρήνη (όπως μπορεί να συμβεί και στην κάθε κοπέλα) μπορεί να μην ήταν στην μέρα της ..
Παίζει κ αυτό .. Το "δικαιούται" και η ίδια εξάλλου, δεν είναι μηχανή ..

Φτάνει μόνο, να μην επαναλαμβάνεται τακτικά, γιατί τότε κάτι άλλο μπορει να συμβαίνει οπότε .. αργά η γρήγορα θα το μάθουμε.
Μου έτυχε κ σε μένα σε μια από τις 3-4 φορές που έχω βρεθεί μαζί της ..  Αυτό όμως δεν ακυρώνει την άποψή μου για αυτήν..

Το θέμα είναι ότι κατά γενική ομολογία η Ειρήνη είναι στα "δυνατά" χαρτιά της αγοράς με καλές κριτικές και εντυπώσεις στους περισσότερους από εμάς ..

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
673
Πόντοι
3.015
εντάξει παιδιά κ η Ειρήνη (όπως μπορεί να συμβεί και στην κάθε κοπέλα) μπορεί να μην ήταν στην μέρα της ..

Φτάνει μόνο, να μην επαναλαμβάνεται τακτικά, γιατί τότε κάτι άλλο μπορει να συμβαίνει οπότε .. αργά η γρήγορα θα το μάθουμε.
Μου έτυχε κ σε μένα σε μια από τις 3-4 φορές που έχω βρεθεί μαζί της ..  Αυτό όμως δεν ακυρώνει την άποψή μου για αυτήν..

Το θέμα είναι ότι κατά γενική ομολογία η Ειρήνη είναι στα "δυνατά" χαρτιά της αγοράς με καλές κριτικές και εντυπώσεις στους περισσότερους από εμάς ..

:thumbsup:

aristofan1945

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Giannis 1900

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
0
επισκεψη τηω πεμπτη στην εισοδο η σεριφισα ΓΑΛΙΝΑ στο δωματιο το οποιο ηταν πολύ καθαρο παρελασαν ΕΥΑ ΑΛΙΣΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΝΑ ΒΕΡΟΝΙΚΑ επιλογή ΒΕΡΟΝΙΚΑ ένα γλυκιτατο κοριτσι παντα χαμογελαστο ηρθε σε 5 λεπτα αφου εκανα μπανιο στο μασαζ πολύ καλη και στο κυριως  πιατο υπεροχη περασα ένα υπεροχο σαρανταπενταλεπτο ανανεωμένος ευχαριστησα και απεχωρισα

Πάρα πολύ καλή, πίπα επιπέδου Ειρήνης….

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα όπου ετιμήθει η Εύα. Την είχα πετύχει άλλες δύο φορές και μου είχε κινήσει την περιέργεια αλλά είχα προτιμήσει την Ειρήνη και την Άννα.
Ουκρανίς κοντά στα 30, ωραία μάτια/πρόσωπο με σώμα λαμπάδα ωραίο κωλαράκι μικρό στήθος και καλλιγραμμα πόδια. Το μασάζ δεν είναι το δυνατό της σημείο παρόλου που δεν δείχνει να το βαριέται (μου έκανε για πάνω από 20 λεπτά) αλλά θα πρέπει να βάλει παραπάνω δύναμη γιατί αυτό είναι στα όρια του χαδιού (της ζήτησα δυνατό). Στα του αγώνα πεταχτά γλωσσόφιλα, στοματικό καλό ανευ δεκτική σε εναλλαγές στάσεων όπου αντέχει σε μεγάλες πιέσεις & γρήγορους ρυθμούς.

Θεωρώ ότι εαν βελτιώσει λίγο το μασάζ θα είναι μια από τις πολύ καλές επιλογές. Χρόνος παραμονής σχεδόν 40 λεπτά κόστος 60€.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ρε συ η Ευα κάνει καλό και δυνατό μασαζ συνήθως...
λες να τόχασε? τοσα χρόνια... θα βαρέθηκε...

snow:

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πηρα τηλεφωνο κατα τις 14:30 νωριτερα σημερα να τσεκαρω οτι ειναι ανοιχτα και ποια κοριτσια εχει.
Ειρηνη σαββατο ρεπο, βερονικα ειναι εδω μου λεει.
Ξεκιναω λοιπον απο νοτια, 15:10 ειμαι εκει.

