vais77
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 5.785
- Πόντοι
- 2.036
Εσύ που διαχειρίζεσαι το προφίλ εδώ είσαι και ο ίδιος που κανονίζει και από το τηλέφωνο τα ραντεβού?Καυλες μέσα στη ζέστη...
Αν ναι απαντά και σε κανένα μηνυμα
Εσύ που διαχειρίζεσαι το προφίλ εδώ είσαι και ο ίδιος που κανονίζει και από το τηλέφωνο τα ραντεβού?Καυλες μέσα στη ζέστη...
Γιατί μου μιλάς σε αρσενικό??Εγώ είμαι μωρο μου η ίδια η Μόνικα!!!!!Εσύ που διαχειρίζεσαι το προφίλ εδώ είσαι και ο ίδιος που κανονίζει και από το τηλέφωνο τα ραντεβού?
Αν ναι απαντά και σε κανένα μηνυμα
Κοίτα δεν ξέρω αν εισαι η Μόνικα και βασικά δεν θεωρώ κακό να διαχειριστεί κάποιος άλλος τα υπόλοιπα ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόκριση.Γιατί μου μιλάς σε αρσενικό??Εγώ είμαι μωρο μου η ίδια η Μόνικα!!!!!
Γιατί μου μιλάς σε αρσενικό??Εγώ είμαι μωρο μου η ίδια η Μόνικα!!!!!
Στειλε μου σε μνμ.ποιο ειναι το τηλέφωνο σου???Διότι υπάρχουν πολλά άκυρα κ ψεύτικα........νομίζω καταλαβαίνετε...Γιατί μου μιλάς σε αρσενικό??Εγώ είμαι μωρο μου η ίδια η Μόνικα!!!!!
Και?Έστειλα viber. Για να δω
Όπως επίσης υπάρχουν ραντεβού φάουλ!Ψεύτικα σπίτια κ άκυρες διευθύνσεις. Ναι παιδιά φυσικά κ εργάζομαι επιλεκτικά με αυτά που έχω δει έως τώρα!Κοίτα δεν ξέρω αν εισαι η Μόνικα και βασικά δεν θεωρώ κακό να διαχειριστεί κάποιος άλλος τα υπόλοιπα ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόκριση.
Όμως οποίος διαχειρίζεται το τηλέφωνο είναι φαουλ
Θα στο έστελνα αλλά δεν θέλω ποτέ να συνδυάζεται το nick μου εδώ με το τηλέφωνο μου για ευνοείτους λόγους.Στειλε μου σε μνμ.ποιο ειναι το τηλέφωνο σου???Διότι υπάρχουν πολλά άκυρα κ ψεύτικα........νομίζω καταλαβαίνετε...
Απάντησε περιμένω την συνέχεια..
Μα εγώ δεν μίλησα προσωπικά για εσένα εσυ αναφέρθηκες σε αρσενικό τόνο αλλά μου έδωσες την ευκαιρία να εξηγήσω ότι η δουλειά μας είναι αρκετά δύσκολη κ επικίνδυνη..Γιατί να το κάνω πιο δύσκολο???Δουλεύω επιλεκτικά. Εξάλλου ο κόσμος με γνωρίζει πλέον αυτος που πρέπει...Θα στο έστελνα αλλά δεν θέλω ποτέ να συνδυάζεται το nick μου εδώ με το τηλέφωνο μου για ευνοείτους λόγους.
Παντως και έχουμε βρεθεί και γνωρίζεις ότι το τηλ μου δεν είναι fake
Are you ok my baby?Απάντησε περιμένω την συνέχεια..
Οκ. Λογικά δεν είμαι στα επιλεκτικά άτομα. Καλά κάνεις γιατί έτσι κάνουν οι περισσότερες από την στιγμή που έχουν φτιάξει έναν κυκλοΜα εγώ δεν μίλησα προσωπικά για εσένα εσυ αναφέρθηκες σε αρσενικό τόνο αλλά μου έδωσες την ευκαιρία να εξηγήσω ότι η δουλειά μας είναι αρκετά δύσκολη κ επικίνδυνη..Γιατί να το κάνω πιο δύσκολο???Δουλεύω επιλεκτικά. Εξάλλου ο κόσμος με γνωρίζει πλέον αυτος που πρέπει...
Μου έστειλες κ δεν σου απάντησα γλυκιέ μου?Τι ξαφνική επίθεση είναι αυτη μέσα στη ζέστη κιόλας?Οκ. Λογικά δεν είμαι στα επιλεκτικά άτομα. Καλά κάνεις γιατί έτσι κάνουν οι περισσότερες από την στιγμή που έχουν φτιάξει έναν κυκλο
Ναι όμορφη αλλά όλα οκ. Καμία επίθεσηΜου έστειλες κ δεν σου απάντησα γλυκιέ μου?Τι ξαφνική επίθεση είναι αυτη μέσα στη ζέστη κιόλας?
Ακριβώς αυτό.Σε σχέση με την κοπέλα προσωπική εικόνα επικοινωνίας
Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές τα τελευταία 2 χρόνια μέσω κλήσης η μυν και έχω καταφέρει να έρθω 2 φορές σε επικοινωνία μια δια ζωσης και μια μέσω μυν
Την μια προσπάθησα να κλείσω για καλύτερο προγραμματισμό 2 ημέρες πριν αλλά μου διευκρινίστηκε ότι τα ραντεβού κλείνονται την ίδια ημέρα
Προς αποφυγήν παρεξήγησης να πω ότι θεωρώ ότι είμαι ευγεννης σε γραπτό και προφορικό λόγο
Είναι απολύτως σεβαστό προφανώς η κάθε κοπέλα να καθορίζει η ίδια και τον αριθμό η την συχνότητα των ραντεβού της αλλά και τους ανθρώπους που συναντά
Η δική μου μοναδική ένσταση είναι ότι έρχεται σε αντίθεση η διατήρηση κλειστού προσωπικού κύκλου με μια δημόσια καταχώρηση που απευθύνεται σε πελάτες εκτός αυτού
Αυτά τα ολίγα με φιλική διάθεση και μονο
καλησπερα η μονικα εδω το κοριτσι μας δουλευε παλιοτερα σε στουντιο στη πειραιως ?