Νέα

Μοναξιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
βλεπω, παρακολουθει την κουβεντα ο θανος ασκητης.

δωσε μια επιστημονικη αποψη ρε αρχοντα!!!

αυθεντια ο ξεσκητης!!!! θα του πει ξεσκησου στο ποιοτικο γαμησι και θα βρεις την υγεια σου!

OP
OP
A

alex22_ath

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Like
22
Πόντοι
0
οτι και να εχω στειλει κατα καιρους ...ειναι καποια πραγματα που εχω σκεφτει....η που ησχυουν....εγω θελω να ξεφυγω απ τη ζωη που κανω...οποιος μπορει να με βοηθησει ας μου στειλει μυνημα στο προφιλ μου .....εδω δε  βλεπω να βρισκω ακρη....υπαρχουν ατομα που ειναι ετοιμα να στη πουν...λες και εχουμε τπτ να χωρισουμε....

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Λοιπόν πολλοί άνθρωποι θέλουν να ξεφύγουν από τη ζωή τους... στη δική σου περίπτωση, βρες καμιά καλή πόρνη, απέφυγε τις καριόλες που κυκλοφορουν γιατί χάνεις άδικα το χρόνο σου για να τις ρίξεις στο κρεβάτι, και βρες χόμπι που να σε γεμίζουν.

OP
OP
A

alex22_ath

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Like
22
Πόντοι
0
ουτε 1 μυνημα....ολοι ευχαριστημενοι θα ειστε απ τις ζωες σας φαινεται....

trelos sporos

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
6
Βρε συναγωνιστή εδώ πιστεύεις ότι θα λύσεις το πρόβλημά σου?

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ρε ιδρυμα ειμαστε εδω?Μην τρελαθω σε τετοια ηλικια μην ακουω μαλακιες!Βρες καμια γκομενιτσα και ριξε της κανα πουτσο!

Scarface19

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εντάξει ρε παιδιά μη το πέρνεται το παιδί από τα μούτρα ούτε gay είναι ούτε τίποτα απλά έχει ένα πρόβλημα και θέλει να το βοηθήσουμε.Φυλαράκι μου εδώ ότι και να σου πούμε το μόνο που θα μπορέσουμε να κάνουμε είναι να σε παρηγορίσουμε.λοιπόν καταρχήν άφησε τον PC και τη τηλεόραση σου κάνουν κακό,βγές μια μέρα από το σπίτι κάνε μια βόλτα κάθησε κάπου πίες ένα καφεδάκη δε πειράζει άν είσαι μόνος σου απλά πήγενε να ξεσκάσεις και να δεις λίγο κόσμο πήγενε το βραδάκι πίες ένα ποτό να βγένεις γενικά έξω.δε χρειάζετε να κλίνεσε μέσα επιδεί είσαι μόνος σου και εγώ έχω τύχει πολλές φορές να είμαι μόνος αλλά δε με πείραζε έβγενα έξω μόνος μου και γνώριζα κόσμο.Πήγενε σε κανένα μπουρδέλο σε κανά στριπτιτζάδικο κτλ.η ζωή είναι ωραία μη χαραμίζεσαι έτσι με το να κάθεσε και να κλέγεσαι δε κάνεις τίποτα.Και κάτι τελευτέο πήγενε γράψου σε ένα γυμναστίριο γιατί έτσι θα σου αποβάλη το αγχος και νώσεις καλήτερα και φυσικά βρες και μια δουλειά.