Ανοιγει μια ψιλη γκιλφ πλατινε ξανθια και με οδηγει σε δωματιο.
Στην διαδρομη με ρωταει, - Πρωτη φορα;
Της χαμογελαω και γνεφω καταφατικα.
Επιμενει ομως με 2η και 3η ερωτηση, - Πρωτη σου φορα ε; Πρωτη σου φορα;
- Ναι... πρωτη... ναι, επιβεβαιωνω εγω αφελης.

Με βαζει στο δωματιο, μου λεει το προγραμμα ειναι 45 λεπτα μασαζ 60 ευρω.
Της λεω πως ενδιαφερομαι για δυο εκτονωσεις.
Η γκομενα αντιδραει σαν αλεργικο σοκ , και μου λεει
- Τι εκτονωσεις; Δεν εχει τετοια εδω. Μονο μασαζ.
Μενω μαλακας και την κοιταω σαν κινεζος.
- Δηλαδη με διωχνεις; της λεω.
- Δε σε διωχνω μου λεει, να κατσεις να κανεις μασαζ.
- Πρωτη φορα εδω, διευκρινιζω, οχι πρωτη φορα σε μασαζ. Δεν ειμαι αστυνομικος αν φοβασαι κατι.
- Δεν φοβαμαι, μου λεει, εχω αστυνομικους πελατες.
- Ειμαι διαβασμενος, της λεω δεν ηρθα τυχαια.
- Δεν ξερω τι γραφουν, ο καθενας γραφει οτι να'ναι , επιμενει.

Να μην μπω σε αλλες λεπτομεριες, αποχωρησα κακην κακως αλλα παντα ευγενικα και διχως να δημιουργηθει σκηνη.

Δεν το παιζω περπατημενος αλλα αυτη ηταν η 3η-4η φορα μου σε μασαζ και τετοιας αντιμετωπισης δεν ειχα ξανατυχει.
Με την διευκρινηση του αν ειναι πρωτη μου φορα ή οχι αντιλαμβανομαι οτι η γκομενα ηθελε να σταξω το 60αρι για την καλη της την καρδια και αν ξαναπαω βλεπουμε για περαιτερω.

Τι αντιμετωπιση ειναι αυτη ρε παιδια;
Προτιμησε να φυγω και να χασει το 70αρι και φυσικα να μην ξαναπατησω απο το ξενερωμα,
παρα να μεινω ευχαριστημενος και να με εκανε πελατη;

Πολυ κακη εμπειρια παντως, ξενερωσα τοσο που δεν πηγα καν σε αλλο μαγαζι μετα.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
Προτιμησε να φυγω και να χασει το 70αρι και φυσικα να μην ξαναπατησω απο το ξενερωμα,

[/quote] 

το μαγαζι ειναι φουλ μπριζολαδικο.Μαλλον εκανες λαθος που το ψιρισες τοσο.Και ενα τεχνικο θεμα,  τα του δωματιου  καλυτερα να  τα συζητας με την κοπελα στο δωματιο.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Άσε που η Γκαλίνα στην πόρτα είναι παλιά καραβάνα. Δεν είναι χθεσινή. Και τελευταία με τα πεσίματα που γίνονται δεξιά αριστέρα καλύτερα να χάσει ένα πελάτη εαν δεν είναι σίγουρη παρά να ρισκάρει.....

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.365
Πόντοι
6.195
Απλά, φοβήθηκαν μήπως είσαι της ασφάλειας επειδή πήγες πρώτη φορά και δεν σε ξέρανε. Μάλλον ο τρόπος που το είπες την παραξένεψε και δεν ήθελε να ρισκάρει.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Πηρα τηλεφωνο κατα τις 14:30 νωριτερα σημερα να τσεκαρω οτι ειναι ανοιχτα και ποια κοριτσια εχει.

- Πρωτη φορα εδω, διευκρινιζω, οχι πρωτη φορα σε μασαζ. Δεν ειμαι αστυνομικος αν φοβασαι κατι.

