TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 801
- Πόντοι
- 86
και ποιοs σου πε ρε κακομοιρη οτι παω εγω , ε μπουφο κακομοιρηΕγώ δε παω με πουτανες ρε κακομοίρη.
και ποιοs σου πε ρε κακομοιρη οτι παω εγω , ε μπουφο κακομοιρηΕγώ δε παω με πουτανες ρε κακομοίρη.
Ρε Τασουλη,δεν έχω όρεξη κάνε μου τη χάρη..και ποιοs σου πε ρε κακομοιρη οτι παω εγω , ε μπουφο κακομοιρη
ουτε εγω εσυ μου εγραψεs ρε φιλεΡε Τασουλη,δεν έχω όρεξη κάνε μου τη χάρη..
Το αν δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει το χάνω το μέτρο δεν φταίω εγώ???????
200 ευρώ την ώρα και λειτούργημα.Εμείς οι περισσότερες κάνουμε λειτουργημα...δεν είναι καμάρι...
Εχεις δικιο που ειναι ο Συριζα ρε πουστη μου να κανει ενα καπιταλ κοντρολ να χεστουν παλι πανω τους μπουαχχαχχαχχαχχχαχχχαχαχαχχχα Η καλυτερη φαση χρεοκοπια αλα Αργεντινη να βαρανε τις θυρες των τραπεζων με τα κατσαρολια . μπουαχαχαχαχαχχαΤο προβλημα δεν ειναι η αυξηση τιμων αυτη καθαυτη αλλα το καθε κλαπαρχιδι που προτεινει στην καθε μια να αυξησει τιμες. Γιατι δικαια τωρα θα βγει η x y κοπελα που ριχνει και στη Μονικα 10 χρονια και θα πει "χαζη ειμαι εγω που το εχω 150 και 200, παρε τη 300αρου στο κεφαλι" , και καπως ετσι ανεβαινει η ταριφα.
Οι ιδιοι μαλακες που τα προτεινουν ειναι αυτοι που βγαινουν και κλαινε για την ακριβεια και για τα πλαφον που δε βαζει η κυβερνηση
Πρώτη η Μονικαρα!!Καλησπέρα με πολύ δυνατό come back....
Είσαι από αυτούς που θαμπώθηκαν από το πρόγραμμα και προτείνουν 200αρα ???Πρώτη η Μονικαρα!!
Τι 200 ευρώ για μια ώρα; Δεν το είχα διαβάσει!!Είσαι από αυτούς που θαμπώθηκαν από το πρόγραμμα και προτείνουν 200αρα ???
Τι 200 ευρώ για μια ώρα; Δεν το είχα διαβάσει!!
Παραμένει πρώτη ????Πρώτη η Μονικαρα!!
Δεν νομίζω, πολλά τα 200 ευρώ για μια ώρα, γνώμη μου!!Παραμένει πρώτη ????
είναι λειτούργημα !Τι 200 ευρώ για μια ώρα; Δεν το είχα διαβάσει!!
Που είναι οι αρκετοί πελάτες;Έλα να δοκιμάσεις αλλιώς πάρε πληροφορίες από άλλους!!!
Eγώ δεν καταλαβαίνω αυτούς τους πελάτες (ειναι και πολλοι σύμφωνα με την κοπέλα) που ζητάνε αύξηση και διπλασιασμό και ολας οχι κάτι λίγο. Συχνά γίνεται αυτη η συζήτηση , το ακούω και απο άλλες κοπέλες αυτό, το πιστεύω.
Δηλαδή μαζόχες ειναι; Τους αρέσει να πληρώνουν περισσότερο; Η θέλουν να την παίρνουν μόνο εκείνοι ; Ας την παντρευτούν τοτε να έχουν αποκλειστικότητα. Αντε και εγώ κουμπάρος