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παρεα ρε παλικαρι δεν εχεις? βγες με την παρεα σου και γαμισετα ολαα!γαμισε τα ολες και ολα εγω βγαινω με παρεες και κανουμε  χαβαλε ασχετα εαν την πεφτουμε σε γκομενα υστερα απο 40 κυματα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ειμαι μονος και ερημος...με εχει φαει η μοναξια ...θελω παρεα...βοηθηστε με...νομιζω πως εχω καταθληψη

αlexx επειδη και εγω ειμαι σε περιπου αναλογη φαση με σενα μην ακους τους μαλακες εδω μεσα που σου λενε μαλακιες (σαν τον aspirin aς πουμε) αλλα πανω απ'ολα να ακουσεις τη συνειδηση σου και το ενστικτο σου!!!!κανεις απο εμας δεν μπορει να σε αλλαξει παρα μονο ο ιδιος σου ο εαυτος......και καλο θα ηταν να αρχισεις να πηγαινεις μονος σου εξω απογευματα,βραδυα κυριως σε σινεμα(ειναι καλη περιπτωση για να πλησιασεις ενα κοριτσι) και βλεπεις και την ταινιουλα σου αν δε κατσει κατι......δεν γινονται ολα απο την πρωτη φορα!!!!!!θα ξαναπας......και θα ξαναπας........επισης θα μπορουσες να πας σε ενα μπαρακι της αρεσκειας σου να πιεις ενα ποτακι(εκει το πλησιασμα μια ς κοπελας εξαρταται απο πολλα πραγματα) αλλα αν τυχει και βρεις προσφορο εδαφος κανε μια κινηση(π.χ. το πιο απλο πες της"να σε κερασω ενα ποτο" ή "μπορω να καθησω διπλα σου και να σε κερασω ενα ποτο?" ή καπως ετσι....μην σου βαζω κλισε φρασεις στο μυαλο σου.......αν θες και νομιζεις οτι εκφραζεσαι καλυτερα με καποιον αλλο τροπο καντο οπως νομιζεις εσυ.....απλα ειναι πολυ σημαντικο για την ψυχολογια σου να το κανεις με οποιοδηποτε κοστος(δηλ.χωρις κανενα απολυτως κοστος).....και σου λεω να πλησιασεις μια κοπελα γιατι αν σου κατσει η φαση και η κοπελα ειναι ενταξει ατομο θα αλλαξεις πολλες αποψεις για σενα,για τον κυκλο σου,για την ζωη σου γενικοτερα....κατα τη γνωμη μου μην πας να μπλεξεις με αντροπαρεες.....αυτο μπορει να γινει πιο μετα οταν θα εχεις αλλαξει πολλα πραγματα μεσα σου ωστε να εισαι πολυ πιο δυνατος μεσα σου,γεματος αυτοπεποιθηση γιατι υπαρχουν δυστυχως χιλιαδες μαλακες που μπορει να σε παρασυρουν σε πραξεις που δεν ειναι για σενα.......δεν μιλαω για ναρκωτικα κλπ...αλλα υπαρχουν μαλακες και ηλιθιοι που μεσα σε μια παρεα παιζουν με την ψυχολογια ανθρωπων που καλως ή κακως(δεν ειμαστε ολοι ιδιοι) ειναι πιο ευαισθητοι και βλλονται πιο ευκολα απο αποψεις,θεωρησεις για τη ζωη κ.ο.κ. Ξεκινα λοιπον αρχικα με γυμναστικη(αν δε ν θες γυμναστηρια οπως και εμενα δεν με γεμιζουν αν και εχω παει κατα καιρους σε αρκετα....)μπορεις να πας σε εναν αιθριο χωρο και να ξεκινησεις τρεξιμο αργο,διατασεις,πουσαπς,κοιλιακους,ραχιαιους και σιγα σιγα μπορεις να ξεκινησεις και κολυμπι ή οτιδηποτε γουσταρεις....μπαλα,μπασκετ και να γινεσαι πιο ομαδικος.......να μπαινεις σε ομαδες,να λειτουργεις μεσα σε ομαδικο πνευμα....απλα θελει λιγο υπομονη απο σενα και ολα θα γινουν καλυτερα....πιστεψε με......κανε λοιπον λιγο γυμναστικη.....πηγαινε σινεμα.....για ποτακι(μην προτιμας να πηγαινεις σε καφε μονος σου εντελως γιατι χτυπαει ασχημα) και αν θελεις και εχεις την οικονομικη δυνατοτητα κανε και μια ξενη γλωσσα......κ.ο.κ.Αληθεια μετα το λυκειο τι εχεις κανει?μπορεις να μιλησεις λιγο για τη ζωη σου πιο διεξοδικα?ετσι ισως σε βοηθησουμε περισσοτερο!