Να μην μπω σε αλλες λεπτομεριες, αποχωρησα κακην κακως αλλα παντα ευγενικα και διχως να δημιουργηθει σκηνη.

Δεν το παιζω περπατημενος αλλα αυτη ηταν η 3η-4η φορα μου σε μασαζ και τετοιας αντιμετωπισης δεν ειχα ξανατυχει.
Με την διευκρινηση του αν ειναι πρωτη μου φορα ή οχι αντιλαμβανομαι οτι η γκομενα ηθελε να σταξω το 60αρι για την καλη της την καρδια και αν ξαναπαω βλεπουμε για περαιτερω.

καπου το χασατε στην συννενοηση ....

πηγα και εγω προ ημερων για πρωτη φορα εκει ...

μπαινοντας μεσα της ξεκαθαρισα οτι πρωτη φορα εδω και αποζητω μεταξυ των αλλων καλο μασαζ ....

παρελαση κορασιδων την παροτρυνα μου συστησει ποια θα μπορουσε μου κανει καλο μασαζ διοτι το ειχα αναγκη .... μου εκανε καποιες προτασεις .... επελεξα ... και προχωρησα στο παρακατω

ντουζιερα οχι στο δωματιο ... πηγα εκανα ντουζακι μου εκατσα ηρθε κορασιδα ... μου εκανε ενα καλο μασαζ για τα στανταρ των καταστηματων τετοιου τυπου ... στο παρακατω που ηρθε μονο του δεν τα πολυ πηγαμε καλα .... διοτι πρωτη μας φορα ... αλλα οχι ομως οτι εκανε εκεινη κατι λαθος ... απλα δεν πολυ βγηκε ... ισως επομενη φορα να ειναι καλυτερα ....

συνολο 60 ευρω ... τυπικη με τον χρονο ενα ακομη μειον .... αλλα οπως ειπα πρωτη φορα σε αυτο το καταστημα ...

συνοψιζοντας επισκεψη που διηρκησε 45 λεπτα ακριβως ... (τυπικη με χρονο) καλο μασαζ για τα στανταρ αυτων των καταστηματων απο την εν λογω κορασις .... στο παρακατω φιλοτιμη προσπαθεια απλα ομως λογω πρωτη μας φορας δεν σημειωσαμε την επιθυμητη επιτυχια συναντησης (για αυτο δεν θελω αναφερω και ονομα κοπελας)

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
σημερινη επισκεψη αν εξαιρεσω οτι ηταν λιγο επιφυλακτικες (οχι φοβισμενες ) με καποιο περιεργο πελατη οπως ειπαν η περιποιηση της Ειρηνης αξιζε τα λεφτα

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Φίλε μου το πρόβλημα μάλλον αφορά εσένα που ξέχασες ότι όλα αυτά τα μαγαζιά είναι παράνομα και μετά από τα τελευταία πεσίματα προσέχουν πάρα πολύ. Έτσι ο καθένας από μας πρέπει είτε με το παρουσιαστικό  του είτε με σωστό χειρισμό της κουβέντας να τις πείσει ότι δεν είναι ύποπτος. Γιατί υπάρχει και ο αντίλογος στο ότι προτιμούν να χάσουν το 60άρι. Καλλίτερα να χάσουν ένα 60άρι παρά να βρεθούν όλες για 1-2 μέρες στην μπουζού. Αλλιώς φίλε μου δεν έχει κοκό

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε μου το πρόβλημα μάλλον αφορά εσένα που ξέχασες ότι όλα αυτά τα μαγαζιά είναι παράνομα και μετά από τα τελευταία πεσίματα προσέχουν πάρα πολύ. Έτσι ο καθένας από μας πρέπει είτε με το παρουσιαστικό  του είτε με σωστό χειρισμό της κουβέντας να τις πείσει ότι δεν είναι ύποπτος. Γιατί υπάρχει και ο αντίλογος στο ότι προτιμούν να χάσουν το 60άρι. Καλλίτερα να χάσουν ένα 60άρι παρά να βρεθούν όλες για 1-2 μέρες στην μπουζού. Αλλιώς φίλε μου δεν έχει κοκό
:thumbsup: :thumbsup:

snow:

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι ριχνεις το φταιξιμο σε μενα;
Περιεγραψα ακριβως την στιχομυθια οπως εγινε. Επι λεξη.
35αρης ειμαι και μικροδειχνω κιολας.
Καθαρος & ευπρεπης, με μπλου-τζιν, αθλητικο παπουτσι, μπουφαν μηχανης εμφανιστηκα.
Ουτε υφακι ειχα ουτε εκανα τον τσαμπα μαγκα. Χαμογελαστος και ευχαριστος.
Κανενας λογος να κινησω υποψια για κατι διαφορετικο.

