kariptru_01
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2015
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
την μελαχρινη με την κοιλιτσα και τα ψωμακια στην περιφερεια λες?Μια Άννα υπάρχει ακόμη εκεί?
την μελαχρινη με την κοιλιτσα και τα ψωμακια στην περιφερεια λες?Μια Άννα υπάρχει ακόμη εκεί?
μαλον ποτε ετσι μας το ανακινοσε το καλοκερηΗ Ειρηνη ξερουμε το ποτε και το αν θα επιστρεψει , ηταν απ τα πιο ωραια Μιλφ στην κατηγορια της , απιστευτα σεξουαλικη γυναικα και πολυ εμπειρη και καβλωτικη στο δευτερο μερος !!!
Καμοια σχεση , ουτε ξανθια ειναι , ουτε ψηλη , καστανη ειναι με εκφυλη φατσα και κανονικο υψος , ασε που δεν παιζει να πηγαινε ποτε να δουλεψει στο Μεταξυ η τυπισσα , ειπαμε δεν ειναι και κανα ναυαγιο το Ειρηνακι , μια χαρα κρατιεται για την ηλικια της !!!!Αυτή η Ειρήνη πως είναι εμφανισιακα;Αν είναι μια ξανθιά ψιλή μιλφ με φουλ πρόγραμμα την πέτυχα στο καλύμνου 36 πρωι χθες...με κάθε επιφύλαξη εφόσον δεν την ξέρω την αυθεντική Ειρήνη!!!
Καμοια σχεση , ουτε ξανθια ειναι , ουτε ψηλη , καστανη ειναι με εκφυλη φατσα και κανονικο υψος , ασε που δεν παιζει να πηγαινε ποτε να δουλεψει στο Μεταξυ η τυπισσα , ειπαμε δεν ειναι και κανα ναυαγιο το Ειρηνακι , μια χαρα κρατιεται για την ηλικια της !!!!
Ναι αλανι μου , δεν εγινε τιποτα , καλα εκανες και ενημερωσες παντος !!!Το δήλωσα...Δεν την ξέρω την αυθεντική!!Κι αυτή που είδα δεν ήταν ναυάγιο αξιόλογη ήταν.Επειδή κοπέλες από αυτό το μαγαζί έχουν δουλέψει εκεί γι' αυτό το ανέφερα.False alarm λοιπόν..
..Λέει τίποτε αυτή η Βερόνικα, ρε? Την έβαλα στο μάτι...
..Λέει τίποτε αυτή η Βερόνικα, ρε? Την έβαλα στο μάτι...
δεν ειναι για τα μουτρα σου κατεστραμενε
ειναι ωραιο μωρο μπιμπελο , με ομορφο προσωπακι
εσυ πανε να μπαζωσεις κανα ναυαγιο απο αυτα που εχεις ευεργετησει
http://[URL unfurl="true"]www.mylist.gr/wp-content/uploads/2016/01/11194.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
δεν ειναι για τα μουτρα σου κατεστραμενε
ειναι ωραιο μωρο μπιμπελο , με ομορφο προσωπακι
εσυ πανε να μπαζωσεις κανα ναυαγιο απο αυτα που εχεις ευεργετησει
http://[URL unfurl="true"]www.mylist.gr/wp-content/uploads/2016/01/11194.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πέθανε ο Lemmy κι έπαθες πάλι παράκρουση, ε? Μπαζογαμιά των συνταξιούχων του Ανατολικού μπλοκ...
Πέθανε ο Lemmy κι έπαθες πάλι παράκρουση, ε? Μπαζογαμιά των συνταξιούχων του Ανατολικού μπλοκ...
λεει εχει και ωραιο καθαρο μουνακι για γλυψιμο..Λέει τίποτε αυτή η Βερόνικα, ρε? Την έβαλα στο μάτι...