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Δεν διευκρινίζεις αν θέλεις γυναικεία παρέα ή παρέα γενικά. Πάντως αν το βάρος που κουβαλάς είναι αφόρητο, καλύτερα να απευθυνθείς σε ειδικό (ψυχολόγο - ψυχοθεραπευτή), μιας και κάνεις λόγο για κατάθλιψη. Εδώ δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε, όχι μόνο επειδή δεν είμαστε ειδικοί αλλά και γιατί ο καθένας μας βλέπει το πρόβλημά σου από διαφορετική οπτική γωνία, με αποτέλεσμα να σου προταθούν χιλιάδες διαφορετικές και επιπόλαιες "λύσεις", οι οποίες θα σε μπερδέψουν χειρότερα αντί να σε βοηθήσουν. Στο κάτω-κάτω, πολλοί από εδώ έχουν τα δικά τους προβλήματα, τα οποία δεν τους αφήνουν περιθώρια να ασχοληθούν και με το δικό σου.

Orsalia

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οπως ειπανε και αλλοι πριν απο μενα, μην κλεινεσαι στο σπιτι. Μπορει να μην εχεις φιλους το καταλαβαινω, αλλα φροντισε να αποκτησεις. Γραψου σε κανενα γυμναστηριο, πηγαινε να μαθεις τενις, σκακι, οτιδηποτε θα σε κανει να κοινωνικοποιηθεις λιγο και να γνωρισεις κοσμο. Μετα ολα θα ερθουν μονα τους. Και οι κολητοι και οι γκομενες.

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Οι ψυχολογοι βοηθουν ψυχολογικα γιατι νιωθεις οτι μιλας με καποιον ειδικο αλλα δεν ειναι λυση! Κι εγω περναω μια μινι καταθλιψη αυτο τον καιρο γιατι δεν πανε πολλα πραγματα καλα στην ζωη μου. Περιμενεις καποια πραγματα, δεν ερχονται, απογοητευεσαι... Φρικαρα καποτε οταν αρχισα να γινομαι απαισιοδοξος! Τα forum, τα chat, ακομα και τα video games (βλεπε wow) βοηθουν γιατι εισαι αγνωστος μεταξυ αγνωστων και μπορεις να παρουσιασεις το πραγματικο κομματι του εαυτου σου χωρις να κρινεσαι απο πραγματα που εκανες στο παρελθον.
Πιθανως να περνας εναν χωρισμο, μια ερωτικη απογοητευση, την συρικνωση της παρεας ισως ολα μαζι!
Ολα τελειωνουν και ολα περνανε!
Νιωθεις απογοητευμενος γιατι δεν εχεις καπου να τα πεις ή αν εχεις δεν μπορουν να σε καταλαβουν!
Το σιγουρο ειναι οτι εχεις αγχος! χαλαρωσε!
Συμφωνω με τον φιλο Vaso. Κι εγω παλιοτερα εβγαινα μονος την αραζα σε ενα μπαρ και τα επινα σαββατο βραδυ! Γνωριζα κοσμο και γινομασταν μια παρεα! Και γυναικες!
Τα καλυτερα συμβαινουν απο το πουθενα και μονο αν εισαι εξω μπορει να γινει κατι! Το καλο ειναι οτι δεν τα  περιμενεις οποτε δεν αγχωνεσαι για αυτα...

Δεν λες πιο ακριβως ειναι αυτο που σε κανει να αισθανεσαι μονος...
Κοιτα καλυτερα γυρω σου! Σχεδων ολοι τα ιδια με εσενα περνανε! Ισως δεν εχουν ολοι τασεις φυγης(εγω παλι θελω να παρω τα βουνα), αλλα σιγουρα κανενας δεν ειναι απολυτα ικανοποιημενος απο την ζωη του!
Προβληματα υγειας να μην υπαρχουν και ολα αντιμετοπιζωνται!