Και πιο πανω που ειπε ο φιλος οτι χαθηκαμε στην συννενοηση, ποσο πιο σταρατος να ειμαι;
Μου ειπε για μασαζ, μιλησα για εκτονωσεις, και μου λεει α τετοια δεν κανουμε εδω.

Τελος παντων, δεν κατηγορησα κανεναν ή καμια για τιποτα, και το μαγαζι μπορει οντως να ειναι καλο ειδικα με αυτες τις τιμες.
Το θεμα ειναι οτι για μενα ηταν ασχημη εμπειρια επειδη αισθανηκα ασχημα και μαλακας, αφου γνωριζα τι παιζει, πηγα με διαθεση να μεινω και να αφησω το αντιτιμο μου, και παρ'ολ΄αυτα εφαγα πορτα.
Τα εγραψα για να υποψιασω και κανεναν επομενο που σκεφτεται να πρωτοεπισκεφτει το συγκεκριμενο μασατζιδικο αλλά και για την ανακουφιση του να τα πω.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Καθαρος & ευπρεπης, με μπλου-τζιν, αθλητικο παπουτσι, μπουφαν μηχανης εμφανιστηκα.
όπως ακριβώς σχεδον όλα τα παιδια που υπηρετουν στο Ηθων...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Φίλτατε- Παλιοτερα υπήρχε εδώ η  χαριτωμενη αλλά  σοφή   διατυπωση " εμεις  που κινουμαστε στον ευαισθητο χώρο των μασαζ"... :) ;)
Αυτο ως  ινφο-  και επίσης ο, τι ακριβώς ανέφεραν οι παλιοι συνάδελφοι
και επίσης  σχετικά-
εμεις οταν  ήμασταν νεοι  και απειροι στον χώρο,  διάβαζαμε σεντονια   τα θρεντς καθε ιδρύματος, ή ρωτούσαμε ή παρακαλούσαμε
παλιους και εμπειρους για  την δρομολογηση της πρώτης  φοράς κλπ- Ετσι ειναι - καλώς  κακώς..
Αν ξεραμε ποσες  φορές  εχει πει πχ η Ινα στη Φωκ Νέγρη σε πρωτοεμφανιζόμενους, " εδώ κανουμε  μόνο θεραπευτικο.  , σοκολατοθεραπεια κλπ κλπ…" :cheesy:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Κανενας λογος να κινησω υποψια για κατι διαφορετικο.

όπως ακριβώς σχεδον όλα τα παιδια που υπηρετουν στο Ηθων...

Ακριβώς!! Αν δε, κράταγες και "τσαντάκι μηχανής" τότε είχες όλο το πακέτο. Αν δεν σε ξέρουν ενδεχομένως να μην σου ανοίξουν καν. Η δε επιμονή σου για εκτονώσεις απλά επιβάρυνε την θέση σου.

Σε γενικές γραμμές και εφόσον επισκέφτεσαι μαγαζιά "μπριζολάδικα" κάνε ότι λέει ο φίλος παραπάνω. Διάλεξε όποια κοπέλα σου αρέσει μπες και άσε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους. Πήγαινε στο μαγαζί μια δυο φορές ακόμη να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη και μετά ζήτα ότι θέλεις. Διπλή εκτώνωση κλπ.
Μη τα ζητάτε όλα από την πρώτη φορά. Όπως λέει και το γνωμικό εαν δεν βρέξεις κώλο ψάρι δεν τρως....

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ξερει κανεις αν περναει ακομα η γκαλινα με πελατες η το εκοψε το αθλημα οριστικα?????

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Για καμια πιπούλα αν επιμείνεις....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!