- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.061
- Πόντοι
- 42.697
Να ενημερώσω πως η Μόνικα είναι σε διακοπές αυτό το διάστημα και δεν κάνει ραντεβού.
H σωστή επαγγελματίας ενημερώνει η ίδια τους πελάτες της.Αλλά!!!Να ενημερώσω πως η Μόνικα είναι σε διακοπές αυτό το διάστημα και δεν κάνει ραντεβού.
Θα μας ενημερώσει όταν επιστρέψει η ίδια.H σωστή επαγγελματίας ενημερώνει η ίδια τους πελάτες της.Αλλά!!!
Το θέμα στην ενημέρωση είναι το πότε θα λείψει. Αλλά είτε λείπει, είτε είναι εδώ το ίδιο είναι..Θα μας ενημερώσει όταν επιστρέψει η ίδια.
Αχ δεν κρύβεται ο έρωτας.....Το θέμα στην ενημέρωση είναι το πότε θα λείψει. Αλλά είτε λείπει, είτε είναι εδώ το ίδιο είναι..
Ποιός έρωτας βρε Zero. Μας δουλεύεις μου φαίνεται..Μία σωστή επαγγελματίας που σέβεται τους πελάτες της έτσι πρέπει να ενεργεί. Αλλά η Μόνικα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Καλές διακοπές Ζero και υπάρχουν πολλές Μόνικες και για σένα και για μένα..Αχ δεν κρύβεται ο έρωτας.....
Αγάπη μου εσυ παραπονιαρη μου!!!!!Μια φορά βρεθήκαμε πριν 2 χρόνια κ πότε δεν ξαναεκλεισες ραντεβού γιατί σου φάνηκαν πολλά τα χρήματα τι παραπονιεσαι συνέχεια ψυχη μου???????Ποιός έρωτας βρε Zero. Μας δουλεύεις μου φαίνεται..Μία σωστή επαγγελματίας που σέβεται τους πελάτες της έτσι πρέπει να ενεργεί. Αλλά η Μόνικα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Καλές διακοπές Ζero και υπάρχουν πολλές Μόνικες και για σένα και για μένα..
Μη μου ξεσηκώνεις το ZERO είναι δικός μου........Ποιός έρωτας βρε Zero. Μας δουλεύεις μου φαίνεται..Μία σωστή επαγγελματίας που σέβεται τους πελάτες της έτσι πρέπει να ενεργεί. Αλλά η Μόνικα είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Καλές διακοπές Ζero και υπάρχουν πολλές Μόνικες και για σένα και για μένα..
ελπιζω σε διαψευσηΙσχύουν πλέον αυτές οι τιμές που αναφέρονται εδώ ; 100 το μισάωρο και 200 η ώρα; Και το ωράριο; Απο 22.00 το βράδυ; Αν θέλει να μας ενημερώσει το κορίτσι.
Ναι άλλαξα τις τιμές όπως και το πρόγραμμα μου!ελπιζω σε διαψευση
Ενημέρωσέ μας να ξέρουμε πρόγραμμα-τιμές.Ναι άλλαξα τις τιμές όπως και το πρόγραμμα μου!