Παντως μια αλλη λυση ειναι να βαλεις κατω τι φταιει και να το πολεμησεις! Νιωθεις μονος, κανε παρεες! Απο εκει ξεκινανε ολα! Νιωθω πολυ μονος αυτο τον καιρο γι`αυτο εχω αρχισει να μιλαω με φιλους και φιλες απο παλια! εναν καφε και η μερα αξιζε!

Απλα πες τι ακριβως σου λειπει! Βγαλε τα απο μεσα σου και αμεσως θα νιωσεις καλυτερα....

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Και Gay να είναι δεν έγινε τίποτα!Αλλά άνθρωπος χωρίς ενδιαφέροντα = 0

Πολύ σωστά.Πολλές φορές πάλι οι περισσότεροι γνωρίζουμε  και συνειδητοποιούμε το πρόβλημα αλλά έχουμε μια τάση να αναβάλλουμε να δώσουμε λύση σε αυτό.

Για να προλαβω τον κοπο/χρονο που θα επενδυθει στον φιλο Αλεξ απο τους νεους συναγωνιστε ς, κανω μια συνδεση απο το προηγουμενο φορουμ! Εγραφα λοιπον για τον εκλεκτο φιλο μας:

"παιδες για να συνοψισουμε και για να βοηθησω οσους εχουν χασει επεισοδια! ο alex υποφερει απο: αγοραφοβια, καταθλιψη, ελλειψη στυσης, φλεβιτιδα στο πεος, κυρτοτητα πεους (ποσες μοιρες;;; ), οφθαλμολαγν εια (αρεσκεται στο να βλεπει αλλους να το κανουν και μαλιστα πληρωνει!). Ειναι σε δυσκολη θεση, υποφερει και πληρωνει... πως θα τον ξαναχτυπησει η μοιρα; τι αλλο θα τον βρει; θα μπορεσει κανεις μας να τον βοηθησει; για το τι επιφυλασσει το μελλον στο φιλο μας συντονιστει τε στο bourdela.co m!!!  "

Αλεξ, επαναλαμβανεσαι, θα σε μαλωσω!!!

Γάμησε τα. Ή είναι πράγματι πολύ γκαντέμης ή...

Όπως και αν έχει ΜΟΝΟΣ του θα αλλάξει (αν αλλάξει) την ζωή του.

Katze

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Oι περισσότερο απο εδώ πέρα είστε οτι να'ναι μάλλον σας έχει βαρέσει η αγαμ..ια στο κεφάλι!!Δηλ.πρέπει να είναι γκέι ο άνθρωπος για να αισθάνεται μόνος??Έλεος πια δεν υπάρχουν νορμάλ άνθρωποι που είναι μόνοι??Υπάρχουν και μάλιστα αρκετοί απλά δεν μπαίνουν όλοι μέσα σε ένα φόρουμ να το πουν.Σχετικά με το θέμα που έβαλες Αλεξ έχω να σου πω οτι όλοι οι άνθρωποι περνάμε περιόδους που αισθανόμαστε μόνοι λόγω διάφορων περιστάσεων.Απλά πιστεύω πως περνάς μια φάση τώρα και  αυτό που πρέπει να κάνεις είναι υπομονή γιατί αργά ή γρήγορα θα περάσει.Επίσης μπορείς να κάνεις κάτι απο αυτά που πρότειναν μερικοί (πχ. να γραφτείς σε ένα γυμνστήριο,σύλλογο κλπ ) εκεί μπορεί γνωρίσεις εύκολα καινούρια άτομα.Πιστεύω πως τα περισσότερα πράγματα είναι στο χέρι μας...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φιλε Αλεξη υπαρχουν 2 κατηγοριες μοναξιας στο σημερινο ανθρωπο...Η πρωτη αφορα τους ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν αλλους ανθρωπους διπλα τους, και η δευτερη τους ανθρωπους που δεν εχουν ειλικρινεις ανθρωπους διπλα τους(φιλιες, δεσμους). Πιστευω οτι δυστυχως οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) οι ανθρωποι της σημερινης κοινωνιας ανηκουν σε μια απο τις δυο κατηγοριες.. Πληρωνουμε δυστυχως την υπερβολικη "προοδο" της κονωνιας. Δυστυχως με την "προοδο" αυξηθηκαν τα υλικα αγαθα, προβαλλονται μονο αυτα και ετσι ο ανθρωπος εγινε ενα αγριμι με το μονο πραγμα που κοιταει ειναι πώς θα ξεπερασει τον αλλο. Βλεπουμε οι ανθρωποι τους αλλους ανθρωπους ως αντιπαλους και ετσι απομονωνομαστε...
Φυσικα δε μιλαω για τις σχεσεις.Αυτες κι αν εχουν καταστραφει.. Οι γυναικες δεν καταλαβαν τί σημαινει αγαπη. Τον αντρα τον κρινουν με βαση το πόσα βγαζει, τί φοραει, πού θα τις παει, τί αμαξι εχει. Δεν τον βλεπει σαν δικο της ανθρωπο. Ειναι και θα παραμεινει ο "γαμπρος". Ενας ξενος. .Αρα το μονο που μπορω να σου πω για παρηγορια ειναι οτι ολοι λιγο πολυ ειναι στην ιδια κατασταση (κι ας μην το ξερουν). Δεν εισαι μονος σου. Πιστεψε με. Τώρα απο εδω και εμπρος τί γινεται? Δεν ξερω .Ας χαιρεται ο ανθρωπος την "προοδο"

