Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.484
- Πόντοι
- 8.846
τί διαβάζω...
τύποι προτείνω να γαμάτε και να ΜΗ μιλάτε
τύποι προτείνω να γαμάτε και να ΜΗ μιλάτε
Ημουν σιγουρος οτι θα το πας ετσι..Και καλα ανταγωνισμος να σε θαψει.Μαλλον καποιες εχετε ξεχασει οτι το σαιτ ειναι για να ενημερωνομαστε τα μελη μεταξυ μας.Άρχισαν τωρα οι ανταγωνιστές!!!Σας καταλαβαίνω κ εσάς κρίμα.....
Τιμη εχουν στη λαικη τα κολοκυθια οι ντοματεs και οι μελιτζανεs και οχι το σωμα μιαs γυναικαs..
και ειρωνεια κι ολαs, αγαπουληδεs Μη ξεχασετε να την παρετε για ραντεβου 200αρι !!!!! αλλα μετα μην κλαιτε δεν εχετε να πληρωσετε λογαριασμουsΆρχισαν τωρα οι ανταγωνιστές!!!Σας καταλαβαίνω κ εσάς κρίμα.....
Αγόρι μου στη καραντίνα δεν δούλεψα ποτε!Μπερδεύεσαι!1.5 χρόνο τότε ήμουν εκτός όλοι το γνωρίζουν.Ημουν σιγουρος οτι θα το πας ετσι..Και καλα ανταγωνισμος να σε θαψει.Μαλλον καποιες εχετε ξεχασει οτι το σαιτ ειναι για να ενημερωνομαστε τα μελη μεταξυ μας.
Ειναι ψεματα οτι μεσα στη καραντινα σε ειχε πιασει μια "αλλεργια" οπως μου ειπες και οτι πηρες πολλα παραπανω κιλα?
Ε τότε πάμε τσάμπα!!!!!!Έχετε πολύ πλάκα μερικοί!!!
τα κοριτσια στα σουπερ μαρκετ δουλευουν για 500-600 ευρω και ειναι λεβεντισεs, οχι εσειs... νεο ελληνιδεs στη βιζιτα και καμαρωνετε κι ολαsΑγόρι μου στη καραντίνα δεν δούλεψα ποτε!Μπερδεύεσαι!1.5 χρόνο τότε ήμουν εκτός όλοι το γνωρίζουν.
Εμείς οι περισσότερες κάνουμε λειτουργημα...δεν είναι καμάρι...τα κοριτσια στα σουπερ μαρκετ δουλευουν για 500-600 ευρω και ειναι λεβεντισεs, οχι εσειs... νεο ελληνιδεs στη βιζιτα και καμαρωνετε κι ολαs
τα κοριτσια στα σουπερ μαρκετ δουλευουν για 500-600 ευρω και ειναι λεβεντισεs, οχι εσειs... νεο ελληνιδεs στη βιζιτα και καμαρωνετε κι ολαs
τωρα με το τελευταιο καπωs το σωνειsΕμείς οι περισσότερες κάνουμε λειτουργημα...δεν είναι καμάρι...
εμεις δινουμε δωρακιΕ τότε πάμε τσάμπα!!!!!!Έχετε πολύ πλάκα μερικοί!!!
Εσένα περίμενα να μου πεις!!!Να μιλάνε αυτοί που με γνωρίζουν προσωπικά!Οι υπόλοιποι καθίστε εδω στο προφίλ μου κ βριστε κουτσομπόλες δεν πρόκειται να μπλοκάρω κανέναν!Ελευθερία λόγου!!!!τωρα με το τελευταιο καπωs το σωνειs
Μπράβο μαλάκες!Από τις 21.00 μέχρι όπου βγει!!!!Η τιμή είναι πλέον στα 200 ευρώ 1 ωρα με τις υπηρεσίες που προσφέρω κ ευχαριστώ πολύ γιατί αρκετοί πελάτες ενώ ήμουν διστακτική σε αυτό με παρότρυναν λόγω του εκθαμβωτικου-εντυπωσιακού προγράμματος που κάνω να το αλλάξω!!!Ευχαριστώ παρα πολυ όλους!!!
μα κ γω σε ξερω προσωπικα απο παλια...... και εξεπλαγην απο αυτα που εγραψεs και για αυτα σου εγραψα αυτα που σου εγραψα και εχω δικιο σε ολα και μεσα σου το ξερειs. Να σαι καλα με υγεια και να προσεχειs , και ειμαι δικαιοs, σαφεστατα και βλεπουν χιλιουs δυο ανωμαλουs διεστραμμενουs ανδρεs, και συζυγουs και πατεραδεs οι κοπελλεs αλλα....αυτο με την βιζιτα και ειναι δουλεια με τοση ευκολια και απο νεα κοριτσια και με μια ανεση απλοτητα κτλ εκτοs απο χυδαιο και φτηνο ειναι μεγαλη καταντιαΕσένα περίμενα να μου πεις!!!Να μιλάνε αυτοί που με γνωρίζουν προσωπικά!Οι υπόλοιποι καθίστε εδω στο προφίλ μου κ βριστε κουτσομπόλες δεν πρόκειται να μπλοκάρω κανέναν!Ελευθερία λόγου!!!!
Ενώ εσυ που πας με τις πουτανες έχεις λιγότερη καταντια νομίζεις? Κουνια που σε κουναγε και σε ταρακουναγε..μα κ γω σε ξερω προσωπικα απο παλια...... και εξεπλαγην απο αυτα που εγραψεs και για αυτα σου εγραψα αυτα που σου εγραψα και εχω δικιο σε ολα και μεσα σου το ξερειs. Να σαι καλα με υγεια και να προσεχειs , και ειμαι δικαιοs, σαφεστατα και βλεπουν χιλιουs δυο ανωμαλουs διεστραμμενουs ανδρεs, και συζυγουs και πατεραδεs οι κοπελλεs αλλα....αυτο με την βιζιτα και ειναι δουλεια με τοση ευκολια και απο νεα κοριτσια και με μια ανεση απλοτητα κτλ εκτοs απο χυδαιο και φτηνο ειναι μεγαλη καταντια
Τι έγινε ρε παιδια, μανουριτσα βλέπω?
Αγιεεεεεε. Ελα ρε μαλακα να κάνουμε γιαχνί!
Εαν με γνωρίζεις όπως λες τι παράλογο ειπα?Επιλογή μου η δουλειά μου κ η τιμή μου σωστά?Δε νομίζω να πίεσα κανέναν με το ζόρι!μα κ γω σε ξερω προσωπικα απο παλια...... και εξεπλαγην απο αυτα που εγραψεs και για αυτα σου εγραψα αυτα που σου εγραψα και εχω δικιο σε ολα και μεσα σου το ξερειs. Να σαι καλα με υγεια και να προσεχειs , και ειμαι δικαιοs, σαφεστατα και βλεπουν χιλιουs δυο ανωμαλουs διεστραμμενουs ανδρεs, και συζυγουs και πατεραδεs οι κοπελλεs αλλα....αυτο με την βιζιτα και ειναι δουλεια με τοση ευκολια και απο νεα κοριτσια και με μια ανεση απλοτητα κτλ εκτοs απο χυδαιο και φτηνο ειναι μεγαλη καταντια
ρε μπουφο μιλα για τον εαυτο σου καλυτεραΕνώ εσυ που πας με τις πουτανες έχεις λιγότερη καταντια νομίζεις? Κουνια που σε κουναγε και σε ταρακουναγε..
Εγώ δε παω με πουτανες ρε κακομοίρη.ρε μπουφο μιλα για τον εαυτο σου καλυτερα