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πολύ σωστή τοποθέτηση.

OP
OP
A

alex22_ath

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Like
22
Πόντοι
0
αλλο ενα χαμενο σαββατοβραδο.....ποιος αλλος δηλωνει μοναχικος εδω μεσα?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Φιλε Αλεξη υπαρχουν 2 κατηγοριες μοναξιας στο σημερινο ανθρωπο...Η πρωτη αφορα τους ανθρωπους οι οποιοι δεν εχουν αλλους ανθρωπους διπλα τους, και η δευτερη τους ανθρωπους που δεν εχουν ειλικρινεις ανθρωπους διπλα τους(φιλιες, δεσμους). Πιστευω οτι δυστυχως οι περισσοτεροι (αν οχι ολοι) οι ανθρωποι της σημερινης κοινωνιας ανηκουν σε μια απο τις δυο κατηγοριες.. Πληρωνουμε δυστυχως την υπερβολικη "προοδο" της κονωνιας. Δυστυχως με την "προοδο" αυξηθηκαν τα υλικα αγαθα, προβαλλονται μονο αυτα και ετσι ο ανθρωπος εγινε ενα αγριμι με το μονο πραγμα που κοιταει ειναι πώς θα ξεπερασει τον αλλο. Βλεπουμε οι ανθρωποι τους αλλους ανθρωπους ως αντιπαλους και ετσι απομονωνομαστε...
Φυσικα δε μιλαω για τις σχεσεις.Αυτες κι αν εχουν καταστραφει.. Οι γυναικες δεν καταλαβαν τί σημαινει αγαπη. Τον αντρα τον κρινουν με βαση το πόσα βγαζει, τί φοραει, πού θα τις παει, τί αμαξι εχει. Δεν τον βλεπει σαν δικο της ανθρωπο. Ειναι και θα παραμεινει ο "γαμπρος". Ενας ξενος. .Αρα το μονο που μπορω να σου πω για παρηγορια ειναι οτι ολοι λιγο πολυ ειναι στην ιδια κατασταση (κι ας μην το ξερουν). Δεν εισαι μονος σου. Πιστεψε με. Τώρα απο εδω και εμπρος τί γινεται? Δεν ξερω .Ας χαιρεται ο ανθρωπος την "προοδο"

+1000

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε germaon, είναι ότι πιο σωστό έχω διαβάσει σ' αυτό το s;ite. Τα' πες όλα.

Επίσης να υπενθυμίσω στον Αλέξη ότι υπάρχουν πάντα τα cg.

Ένα τηλ. αρκεί. Μετά τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Πιστεψέ με.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom